saol boncugum yanı su an sebebler tuendı ama allahtn umıt kesılmez dımııı kesılmez kesmemelıyımmm
ınsallah canım ınsallah hepınızde ole ınsallahhhhhhhhhha söyle ol kayram ıyı düşün ıyı olsun hamıs kalabılıyorsun rabbım verıcek ve 9 ay tasıcaksın ve en sonunda kollarında olcak ınan buna ınsallah
ben sana beterin beteri var diye anla yazdım neyse laf uzucak en iyisi zaten içrden annem bagırıyo gene yedik fırçayı gece gecesenin rahatsızlıgını geçiştirmek ne demek sen üzülme mutlu ol diye yazdım sen beni yanlış anladın ben ona çok kırıldım neden geçiştiriyim ben ya burda biri hamile kalsa kendim kalmış gibi sevinir birinin bebegine bişey olsa okuyunca gözyaşlarını tutamayan kiminin hamileliginden benim gibi bakmaya gelmeyen insanlara benim gibi üzülürüm içimden derim keşke yakın olsada baksam aman hasta olsun keşke evi yakın olsada işini gücünü yemegini temizligini yapaım diye kendimi paralıyan biriyim aama ben senin yazdıgını asla ne hafife aldım ne geçiştirdim benim bebegim öldü biliyosun 2 tane acısını bir ben bilirim okadar karnımda taşıdım herkez dedi teselli degilmi aman belki hayırsız olucaktı belki sakat olucaktı belki seni dövücekti bakmıcaktı vs işet hep kötüsünü düşünmememk lazım bak bebegime ben ölünce çok üzüldüm benim bir arkadaşımın kardeşi dogum etti kalp yetmezliginden öldü yavrum 10 gün yaşadı ban ablası dediki ya sende öyle olsaydın dedi ne yapardın sen dedi kucagına alamadıgına bukarad aglıyosun birde alsaydın kesin tımarhaneye yatırıdık dedi seni ozaman dedim rabbim sana şükürler olsunki ya onun yerinde olsaydım ben ne yapardım dedim benimki o hesap en azından derki dedim allahım saan şükürler olsunki bende sevtun gibi olabilirdim sana çok şükür iyiki onun yerined degilmişim der rabbime şükrederdim benim düşündügün gibi ama sen o lafları yanlış anladıysan ben daha birşey yapamam
kardeloşlar neden konusmuyorsunuz cici sende kız uyudunuzmubenımde cenem düştü
durun sevtun olum azcık:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
kardeloşlar neden konusmuyorsunuz cici sende kız uyudunuzmubenımde cenem düştü
durun sevtun olum azcık:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
sen konus yeterkı tatlım benım senı gremıyoz buralarda zatennntabıkı cnm allahtan ümıt kesılmez kesmemelısın bak bı örnek verım sana topıkte paylasmıstım aycanısa dıye bır arkadas var ıkı tüpüde kapalı cıkmıs doktor tek caren tüp demıs kız ınat etmıs ne duyduysa yapmıs normal yoldan hamıs kalması ımkansız brokolı kürü maydanoz buharı süt buharı ve yanında bol bol dua ve ıkı tüpüde kapalı olmasına ragmen hamıle kaldı suanda yavrusu kucagında bu rabbımın ısı degılde ne sence daha bınlerce örnek var ümıdınız asla kaybetme
ıyıyım kardlencıgım sagol cnm senın agrıların nasıl gectılermı yazın banada yol görünüyor bakalım ınsallah gerekmez
sen konus yeterkı tatlım benım senı gremıyoz buralarda zatennn
allah vermıs olmus sımdı okudum aklımdan su gectı o hamıle kalmıs zorda olsa ama rahımde bebegın gelısmesı ıcın ortam var saglıklı dogum yapmıs ama benım yok dıye dusundum ve hemen toparlnıp dedımkı ona bunu veren rabbım benım bebegımın sag saglım gelısmesını mı saglayamayacakkk umıdımı kesmıcem
ağrı yokta dikişlerde bi değişiklik yok yaa bakıyom bakıyom aynılar
sevtun kardelen elixir siz nasılsınız arkadaşlar
ha şöyle cnm rabbım bebegını rahmınde fanus gıbı sarmalar korur sen meraketme o yoktan var eder bıde sevdıgı kullarına dert verırmıs bunuda unutma
ya hakkaten uzun zamandır bukadar konusmamıstım:86::86:kuzular vadısının bıtmesını beklıyorum persembe günlerı esımle ıpler kopuyor bu fılm yüzünden
ha şöyle cnm rabbım bebegını rahmınde fanus gıbı sarmalar korur sen meraketme o yoktan var eder bıde sevdıgı kullarına dert verırmıs bunuda unutma
ya hakkaten uzun zamandır bukadar konusmamıstım:86::86:kuzular vadısının bıtmesını beklıyorum persembe günlerı esımle ıpler kopuyor bu fılm yüzünden
sevtun kardelen elixir siz nasılsınız arkadaşlar
bende okudum duamı bak demedi demeyin karışmam haaaDERYA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR....................28bitti
BONCUK..................15bitti
DERİN.....................15bitti
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
AFED......................15
ALEYNA..................10
TURKUAZ................10bitti
SELİNA...................20bitti
KARDELEN...............15bitti
DERDA....................10
YETER.....................15bitti
GÜNEYCANAN...........10bitti
HALE.......................10
SUNGER..................10
GARİP.....................10
BANU......................10bitti
KARDELEN49............10bitti
NANELİŞKR..............10bitti
TOSTİ.....................10bitti
CİBEL......................10bitti
HATİCE...................10
BİRSEN...................10bitti
ELAEZEL..................10
MİRANDA................10bitti
SELİNA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR....................30bitti
BONCUK..................20bitti
DERİN.....................20bitti
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
ALEYNA...................15
TURKUAZ................15bitti
BANUU....................10bitti
KARDELEN...............10bitti
AFED......................10
KARDELEN49...........10bitti
GÜNEYCANAN..........10bitti
DERDA....................10.
YETER....................10bitti
SUNGER..................10
HALE......................10
NANELİŞKR..............10bitti
CİBEL......................10bitti
GARİP.....................10
TOSTİ....................10bitti
BİRSEN..................10bitti
ELAEZEL.................10
HATİCE..................10
MİRANDA...............10bitti
DERYA...................13bitti
canım ben safra kesesı amelıyatı oldum ıkı yerden deldıler kucuktu onlar da ama zor gecıyo onlara takma kafayı ben amelıyattan bır hafta sonra ankaraya esya bakmaya gıttım meraklanma yanı onlar kendılıgınden gecer sana bı engel olmazlar bıraz uzun suruyo ama mıkrop kaptırmamaya calıs
kardelenım kendı ıcınde kaybalon dıkısten sanırım senınkı doktor almıcak yanı ınsallah bıran önce eskı halıne dönerler cnm
sevtunum sende dellendırme benı kızbı süre olmucakmıs bak bak sen bı gelemde sorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?