Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

nasılsın canım görüşmeyeli özledim kız seni yeğenininde doğum günü kutlu olsun canım
cnm alıntılarının ıcınde smıles lar varsa ve mıktarı gecıyorsa ondan yollamıyorsur onları azalt toplu alıntı yaptıgında ebusunda basına gelmıstı bıara
çok teşkkür ederim canım
semracıgım ben ekledım cnm senı sen eskı lısteye bakmıssın
çok haklısın canım eline emeğine sağlık
kız allah iyiliğini versin senin adamlarda haklı ilgi istiyorlar
semraozsoy esnart kardelen5233

kızlar nasılsınız?Ne kadar sakin bir gün yahu bakıyom bakıyom kimsecikler yok.

Semracım tek tek isim sayamasakta her zaman hepiniz aklımdasınız canımnasılsın bakalım
iyiyim canım sen nasılsın nebileyim şahsıma yazı görünce çok sevindim bu aralar çok canım sıkılıyor sizlerde benim aklımdasınız canım hepiniz çok seviyorum

niye canın sıkılıyo semracım hayırdır?Bende de varda gerçi kışın rehavetindenmidir nedir

vallahi bende neden olduğunu bilmiyorum ama ne bileyim işte oğlum kardeş istiyor ama olmuyor herşey yani en ufak şey bile kafama takılıyor neyse nankörlük etmeyeyim çok şükür bu günümüze

allah analarına babalarına bağışlasın inşalllah

amin bizede bebişlerimizi bağışlasa bu sene ne güzel olurdu.Topikteki bu havada ondan galiba arkadaşlar ne dersiniz?Hayal kırıklıkları oldu bu ay bazı arkadaşlarda.Hamişimizde yok bu ay

Son düzenleme:
kızlar aslında sıkıntımın sebebi bi arkadaişımızn bir aylık bebeği öldü bende bu olaydan çok etkilendim rabbim sabırversin arkadaşıma çok acı çok yazarkan bile içim acıyor

amin bizede bebişlerimizi bağışlasa bu sene ne güzel olurdu.Topikteki bu havada ondan galiba arkadaşlar ne dersiniz?Hayal kırıklıkları oldu bu ay bazı arkadaşlarda.Hamişimizde yok bu ay
inşallah canım hayırlısı olsun yapacak bişi yok rabim büyük
amin amin amin,bizlerede nasib etsin inşallah

aminnnnnnnnn inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…