nerde o günler kıssss mucize olur bee dimi...inşallah gerçekten hamilesindir derincim
SAGOL DERINIMya emınım cok yakısmıstır o renk sana bende kararsızım sacımı oryalla acarlarsa ıstemıcem cok yıpranıyor bakalım ne cıkıcak ortaya bıde cok kestırmıcem ucundan azıcık:82:
esnart niye konuşmuyosun cnm..
cnm ona cok benzıyor zaten rangıebuş msn yüklüyom şuanda inş olur.
boncugum bakarım cnm birazdan...bak şu altta bi kız var reklamlarda onun sacları çok güzel senin gibi uzun rengide böyle olsa tam süper olur
kuşunuza çok üzüldüm yaa ama belliydi neyse kocanıda üzme sende üzülme ömrü okadarmış
ama bende çok üzülürüm kıyamam onlara minicikler
o kadar çok takma kafana cnm yaa..inşallah yakında gelir melegin ne diyim çok üzülme öyle...canım ben daha çok yeniyim burda sizin konuşmalarınızı okuyarak tecrübe ediyorum ne olmuş neler oluyo nasıl belirtiler vs püfff ben çok etkileniyorum yaaaa çok istiyorum bebiş geçen ay çok üzüldüm valla eşim 1 hafta yaklaşamadı teselli etti hep fazla kaptırmışım bu ayda buna izin vermicem anun için sizi dinliyorum
cnm ona cok benzıyor zaten rangı
ya çıldırıcam bir saatte açıyo bu nasıl pc anlamadım yok bu camdan atılmayı hakediyoda atarsamda gece sizle konuşamam kociş vermiyo saolsun laptobu
üzmedim cano o yeterince üzüldü zaten((
ay msn olmuyo yaa zaten yüklü diyo off.
kız benim var benide görde ver bari kaydedeyimderınım face te var cnm en sonkı halı yesil badılı halım bakarsın
başın sag olsun derinim canım eşim ondan hayvan istemiyo ölürde psikolojin bozulur diya sanki bozuk degilyakuşunuza çok üzüldüm yaa ama belliydi neyse kocanıda üzme sende üzülme ömrü okadarmış
ama bende çok üzülürüm kıyamam onlara minicikler
öyle galiba bebem kız çaktırma bebem kaçamk yapıyorumdaleyla gelmiş,sevindim.
bende çıkıcam birazdan.
ebroşum,derincim,kayracım,ben iyiym kızlar,merak etmişsiniz.
sevtuncum,ben kk de olmadığım için,görüşemiyoda olabiliriz,maşallah,annem var,kısıyo diyon ama,hepte burdasın kızzz.
canım rabbime havale et bebem ben öyle yapıyorum şimdi kaynanam agzıma bakıyo ama aklıma o laflaarı geldikçe çıldırıyorum ama ne çare kol kırılır yel içinde kalır demişlerahhhhh sevtuncum,tam beni anlatmissin...senin ayni seyleri yasamisiz neredeyse
benide köyden olmadigim sehirden oldugum icin kayinvalidem istemdi,kiloluyum diyede istemedi
hep kilomla dalga gectiler,tesetturlu olusum sorun oldu,hep asagiladilar
sucum,agir kanliymisim,bag,bahce isi bilmezmisim,kiloluymusum,sehirdenmisim
nisanli iken esimin teyzesi,esime ustune yorgan almana gerek yok demisneden bu kadar acimasiz insanlar..kilolu olmak ayipmi?sucmu?kilolu isem bende insan degilmiyim
cok tesekkur ederim destekleriniz icin iyiki sizleri tanidim,belki kimseye anlatamadigim dertlerimi sizinle paylastim beni dinlediniz rabbim ebeden razi olsun sizden
en yakin zamanda hayirli evlatlar ile yuvanizi senlendirsin
ne bileyim bende unutuldum zannettim allah razı olsun canem benimkızlar herkese merhaba
bı fırsat buldum yazıyım dedım
boncugum kırmızaların gelmiş inşşalh bidahaki ay bitanem. bu arada aldıgın kararda sonuna kadar haklısın yani bi liste yapılıyorsa bizim de duyarlı olmamız gerek. sonucta ugrasmak zorunda degılsın yardımcı olmak gerekıyo
ablacımmmm gecmıs olsun parmagın ıcın
bısey olmadıgını dusunuyorum bazen bende de olur uyurken sebebsız kasıntılar ama dolasımla ılgılı bıseydır herhalde baska bır yerıde yoksa alerjı olamaz bıtanem allahım şifa versin bu arada kendi adıma bu hafta dua olmayabilir evet az kalmış zaten sen kendini bi topla sonra başlarız yine canımmmm bi de dün konustugumuz seyle ılgılı herhangı bı gelısme varmı varsa bana msnden cevrım dısı da olsam yazarmısın
derınım bıtanem sen nasıl oldun test falan yaptırdınmı tatlım kanaman ne durumda tatlım yaaaaaa
kardelenım profum nerelerdesın bende merak etmeye basladım yaaaaaaaa
elıksır ne guzel bu hafta esınlesın ıste cok sukur kı cok ayrı kalmıyorsunz hanı hafta hafta ya ondan dedım
cicim sen nasılsın yaaaa kac gundur konusmadık
kardelen 49 cum senın yazına da rastlamadım nasılsın
sevtuncum kımseyı unuttugum yok annele bırlıktesın gıremessın dıye sana bısey yazmamıstım ufaklıgın dogum gununu kutluyorum allah uzun omurler versın
hatıcecım sanırım senın tahlıl sonuclarındı lh-fsh oranın hala 2 yanı pko hala devam edıyo dıgerlerı hakkında bılgım yok canım
bırsencım semracım pelınım kardelenbhr derdacım turkuazım sızler nasılsınız
kızlar unuttugum varsada affedın cunku saklayarak yazıyom allaha emanet olun ben ugrarım yıne opuldunuzzzzzzzzzzzzz
allahım tez zamanda evlatlarla onurlandırır işşallahamelıyatı olucakta sevtunum degerler ıyı cıktıgı ıcın doktor yok dıyor bıde ısı dolayısıyla suan olması mümkün görünmüyo zaman alıcak sanırım hadı görüşürüz cnm öptüm
evet iyi yapmışsın canom
ya keşke olsaydı iki lak lak ederdik benim pc çok yavaş buraya yazasıya 10 dakika geçiyo cano
kız benim var benide görde ver bari kaydedeyim
başın sag olsun derinim canım eşim ondan hayvan istemiyo ölürde psikolojin bozulur diya sanki bozuk degilya
öyle galiba bebem kız çaktırma bebem kaçamk yapıyorumda
canım rabbime havale et bebem ben öyle yapıyorum şimdi kaynanam agzıma bakıyo ama aklıma o laflaarı geldikçe çıldırıyorum ama ne çare kol kırılır yel içinde kalır demişler
ne bileyim bende unutuldum zannettim allah razı olsun canem benim
allahım tez zamanda evlatlarla onurlandırır işşallah
kızlar ben geldim her an gidebilirim ama
benim sayfada kendi kendine kapandı delimi nedir...
sevtuş annenden kaçtında mı geldin yoksa uyudumu annen:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?