Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

seydam,çıkıyordum ama yazayım canım,durumuna çok üzüldük ve duyduğumuz zamanda yazdık buraya,eboş iletmişti heralde,iletişim kurabildiyseniz.
tekrardan geçmiş olsun,rabbim hiç ummadığın anda göndersin meleğini,oğlunu size bağışlasın inşallah.

selam kizlar
gecmise bakiyordum kusura bakmayin ....epey oldu buraya yazmayali ugramadigim zamandada pek yi seyler yasamadim malesef ,bebegimi yine kaybettim bu 6 . oldu 13+2 ken kalp atisi durdu 8 aralikta kürtaj oldum hala acim cok taze zamanla gecicek ins ,iyiki rabbim bana oglumu vermis iyikide o var yoksa bukadar düsükten sonra kolay kolay ayaga kalkamayacatim herseyin hayirlisini ver dedim hep dualarimda demekki hayirlisida buymus cok üzgünüm ama elden bisey gelmiyor malesef....

sizler nasilsiniz? birsen hamilesin galiba allahim hayirla saglikla kucaklamani nasip etsin ins
derinsi canim sen nasilsin? güzel haberlerini aliriz ins enkisa zamanda
canımmm benımmm kıyamam ya senı o kadar ıyı anlıyorum kı ben yenı geldım ve bes aylık bebegımı kaybettım rabbım sabır versın bak ne guzel bır oglun varmıs benım o da yok ama unutulur acı degıl allah sıfasını da versın ınsallah

selam kizlar
gecmise bakiyordum kusura bakmayin ....epey oldu buraya yazmayali ugramadigim zamandada pek yi seyler yasamadim malesef ,bebegimi yine kaybettim bu 6 . oldu 13+2 ken kalp atisi durdu 8 aralikta kürtaj oldum hala acim cok taze zamanla gecicek ins ,iyiki rabbim bana oglumu vermis iyikide o var yoksa bukadar düsükten sonra kolay kolay ayaga kalkamayacatim herseyin hayirlisini ver dedim hep dualarimda demekki hayirlisida buymus cok üzgünüm ama elden bisey gelmiyor malesef....

sizler nasilsiniz? birsen hamilesin galiba allahim hayirla saglikla kucaklamani nasip etsin ins
canımmm benımmm kıyamam ya senı o kadar ıyı anlıyorum kı ben yenı geldım ve bes aylık bebegımı kaybettım rabbım sabır versın bak ne guzel bır oglun varmıs benım o da yok ama unutulur acı degıl allah sıfasını da versın ınsallah
bu arada kızmassan dusuklerının sebebı nedır

canım dınlen kanama alanı sorun dgıl yeterkı kanman olmasın bol bol dınlen yanlıs ters hareketlerden sakın bu arada tuvalette ıkınmamaya dıkkat et ve yere oturma doktor bana bole demıstı allahın ıznı ıle bıseycık olmaz

gercektenmı kız en kotu sey kararsızlık en ıyısını yapıyosun canım bı karar vermek lazım ama bu agrı benı cok endıselendırdı yenı adet oldum halbukı fılme gıtmeden de ultrasonda bakmıstı kıst falan yoktu
evet bi karar vermek gerek..kafam rahat olsun yaa..milletede derim bari eşim askerden gelsin öyle tedavi olucam diye..işte aslında gitmeliyiz doktora cnm böyle kendi kendimize teşhis koymaya çalışıyoruz..sen gidebiliyosan git muayene gününü bekleme istersen...
derinim hayırlısı olsun kız kardeloş sesin çıkmıyo neyse kızlar yarın erken kalkacam hemde hastaneye gidecem hepinize iyi geceler byeeee haaa unutmadan cym plus diye bişey var sperm sayısını artırıyomuş netten bi bakın gerçi geçmişte var ben bulup yazdım okursanız belki işine yarayan olur hadi son kez iyigeceler
canım iyi geceler yat dinlen...öptüm.
derınım yaa akıntı da mı oluyo canım ben bugun braz arastırdım bu agrı ya enfeksıyon yada kıstten dolayı oluyormus benden de seffaf akıntı gelıyor bol mıktarda ben yumurtladıgıma yormustum ama belkı de degıl cok korkuyorum ya doktora gıtmeme de cok var ay bıde bu kıstlemı ugrascam
belki kist degildir kıs hemen öyle düşünmeee...
ben çıkmalıyım,herkeze hayırlı geceler diliyorum.
leylacığım,selamını aldım,sağolasın.
ebroşum karşılaşamadık ama,ben okudum leylanın selamını,görüşürüz,geçmiş olsun canım.
kardeloşum güle güle cnm çok öptüm:38:
selam kizlar

şeydam demek kaybettin:((çok üzüldüm cnm..Allahım ogluna uzun ömür versin..sende üzülme elden bişey gelmiyo..dedigin gibi demekki hayırlısı buymuş..çok geçmiş olsun..

kardelen evet canim ben okuyamadim ama ebrar iletti cok cok sagolun allah razi olsun hepinizden :58:

ay derıncım yaaaa enfeksıyon olabılıyomus doktora nasıl gdeyım be guzelım bılıyon yerımı doktoru arıcam da yırmısınde o gun vercek de gıtcem
boncugum hosgeldın canıımmm

kızlar bende müsadenizi istiyim...çok geç olmadan yatarım bende..az eşimle oturup birer kahve içelim.gelebilirsem gelirim yine iyi geceler dmeye ..sayfam açık kalsın öptüm.

ay derıncım yaaaa enfeksıyon olabılıyomus doktora nasıl gdeyım be guzelım bılıyon yerımı doktoru arıcam da yırmısınde o gun vercek de gıtcem
boncugum hosgeldın canıımmm

evet cnm doktora git dedigim anda aklıma gelmedi degil..hemen gidemiyosun.korkma canım inşallah kist yoktur..ben kendim için kist deyip duruyom bakma sen bana klomeni 3 ay kullandım ondan olmuştur diye düşünüyom ondan..belkide iltahap işte bilemiyom..

Son düzenleme:
şeydam demek kaybettin:((çok üzüldüm cnm..Allahım ogluna uzun ömür versin..sende üzülme elden bişey gelmiyo..dedigin gibi demekki hayırlısı buymuş..çok geçmiş olsun..[/QUOTE]sagol canim ...malesef bu sefer pko tedavisi görüp kalmistim yokta umutluydum ama yine olmadi :50:

bu arada kızmassan dusuklerının sebebı nedır
canim sanada rabbim sabir versin ins son acin olsun ins...yok canim hic olurmu tabiki kizmam bende son 5. düsügümden sonra pko teshisi kondu tedaviyle hamile kaldim igneler vuruldum ama yine olmadi tabiki ,bebegimden parca alindi kürtaj sirasinda temiz cikmis ,sebep olarak pko da gösterilmiyor cünkü saglikli bir cocugum var normal yoldan sadece sansizlikmis dedikleri bu ,ve ben bunlari duyunca bir kez daha yikiliyorum yani sebepsiz düsükler yasiyorum ve careside sadece rabbimde....

şeydam demek kaybettin:((çok üzüldüm cnm..Allahım ogluna uzun ömür versin..sende üzülme elden bişey gelmiyo..dedigin gibi demekki hayırlısı buymuş..çok geçmiş olsun..
sagol canim ...malesef bu sefer pko tedavisi görüp kalmistim yokta umutluydum ama yine olmadi :50:

canim sanada rabbim sabir versin ins son acin olsun ins...yok canim hic olurmu tabiki kizmam bende son 5. düsügümden sonra pko teshisi kondu tedaviyle hamile kaldim igneler vuruldum ama yine olmadi tabiki ,bebegimden parca alindi kürtaj sirasinda temiz cikmis ,sebep olarak pko da gösterilmiyor cünkü saglikli bir cocugum var normal yoldan sadece sansizlikmis dedikleri bu ,ve ben bunlari duyunca bir kez daha yikiliyorum yani sebepsiz düsükler yasiyorum ve careside sadece rabbimde.... [/QUOTE]

canım benım evet caresı rabbımde bende de hem pko hem cıft rahım var ve yıne erken dogum yapabılırım yanı hamıle kalsam da garantısı yok o yusden dua etcez caremıs bu bı tanem
derınım gorusuruz cannım ıyı aksamlar

afed KAYRAM29 ugurboncugum elaezel seydam DerinSu sitare1071

iyi geceler arkadaşlar
Afed nasılsın epeydir görünmüyodun canım
Boncuk az kaldı yarın yatıyo eşin dimi?Rabbim kolaylığını versin
Derin merhaba nasılsın canım
Seydam kaybından haberim var ebrar bahsetmişti.Rabbim sabrını artırsın.Kayranında dediği gibi yaşayan evladın var en azından çok şükür.Benimde 4 kaybım var ve yaşayan yok maalesef.Allah oğlunu sana bağışlasın inşallah kardeşinide bekletmeden göndersin
Elaezel sitare sizler nasılsınız
Kardeloşu kaçırmışım

Kayram senden duydum benimde kasığım acımaya başladı hee.Ameliyattan sonrada çok akıntım var hayır olsun inşallah:26:

ıyıgeceler canlarım ayrıca hoşbuldum
esım yrn yatıyor cok kötüyüm yüzüne baktıkca aglayasım gelıyor amelıyatta da yanında olamıcam götürmüyor benı:59:
gecmıs hakkında yorumda yapmıcam yaparsam uzar gıder kalp kırarım benım üzüntüm bana yeter :58:
allah herkesın bahtını acık etsın hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah baska dıcek sözüm yok:53:

Son düzenleme:
afed KAYRAM29 ugurboncugum elaezel seydam DerinSu sitare1071

iyi geceler arkadaşlar
Afed nasılsın epeydir görünmüyodun canım
Boncuk az kaldı yarın yatıyo eşin dimi?Rabbim kolaylığın.ersin
Derin merhaba nasılsın canım
Seydam kaybından haberim var ebrar bahsetmişti.Rabbim sabrını artırsın.Kayranında dediği gibi yaşayan evladın var en azından çok şükür.Benimde 4 kaybım var ve yaşayan yok maalesef.Allah oğlunu sana bağışlasın inşallah kardeşinide bekletmeden göndersin
Elaezel sitare sizler nasılsınız
Kardeloşu kaçırmışım

iyi olmaya çalışyorum tatlm şükür yinede sen nasl
sın.

arkadaşlar hepinize merhaba naslsnız boncuğum geçmiş olsn cnm eşin ameliyat oluckmış acil şifalar bende yoktum bi süredir baya şeyler olmuş biraz baktım geçmişe yanlış anlaşılmalar falan aslında bence kırmaya ve kırılmaya gerek yok ama insanın bazen hassas zamanı olabiliyo bu ay bende çok sinirli ve stresliydm ayın sonunda adet oldm bekle bekle sinir küpüne dndüm oldm ama şükürler olsn tuğçemede ssevndm bebiş iyimiş sevtunlada grüşemedik onuda özledim .

arkadaşlar hepinize merhaba naslsnız boncuğum geçmiş olsn cnm eşin ameliyat oluckmış acil şifalar bende yoktum bi süredir baya şeyler olmuş biraz baktım geçmişe yanlış anlaşılmalar falan aslında bence kırmaya ve kırılmaya gerek yok ama insanın bazen hassas zamanı olabiliyo bu ay bende çok sinirli ve stresliydm ayın sonunda adet oldm bekle bekle sinir küpüne dndüm oldm ama şükürler olsn tuğçemede ssevndm bebiş iyimiş sevtunlada grüşemedik onuda özledim .

cok sagol afedım sende adet olmussun hadı gözün aydın son adet olman olur ınsallah verırsın müjdeyı:16:

canım sonunda adet olmussun cok streslıdır bılırım valla yanlıs anlasılma mı oldu bız yıne alttanmı alıyoz bılemedım ama oldu bıttı bısyler

kardelen52 23 cnm haklsıın topıgın eskı havası kalmadı ama olsun yıne hep beraberız rabbım hepımızın yüzünü güldürür ınsallah
ben bırakamam burayı ebusum derınım sızlerle kurduk çünkü cok büyük hayallerle hamıs kalcam ben burda ınsallah hep beraber:64::64::16:

Back
X