- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
aramızda 1 gün var galiba boncuk,sen,ben,kardeloş hepimiz müjde patlatıyomuşuz
anaaa kıs bugün listeye bakarken aynı şeyi düşündüm ya.kardeloş sen ben boncuk çok yakınız hepimizde bişeyler olsa ne büyük mucize olur dimi
cano inşallah ya buara zaten acayip iştahlıyım firenliyemiyorum kendimi gerçekten şşko olucam öyle gözüküyo ama bebiş olmadan
inşallah cano yaa yoksa fena bişey
cano patlat müjdeyi bee ümitliyim senden
kızlar,ne kadan hayalperestsizniz,hatta fantazi diyelim biz buna,sizce olur mu öyle şey?
siz kalırsınızda,beni bilmiyorum.
ahhh cano yaa keşke keşke neçok isterdim enazından sizlerin müjdesini alıyım yeter banaanaaa kıs bugün listeye bakarken aynı şeyi düşündüm ya.kardeloş sen ben boncuk çok yakınız hepimizde bişeyler olsa ne büyük mucize olur dimi
kızlar,ne kadan hayalperestsizniz,hatta fantazi diyelim biz buna,sizce olur mu öyle şey?
siz kalırsınızda,beni bilmiyorum.
iştahlısın demek cano ye gitsin yaa.bugün bana kaynanam geldi dükkana yani..dedim salı günü mantı yapak yiyelim afiyetlee...biz hamuriş çok seviyoruz nolcak böyle bilemiyorum yani...
inşallah canom..inan bende senden çok ümitliyim yaa...keşkede şu topicteki herkes bu ay hamile olsa off offfffffffffff.
tarioronar selam verdin konuşmadın bi daha cnm orda mısın?
hee hayal de sen kalınca görürsün
demin bende tersini dicektim..kardeloşum yakında kalır zaten yazıcaktım:))
ebrarımdan da çok ümitliyim zaten..
ah yaa kaynanam da pek bi güzel yapar..kıs gerçekten yoksam bişeymi var yaaa..hadi inşallah kıss..seni ilk defa böyle şüpheleniyom derken görüyorum cano içim bi tuhaf oldu valla..ALLAH büyük..rabbim için bu mutlulugu bize vermek çok kolay..bizim zor gördüklerimiz onun için bi "ol" demeye bakıyo biliyosun...inşallah bu ay yüzünü güldürür Allahım cano...biri mantımı dedi :84:yapma cano gece gece mantımı açtırcaksın şimdi valla buara manyak şeyler çekiyo canım ciddi ciddi şüpheleniyorum
ah cano keşke toptan hamiş olsak nevardı çok şeymi istiyoruzki :26:
burdayım canım msn de arkadaş lafa tuttu ona laf yetiştiriyorsum
canlarım size doyum olmuyo ama gidiyorum ben..msn de açmadım ne hikmetse:))öbürü açık kalmış derinimi açmamışımneyse öptüm hepinizi tatlı rüyalar..hayallerimiz gerçek olacak inşallah canlar emin olun...iyi geceler..
canlarım size doyum olmuyo ama gidiyorum ben..msn de açmadım ne hikmetse:))öbürü açık kalmış derinimi açmamışımneyse öptüm hepinizi tatlı rüyalar..hayallerimiz gerçek olacak inşallah canlar emin olun...iyi geceler..
kıss ne yımırtası bee gördün işte geçen ay sadece 1 tane gelişti o da beceremedikıssss,sen polikistiksin,sen pıtır pıtır yımırtlar,hepimizide geçersin,bak gör.
ne bilim kıs açmak aklıma gelmedi..kafa git-gel oluyo bazen format lazım bana :)))cano ya harbi msn niye açmadınki bende sorun var sandım gerçi bende yeni açtım :))
sanada iyi uykular bitanem allaha emanetsin yarın bomba gibi ol inşallah
heee,koy bizi halka açık olana,sonrada öyle de,küstüm işte
kızlar size bişey diyecem ben bugün bişey yaptım. doktorum üç kez klomen kullandırdı klomen le olmadı artık aşılama dedi.NE zaman istersen gel demişti bende gidemedim üç ay oldu ve bende bugün kendim klomen aldım bu ay öle deneyecem..şimdide endişelendim acaba sorun olur mu diye
ah yaa kaynanam da pek bi güzel yapar..kıs gerçekten yoksam bişeymi var yaaa..hadi inşallah kıss..seni ilk defa böyle şüpheleniyom derken görüyorum cano içim bi tuhaf oldu valla..ALLAH büyük..rabbim için bu mutlulugu bize vermek çok kolay..bizim zor gördüklerimiz onun için bi "ol" demeye bakıyo biliyosun...inşallah bu ay yüzünü güldürür Allahım cano...
anladım cnm..yazmayınca sıkıldın sandım tatlım..nevar ne yok?
yanlız bana bakın gidiyodum kim görürse :90:
kızlar size bişey diyecem ben bugün bişey yaptım. doktorum üç kez klomen kullandırdı klomen le olmadı artık aşılama dedi.NE zaman istersen gel demişti bende gidemedim üç ay oldu ve bende bugün kendim klomen aldım bu ay öle deneyecem..şimdide endişelendim acaba sorun olur mu diye
canım,aslında prespektüsünde,dr kontrolünde kullanılmalı diyo,eğer yan etkisi olursa bırakmak için,ama genel dr zaten ilaç bittikten sonra kontrole çağırıyo,en kötü ihtimalle,ufak bir kist oluşur,onuda muhtemelen adetinle atarsın,leyla yı bilirsin,o klomenden sonra hiç kontrole gitmedi,çsağırmadı dr u.
tabi neticede son kararı kendin ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?