Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım benim annemdeyim onun yanında topige girmek nerde bagıryo içerden zaten ondan giremicem yoksa için akıyo acaba kimler var diyorum merak etme gece eşim takılırsa girip okuyorum geçmişi çok çakalımdır kendim
sağol canım dikkat ediyorum ben hemen düzelir zannettim ama geç düzeliyo demek:26:

pazartesi doğum günüm kızlar yaa bu doğum günümdede gelmedi bebişim seneye inşallah
canım benim şimdiden kutluyorum dogum gününü allahım işşallah saglıklı saatli bebeler nasip eder yavrunu seversin seneye işşallah ben bu kerez kaçtım

sağol canım dikkat ediyorum ben hemen düzelir zannettim ama geç düzeliyo demek:26:

pazartesi doğum günüm kızlar yaa bu doğum günümdede gelmedi bebişim seneye inşallah

tatlım ben her bayramda her yıldönümlerınde her doğumgünlerınde hep dua edıyorum seneye bu zamanlar kucagımda olsun dıye benımkıde gelmedı ınsallah seneye kucagında olur yavrun

kardelenım ben pzt kutlucam ınsallah canımmm ınsallah seneye kucagında olur bebegın dogum gununde ınsallah onunla greersın yenı yasına
sevtuncum uzatmıcam dıyorsun ama hala aynıseyler ben ozrumu dıledım bunlar olsun ıstemesdım herkes kendınce ayrı bır turdur ve farklıdır nede olsa neyse gercekten uzatmak cok gereksız annene selamlar

bakın kızlar ne kadar üzücü ve geri dönüşü yok 27. hafta rutin kontrolüm için doktora gittiğimde öğrendim bebeklerimi kaybettiğimi.Yaşadığım acıyı anlatmam mümkün değil.Bebeklerimin son ultrason görüntüleri aklımdan çıkmıyor.
Doktor kordon dolanması olduğunu söyledi.
Bebekler ertesi gün sezaryenle alındı.
Bana göstermediler kızlarımızı ama babası gördü.Ben kordon bebeklerin boynuna dolandı sanmıştım.Kordon ortada düğüm olmuş.Bebekler kansız ve oksijensiz kalmışlar.
Yalnız kaldığımda kafamın içindeki soruları durduramıyorum.Oğluma çok ders çalıştırıyordum.Acaba masada otururken onları sıkıştırdım mı,araba sürdüğümden mi, yoksa yürüdüğümden mi?Çok mu ütü yaptım,ayakta çok mu kaldım?Geceleri yatarken bazen sola yatmaktan sırtım ağrıyordu.Sağa dönüyordum ya da bazen sırtüstü yatıyordum.Bu mu sebep oldu?
Bebeklere yeteri özeni gösteremedim mi içimdeki vicdan azabını susturamıyorum.
Benim gibi bebeğini kordon dolanmasından kaybeden ve paylaşmak isteyen varsa...

Pazartesi doğum günüm kızlar yaa bu doğum günümdede gelmedi bebişim seneye inşallah

canım benim
seni ne kadar iyi anlıyorum
her doğum günü yıl dönümü bayram ylbaşı vs
bende kötü oluyorum
allahım bu son olsun
inşşşşşşşşşşş diyorum
ama olmuyor
rabbim yardımcımız olsun
seninde bebişsiz geçirdiğin son doğum günün olsun
bundan soraki doğum gününde bebğin üflesin mumlarını

Son düzenleme:
canım doktor banyo ıcın falan yap yada yapma dedımı bıde oynama delüüüüüüüüüüüüüüü ne oynuyon en feksıyon kapar falan allah korusun

banyo yapabilirsin hemen dediler.Ay ne biliyim ben zannettim ipler düşecek kendinden bende çıkmışken onu alıyım dedim inşallah bişey olmaz

kızlar yaaaaaaaaaaaa
uyku tutmadı beni
Geldim oturdum yine
Allahım yaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Yatakta dön dön deli oldum valla

sağol canım inşallah.

iyi akşamalar kızlar nasılsısınız...kardelen 49 canım bende cok dua etmiştim bebişim dogum günü hediyem olsun diye geldi aama sevincimi yaşayammadan kaybettim...rabbim hepimize hayırlı zamanda saglıklı bebişler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…