Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kızlar,nasılsınız ?
queen_bee35 canım rabbim zamanında,sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin uzun zamandır hamişimiz çıktı ya sevindim,tabi bnm bilmediğim yeni hamişimiz yoksa...
Herkese hayırlı günler...

tutişim,selam kuzum,nirelerdesin sen?
Iyisin inşallah?

selam kızlar,nasılsınız ?
queen_bee35 canım Rabbim zamanında,sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin uzun zamandır hamişimiz çıktı ya sevindim,tabi bnm bilmediğim yeni hamişimiz yoksa...
Herkese hayırlı günler...

hayır içimizde bi hamile daha var.dün sen yakalayamadım muhabbeti galiba.bende 5 haftalık hamileyim.çok yeni öğrendim.darsı tüm isteyenlerin başına:)

tutişim,selam kuzum,nirelerdesin sen?
Iyisin inşallah?
iyiyyim kardeloşum çok şükür,dolanıyorum işte pek giremiyorum foruma artık

hayır içimizde bi hamile daha var.dün sen yakalayamadım muhabbeti galiba.bende 5 haftalık hamileyim.çok yeni öğrendim.darsı tüm isteyenlerin başına:)

aa cnm ya çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin,yanlış hatırlıyorsam kusura bakma ama sen tp bebek yaptıracaktın sanırım ?

iyiyyim kardeloşum çok şükür,dolanıyorum işte pek giremiyorum foruma artık

aa cnm ya çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin,yanlış hatırlıyorsam kusura bakma ama sen tp bebek yaptıracaktın sanırım ?

hayır canım yanlış hatırladın sen.ben 5 aylık evliyim hiç korunmuyodum ama hamile kalamamıştım.sende bebek varmı.ya herkezle tanışmak istiyorum.muhabbet çok keyifli burda.az öncede doğum hikayelerini okudum.inş.bende sizinle paylaşırım..

hayır canım yanlış hatırladın sen.ben 5 aylık evliyim hiç korunmuyodum ama hamile kalamamıştım.sende bebek varmı.ya herkezle tanışmak istiyorum.muhabbet çok keyifli burda.az öncede doğum hikayelerini okudum.inş.bende sizinle paylaşırım..

malesef yok cnm ben 2,5 senelik evliyim hiç olmadı şimdiye kadar,kötü doğum hikayelerini okuma bence:)hatta sen da ha çok yenisin şimdiden doğum stresine girme:)

kızlar tekrar yeni ve güzel yıllar olsun inşallah :71:benim için nasıl olur bilmiyorum çünkü yıla nasıl başlarsan bütün yıl öyle olur derler bende yatak döşek yatarak girdim yeni yıla çok fena üşütmüşüm hala toparlayamadım dr gittim bir sürü şurup ilaç beynim döndü eşimde 2-3 gün dinlen gelme işe dedi yatıyorum şimdi duaya bakayım diye girdim ebrarım benim duayı paylaştır be gülüm mazur görün beni bu aralar çok fenayım çünkü yerimden bile kalkamıyorum buralarda olmazsam haberiniz olsun çoook öptüm:16:

kızlar tekrar yeni ve güzel yıllar olsun inşallah :71:benim için nasıl olur bilmiyorum çünkü yıla nasıl başlarsan bütün yıl öyle olur derler bende yatak döşek yatarak girdim yeni yıla çok fena üşütmüşüm hala toparlayamadım dr gittim bir sürü şurup ilaç beynim döndü eşimde 2-3 gün dinlen gelme işe dedi yatıyorum şimdi duaya bakayım diye girdim ebrarım benim duayı paylaştır be gülüm mazur görün beni bu aralar çok fenayım çünkü yerimden bile kalkamıyorum buralarda olmazsam haberiniz olsun çoook öptüm:16:

flanım çok geçmiş olsun cnm,bende yatıryordum sene boyunca yatacak mıyım ben :(tamam cnm eboş halleder dua işini ben alırım...dikkat et kendine...

canım arkadaşlarım nasılsınız?
flanım çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine ALLAHIM şifa versin .duayı düşünme tabiki dağıtırım hastasın sen dinlen canım .
tutişim ablam nasılsın?daha iyisn inşallah bitanem benim :29:
kardeloşum selam cano nasılsın?görüşemedik dün :27:
elixsir saol canım ağzına yüreğine sağlık buarada nasılsın?
QUENBE35 canım çok tebrik ederim ALLAHIM tamamına erdirsin çok sevindim darısı tüm arkadaşlarıma ve bana olsun inşallah :64::64::64::64::64:

GÜLTAMER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK............20
DERİN...............20
SEVTUN............20bitti
YETER...............20
ELAEZEL...........20
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
BANU..............15
KARDELEN49........15
ELİXSİR...........15bitti
MİRANDA...........15
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
CİBEL.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10
DERYA..............13

ELAEZELiçin AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN................20
SEVTUN.............20bitti
YETER..............20
GÜLTAMER...........20
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
BANUU..............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
MİRANDA............15
ELİXSİR............15bitti
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
CİBEL..............10
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
DERYA...............13

KIZLAR SHOWDA seren serengil var
bebklerini kaybedişini anlatıyo off çok zor kendimi tutamıyorum yaa :14::14::14:

allah kabul etsin canımmmm
inşşşşş bebişini getirsin bu dualr sana :49::49::49::49::49:

ALLAH razı olsun yetercim,rabbim verecek işallah hepimize sağlıklısından bir bebek bol bol dua,şu listede adımı gördümya sanki rabbim arkadaşlarımın benim için edeceği duayı kabul edecek yani içime böyle doğdu,sadece kromozom testim kaldı hep yazıyorum zaten bıkmışınızdır benim şu son testten,ay kızlar nolur bana kızarak deyinki "aman bıktık senin şu testten temiz çıksında bizde senin dilinden kurtulalalım deyin ayyyyy":1:hepinizi çok seviyorum sanki hepinizle yıllardır arkadaş gibiyim:16::emir_bebek::nazar:

Back
X