Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

SAGOL DERINIMya emınım cok yakısmıstır o renk sanabende kararsızım sacımı oryalla acarlarsa ıstemıcem cok yıpranıyor bakalım ne cıkıcak ortaya bıde cok kestırmıcem ucundan azıcık:82:

inşallah gerçekten hamilesindir derincim
nerde o günler kıssss mucize olur bee dimi...
SAGOL DERINIMya emınım cok yakısmıstır o renk sanabende kararsızım sacımı oryalla acarlarsa ıstemıcem cok yıpranıyor bakalım ne cıkıcak ortaya bıde cok kestırmıcem ucundan azıcık:82:

sakınn sakınn orealle açtırma kıss mahvolur sacların..senin şimdi tam ne renk kuşum sen bana sor..sac konusunda iyiyimdir:))benim sacı yakıştırdılar cnm beyaz tenliyim diye heralde gitti bana..kahve sevmem normalde aslında ama bende sevdim.

Son düzenleme:
ebuş msn yüklüyom şuanda inş olur.

boncugum bakarım cnm birazdan...bak şu altta bi kız var reklamlarda onun sacları çok güzel senin gibi uzun rengide böyle olsa tam süper olur

kuşunuza çok üzüldüm yaa ama belliydi neyse kocanıda üzme sende üzülme ömrü okadarmış
ama bende çok üzülürüm kıyamam onlara minicikler

esnart niye konuşmuyosun cnm..

canım ben daha çok yeniyim burda sizin konuşmalarınızı okuyarak tecrübe ediyorum ne olmuş neler oluyo nasıl belirtiler vs püfff ben çok etkileniyorum yaaaa çok istiyorum bebiş geçen ay çok üzüldüm valla eşim 1 hafta yaklaşamadı teselli etti hep fazla kaptırmışım bu ayda buna izin vermicem anun için sizi dinliyorum

o kadar çok takma kafana cnm yaa..inşallah yakında gelir melegin ne diyim çok üzülme öyle...
cnm ona cok benzıyor zaten rangı

hee ben bi ara bakmuştım senin fotolara ama daha koyuydu..yenilere bakim dur.

ya çıldırıcam bir saatte açıyo bu nasıl pc anlamadım yok bu camdan atılmayı hakediyoda atarsamda gece sizle konuşamam kociş vermiyo saolsun laptobu

derınım face te var cnm en sonkı halı yesil badılı halım bakarsın
kız benim var benide görde ver bari kaydedeyim
kuşunuza çok üzüldüm yaa ama belliydi neyse kocanıda üzme sende üzülme ömrü okadarmış
ama bende çok üzülürüm kıyamam onlara minicikler
başın sag olsun derinim canım eşim ondan hayvan istemiyo ölürde psikolojin bozulur diya sanki bozuk degilya
öyle galiba bebem kız çaktırma bebem kaçamk yapıyorumda
canım rabbime havale et bebem ben öyle yapıyorum şimdi kaynanam agzıma bakıyo ama aklıma o laflaarı geldikçe çıldırıyorum ama ne çare kol kırılır yel içinde kalır demişler
ne bileyim bende unutuldum zannettim allah razı olsun canem benim

allahım tez zamanda evlatlarla onurlandırır işşallah
kızlar ben geldim her an gidebilirim ama

sagol cnm hoşgeldin..sorma yaa( şimdi salonda öylece duruyo napıcamızıda bilmiyoruz..çöpe atamam asla..zaten eşim halledicekte bakamıyorum bile çok acı((gömsek diyorum ama nereye gömeriz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…