kardelen bu kadar evhamlanma canım ya dikişlerini kendin almışsın bişey olmaz batticonla pansuman yap hiçbişey olmaz fazla meraketme zaten kendisi düşer ben kendim almıştım dikişlerimi rahatlabanyo yapabilirsin hemen dediler.Ay ne biliyim ben zannettim ipler düşecek kendinden bende çıkmışken onu alıyım dedim inşallah bişey olmaz
hoşgeldin kuzunasılsınız kızlar
iyi akşamalar kızlar nasılsısınız...kardelen 49 canım bende cok dua etmiştim bebişim dogum günü hediyem olsun diye geldi aama sevincimi yaşayammadan kaybettim...rabbim hepimize hayırlı zamanda saglıklı bebişler versin
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsınselamün aleyküm canlarım dostlarım dert ortaklarımmmmmmmm nasılsınız
nasılsınız kızlar
amin canım bi daha gitmesinler annelerini bırakmasınlar inşallah
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
hoşgeldin sende canım biz iyiyiz sende ne var ne yok
hoşbuldum cnm iyiyim ne olsun yarın dr a gidicem uyku tutmadı bende öle dedim bakım kızlar napıo die geldim
her şey yolunda gitsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bende iyiyim yetercim hayat gaylesi işte ugraşıp duruyoruz şimdie ütü yapcam sizlere bi bakıyım dedimsen nasılsın canım
hoşbuldum birsen nasıl gidiyo hamişlik yaramaz bişe yok dimikardelen bu kadar evhamlanma canım ya dikişlerini kendin almışsın bişey olmaz batticonla pansuman yap hiçbişey olmaz fazla meraketme zaten kendisi düşer ben kendim almıştım dikişlerimi rahatla
hoşgeldin kuzu
amin canım bi daha gitmesinler annelerini bırakmasınlar inşallah
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
hoşgeldin sende canım biz iyiyiz sende ne var ne yok
ben kotuyum canım benı gec nasılsın1. ademilehatice
2. kardelen49
3. KAYRAM29
4. ugurboncugum
5. belay
6. elixsir
bukadar kişyiz ses çıkmıo kızlar nerdesiniz bakım
herkese iyigeceler kızlar ben duamı okudum kendinize iyi bakın byeee şekerler
hoşgeldin canım iyiyim sagol sen nasılsın...selamün aleyküm canlarım dostlarım dert ortaklarımmmmmmmm nasılsınız
nasılsınız kızlar
bende iyiyim yetercim hayat gaylesi işte ugraşıp duruyoruz şimdie ütü yapcam sizlere bi bakıyım dedim
hoşbuldum birsen nasıl gidiyo hamişlik yaramaz bişe yok dimi
herşey aynı hamd olsun bu günlerimize kardelen senin dikişler nasıl alındımı
ben kotuyum canım benı gec nasılsın
hoşgeldin canım iyiyim sagol sen nasılsın...
iyiyim canım sen nasılsın
olurmu öle şey beni geç flan canım bak benim tedavim çok kolay çok basit ama yinede anne olamıorum seninkide kolay değil zor ama elimizden gelen bişey yok sabırla azimle bu yolda yürümeye devam edicez lütfen kendini bukadar yıpratma allahım bi kappıyı kaparsa diğerini açar eğer anne baba olmak istiyosak bunun çaresini çözümünü arıycaz pes etmek yok cnm dualarım hepimiz için allahım inşşşşş en kısa zamanda gönlümüzdeki en çok istenileni hayırlısıyla nasip etsin lütfen rabbim dermansız dert verip derman aratmasın beterin beteri var deyi şükretmemiz lazım cnmın içi
bende iyiyim cnm heycanla yarını bekliorum biraz telaşlı biraz umutsuz bıkkın ama yinede gidicem inşşşş pes etmek yok biz hastalıktan değil hastalık bizden korksun dimiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?