Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben geldim kızlar nbr nasılsınız özledim sizleri.ama ben iyi değilimmmm:2::2::2:dr gittim çok kötü enfeksiyon kapmışım çok dikkat et dedi ve özellikle yumurtalarımın durumu nedir diye sordum herşey gayet normal bir sorun yok dedi ama bende pco vardı dedim dr hayır şu anda pco yok dedi eşimin dr gitmesini istedi tahlil sonularına bakalım dedi.durumum şimdilik bundan ibaret sizler nasılsınız varmı güzel haberler???

hoşgeldinn bu yumurtaların durumuna nasıl baktı beni eliyle muayene etti doktor ssadece başka bişi yapmadı öylemi oluyor sanadamı öyle yaptılar cnm

hoşgeldin canım bizde seni özledik...gecmiş olsun aslında doktor senin acından güzel şeyler söylemiş ne güzel pconda gitmiş...enfeksiyon bende de vardı ilac kullandım gecti hatta ondan sonra hamile kalmıştım seninde gecer ilac kullanınca takma kafana... eşininde sonucları güzel cıkar inş.. ondan sonra hamile kalırsın hayırlısıyla moralini bozma canım

cnm bnım ne güzel inş sorunsuz en yakın zamanda gebe kalrısın canım benım

,tugcal,cibeldemiroglu,+,zeynepkaygin,kızlar niye konuşmuyosunuz...canım sıkılıyo hadi biraz sohbet edelim:84::84:

hoşgeldinn bu yumurtaların durumuna nasıl baktı beni eliyle muayene etti doktor ssadece başka bişi yapmadı öylemi oluyor sanadamı öyle yaptılar cnm

yok cnm ultrasona aldı ama bir sorun yok herşey normal dedi pco geçici bi durum diye biliyorum_?hayırlısı olsun artık beklemek ALLAH tan hayırlısını istemekten başka çare yok...

tşk edrm cnm inş.hayırlısı olsun sen nasıl oldun iyisin demi canım.ama sanırım bu dr yeni pek bişey bilmiyo ben 1 kere hamile kaldım önceki dr hamile kalabiliyosun diye tedaviyi kesti ama bu dr bana tüp bebk merkezine yönlendirelim seni diyo bidaha gitmicem bu dr'a eşim tahlil yaptırdı war diyorum hayır bide ben bakıyım yeniden yaptırsın dedi neyse artık ii bir dr bulup ona gidicem.

canım benim bende özledim ama işte yoğunum son zamanlarda.önemli değil güzelim Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah.bu sefer ümitliyim inşaallah

çok geçmiş olsun canım,Allah'a emanet ol inşaallah...

hepinize selamün aleyküm diyorum öncelikle kızlar.cumartesi günü doktora gideceğiz demiştim biliyosunuz.doktoru çok beğendim inşaallah bu sefer olacak inanıyorum.önce karnımdan ultrasona baktı.eşimde yanımdaydı,rahimi,yumurtalıkları gösterdi.sağ yumurtalığımda bir tane yumurtam varmış şimdi onu takibe başlıycakmış.sonra alttan muayene etti ve rahmin ters dedi çok şaşırdım şimdiye kadar gittiğim hiçbir doktor böyle bişey söylememişti (hepsi dandikmiş gerçekten de)sonra boynuma baktı guatr olup olmadığını sordu.tek göğsümün ucunu hafif sıktı ve şeffaf bir sıvı çıktı,hiç böyle yapmışmıydın dedi ben görünce tabi yine şaşkın şaşkın baktım kaldım.eşimle ikimizin ortasına oturdu kocaman bir kitap açtı ve resimlerle herşeyi anlattı.rahim ters olması problem değilmiş bu arada.yarın tekrar gideceğim yumurtama bakacak.önceki testlerimin hepsini gördü ve size doğru dürüst bir takip yapılmamış dedi.folik asit de yazdı.inşaallah bu sefer olur YaRabbim,olmaması için bişey yok dedi,inşaallah Allah'ım inşaallah

hoşgeldin cnm Inşallahdediğin gibi olur hamilesindir ama bu belirtiler hepsi regli olacaksın gibi ama şeffaf akıntı beni şüphelendirdi inşallah öyledirrrr

teşekkür ederim.. öylemi dersin ne biliyim yaaaaaaaa ben dede işte bir umut işte..normalde benim regl olmam için kahverenkli leke gelmesi gerekiyorrdu ama gelmedi belkide gecikir değil mi? nese hayırrlısı olsun kısmetimiz ne zansa görücez o sevinci bizde yaşarız..Allahım isteyen herkeze sağlıklı, uzun ömürrlü çocuklar nasip eylesin..

yok cnm ultrasona aldı ama bir sorun yok herşey normal dedi pco geçici bi durum diye biliyorum_?hayırlısı olsun artık beklemek allah tan hayırlısını istemekten başka çare yok...

hayırlısı cnm sabırlı olucazz ocağı beklicezz :)) bu ay olur inşallahhh hepimize darısı :))

canım ultrasonda çok güzel bakıolar benım gittim doktorumun muayenesındekı 4boyutlu mesala adam yumurtalrın herşyını söyluodu valla

ya bu doktıor beni çok ilkel muayene etti yaa sanki altı ayolmadıya bi sene sonra gel dergibi eliyle muayene edip savdı sankli sonuçta özel hastane ama anlam veremedim senn doktor nerde ben de gideyim ama erkek doktora kocişim karşııı yaww tühh :)) hastanenden memnunmusun özelden mesaj at eğer rahatsız olursan bende bi gideyim yaa ilkel ilkel eliylee muayene etti üff zabahh zabah sinirim bozulduu :))) zaten ilk defa doktora gittim çocuum olmuyo dediimm çok kötü bi duyguya kapılduııımm beaa üffff bu ay olur inşallahhhhhh ocak beşş geri sayım cnmm :))

insaallah olur ya:)

cnm ben samsundayım sen nerdesın

bende de yumurtlama sornu vardı ılalar ıse yaradı catlattıkta yumurtayı bakalım ınsaallah hamıle kalırız yaw:) bana ultrasnla baktı ama :)

ayy herkese ultrasaoonla bakmış bu doktor bana neden öyle yaptı şimdi yaa üff!!! Gidipp diyem sen napdın hacıı :) yokya daha o doktora gitmem işyerine yakın diye gitmiştim zatii :)))

inşallah inşallah işte benide o şeffaf akıntı şüphelendirdi olabilir bence inşallah dediğin gibidir :)) inşallah bu ay hepimizz hamilee kaluruuuuuukkkkkkkkkk oohh :))

ben daha iyiyim canım sagol... bencede iyi bir doktor bul canım bazı doktorlar para yemek icin yanlış yönlendiriyorlar sonucta sen hamile kalaabiliyosun niye tüp bebege yönlediriyoki seni...benim gittigim doktorllarda sen de sorun yok bekle diyip durdu eşimde de yok allaha şükür aslında ben de aralıkta doktora gitcektim... bide benim rahmımde tersti doktor düzeltti ve o ay hamile kaldım tabi allahım ol dedi oldu tutunamadı bebegim ama olsun ben inaniyorumki allahımın izniyle yine hamile kalcam inş ...sende en kısa zaanda güzel haberleri verirsin inş hayırlısıyla

a.s canım hoşgeldin... iyi doktor bulmana sevindim... canancım benim rahmımde ters dönmüştü doktor düzeltti ve o ay hic beklemedigim halde hamile kaldım ama düştü malasef...sende doktora sor bi istersen düzeltiliyomu diye...inş melegin gelir bu sefer hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…