ahh cnm erkekler işte hep böyle naparsınnn:97::97::97:unutulmaza kaptırdım gidiyorum bakalım ne olacak sonu![]()
bende buara ezel ve öyle birgeçer zamanki takıntısı var başkada dizi izlemiyorum zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh cnm erkekler işte hep böyle naparsınnn:97::97::97:unutulmaza kaptırdım gidiyorum bakalım ne olacak sonu![]()
geç yumurtluyon belkide cnm...hayıra yoralım da ondan olsun..bebiş tutunuyodur belkide:)cnm walla 9 da regl günümdü 14.güm yumurtlama günümde geçti ama bilmiyorumki geç olmuş olabilir mi acaba_? ayy cnm olsun ewet bir dr görünki aklından kötü düşünceler gitsin...
tmm bitanem sagol Allah razı olsun...bidaha duymayım nedemek sıkmak yaa dertleşiyoruz niçin varız burda
ama allahın izniyle geçicek cano herşey üst üste geldi ondan![]()
ewetttt yaaa uyuz kadınn sinir oldummm walla..edanın yüzü güler artık offf yeter kızın çektiği bide şu batu salağııı mahvetti herşeyiiaz daha edayıda öldürcektii..
bende buara ezel ve öyle birgeçer zamanki takıntısı var başkada dizi izlemiyorum zaten
geç yumurtluyon belkide cnm...hayıra yoralım da ondan olsun..bebiş tutunuyodur belkide:)
tmm bitanem sagol Allah razı olsun...![]()
LEYLA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR...................20
DERİN...................20
KARDELOŞ..............20
KARDELEN49...........20bitti
NANELİŞKR.............20
YETER...................20bitti
ALEYNA.................20
TOSTİ...................20
MİRANDA...............20
SAMYELİ...............20
TURKUAZ...............10
ELAEZEL.................10
ELİXSİR.................20bitti
KAYRA...................10bitti
SELİNA..................10bitti
BİRSEN...................10
DERDA....................10
TUĞÇE...................10
GARİP....................10
FLAN......................13bitti
arkadaşımızın bebişi sıkı sıkı tutunsun diye niyet ederseniz sevinirim
okumak isteyeni eklerim haber verirseniz
öyle bir geçer zaman ki ewet mükemmel bende izliyorum ama sinirlere krizlere girmekten bıktım onu izleyincede deli oluyorum artık kendi kendime dizlerle konuşmaktan eşim deli dicek artık bana
ay cnm geç yumutluyo olsam eee şimdi kocişle birlikte olmam lazım ama uyuyooahh napıcam bennn.nasıl anlıcam ne olduğunu.offf off bu bekleyiş yokmu işte beni mahveden de bu
![]()
kızlar ben kaçıyom öptüm hepinizi..geç oldu çok.bi duş alıp uyuycam..Allah rahatlık versin hepinize..beni üdşündügünüz için sagolun çok öptüm tekrardan.![]()
canom yat dinlen hiçbişey düşünme herşey iyi olcak dualarım seninle canım arkadaşımkızlar ben kaçıyom öptüm hepinizi..geç oldu çok.bi duş alıp uyuycam..Allah rahatlık versin hepinize..beni üdşündügünüz için sagolun çok öptüm tekrardan.![]()
eksik warsa okuyabilirim canımseve seve hemde bütün kalbimle...
valla canım çok haklısın ya onu izlerken aynen bende senin gibiyim o carolin varya biverselerde parça pinçik etsem rezil pislink :90::90::84::84::84:
bencede sessiz ol evliliğin sallantıya girmesin![]()
canom yat dinlen hiçbişey düşünme herşey iyi olcak dualarım seninle canım arkadaşım
canım aslında arkadaşlardan haber yok bazılarından ama gördülerse ve okurlarsa fazlalık olucak
eğer eksik olursa bildiririm canım saol düşündüğün için![]()
ay öylemi dersin bişe olurmu ayy ama sinir oluyorum her dizide birileri var işte parçalanıcak parçala parçala bitmez walla
![]()
rica edrm cnm ne demek haber verirsin sen bana oke![]()
sorma tatlım ya hayatımız dzi oldu inanki her kanalda bidizi var
takılmamak eniyisi şimdi ben bitane başlıycak hani annem dizisindeki kdın varya onun dizisi onu merak ediyorum nihalde kızı![]()
bende kaçıyım hepinize iyi geceler allahım rahatlık versin öpüyorum sizi :80:
kız bitane daha mı buldun ama bende buldum
delircek adamalar artık
![]()