canım benim annemdeyim onun yanında topige girmek nerde bagıryo içerden zaten ondan giremicem yoksa için akıyo acaba kimler var diyorum merak etme gece eşim takılırsa girip okuyorum geçmişi çok çakalımdır kendimkardelenım kendı ıcınde kaybalon dıkısten sanırım senınkı doktor almıcak yanı ınsallah bıran önce eskı halıne dönerler cnm
sevtunum sende dellendırme benı kızbı süre olmucakmıs bak bak sen bı gelemde sorum sana
canım benim şimdiden kutluyorum dogum gününü allahım işşallah saglıklı saatli bebeler nasip eder yavrunu seversin seneye işşallah ben bu kerez kaçtımsağol canım dikkat ediyorum ben hemen düzelir zannettim ama geç düzeliyo demek:26:
pazartesi doğum günüm kızlar yaa bu doğum günümdede gelmedi bebişim seneye inşallah
sağol canım dikkat ediyorum ben hemen düzelir zannettim ama geç düzeliyo demek:26:
pazartesi doğum günüm kızlar yaa bu doğum günümdede gelmedi bebişim seneye inşallah
tatlım ben her bayramda her yıldönümlerınde her doğumgünlerınde hep dua edıyorum seneye bu zamanlar kucagımda olsun dıye benımkıde gelmedıınsallah seneye kucagında olur yavrun
inşallah hepimizinde boy boy
sağol canım dikkat ediyorum ben hemen düzelir zannettim ama geç düzeliyo demek:26:
Pazartesi doğum günüm kızlar yaa bu doğum günümdede gelmedi bebişim seneye inşallah
canım doktor banyo ıcın falan yap yada yapma dedımı bıde oynama delüüüüüüüüüüüüüüü ne oynuyon en feksıyon kapar falan allah korusun
canım benim
seni ne kadar iyi anlıyorum
her doğum günü yıl dönümü bayram ylbaşı vs
bende kötü oluyorum
allahım bu son olsun
inşşşşşşşşşşş diyorum
ama olmuyor
rabbim yardımcımız olsun
seninde bebişsiz geçirdiğin son doğum günün olsun
bundan soraki doğum gününde bebğin üflesin mumlarını
kızlar sıze doyum olmaz ben kactım artık cok uykum var
yetercıgım ınsallah bızde yascaz cnm ogünlerı ınsallah
selamün aleyküm canlarım dostlarım dert ortaklarımmmmmmmm nasılsınız
kızlar sıze doyum olmaz ben kactım artık cok uykum var
yetercıgım ınsallah bızde yascaz cnm ogünlerı ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?