Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

saol cnm benm senidemi böyle muayene ettiler yaa Dedim klomen tarzı ilaç içmeme gerek varmı dedi doğal yolu bekle sakın böyle şeylere başvurma sonra eczaneye gittim şu preseed varya ondan sordum dediki bu eczanemizde yok çünküğ ilaç değil dikkatli ol kullanmadan önce bi araştır sonra tırstım tabi bende dedim bi 3-5 ay daha kışına bırakayım allahım nasip eder inşşallah şu streslenmeyide bi kessem tam olacak

kızlar nasılsınız ne var en yok 2gundur giremedım gezmekten :)) kızlar bnım canım sıkkın biraz ya 2gun önce reglı oldum amelyatımın üzerıne tamda herzamnkı gıbı gunumde oldum ama kanamam yok kahverengı gelıo bı ilk gun geldı kan şimdi ise bişi yok doktrum adetın birince gel demişti sizce neyapım ben ne bu kan

hoşgelldiiinnn nasılsıınn Geçen ayda bana öyle olmuştu adet günü bir gün bile gecikse böyle renk alıyor için temizleniyor dert etme doktora sormuştum ben bişi yok dedi ondan

kızlar dün büyük alışveriş merkezınde yemek yerken yanıma daha 2 aylık bebiş geldi yawrum bide bi güzel ki anltamam annesi ressimelrını çekıor süreklı içim gitti bide bakarım kı bnım yawruma aldığım oto koltuğunun aynısı ondada var içm gitti meleğim aklıma geldiiii o anda orda ağla ağla tutamadım kendımı eşim dıo kendıne gel içim gitti kızlar o anda yawrumu düşündüm oto koltuğunda yatıca yerde benım yawrum toprakta yatıooo içim yanıo kızlarr bu acı nasıl dıncek bılmıorum ama ben bitik haldeyım bunu anladım unuttum derken geçıo acım derken bakııorum hep aynı yerdeyımmm bebeği kıskandım orda ınanırmısıınız yawrum küçücük mınıcık ellerı var

kardelenım zormuydu lapaoroskopı cnm doktorda ılla asılamadan önce yapalım dıyor ben ıstemıyorum rısklıymıs galıba bıde hıstereskopıyle laparoskopı arasında ne fark var acaba
boncugum asılamada herhangıbı sorun olmasın dıye demıstır tanı amaclı yanı ama sadece hıstereskopı olman yeterlı dıye dusunuyorum canım yanı sadece kamera ıle alttan baakarlarsa tanı amaclı ondan sonra eger bı sorun varsa laparoskopıye gecseler daha ıyı olur bence yanı dırek amelıyat sacmadoktoruna bunu bı hatrlat ıstersen amelıyat ol sada korkulacak bısey yok tatlım ınan bana ama ıyı bı dotor yapsın amelıyatını bı sorun yoktur ınsallah bebesın gelsın artıkk sanaa daaaaa nolur rabbbımmmm
canım sezeryandan sonrakı ılk adetınmı acaba nıyeee yaaa bı fılm cektır ıstersen cunku gec kayıplardan sonra yapısıklık olabılıyomus ama hıcbısey de olmayabılır bende yenı dogum yaptım ve hepsını arastırdım sadece bılgı ıcın soledım kesın olcak dıye bısey yok tatlım
KIZLAR BU ARADA BEN TEMIZLIK YAPARKEN NETTEN DUSMUSUM OKUYAMADIM VE CEVAP DA YAZAMADIM YENI BITTI TEMISLIGIM
KARDELENIM 49UM NASILSIN INSALLAH IYISINDIR ARTIK
ABLACIM BILIYORUM AMA NE BILEYIM ALINDIM GALIBA HANI BENDE DÖNDÜRÜP DÖNDÜRÜP AYNI SEYLERDEN BAHSEDIYOM YAAAA
CİCİM BANA MERHABA DEMISSIN GORMEDIM TATLIM KUSURUMA BAKMA TEMISLIKTEYDIM
AKSAM KOCISIM NOBETTE BENDE BURADAYIM ALLAH NASIP EDERSE
SIMDI CIKIYORUM KIZLAR SEVTUNUM MERDESIN BEBEM YAAAAAA

canım benımm senı oka dar okadar ıyı anlıyorum kı bende hamıle ve bebeklı gormee dayanamıyordum kımseyle konusmadım cocuklu mısafır kabul etmedım ama sen en azından kendılıgınden hamıle kalabılıyosun tatlım bıde benı dusun tekrar hamıle kalabılecegım bıle bellı degıl sukret ve ınsallah rabbım bu yavrunun omrunu dıger kardeslerıne versın

ben cıkıyorum arkadaslar kalıp sohbet etmek cok ısterdım ama bıraz yruyus yapmalıyım bebegım ıcın kılo vermem gerek hepınızı opuyorum

evet cnaım ilk adetım ama düzenlı oldum tam gunumde ama niyeyse ilk gun içimden su giib boşaldı kan dahada gelmedı kahve gelıo giderim olmazsa böyle dvm ederse

canım benım yaa güle güle git inş burda gülelim artık ya çok acı bişi tarifsiz bişi benımde zayıflamam lazım şuan 69 kg adam akıılı kg verıp inş yenıden hamış kalırım çünkü ben albüm oldum bebeğimde 2.iyi olmam lazım

idare edıorum zeynepcğim valla llahım hamd olsun iyyim dielım sen nasılsın cnaım ne var neyok

iiyimm bende cnmm üzülmee yaa ne kadarda desek tabi bunu yaşayan sensin ama zor tabi moralini yüksek tutman lazım hem bişilerle uğraşman gerekki sürekkli aklına gelmesin bende bugün hastaneye giderken annesi arabada gezdiriodu bebeğe baktım öyle tatlıki insan ister istemez tuhaf oluyor hayırklısıyla tekrar nasip eder allahım inşallah sanada hepimizedee.......

ayyy birsencim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım... senin cinsiyeti için bişey dedi mi dr.... ne zaman belli olcakmış... benimkini 2 hafta sonra görürüz dedi dr büyük ihtimal erkek gibi duruyo ama net olarak görmem lazım p...isini dedi kız aynen böyle dedi adam çok utandım ama onlar için normal

evet aleynacım ben de çok sinir oluyorum ama herkes aynı duyarlılıkta değil maalesef:97:

yaa sen öyle gezerken muhabbeti kaçırırsın tabi... gündüzleri de gelsen biz de görüşürüz ben de akşamları çok giremiyorum....

aminnn canım rüyan çok güzelmiş... Allah hayırlara çıkarsın inşallah ikizin olur da kafanı kaşımaya vaktin olmaz canım

canım progestan bende kullanıyorum... gebelik yokken adet olmak için gebelik varken bebek tutunsun diye veriyolar... merak etme kanamaya yolaçmıyor inşallah bebeğin geldiyse sana tutunsun diye veriyorlar...anne ve bebek dostu yani progestan....

canım senin bana ne yazdığını gördüm geçmişi okumaya çalışıyorum tabi bazen hiç vaktim olmamasına rağmen özellikle bazı kişilerin yazdıklarını mutlaka okuyorum bunlardan birisisin canım nedeni de selam verdiğimde selamımı alman bişey yazdığımda cevap dönmendir... sadece tebrik edenlere tek tek geri dönmüyorum... mesajlarının okunduğunu bil yani....[/QUOTE]
cok sagol canım amin inş...
canım öyle aslında evde durduğum yokki ama hep bişeyler çıkıyo yoğun insanım ben
ama karşılaşıp muhabbet etmeyim özledim kuzum
demek doktor erkek gibi dedi hadi hayırlısı sağlıklı olsunda paşayada prenses farketmez

canım nasılsın?özledim seni herşey yolunda inşallah
demek adet oldun hayırlısı olsun sen haberdar edersen yerine okuruz canım
çok düşüncelisin allah razı olsun herşey güzel gönlünce olsun canım[/QUOTE]
ebrarım inş haberci rüyadır...korunmayı bıraktıktan sonra hemen hamile kalmak istiyorum allahımın izniyle inş daha fazla bekletmez minişim ya da minişlerim canımbende seni kocaman öpüyorum
cok sagol canım amin inş...

evet canım görüşürüz inş ama yine kacırdım seni ya gecede gelemiyorum kendine iyi bak bu arada inş senin minişte gelmiştir canım...amin boncugum sagol

selam kızlar ben geldim nasılsınız

:79: Öncelikle yeni saffamız hayır olsun ..Bende Aanne olmak istiyorum artık ben haziran ayında 7 haftalık hamileyken maalesef düşük yaptım kürtaj oldum..her ay denememize rahmen bir türlü olumlu sonuç alamadık..ama bu ay sanki biraz umutluyum . regl günüme 2 gün kaldı .. belim çok ağrıyo, göğüslerimde ağrı var..bir de şeffaf bir akıntı geliyo sizce hamile olmuş olabilirmiyim? cevaplarınızı bekliyorrum..:2: hoşçakalın...

hoşgeldin cnm Inşallahdediğin gibi olur hamilesindir ama bu belirtiler hepsi regli olacaksın gibi ama şeffaf akıntı beni şüphelendirdi inşallah öyledirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…