Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

süpriz neymiş merak ettim yaa
canım benim hepiniz burda olun göstericem ben den nasıl bir süpriz beklenir sizce gösterince bu kız çatlak diceksiniz ama merak etmeyin kk ilgili:27::27::27::27:
sevtun hediyeni merak ettim yaa ilk fırsatta göster.Rüyada çok etkileyiciymiş gerçekten.Evlatların dedesinin yanında inş. Babanında yeri iyi demekki yeşillerin içinde olduğuna göre inşallah.

herkese iyi geceler bende çıkıyorum arkadaşlar iyi pazarlar herkese
evet canım bende çok etkilendim naber görüşmeyeli:3::3::3::3::3::3:
canım ogluşunuzun dogum günüsü kutlu olsun..Allah saglıklı mutlu nice uzun ömürler nasip etsin amin...rüyada harikaymış valla..Allah babacıgının mekanını cennet etsin inşallah..ne mutlu size bak merak etmeyin diye rüyalarınıza vermiş rabbim.senin üzüntün hafiflesin diye belkide canım...

kızlar herkese hayırlı pazarlar..kocişi evde olanlar bol bol vakit geçirin eşlerinizle...kocişi evde olmayanlarda bi gezme bulsun kendine:1:yada örgü başlasın rengarenk ohh..:6:bende başlıcam yakında işyerinde rahatım örebiliyorum...off az sonrada işe gidicem:31:
bu arada kırmızılar çogalmaya başladı şükür..ama ben yinede bi kızılaya gidicem..boşa benim doktora görünmeye gerek yok.klomen kullanmıcam zaten...kızılaya gidip doktoa çıkıp progestanı yazdırıcam.bide içim rahat etsin diye kan testi vericem çok sacma biliyorum ama napiyim...tabi erken kalkıp gidebilirsem:1:
neyse ben kaçıyorum Allaha emanet olun...
yetercim sanada iyi pazarlar cnm..bu ara fazla kalamıyosun galiba iki kelime yazıp gidiyosun...
hoşçakalınnn:54::10:
teşekkür edrim bebem çok güzel geçti sdagolasın:66::66::66::66::66::66:
merhaba ben geldım ve hemen gıdıcem boncugum lıste guzel oldu hemde cok ellerıne saglık bu arada bugun kuafore gıtcekmıssın guzellesmısın dır sımdı mıs gıbı ohhh canım ınsallah ama ınsallah bu lısteden hemiş cıkarız canımmm:21::21::21::21:
derınım oncelıkle sana gecmıs olsun canım neden acaba bole oldu canım adetın de cogalmıs ama ınsllah yerlesme kanaması falandır ınsallah bebıs vardır ama dusmuyodur ınsallah :26::26::26::26::26:mınık kusun ıcınde basın sag olsun canım benımkı de öldu zaten bugune kadar aldıklarım hepsi öldü üzülme bu kadar ne kayıplarımız oluyo bitanem biliyosun haberlerini bekliyorum:53::53::53::53:
sevtuncum tekrar dogum gununu kutluyorum oglusunun ablanın ruyasıda ercekten cok guzelmıs okurken etkılendım yaaaa allah hakkımızda hayırlısını verın artık ne dıyelım
ebarr ablacımm var ya heyecanla beklıyorum yap artık su testııı nolur yaa ınsallah daha gelmemıstır kırmızılar canım benımmm bende daha ıyıyım ablacım ıste alısıyorum ne yapayımm bebek fıkrını aklımdan atıp buna alısma zamanı geldı benım ıcın ama bu topıcı bırakmıcam yıne de sızınkılerı severım bende:69:
kızlar bakmadım kım var kım yok sımdı kocısle dısarı cıkıcam gezcem bıraz su an topıcte olanlar sızlere selam olmyanalarda gelınce gorsunler sızlere de selam optum hepınızı gorusuruz bu arada verdıgım kılo 4 oldu ınsallah daha da verırım
profum hafta sonu dıye gelmemene bısey demıyom cunku bende yokum ama hafta ıcı gelmessen sorarım sana :20::20::20::20:
hadı ben kactım
teşekkür edrim bebebm allahım daha iyilerini san tattırsın işşallah tez zamanada:16::16::16::16:
nasılsın canım görüşmeyeli özledim kız seni yeğenininde doğum günü kutlu olsun canım :55:

çok teşkkür ederim canım :71:

çok haklısın canım eline emeğine sağlık

kız allah iyiliğini versin senin adamlarda haklı ilgi istiyorlar :48:

iyiyim canım sen nasılsın nebileyim şahsıma yazı görünce çok sevindim bu aralar çok canım sıkılıyor sizlerde benim aklımdasınız canım hepiniz çok seviyorum :40:

naber bebem okadar çabul girip çabul çıkıyorumki jet hızıyla şaşar kalırsın teşekkür edrim bebem :48::48::48::48:

bu arada başın sag olsun beterin beteri var inan çok üzüldüm ya allahım sabır versin anacıgına babacıgına:14::14::14::14::14::14:

arkadaşlar size doyum olmuyo ben çıkıyorum istemiyorum ama malesef kendinize iyi bakın allahıma emanet olun bay:58::58::58::58::58::58:

naber bebem okadar çabul girip çabul çıkıyorumki jet hızıyla şaşar kalırsın teşekkür edrim bebem

bu arada başın sag olsun beterin beteri var inan çok üzüldüm ya allahım sabır versin anacıgına babacıgına

arkadaşlar size doyum olmuyo ben çıkıyorum istemiyorum ama malesef kendinize iyi bakın allahıma emanet olun bay
aaaaaaaa ne zaman kaçtın kız bak bu iş böyle olmuycak gel şu annenine bu topiğe alştıralım ne dersin :60::60::60::60::60::60::60::60:

hepinize hayırlı akşamlar
kızlar ben çok hastayım dün geceden beri bugünde hep yattım şimdi kalktım bibakıyım dedim hemen çıkıcam başım çatlıyo resmen .sonra görüşmek üzere öpüyorum sizi
geçmiş olsun canım inşallah bebiş vardırda haber verirsin
hosbuldum sorun deıl sıteye hasta oldum hep buralardayım :64:
zaten bize hep çürükler geliyo her gelen hasta bu ne ya neyse hoşgeldin benden demesi ama çıkamazsın bikere girince bağımlılık yapıyo
evet yaaaa inşallah allahmı söyletti neeee ebrarımın yüzü gülsün

çok acı yaaaaaaa bebeğin ciğeri kalbinin arksında gelişmiş ölme sebebi bu rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inaşşallah
amin canım allah sabır versin sağlıklı hayırlı olsun bebişlerimizde
hoş gelmişsin canım nasılsın görüşmeyeli:16:

kızlar çıkmam gerekiyor:79: malum sabah erken kalkıcam allaha emanet olun :79:

ya sende bi geldim daha 2 satır yazmadan kaçtın ama olmadı neyse acıdım sabah erken kalkacan iyigeceler o zaman

seydam sen nasıl oldun canım kendini toparladınmı biraz canım ya yaranı deşmek olmasından bebişin neden düşmüş üzdüysem kusura bakma canım

Back
X