Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

süpriz neymiş merak ettim yaa
canım benim hepiniz burda olun göstericem ben den nasıl bir süpriz beklenir sizce gösterince bu kız çatlak diceksiniz ama merak etmeyin kk ilgili
evet canım bende çok etkilendim naber görüşmeyeli
teşekkür edrim bebem çok güzel geçti sdagolasın
teşekkür edrim bebebm allahım daha iyilerini san tattırsın işşallah tez zamanada

naber bebem okadar çabul girip çabul çıkıyorumki jet hızıyla şaşar kalırsın teşekkür edrim bebem

bu arada başın sag olsun beterin beteri var inan çok üzüldüm ya allahım sabır versin anacıgına babacıgına

arkadaşlar size doyum olmuyo ben çıkıyorum istemiyorum ama malesef kendinize iyi bakın allahıma emanet olun bay

naber bebem okadar çabul girip çabul çıkıyorumki jet hızıyla şaşar kalırsın teşekkür edrim bebem

bu arada başın sag olsun beterin beteri var inan çok üzüldüm ya allahım sabır versin anacıgına babacıgına

arkadaşlar size doyum olmuyo ben çıkıyorum istemiyorum ama malesef kendinize iyi bakın allahıma emanet olun bay
aaaaaaaa ne zaman kaçtın kız bak bu iş böyle olmuycak gel şu annenine bu topiğe alştıralım ne dersin

geçmiş olsun canım inşallah bebiş vardırda haber verirsin
hosbuldum sorun deıl sıteye hasta oldum hep buralardayım
zaten bize hep çürükler geliyo her gelen hasta bu ne ya neyse hoşgeldin benden demesi ama çıkamazsın bikere girince bağımlılık yapıyo
amin canım allah sabır versin sağlıklı hayırlı olsun bebişlerimizde
hoş gelmişsin canım nasılsın görüşmeyeli

kızlar çıkmam gerekiyor:79: malum sabah erken kalkıcam allaha emanet olun :79:

ya sende bi geldim daha 2 satır yazmadan kaçtın ama olmadı neyse acıdım sabah erken kalkacan iyigeceler o zaman

seydam sen nasıl oldun canım kendini toparladınmı biraz canım ya yaranı deşmek olmasından bebişin neden düşmüş üzdüysem kusura bakma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…