bende iyi olmaya çalışıyorum kızlar.şu kabızlık beni mahfediyor bide hamilelikte bi zararı olur diye korkuyorum.ona biraz canım sıkkın.bide hamile olduğundan şüphelenen arkadaş o söylediklerin bu ay bende oldu ve hamileyim:)inş.hakkında hayırlısı
ay canım senin adına çok sevindim canım inşallah miniğin sıkı sıkı tutunur annesine hayırlı bir evlat olsun anasına babasına vatanına milletine inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
mrhb arkadaşlar bende 18 aydır tedaviyle birlikte bebiş için uraşanlardanım bi tane oğlum var ama 2.olmuyoo :2: nasip ALLAH hakkımızda hayırlısını versin inş.
inşallah canım benimde senin gibi bir tane oğluşum var şimdi ikinciyi istiyoruz 3 aydır

kayram29 sen arkadasın söyledigi kelimeyi yanlıs anlamıssın...O kadar ay korunmadım ugrastım olmadı bu ay korunupta hamile kalırsam sasırırım diyo..Bence sen yazılanları daha düzgün okumalısın![]()
kayracım arkadaşın yazdığını yanlış okudun her halde canım :26:
gül tamercıgım gecenın 3 ünde makarnamı ıstedı canın hayır olsun ınsallah
aman be cnm bız alıstık bu tarz olaylara bazen boşver susalım dıyoruz ama bazende
böyle ıcımızde tutamıyoruzallah büyük neyapalım
![]()
kızlar inanmazsınız ama ben hamileyken en çok yediğim şey makarnaydı gece nin yarısında eşim çok yapmıştır cnım benim hakkını ödüyemem
merhaba canım nasılsın bizde seni özledik neler yapıyosun anlat bakalım
bildiğiniz gibi canım yaaa kasıklarım okadar çok ağrıyorki bilgisayarın başında oturamıyorum adet olmasam hamileyim diyecem ama yinede rabbim bilir kısmet
slm kızlar bı bakım dedım sızlere arkadasa gıtcem:82:semracıgım sagol tatlım bızde senı özledık
ben kactım kızlar kendınıze ıyı bakın![]()
ben geçmişten gelene kadar çıkmışsın canım öpüyorum seni:79:akşam girdim siteye ama geçmişi okuyup çıkmak zorunda kaldım ağrıdan duramıyorum

hepinize güzel bir gün diliyorum iyisinizdir inşallah
derinim,boncuğum,semroşum sizi görüyorum altta selam canım arkadaşlarım
show tvyi izledinizmi dün seren serengil düşüklerini anlatmıştı kanpıhtılaşması varmış şusözü çok üzmüştü beni (ben sağlıklı bebek doğuramıycam )korktum açıkcası .bugün tekzen çamlıbel çıktı böyle bişeyin olmadığını anlattı biraz içim rahatladı .off canım çok sıkılıyo ne olcak bizim halimiz çok yoruldum artık düşünmekten![]()
nasılsın ebrarcım anacığın hastaymış nasıl oldu şimdi daha iyidir inşallah canım rabbim şifasını versin