Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoş geldinnnnnnnnn:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

hoş bulduk ne var ne yok kardelen profum çok olmasam bişey sormak istiyorum yemin ederim aklıma takıldı hani diyorum geyik derken aynı muhabbetler derken bide eltinden geçen konuştum ondanmı kızdın kızmada dedin diyeli çok üzüldüm eskisi gibi laf atmıyosunuz ban sanki ben yokmuşum gibi bir kusur bir hatami işledimki okadar dikkat ediyorum herkez kendisiyle samimi olanlara vecap yazıyo diye düşündüm ben bişeymi yaptım çokmu gevezeyim yoksa ben benim yüzümdenmi sayfalar doluyo benim yazdıklarımmı sizi sıkıyo burada ben dertlerimi kimseye anlatamazken sizlere anlatıyorum içim rahatlıyo en azından inan kafam çok dolu şuan sitemin banamı herkez sordu bende soruyum çünkü üstüme alındım haberin olsun eltimdense sıkıntın bir daha topige yazmam olur biter üzülsümde aglasamda bebegimi yazmak sevinçli gibi davranırım olur biter ben size bir laf bir sözmü ettimki kırıldınızki siteminiz banamı yoksa inan çok üzülürüm kırılırım zaten duygusal moddan çıkamadım inan bu satırları gözlerim yaşlı ayalayarak yazıyorum ben tek istedigim biraz sevgi ilgiye sevilmeye ihtiyacım var ne olur ben kötüde olsam beni dışlamayım dayanama çünkü herşeyim oldunuz benim burda herkezin yeri ayrı benim için özlerimi önce ebrarada sonra derinde açtım derinde ilk zamanlar ban kızdı çok agladım sonra barıştık eltim için konuştum sen kızdın bende tırstım haliyle sonra sebebeini dedin onada eyvallah yoksa ben çok geliyosam söyleyin çıkyım hayatınızdan inannın bir daha ayagımı bile atmam bugün çok girdim topige benimi lafı yedim acaba ne yazsamda yanlış gene anlaşılmasam dedim ama yürgim kaldırmıyo artık çok agırıma gitti çok agladım beni sevmiyomusun artık yaaaaa

pelinim hayır olsun rüya gören görene valla kıss.inşallah gerçek olurr aminnnnn.
kayram öncelikle sana bi kızayım ben..o ne demek öyle gülüm yaa.tabiki derdini söyleyeceksin...seninle ne ilgisi var..kardeloş başka bişeye degindi aslında ama böyle herkesin üzerine alınacagı belliydi..neyse...sakın öyle şeyler düşünme..burası dertleşme köşemiz.onu da yapmıcaksak niye buradayız dimi gel öpim
canım evet bende pkoyum mallesef..Allah beterinden korusun ne diyim..progestanı önceki doktorlarda vermiyodu bana..hep farlutal veriyolardı..bundan bi önce gittigim başlatmıştı progestana..şimdi gittigim doktorumda devam ettiriyor..4 aydır içiyorum..hem bebek olursa korusun diye hemde adeti düzenlemek için canım..diger söktürücülerin riski oluyo biliyosun ondan.öptüm cnm seni
adet mi oldun kuzu hayırlısı olsun ne diyelim..ilk denemeydi dimi flanım tedaviyi kestikten sonra?
boncugum hakkında hayırlısı cnm.inşallah klomene falan gerek kalmadan hamile kalıcan..belkide hamilesin ne biliyon..Allahım inşallahhhhhh.
canım tekrar geçmiş olsun.bakarsın dişle oyalanırken hamilede kalmışsındır içimden öyle geçti inşallah tabi...
canım çatlama ignesi inşallah işe yarda hamile kalırsın...kalabilir miyim demişsin..şansın yüksek tabi ama Allah bilir cnm.inş rabbim günlüne göre versin.
belirtilerin hamilelik belirtisidir inşallah canım.daha önce böyle oluyo muydun peki?
aleykümselam canancım gerçekten göremedim ne zamandır seni ben..yeni doktorun yeni tedavilerin hayırlı olsun ..valla doktor çok önemli boşa oyalayan çok..inşallah herşey güzel olur senin için...
kardelencim sevindim senin adına yaa ne güzel..inşallah tutar ya Rabbimmmmm.amin.
herkese merhaba
:80::80::80:
merhaba canım
kızlar hepinizi özledim
derinim naber canım yaa uzun zamandır görüşemiyoruz nasılsın balım
valla ebrraı kardeleni boncuğu aleynayı kısacası hepinizi merak ediyorum canlar

ay derdam ya hemen yazamadım kuzum..tam tüm alıntıları yaptım eşim geldi yemek koydum..hatta o yemegini yerken hemen yazayım dedim..çünkü hiç iyi degilim bugün..bi mide bulantısı yanması,bi baş agrısı ki sorma...yatıp dinlenmek istiyorum...sen iyisindir inşallah minişinde iyi..öptüm kuşum seni

kızlarr direk yazdıgım için şuan altta kimler var görmüyom ama burda olan herkee selamlar..ben fazla kalamadan kaçıyorum..biraz dinleneyim sofrayı kaldırıp yatarım azcık..ugramaya çalışırım..sizsiz duramam çünkü

canım ben bu gün topiğe girmedim
bir şeymi olduki sen bukadar üzüldün
canım yaaaaaaa sen buranın rengisin
ne olur öyle gelmem fanal yazmışın

kızlar ben size öncelikle birşey açıklamayı unuttum bunuda demin kayramın yazısını okuyunca farkettim ben hamilelik şüphesiyle topiğe gelip sonrada olup yada olmayıp bırakıp gidenlerden değilim net kesikti 2 gün sonra dr gittim ewde değildim kaynanamlarda kaldım derken bir süre giremedimm böyle düşünülmesine hem hak verdim hemde üzüldüm ama ben burdayım elimden geldiği kadarda burda olucam bunu bilmenizi istiyorum çünkü ben sizleri tanıdıktan sonra yatağıma hergece yattığımda kendim için ettiğim dualarıma sizleride dahil ettim nasıl bırakıp gidebilirim ki....sadece bunu bilmenizi istiyorumm...

sevtuncum,öncelikle şunu hemen belirteyim,geçmişi okuduysan sende görmüşündür zaten,kimsenin gelmemesini istemek benim haddime değil,kimsede benim yüzümden gelmemezlik etmesin,ben sadece biraz daha birbirimizi anlayalım,daha alakadar olaım istedim,ama olmuyomuş gördüm,her ne kadar dile getirsekte,herşey aynı olcak,o yüzden bişey demiyorum artık,herkez istediği gibi davransın,zatende davranıyo.
biz seni dışlamıyoruz,hatta kimseyi dışlamıyoruz,bunu bil,yeter.

gülcüm,sağol canım gösterdiğin itina için,inan hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz.
rabbim bizim için dua edenlere,bize ettiklerinin bin katını nasib eylesin inşallah.

Son düzenleme:

cnm benim sen derdini anlatınca seni dinleyen warmı,war. biz senin yanındamıyız, yanındayız. burda herkes bişeyleri paylaşıyo herkes herkesi anlayıp dinliyo böyle düşünme lütfen biz seni seviyoruz ve ne derdin sıkıntın olursa olsun yanındayız elimizden geldiğince lütfen üzülme sakın seni çokk seviyorummm canımmm sen demekki bizi bir dost arkadaş olarak görüyosun ki bizimle paylaşıyosun sevincini üzüntünü bundan üzüntü duymak seni kaybetmek bir yana ne mutlu ki senin gibi bir dost kazndıysak.....bak hep sen dövüyodun şimdi üzülüp ağlarsan ben döverim bak ahan da böle

merhaba herkese oncelıkle kardelenım profum ıcım rahatladı cunku sabahtan berı bunu dusunuyorum allah razı olsun canım bu arada ole erken yatmak falan bızı bozar bı gece senı gormıyım burda sorarım sana heheheheheeh
derınım ya progestanı nasıl kullandıgını bana bı tarıflermısın bu arada adet sökturuculerın nasıl zararı oluyomus canım bak sımdı bende kurtlandım ben cunku her ay adetımı adet söktürücüyle olurum progestan duzenlı olduruyomu bıde
gulcum bu arada acıklaman ıyı oldu bıtanem cunku o donemde sana elımden geldıgınce destek olanlardan bırı olarak cekıp gıttın zannettım ve cok kırıldım ne yalan dıyeyeım ben bole gecıcı soleyım boleyım acaba hamılemıyım deyıp bı kac gun takılıp sonra hamıle oldugunu yada olmadıgını ogrenıp cekıp gıdenlere cok kızıyrum hem de cok acıklaman ıcın ve senı burada gordugum ıcın cok mutluyum canım

gülcüm,sağol canım gösterdiğin itina için,inan hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz.
rabbim bizim için dua edenlere,bize ettiklerinin bin katını nasib eylesin inşallah.

amin canım amin ama benim için lütfen düşünmeyin çünkü ben ewde çok sık kalmıyorum olur giremeyebilirim ama bu demek değil ki girmek istemediğim için girmiyorum kesinlikle ilk fırsat bulduğum an sizleri merak edip herzaman girerim tabiki

anlıyorum yanlış anlaşılmak istemiyorum sorun yok ozaman

selam yeni gelen herkese aynı zamanda bana güle güle:)
kardeloşum kalamıyom tatlış yaa.anlattıgım gibi iyi degilim canom...

sevtunum lütfen..aynen kardeloşun dedigi gibi kimsenin kimseyi dışlama gibi bi hakkı olamaz..ayrıca dışlanacak bi konumda mısın sence? birbirimizle daha alakadar olmak konusunda sonuna kadar katılıyorum..evet herkes elinden geldigince oluyor Allah razı olsun..ama ugraşmak istemedigi için zamanı oldugu halde geçmişi okumayan da çok var kimse aptal degil anlaşılıyo yani...herneyse..kısaca buradaki sorun geyik yapılıyo olmasıda degil aslında.bizde yapıyoruz o geyikleri bazen ve zamanında diger topiclerimizde gülmekten kırılıyoduk yazarken çok çok çok saçmaladıklarımızda oldu ama hepsi çok güzeldi...bu ayrı bişey..ama hergün aynı şeyleri aynı şakaları gülmeleri okumak takdir edersin ki bayıyo insanı...belki çogumuz aynı şeyleri görmekten bıktıgımız için dile getirmişiktir canım..onun dışında ben sana çok gülüyorum sohbet ederken,üzüntülerine derinden üzülüyorum anlattıgında,bebegini kaybettin hepbirlikte agladık...mesela bugün geç girmişsin okurken merak ettim nerelerdesin diye..dua ediyosun sürekli Allah razı olsun.bunlar ayrı şeyler gülüm...sakın küsme üzülme canım sen bu topicin renklerinden birisin yeterin dedigi gibi..aslında hepimiz ayrı birer rengiz kızlar..kimsenin kimseden farkı yok dertler aynı herşey aynı...

kızlarr ben kaçtım hoşçakalın canlarımm...

Son düzenleme:
kardelencım bole sıtem etme nolur bence konusuldugu ıyı oldu kesınlıkle cok ıyı oldu yanı ne demek ole gelenlere selam vermemek falan dalgınlık olabılır bı kenarda ama burası herkese acık senınde dedgıın gıbı ve herkes de duzelecek bundan sonra bence cok ama cok ıyı oldu acılması ben sadece tekrarlayan konulara takılmıstım ondan alındım ustume sakın uzulme tamammı yoksa ben sıkayetcı degılım belkı bende dıkkat etmıyordum yanı yorum yazmıyodum belkı ıstemeden ama bu ınsanı kırabılıyo kesınlıkle senı cok sevıyorum tatlı bıberımm benımmm

ewet cnm ilk girdiğim günden beri ilk yanımda olan sensin açıklama yapmamakla suç benim ewet ama durum bundan ibaret tabiki ben sizleri merak ediyorum dua ediyorum ve fırsat bulduğum ilk an hemen girip okumaya sormaya çalışıyorum cnm bunu böyle bil...

tamam canımmm allah razı olsun acıklaman ıcın hanı burada sıradan arkadas sıtelerı gıbı degılız kı madem bırbırımızın hayatına gırdık bırbırımızle alakadar olmamız gereklı degılmı hosgeldın tekrar eee nasıl sogan suyuna devammı

güle güle git canım arayı açma anladım dediginizi içim rahatladı inan bundan sonra dediklerimize
dikkat edelim sag olun genede

ewet cnm dewam soğan suyu bende işe yaradı çok şükür pco yok artık şükürler olsun geçen gün dr daydım herşey normal güzel yumurtalarında sorun yok dedi.yeni bir dr du yani yeni geldi özellikle sordum bende pco vardı dedim hayır herşey gayet normal ama çok kötü enfeksiyon kapmışım ilaç yazdı eşimi gönderdim alsın diye ama eczacı bu ilacı vermezler demiş ilacın adı gynoflor ama alamadık hayırlısı vardır bir hayır bundada ama şimdi bugün 2.günüm soğan suyuna tekrar başladım.sen nasılsın canım_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…