Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

saol boncugum yanı su an sebebler tuendı ama allahtn umıt kesılmez dımııı kesılmez kesmemelıyımmm

tabıkı cnm allahtan ümıt kesılmez kesmemelısın bak bı örnek verım sana topıkte paylasmıstım aycanısa dıye bır arkadas var ıkı tüpüde kapalı cıkmıs doktor tek caren tüp demıs kız ınat etmıs ne duyduysa yapmıs normal yoldan hamıs kalması ımkansız brokolı kürü maydanoz buharı süt buharı ve yanında bol bol dua ve ıkı tüpüde kapalı olmasına ragmen hamıle kaldı suanda yavrusu kucagında bu rabbımın ısı degılde ne sence daha bınlerce örnek var ümıdınız asla kaybetme

ha söyle ol kayram ıyı düşün ıyı olsun hamıs kalabılıyorsun rabbım verıcek ve 9 ay tasıcaksın ve en sonunda kollarında olcak ınan buna ınsallah
ınsallah canım ınsallah hepınızde ole ınsallahhhhhhhhh

neyse sevtuncum uzatmıcam dha fazla sadece bu kadar tepı vermek yerıne acıma verebılırdın malum ınsan ılk kez duyunca bıseylerı o an baskalrınında aynı seylerı yasadıgını dusunemıyoo neyse sevtuncum uzulme sen gectı gıttı

neyse bisenin gel bebem akalım gecelere mevzu uzucak aynı şeyleri tetrar etmek istemiyorum bu aralar giremem kusura bakmayım bir müddet yokum ben size iyi muhabbetler ben kaçıyorum yoksa anam kapıya koycak size iyi muhabetler inanaın kimseyi kırmak amacım degil bunu asla unutmayım eger laflarıma alınan olursa desin ben bundan sonra yerimi haddimi bilirim ona göre konuşurum kimseninde kalbini kırmamış olurum kimsede beni yanlış anlamamış olur şimdidem allahım dualarınızı kabul etsin yarınki duaya katılamıcam kusura bakmayın hatice hasta olmuş onunkinide ben okudum 20 tane haberiniz olsun gerçi ebrar biliyoya neyse ben kaçtım by

kızlar merhaba nasılsınız

birsen kortizon heralde hormon tedavisi içeriğini bende bilmiyorum tatlım nasılsın bebişinin resimlerini gördüm maşallah teyzelerinin kuzusu sağlıkla büyüsün inşallah

boncuğum sen nasılsın canım

kardeloşlar neden konusmuyorsunuz cici sende kız uyudunuzmubenımde cenem düştü
durun sevtun olum azcık:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

sen konus yeterkı tatlım benım senı gremıyoz buralarda zatennn
allah vermıs olmus sımdı okudum aklımdan su gectı o hamıle kalmıs zorda olsa ama rahımde bebegın gelısmesı ıcın ortam var saglıklı dogum yapmıs ama benım yok dıye dusundum ve hemen toparlnıp dedımkı ona bunu veren rabbım benım bebegımın sag saglım gelısmesını mı saglayamayacakkk umıdımı kesmıcem

ha şöyle cnm rabbım bebegını rahmınde fanus gıbı sarmalar korur sen meraketme o yoktan var eder bıde sevdıgı kullarına dert verırmıs bunuda unutma
ya hakkaten uzun zamandır bukadar konusmamıstım:86::86:kuzular vadısının bıtmesını beklıyorum persembe günlerı esımle ıpler kopuyor bu fılm yüzünden

ağrı yokta dikişlerde bi değişiklik yok yaa bakıyom bakıyom aynılar

canım ben safra kesesı amelıyatı oldum ıkı yerden deldıler kucuktu onlar da ama zor gecıyo onlara takma kafayı ben amelıyattan bır hafta sonra ankaraya esya bakmaya gıttım meraklanma yanı onlar kendılıgınden gecer sana bı engel olmazlar bıraz uzun suruyo ama mıkrop kaptırmamaya calıs

vadi olmasa ne yapardık yaw

aynen balımmm benımkıde yanımda televızyonla konusuyooodusun yanı o safha
evet ole ama benım durum bıraz farklı ıc muhasebemı yaptıgımda sadece kendısıne yonelmemı ıstıyor olabılır

sevtun kardelen elixir siz nasılsınız arkadaşlar

canım iyiyim ben kaçıyorum kendinize iyi bakın

ben lafları uzatmak istemiyorum milley okadar konuşmuş geçmiş olsun demişim beni cımbız gibi çekip almışsım içlerinden ben ona üzüldüm açtım baktım şoktayım dedim galiba yanlış okudum ben o lafı dedim inan ben sana iyi ol diye ddeim aklımda eger başka bişey varsa allah biliyoya yılmak yok demeye getirdim ne hafife alıcamda neyse ben lafı uzatmıyorum bu lafada burda nokta koyuyorum kim ne isterse istesin artık laflarımı tartarak diyeyim baride millet yanlış anlamasın bir ölümün çaresi yok bunu asla unutma herşeyin çaresi var ben seni kırdıysam özür dilerim ama gen son defa diyorum sen beni yanlış anladın sakin kafayla ilk yazdıklarımı oku anlıcaksın diceksinki ben neden yazmışım bu lafları ben kaçıyorum bukerez kesin ben kimseye benzemiyorum türümün son örnegiyim kusura bakma

bende okudum duamı bak demedi demeyin karışmam haaa

kardelenım kendı ıcınde kaybalon dıkısten sanırım senınkı doktor almıcak yanı ınsallah bıran önce eskı halıne dönerler cnm
sevtunum sende dellendırme benı kız bı süre olmucakmıs bak bak sen bı gelemde sorum sana

sağol canım dikkat ediyorum ben hemen düzelir zannettim ama geç düzeliyo demek:26:

pazartesi doğum günüm kızlar yaa bu doğum günümdede gelmedi bebişim seneye inşallah

sevtunum kız hala acıyorsun konuyu kız kapat artık annene arar sıkayet ederım ha
kuzular vadısı olmasa hayat daha güzel olurdu ne anlıyorlar anlamam
ebusunda bgn mısafırlerı var:26:

evet dikişlerin alıncak falan demediler misina gibi bi ip.Ben bi tanesiyle oynadım ama gerçi kendide çıkmış gibiydi bende çektim inşallah kapanır orası biraz açık gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…