Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım benim olsun zaten testler çabuk çıkıyo sadece kromozom zaman alıyo onun için erken git dedeim(zaman kazan diye) dr özeline gittiğin gün sana bi kagıt veriyo 2-3 gün sonra çapada olmanı sölüyo orda bi sürü test veriyon sonuçları 2-3 gün en fazla 10 gün sonra çıkıyo buna eminim ama kromozom testi sonucu ne zaman çıkar bilmiyorum çünkü bir hafta oldu ben vereli 3-4 hafta sona çıkar dediler bakalım,sana tek tek yazdımki bilinçli git dr korkma işallah hersey güzel olacak hepimiz için

elaezelcim sen çapaya mı gidiosun cnm ben de oraya gidiorum sen dr un özel muaynehanesine mi gidiosun kim hangi dr bilgi verirmisin bende öle bişey yapmayı düşünüorumda :16::16: bu arada inşşş bütün sonuçların temiz çıkarda meleğine kavuşursun cnm benim :16::16::16:

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 3 ziyaretçi)
elixsir ademilehatice elaezel+ CİCİ35+ Miranda kardelen49+ bestceny derdanur:74::74::74::74:
:74::74::74::74::74:

sağol cnmm yaa senden cesaret aldımda gidicem o doktora cok sağol:16:

afiyet olsun cnm eşim artık hep gündüzcü oldu geceye veda etii:9::9::9:

saol cnm benim ohhhhh iyi olmuş gündüze dönmesi biliosun benim eşimde 1 ay boyunca çok zor oluo ama yakında gene öle çalışcakmış bi 15 gün kadar daha :14::14::14::14::14: uffffff yaaa sevindim senin için cnm:3::3::3::3::3::3:

elaezelcim sen çapaya mı gidiosun cnm ben de oraya gidiorum sen dr un özel muaynehanesine mi gidiosun kim hangi dr bilgi verirmisin bende öle bişey yapmayı düşünüorumda :16::16: bu arada inşşş bütün sonuçların temiz çıkarda meleğine kavuşursun cnm benim :16::16::16:

evet canım çapaya ama çapanın profu olan bülent baysalın özeline gidiyorum o benim testlerimi çapada yaptırıyo

fıstıklarrrrrrrrrrrrr
ne haberrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Sen daha iyisin şeker kız:34:ayrıca tüm arkadaşları çok çok seviyorum(kader arkadaşlarım)ama sen daha ayrısın çünkü sen de benim gibi 3 düşük yapmışın:14:çok benziyoruz
evet cnmm bugun test yaptım negatif aslında cif cizgiden bile korkuyorum:18:

devamlı camasırıma bakma günlerim gelcek diee yok leke geldimi yok düşürüyormuyum yok ağrılarr:14:

saol cnm benim ohhhhh iyi olmuş gündüze dönmesi biliosun benim eşimde 1 ay boyunca çok zor oluo ama yakında gene öle çalışcakmış bi 15 gün kadar daha :14::14::14::14::14: uffffff yaaa sevindim senin için cnm:3::3::3::3::3::3:
ayy inş seninkide gündüze gecer cnm zor oluyoo dimii :14: ALLAH yardımcın olsun

ayyyy canım güzel dileklerin için çok çokkkkkkk teskür ederim ALLAH RAZI OLSUN hepimiz kavuşuruz işallah tes vakitte meleklerimize mesela bu yıl:34:,ilk msjı yanlışlıkla hemen gönderdim kusura bakma

Back
X