Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ay bi avatara baktım bi yazıya noluyoz dedim bu ben degilim hoşgeldin cnm.kaç gün var adetine?
gebe olduğundanmı şüpheleniyosun yani.:26:

ya cnm herşey olabilir..öyle şeyler okuyoruz ki...bide benim şekil bozukugu oldugundan gebelikte kanama muhtemel bişey...bide herzamankinden farklı olunca şüphe girdi içime:26:

hoşgeldin canıım bizde seni bekliyoduk.Oooooh gez bakalım ne güzel kardeşinde gelmiş gözünaydın.Parmağın nasıl oldu benim aklıma pire ve tahtakurusuda geldi canım yaa.Bazen geliyo dışardan falan :18:

hoşgeldin canım
oh gezmelerden geldin dimek..bizde dedik kardeşçiginledir heralde.
anam bırak şimdilik geçmişi yaf okursun iki laf edekkuşum öldü bak en acı haberi verim sana

HAYIRLI OLSUN

ARALIK AYI LİSTEMİZ

*****************************AFED****************************7 ARALIK]********************
******************************FLAN***************************20 ARALIK********************
*****************************EBRAR_53************************20 ARALIK********************
*****************************GUL-TAMER***********************20 ARALIK********************
*****************************SUNGER*************************20 ARALIK*********************

OCAK AYI LİSTEMİZ

***************************ZEYNEPKAYGİN**********************4 OCAK***********************
*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************YETERRRRR**********************6 OCAK***********************
*****************************ELİXSİR*************************7 OCAK***********************
*****************************TURKUAZ************************9 OCAK***********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
*****************************KAYRAM************************16 OCAK***********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK**********************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK***********************
*****************************KARDELEN5223*******************19 OCAK***********************
*****************************SEMRAOZSOY********************20 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2************************24 OCAK***********************
*****************************DERINSU************************24 OCAK***********************
*****************************UGURBONCUGUM******************27 OCAK***********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

**********************BERSUU*******************/******************AZİZE******************
**********************YABADABADU**************/*****************GÜNDOĞMADAN***********
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*****************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK******************
**********************TUĞCAL*****************/******************DERDANUR****************
**********************BULUT83****************/*******************E-S-R-A******************

Son düzenleme:
valla arkadaşlar ilk önce size şunu sormak istiyorum ben 24 günde bir görüyorum bu ayın 14 de hastalandım 19 da bitti bitişinden bu yana çalışmalara devam :) reglim de ocak 6 da olması lazım ... benim tam yumurtlama zamanım o zamna ne zaman olmuş olacak gün kaçırmak istemediğimden her gün dolu geçiyo :)))))

bende isme hiç bakmıyorum bu kız niye selam veriyo şimdi diyorum.Avatardaşın oldu derin

hee bide aynı zamanda birsürü gebelik belirtisi yşaıyorum ben kızlar yaa..kasıgım bile şişti ..diceksiniz adet oldu halyla umutlanıyo ama napim umut fakirin ekmegiymişbilmiyorum içimde garip bişeyler var,belirtiler gidecegine artıyo sanki ondan da şüphe ettim.offfffffffffffffff

24de 1 oluyosun demek..hesaplayıcıya girsen goggldan..normalde adetin 11.günü falan başlıyo benim bildigim...ama 24 günde olanların kaçıncı gün başlar bilemiyorum.
bende isme hiç bakmıyorum bu kız niye selam veriyo şimdi diyorum.Avatardaşın oldu derin

aynen

allah razı olsun cnm saolasın cümlemize inşşşşş hayırlısıyla alırız bebeklerimizi onlara kavuşuruz

derin kuşunmu öldü yazık.Neden öldüki

evet yaa işten geldim bi baktım öylece yatıyo çok fena oldum...nedenini biliyoruz aslına..en çok da o üzüyo((eşim alıştırmak için gündüz yem koymuyodu,dedim bak ölücek kuş yapma böyle..bişey olmaz dedi ölürmü hiç..yani gündüz koymuyodu ki işten gelince elinde beslesin..dün öyle yaptı ..bugünde koyma dedi bana..benim içim dayanmadı sabah çok az koydum yemligineböyle olacagını bilseydim ..Allahım bizi affetsin ..bunun bi kefareti var mıdır kızlar yaa..bakmayın gülüp ettigime sürekli aklımda..eşim kendini suçluyo..bende onu suçluyorum aslında..onun yüzünden oldu ama üstüne gitmek istemedim çünkü çok üzldü

canım çok saol allah razı olsun bugün sivriyi buldum hemde fena bişekilde geberttim nasıl canımı yakar benim
duayı biraz ara vermek iyi olcak zaten kimsenin havası yok farkındayım .bende durumlar aynı olmadım kuzum testte yapmadım
sen nasılsın kuzum?
oyyy kıyamam sana ya okuyunca bende kötü oldum allahım eşlerimizi yanımızdan ayırmasın
eskiler çok çekmiş biz çok şanslıyızda kıymet bilmiyoruz tatlım
garipcim nasılsın keyfin yerindedir inşallah kaygana laf çarpmıyodur umarım canım
kızlar sizin topikte tanımadıklrınızın selamını almıyomusunuz.neredeyse bir saattir selam verdim.hiç görmediniz bile.
valla canım bu topicde genelde selamlar alınır boş zamana denk gelmiş olabilirsin yada arkadaşlar geçmiştedir .
ben geldim canım ama sen yoksun şaşırmadım zaten kararınız kesin gözüküyo aile meclisi kararı saygı duyuyorum .buarada arıyamadım seni olmadı yani
inşallah kuzum yaa bu liste uğurlu gelsin bize inşallah
derınım ask olsun ya ben cıkıcam sen hala gecmısten cıkamadın:84:
ebusta gelmedı :84:bgn ben varım dıye kımsede konusmuyo:84:
kuzu yazmıştım ama görmedin galiba gezmedeydik yeni girdim eve hemen açtım
neyseki burdasınız canım .sende yorulmuşsun ellerine sağlık çok güzel olmuş
yaaaa inanmıyorum cano çok üzüldüm açlıktanmı öldüki oy kıyamam yaa
buarada adetin hala azmış hayrolsun canım ya salı olsundA DURUM ORTAYA ÇIKAR
başınmı ağrıyo yine cano buara kötüsün ya çokmu yoruluyosun acep
valla boncuğum bende korkuyorum artık yaa iyimi gelir yoksa tersmi teper insan bilemiyoki
olleyyyy ebuşum geldiiii hoşgeldin canom.
hoşbuldum cano anca geldim ama yetiştim

Kız derınım bellımı olurbenım arkadasın bı tanıdıgı 5 ay adet olmus doktora rahtsızlanmıs gıtmıs doktor bebgın cınsıyetıne kadar söylemıs orda haberı olmus rabbımın ısı ıste

:))Allah kolaylık versin.24 günde bir oluyosun demek maşallah bencede hiç boş geçirme zaten zamanın çok kısıtlıymış

ne gibi belirtiler canım kan testinden başka bi yolu yok öğrenmenin ama hayırlısı.ebrarla sizde bişeyler var bu ay hadi bakalım

Ebusum hosgeldın cnm
bende cıkıcam senı bekledım
Yrn 10 da kuaförde randevum var gıdımde güzellsım bırazsacımı boyatıcam kestırıcem ay bana kumral yakısırmı buara cok taktım actırım dıyorum

ben diğer pcye geçiyorum geçmişi bununla okudum iyi oldu yoksa diğeri çok yavaş eğer onu görseniz bana hak verirsiniz deli ediyo beni ama sizin için değer

evet canım malesef açlıktan öldü
evet adetim herzamankinden az..bide ilk pembe oldu sonra karalaştı şimdi normal biraz afedersiniz anlatıyom ama ..
evet cnm bunun gibi hikaye çok..benim kayınvalidemde öyleymiş görümceme hamileyken 4 ay adet olmuş..

göğüslerimin etrafı diken diken hiç öyle olmazdı adet zamanı..bşaım hep dönüyo..bu gidişle yalancı hamile olcam:))midemi biliyosun zaten...bide dün ve bugün hep makyajda yapsam yüzün sapsarı diyolar hamile olmayasınah şu millet yok mu insanı nasıl heveslendiriyo dimi.:84:

yaaa çok kestirme yaaa senin saçların çok güzel MAAŞALLAH bebişim...bozma sakın..açtır rengini degişiklik olur..sen açıyon ben koyulaştırıyombende çikolata kahve boyadım cnm...
ben diğer pcye geçiyorum geçmişi bununla okudum iyi oldu yoksa diğeri çok yavaş eğer onu görseniz bana hak verirsiniz deli ediyo beni ama sizin için değer

tmm bitanem bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…