Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

gülüm,ne olduğunu bilmiyorum ama rabbim tez vakitte gidersin sıkıntın neyse.

hoş geldin pelincim.
hoşbulduk canım nasılsın...
sağolasın derdamm
boncuğum,pelinim gelmiş ben kaçıyorum kızlar hayırlı akşamlar
Allah huzurunuzu bozmasın hiçbirinizin...

güle güle canım sonra görüşürüz inş amin turkuazım seninde huzurunu bozmasın rabbim

bende iyim canım sizi merak ettim bakıyım dedim
iyi yaptın bitanem özlüyoruz seni arada selam ver bize
buarada hayırlı olsun kızkardeşinmi sözlendi
iyiyim ebrarım ama gördügüm rüyanın etkisindeyim hala o kadar gercektiki hic uyanmak ıstemedimsen nasılsın canım

ay kıyamam peloşum ya öyle oluyo bende uyandığımda kurtulamıyorum etkisinden keşke gerçek olsa diyosun gerçi olucak nasipse

,pelin67,derdanur,kardelen5233,ebrar_53,gul_tamer+,ugurboncugum,
hepinize slmm kızlarr

benim belimin sol tarafı hala arıyooo kıslarr yaa

geçmişii okuyup hemen geliyorumm

hepinize slmm kızlarr

cicişcim hoşgeldin canım bence yumoşun çatladı ondan canım endişelenme yumurtlama zamanında bel ağrısı normalmiş

bende sana kıyamam canım dedigin gibi inş rüyalarımız gercek olcak ebrarım...

kızlar ya benim cıkmam lazım kociş geldi dogru düzgün sohbette edemedik... neyse sonra görüşürüz inş hepinizi cok öpüyorum

peloşum inşallah kuzum
hadi çok öptüm iyi akşamlar iyi bak kendine

ya,ben flanın alıntısını uzun diye almamıştım,onada yazcaktım,bak unuttum görüyonuz mu?
ya ben kaçırdım mı,siz kaza mı geçirdiniz,bişey yazmadım mı ben bunun üzerine,ne kadarda unutkan oldum.
sevtuncum,flanın dediklerini ciddiye almalısın,sen kontrolsüz diyet yapmamalısın.
anneciğinede kavuşmuşundur heralde,rabbim ayırmasın.

cnm heran olabılırım sancım var buarada benım duaya bıttı yaz cnm adet olmadan okum hemen
gıden arkadaslar görüşürüz kendınıze ıyı bakın

hepinize slmm kızlarr

hoş geldin cici,inşallah yumurtaların çatladığı içindir ağrıların.

ben görene kadar gül de gitmiş,tutişte,anca gördüm,derdamda gitmiş,pelinde,amma kaçırmışım he ve şimdi sıra bende,bende gidiyorum,yemek yicez,görüşürüz kızlar.

komiksin kanka
gerçekten dalgınsın senden beklemezdim bunu

kızlar selam ben geldim sağ tarfım acayip ağrıyo o ağrıyla uyuya kalmışım bişey sorucam sadece sağ tarafım çok ağrıyo böyle olunca o taraftaki yumurtamı çatlamış oluyo soldakiler çatlamamışmıdır ki

cnm heran olabılırım sancım var buarada benım duaya bıttı yaz cnm adet olmadan okum hemen
gıden arkadaslar görüşürüz kendınıze ıyı bakın
boncukum inşallah gelmez kuzum
tamam şimdi ekliyorum saol ağzına sağlık bende okuyum şimdi benimkide heran gelebilir
selam kıslar nasılsınız bakalım
hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın
ya konuşamıycaz işim var çıkmalıyım öpüyorum seni canım

güle güle bende kaçıyorum zaten

CANIM BİRİ ÇATLADIYSA BİLE İŞE YARAR

umarım her iki tarftanda çatlamıstırrrrrrrrrrrrr

arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum sizinle sevinip sizinle umutlanıyorum benim durumumda farklı değil ama bulunduğum şehirde şartlar hiçde iyi değil o yüzden bana istanbul yolu görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…