Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım belli olmaz tabiki zaten tek yumurtada yeter rabbim nasip ettikden sonra
inşallah tutunur bebişin canım

kızlar ben kaçtım hepinize iyi akşamlar

4 yıllık evliyiz 5 ay korunduk ondan sonrada doktor doktor gezdik yumurtalarım tembel adet olamıyorum ilaçla olup iğneyle çatlatıyorlar ama nafile iki kere aşılama yaptık ama bir kez daha denemeyi düşünmüyorum tüp bebek düşünüyoruz ama bilmiyorum aksilik bu ya 4 aydır adıyamana geldik eşimin işi dolayısıyla burdada sadece 1 özel hastane 1 kadın doğum ve devlet hastanesi var işim sandığımdanda zor.

Allah yardımcın olsun canım

canımm geçmişş olsunn hımm rüyan umarım güzeldir hayır olsun inaşşahh

canım bozma moralini herşeye çare varr sıkılmaa ama tamm mıı herşeyin hayırlısııı :69:
turkuazım ben cıkıyorum tatlımmm yarın rahım fılmı cekılecek benden de dua et ne olur onun ıcın bazı hazırlıklar yapmam gerek aksam gırerım rabbım gonlune ferahlık versın ınsallah
canım benim yarınmı çektiriyosunn hadi hayırlısııı ama kasma kendinii bakk görüceksinn herşeyy güzell olucakkk

kesinliklee canımm allahtan ümit kesilmezz tabii bekle bakalım kanda çıkar belki testten teste farkeder kan en iyisii taabikiii hadi bakalım hayırlısı

şu an geçmişteyim kızlar,tutişim,ne oldu balım,neden bu kadar üzgünsün,inşallah olacak hepimizin bebişleri,niye böyle yıpratıyosun kendini.

kardelenim nasılsın taklımm ewet kızlar bende kardelene katılıyorumm üzülmeyinn bukadar

cicişcim hoşgeldin canım bence yumoşun çatladı ondan canım endişelenme yumurtlama zamanında bel ağrısı normalmiş

ablamm h.b nasılsınn .... umarımm ablamm öledir 3 gündür çekiyorum bu agrıyıı hayırlısı bakalımm

turkuaz ,sevtunum kardelenbhrım,ugurboncugum , elixsirimmmm :) ,yetercimm ,pelin kızlar siz nasılsınzz ?

Son düzenleme:

canım hiç iyi değilim sağ tarafım acayip ağrıyo sen nasılsın

ya kızlar sağ taraf ağrıyınca sadece otarafın mı yumurtası çatlıyodur sol tarafımda ağrı yok ozaman soldaki yumurtalar çatlamazmı

sevtunumda annesine kavuşmuştur şimdi negüzel allahım hayırlı ömür versin anneciğine
alllah razı olsun canım cümlemizinkini işşallah

canım dogrusun biraz abarttım renli yazı olabilir bebem
teşekkür ederim bence dogru yanlış bulanda olabilir ama neyse olay kapanmıştır ben nacizane fikrimi dedim:86::86::86::86::86::86:

canım tebrik ederim çok güzel dikkat etmişin kişilere al kupayı hakkettin

nediyosun derişnim ya çift çizgimi hamişsin ozaman kuzum allahım sen büyüksün inşallah yaa ben hemen geçmişe bakmalıyım bunu görür görmez yazdım .ay cano kalbim durcak sanki
ebrarım sen olmasan olmazdı burası millette kendini iyi hissedemezdi

amanın derin hamilemi oley be darısı olmayanların başına bakta gör benim dedigim çıkıcak anladın sen onu canlarım bu arada az girdim geçmişe şöyle bir baktım annem allah razı olsun köyü buruya taşımış sanki savaş çıkıcak he anam agladı
ben gelebilirsem gelirim bebeler ama annem koymuyo şimdi bile bagırıyo gel o şeyin başından kalk diyo emir büyük yerden artık evime geçince daha rahat yazarım amanın sesi geliyo ben kaçtım işşallah gelebilirim gelemezsem duaya şimdiden amin diyorum pazartesi adet olucam ona göre ebrarcım özele yaz kaç tane okucagımı ona göre bakıyım anam başımdayken geçmişe gidemicem

abla ben okundu 13 tane yazabılırsın ben alıntı yapıp yazcam sımdı karıscak yıne ondan sana soluyom bu arada nasıl korkmıyım be canımın ıcı yaaaa acısını dusunuyorum da o kadar degıl daha cok sonucunu dusunuyorum ama ıcımde garıp bır huzur var bakalım hayırlısı ınsallah temıs cıkar senı goremedım yıne bana cok ıyı gelıyosun bıtanem benımmm gelırsen ben burda olmasamda meseneden yaz olmazmı konusmam sart:76::76::76::76::76::76:
canım hiç iyi değilim sağ tarafım acayip ağrıyo sen nasılsın

canım gecmıs olsun yumurtalar catlasın catlasın da patlasın bebısler gelsınnnnnnn artık yaaaa
kardelosum profummm ve cicişimm ben acısından korkmuyomm yaaaa sonucundan korkuyorum bıtanelerımmmm gercı ondan da accık korkuyom da neyse:18::18::18::18::18::18::18:
sevtunum bebem annene kavusmusundur herhalde gözun aydın canımmmm bızı unuttun ama

beni özleyin anacım ben sizi çok özlücam sizleri çok seviyorum bunu bilin inanın çıkmak istemiyorum ama malesef yarında temizlik yapıcam bu kadın hiç acımaz ban yandım

benii ösleyin gitmek zorundayım kayramcım canım strese girme birde bildigin duaları oku ben abdest almıştım namaz kılıp gittim allahım yardımcı olsun korkulucak bişey yok ben gene olsa gene çektiririrm bunu bil herşey bebek için canım benim

canım,yumurta çatlaması öyle çok büyük ağrılarla olmaz ki,sakın stresten olmayasın,incecik bir sızı gibi olur,hatta bazen hissetmessin bile çatladığını,bu kadar takma,oluruna bırak birascık.
yakınlarda gidebileceğin herhangi bir büyükşehir yok mu?

cici,sen kaç yaşındasın,ne kadarlık evlisin,biraz anlatsana kendini.

bebişim yaaa zaten sorun onda ben daha abdestlenemedım kı cok az kanamam var hala ve hıc dua okumadan gıtmek zorundayım canımın ıcın annene selamlar ellerınden opuyorum ban dua et anacım

canım sağol ama sağ tarafın ağrıması benim işime gelmiyoki ağ tüpüm yok ya önemli olan sol taraf ama o ataraftada ağrı yok

anlatayımm cnm izmirliyim 26 yaşındayım 3 ,5 senelik evliyim canım bebiş için yeni karar verdikk hayırlısıyla PKO bendee maleseff başkaa bilmekk istedigin atladıgım varmı taklımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…