- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
semraozsoy esnart kardelen5233
kızlar nasılsınız?Ne kadar sakin bir gün yahu bakıyom bakıyom kimsecikler yok.
Semracım tek tek isim sayamasakta her zaman hepiniz aklımdasınız canımnasılsın bakalım
nasılsın canım görüşmeyeli özledim kız seni yeğenininde doğum günü kutlu olsun canımöyle bebem eşim başımda bekliyo bebeler ben çıkıyorum kavuşmamız bir başka bahara kaldı haberiniz olsun herkeze iyi akşamlar canlarım beni özleyin anacım
bu arada yarım ogluma gidicem dogum gününe işallah güzel geçer okadar güzel bir hediye aldımki dedim alırken ben ne zaman alıcam dedim içimden
anacımla çok aglaştık bugün dedi kızım üzülme ne yapalım elden ne çare gelir dedi ah bir blsen dedim içimde ne fırtınalar kopuyo oda ben 5 aylık düşük yaptım bide 7 aylık oglum nazardan çatladı öldü dedi ben ne yapayım herzaman aklıma geliyo ama ne çare dedi
memleketteki ablam babamı görmüş rüyasında babacım demiş kızım benim yerim çok rahat burda anam var babam var evlattarım var 2 evladı öldü babamın dedigim gibi işte birde demiş sevtunukilerle ablamınkiler burdalar torunlarımla iyi vakit geçiriyoruz burasıda aynı yaşadıgımız yer gibi aynı demiş ablacım aglıyorak uyanmış garibim anneme anlatmış rahmetli yeşilliklerin içindeymiş allahım gani gani rahmet eylesin yattıgı yerler işşallah cennet olmuştur
çok teşkkür ederim canımcnm alıntılarının ıcınde smıles lar varsa ve mıktarı gecıyorsa ondan yollamıyorsur onları azalt toplu alıntı yaptıgında ebusunda basına gelmıstı bıara
çok haklısın canım eline emeğine sağlıksemracıgım ben ekledım cnm senı sen eskı lısteye bakmıssın
kız allah iyiliğini versin senin adamlarda haklı ilgi istiyorlarkocısten saklanıyorum kız neden saklancammm hafta sonu ya cıldırıyo pc basında gorunce benııı hatırlamammı canım benım ıyı olmaya calısıyorum ıste
profum yaaaa sen bu hafta da takılaman bılırım o zaman neyse canım aılenle cok gusel bır hafat gecır ınsallahhhh
ablacımmmmm cok ama cok gecmıs olsun ama sen yıne de mınoset yada parol dısı ılac almamaaya bak hanı her ıhtımale karsı canımın ıcı
iyiyim canım sen nasılsın nebileyim şahsıma yazı görünce çok sevindim bu aralar çok canım sıkılıyor sizlerde benim aklımdasınız canım hepiniz çok seviyorumsemraozsoy esnart kardelen5233
kızlar nasılsınız?Ne kadar sakin bir gün yahu bakıyom bakıyom kimsecikler yok.
Semracım tek tek isim sayamasakta her zaman hepiniz aklımdasınız canımnasılsın bakalım
niye canın sıkılıyo semracım hayırdır?Bende de varda gerçi kışın rehavetindenmidir nedir
niye canın sıkılıyo semracım hayırdır?Bende de varda gerçi kışın rehavetindenmidir nedir
bendede var o rehavet,hep yatmak istiyorum.
aynen canım bazen patlıyacak gibi oluyorum :84:
dün bi yere bebek görmeye gittim,çok tatlıydı
ben patladım bile semracım.
bendede ablam vardı bir gece kaldı onunda üç aylık bebeği var oğluşumla doya doya sevdik sıpayı
bende çok sevdim,bir buçuk aylıktı,ama maşallahı vardı,çok çok çok tatlıydı.
allah analarına babalarına bağışlasın inşalllah
allah analarına babalarına bağışlasın inşalllah
amin bizede bebişlerimizi bağışlasa bu sene ne güzel olurdu.Topikteki bu havada ondan galiba arkadaşlar ne dersiniz?Hayal kırıklıkları oldu bu ay bazı arkadaşlarda.Hamişimizde yok bu ay
kızlar aslında sıkıntımın sebebi bi arkadaişımızn bir aylık bebeği öldü bende bu olaydan çok etkilendim rabbim sabırversin arkadaşıma çok acı çok yazarkan bile içim acıyor
inşallah canım hayırlısı olsun yapacak bişi yok rabim büyükamin bizede bebişlerimizi bağışlasa bu sene ne güzel olurdu.Topikteki bu havada ondan galiba arkadaşlar ne dersiniz?Hayal kırıklıkları oldu bu ay bazı arkadaşlarda.Hamişimizde yok bu ay
amin amin amin,bizlerede nasib etsin inşallah
kızlar aslında sıkıntımın sebebi bi arkadaişımızn bir aylık bebeği öldü bende bu olaydan çok etkilendim rabbim sabırversin arkadaşıma çok acı çok yazarkan bile içim acıyor[/QUO
Ayyy Allah sabır versin neden ölmüş acaba
evet yaaaa inşallah allahmı söyletti neeee ebrarımın yüzü gülsünevet,öyle oldu,inşallah ebroş bari hamile çıkar.
çok acı yaaaaaaa bebeğin ciğeri kalbinin arksında gelişmiş ölme sebebi bu rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inaşşallahAllahım,anasına babasına sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?