,tugcal,cibeldemiroglu,+,zeynepkaygin,kızlar niye konuşmuyosunuz...canım sıkılıyo hadi biraz sohbet edelim:84::84:
ben daha iyiyim canım sagol... bencede iyi bir doktor bul canım bazı doktorlar para yemek icin yanlış yönlendiriyorlar sonucta sen hamile kalaabiliyosun niye tüp bebege yönlediriyoki seni...benim gittigim doktorllarda sen de sorun yok bekle diyip durdu eşimde de yok allaha şükür aslında ben de aralıkta doktora gitcektim... bide benim rahmımde tersti doktor düzeltti ve o ay hamile kaldım tabi allahım ol dedi oldu tutunamadı bebegim ama olsun ben inaniyorumki allahımın izniyle yine hamile kalcam inş ...sende en kısa zaanda güzel haberleri verirsin inş hayırlısıyla
a.s canım hoşgeldin... iyi doktor bulmana sevindim... canancım benim rahmımde ters dönmüştü doktor düzeltti ve o ay hic beklemedigim halde hamile kaldım ama düştü malasef...sende doktora sor bi istersen düzeltiliyomu diye...inş melegin gelir bu sefer hayırlısıyla...
ben daha iyiyim canım sagol... bencede iyi bir doktor bul canım bazı doktorlar para yemek icin yanlış yönlendiriyorlar sonucta sen hamile kalaabiliyosun niye tüp bebege yönlediriyoki seni...benim gittigim doktorllarda sen de sorun yok bekle diyip durdu eşimde de yok allaha şükür aslında ben de aralıkta doktora gitcektim... bide benim rahmımde tersti doktor düzeltti ve o ay hamile kaldım tabi allahım ol dedi oldu tutunamadı bebegim ama olsun ben inaniyorumki allahımın izniyle yine hamile kalcam inş ...sende en kısa zaanda güzel haberleri verirsin inş hayırlısıyla
a.s canım hoşgeldin... iyi doktor bulmana sevindim... canancım benim rahmımde ters dönmüştü doktor düzeltti ve o ay hic beklemedigim halde hamile kaldım ama düştü malasef...sende doktora sor bi istersen düzeltiliyomu diye...inş melegin gelir bu sefer hayırlısıyla...
ayy herkese ultrasaoonla bakmış bu doktor bana neden öyle yaptı şimdi yaa üff!!! Gidipp diyem sen napdın hacıı :) yokya daha o doktora gitmem işyerine yakın diye gitmiştim zatii :)))
eger erzincandaysan cank naykı beye gıtmenı tavsıye edrım yada ozel hastaneye alı kemal beye zeynep tedavını ordan devm ettrmen daha ıyı ısın ehlısıne gıt bence bazıları bosa okumuss:)))
yok yok istanbuldayım aslen erzincanlıyım canımm hemşom :)slm zeynep merkezde oturuyorum canım sen erzıncan da mısın?
kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum kendinize iyi bakın grşrz hoşçakalın A.E.OLUN.:79::79::79:
istanbul yaa tühh neyse kendime güzel bi doktor bulmam lazım iş yerine yakın die gitmiştim sabah bu doktora çekine çekine ama işte ..
yok istanbulda yaşıyorum ben aslen erzincanlıyım canım
iyiyim canım napıyım evde oturuyorum...kız sen bilmiyomusun ben düşük yaptım kanamam devam ediyo hala bitmedi...canım o konu hakkında benim bilgim yok ama doktor bişey olmaz dediyse vardır bir bildigi...pelinn napıosun kıss nasılsınnn senn regl ne zamandıı bide size bişi sorıcaaammm kızlarrdoktor fitil verdi çocuk yapmaya engel teşkil edermi doktor hamileysende bişi olmaz rahat kullanırsın dedi ama dedim bi soriim kullanan varmı aranızda akıntı için fitil:2:
amin cnm inş.bene inanııyorum güzel haberler alıcaz yakında.henüz ilaçlarımı almadım alıp kullanıyım hemen almayı düşünmüyodum ama alıyım şu enfeksiyodan da kurtulsam hayırlısı ile bi sorun kalmaz inş..neyse canım ben yemek yapıcam çıkıyorum öptüm iyi bak kendine grşrz.
ayy herkese ultrasaoonla bakmış bu doktor bana neden öyle yaptı şimdi yaa üff!!! Gidipp diyem sen napdın hacıı :) yokya daha o doktora gitmem işyerine yakın diye gitmiştim zatii :)))
inşallah inşallah işte benide o şeffaf akıntı şüphelendirdi olabilir bence inşallah dediğin gibidir :)) inşallah bu ay hepimizz hamilee kaluruuuuuukkkkkkkkkk oohh :))
bende cok şaşırmıştım ters diyince... ama benim rahmım sonradan ters dönmüş o yuzden doktor adetin ücüncü günü gel düzelteyim dedi gittim alttan elle düzeltti canım...bide agır kldırınca olurmuş bana agır kaldırma sakın dedi...dikkat edıyorum şimdi...açıkçası hiç sormak gelmedi aklıma düzeltilirmi diye:44:,çok şaşırdım zaten ters deyincebir de problem değil hamile kalmana dedi o yüzden telaş yapmadım.ama tabi düzeltiliyorsa bir sorarım .seninkini nasıl düzeltti canım acaba sana bilgi vermişmiydi
slmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrr NASILSINIZ
eger erzincandaysan cank naykı beye gıtmenı tavsıye edrım yada ozel hastaneye alı kemal beye zeynep tedavını ordan devm ettrmen daha ıyı ısın ehlısıne gıt bence bazıları bosa okumuss:)))
yokkızz erzincanda değilimm nerdeeeee
slmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrr NASILSINIZ
hoşgeldiin yeteerrrrr :)))))))
iyiyim canım napıyım evde oturuyorum...kız sen bilmiyomusun ben düşük yaptım kanamam devam ediyo hala bitmedi...canım o konu hakkında benim bilgim yok ama doktor bişey olmaz dediyse vardır bir bildigi...
evet ama doktor öle kötüydüki gittime pişman oldum ama yumurtlama dönemim geçsinde bari o zaman kullanmaya başliim fitili hemen başlamayayımmmm :)))
ilaclarını al canım ihmal etme inş kurtulursun hemen enfeksiyondan...tamam gülüm sana kolay gelsin görüşmek üzre sende k.i.b kocaman öpüyorum seni
İnşallah canım yaaaaaa..sen nerelisin karadenizli misin??
bende cok şaşırmıştım ters diyince... ama benim rahmım sonradan ters dönmüş o yuzden doktor adetin ücüncü günü gel düzelteyim dedi gittim alttan elle düzeltti canım...bide agır kldırınca olurmuş bana agır kaldırma sakın dedi...dikkat edıyorum şimdi...
hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?