Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

banyo yapabilirsin hemen dediler.Ay ne biliyim ben zannettim ipler düşecek kendinden bende çıkmışken onu alıyım dedim inşallah bişey olmaz
kardelen bu kadar evhamlanma canım ya dikişlerini kendin almışsın bişey olmaz batticonla pansuman yap hiçbişey olmaz fazla meraketme zaten kendisi düşer ben kendim almıştım dikişlerimi rahatla
nasılsınız kızlar
hoşgeldin kuzu

amin canım bi daha gitmesinler annelerini bırakmasınlar inşallah

selamün aleyküm canlarım dostlarım dert ortaklarımmmmmmmm nasılsınız
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın

nasılsınız kızlar

hoşgeldin sende canım biz iyiyiz sende ne var ne yok

herkese iyigeceler kızlar ben duamı okudum kendinize iyi bakın byeee şekerler

1. ademilehatice
2. kardelen49
3. KAYRAM29
4. ugurboncugum
5. belay
6. elixsir
bukadar kişyiz ses çıkmıo kızlar nerdesiniz bakım

sen nasılsın canım
bende iyiyim yetercim hayat gaylesi işte ugraşıp duruyoruz şimdie ütü yapcam sizlere bi bakıyım dedim
hoşbuldum birsen nasıl gidiyo hamişlik yaramaz bişe yok dimi
amin canım bi daha gitmesinler annelerini bırakmasınlar inşallah

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın

hoşgeldin sende canım biz iyiyiz sende ne var ne yok

herşey aynı hamd olsun bu günlerimize kardelen senin dikişler nasıl alındımı

kolay gelsin canım bende kaçtım kızlar uyumaya çalışayım
enerji gerekiyor
yoksa yarın o küçük canvar beni maaf eder
uyutr beni deprem çıkatır valla

ben kotuyum canım benı gec nasılsın

olurmu öle şey beni geç flan canım bak benim tedavim çok kolay çok basit ama yinede anne olamıorum seninkide kolay değil zor ama elimizden gelen bişey yok sabırla azimle bu yolda yürümeye devam edicez lütfen kendini bukadar yıpratma allahım bi kappıyı kaparsa diğerini açar eğer anne baba olmak istiyosak bunun çaresini çözümünü arıycaz pes etmek yok cnm dualarım hepimiz için allahım inşşşşş en kısa zamanda gönlümüzdeki en çok istenileni hayırlısıyla nasip etsin lütfen rabbim dermansız dert verip derman aratmasın beterin beteri var deyi şükretmemiz lazım cnmın içi

canımm gecmısı okumusundur herhalde
ne dıyım bılmemkı daha pko+tek tup+cıft rahım+pıhtılasma (belkı) yanı dusun artık gerısını care arıyorum aramaz olurmuyum ama bunun taktırı sadece allaha kalmıs amelıyatı yok bıseyı yok ınsallah rabbım hepımıze vercek de cok aratmasın ne olur

bende iyiyim cnm heycanla yarını bekliorum biraz telaşlı biraz umutsuz bıkkın ama yinede gidicem inşşşş pes etmek yok biz hastalıktan değil hastalık bizden korksun dimiiiiiiiiiiii

umutsuz ve bıkkın olmak yok canım bak ne güzel demişsin hastalık bizden korksun diye... inş allahım bizim bu azmimizi görcek ve bebişlerimizi hayırlısıyla saglıklı göndercek...

aaaaaaaaaaaaaaa kızlar hadi hiç sesiniz çıkmıo hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama canlanın biraz
pelin67
kardelen49
KAYRAM29
birsen29

ben geldim kizlar nasilsiniz

ebrarcim ben ayetel kürsileri okudum canim,gerci özelinede ayzdim ama burayada yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…