hoşbulduk canım nasılsın...gülüm,ne olduğunu bilmiyorum ama rabbim tez vakitte gidersin sıkıntın neyse.
hoş geldin pelincim.
sağolasın derdamm
boncuğum,pelinim gelmiş ben kaçıyorum kızlar hayırlı akşamlar
Allah huzurunuzu bozmasın hiçbirinizin...
iyi yaptın bitanem özlüyoruz seni arada selam ver bizebende iyim canım sizi merak ettim bakıyım dedim
iyiyim ebrarım ama gördügüm rüyanın etkisindeyim hala o kadar gercektiki hic uyanmak ıstemedimsen nasılsın canım
bende çıkıyorum kzılar eşim geldi iyi bakın kendinize
,pelin67,derdanur,kardelen5233,ebrar_53,gul_tamer+,ugurboncugum,
hepinize slmm kızlarr
benim belimin sol tarafı hala arıyooo kıslarr yaa
geçmişii okuyup hemen geliyorumm
iyi yaptın bitanem özlüyoruz seni arada selam ver bize
buarada hayırlı olsun kızkardeşinmi sözlendi
ay kıyamam peloşum ya öyle oluyo bende uyandığımda kurtulamıyorum etkisinden keşke gerçek olsa diyosun gerçi olucak nasipse
bende sana kıyamam canım dedigin gibi inş rüyalarımız gercek olcak ebrarım...
kızlar ya benim cıkmam lazım kociş geldi dogru düzgün sohbette edemedik...neyse sonra görüşürüz inş hepinizi cok öpüyorum
hoş geldin cici,inşallah yumurtaların çatladığı içindir ağrıların.,pelin67,derdanur,kardelen5233,ebrar_53,gul_tamer+,ugurboncugum,
hepinize slmm kızlarr
benim belimin sol tarafı hala arıyooo kıslarr yaa
geçmişii okuyup hemen geliyorumm
ya,ben flanın alıntısını uzun diye almamıştım,onada yazcaktım,bak unuttum görüyonuz mu?
ya ben kaçırdım mı,siz kaza mı geçirdiniz,bişey yazmadım mı ben bunun üzerine,ne kadarda unutkan oldum.
sevtuncum,flanın dediklerini ciddiye almalısın,sen kontrolsüz diyet yapmamalısın.
anneciğinede kavuşmuşundur heralde,rabbim ayırmasın.
boncukum inşallah gelmez kuzumcnm heran olabılırım sancım var buarada benım duaya bıttı yaz cnm adet olmadan okum hemen
gıden arkadaslar görüşürüz kendınıze ıyı bakın
hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsınselam kıslar nasılsınız bakalım
hoş geldin cici,inşallah yumurtaların çatladığı içindir ağrıların.
ben görene kadar gül de gitmiş,tutişte,anca gördüm,derdamda gitmiş,pelinde,amma kaçırmışım he ve şimdi sıra bende,bende gidiyorum,yemek yicez,görüşürüz kızlar.
kızlar selam ben geldim sağ tarfım acayip ağrıyo o ağrıyla uyuya kalmışım bişey sorucam sadece sağ tarafım çok ağrıyo böyle olunca o taraftaki yumurtamı çatlamış oluyosoldakiler çatlamamışmıdır ki
arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum sizinle sevinip sizinle umutlanıyorum benim durumumda farklı değil ama bulunduğum şehirde şartlar hiçde iyi değil o yüzden bana istanbul yolu görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?