Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyiyim sağol cnm ama dün test yaptım birşey cıkmadı sanırım bu ay gelmedi bebeişim

hayırlısı olsun canım benim hic belli olmaz belkide sürpriz yapar bellimi olur...

kızlar ben cıkıyorum işlerim var sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi...:16:

h.g cnm olsun üzülme bir daha ki aya olur inş ne kadarlık evlisinn

yeniyim henüz daha 5 aylık biçoğuna göre erken ama yaşım 28...bebeğimin olmasını çok istiyorum birde kemik erimesi teşhisi konulmuştu bana 3 yıl önce daha çok erken ama maalesef böyle bir rahatsızlığım ortaya çıktı geç bebek sahibi olmak istemiyorum.

:nazar: merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım ay çok heycanlıyım ve bir yandan da çooooooooook korkuyorum yarın regl günüm bakalım gelecek mii gelmicek miii heycanla bekliyorum dua edin kızlar bana ama bir fark var regl ağrılarım yok pisikolojik olmasından da korkuyorum 2 gün sonrada kantesti yaptıracam bakalım kesin sonuç o zaman çıkar tabi o güne kadar hastalanmazsam :61:

slm kızlar esım orda duramamıs öğle arası eve kacmıs 2 ye kadar uyucak evde sonra gıtcek delüm benım ya:9::9:
pelınım derdam sagolun canlarım ınsallah hep beraber verırız o güzel haberleri:49::49:
esnartcıgım ınsallah melegın senınledır tatlım:70:
cibeldemircıgım hadı hayırlısı ınsallah en kısa zamanda gelır mınısın:16:
derdam ya esın amelıyattan cıktıktan sonra beklettılermı cnm
tutişim evet tatlım bgn yattı esım hastaneye buarada cok calısıyosun cano dıkkatet kendıne:54::34:

Son düzenleme:
yeniyim henüz daha 5 aylık biçoğuna göre erken ama yaşım 28...bebeğimin olmasını çok istiyorum birde kemik erimesi teşhisi konulmuştu bana 3 yıl önce daha çok erken ama maalesef böyle bir rahatsızlığım ortaya çıktı geç bebek sahibi olmak istemiyorum.
gecmıs olsun cnm üzülme olur elbet bir bebeğin:49:
:nazar: merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım ay çok heycanlıyım ve bir yandan da çooooooooook korkuyorum yarın regl günüm bakalım gelecek mii gelmicek miii heycanla bekliyorum dua edin kızlar bana ama bir fark var regl ağrılarım yok pisikolojik olmasından da korkuyorum 2 gün sonrada kantesti yaptıracam bakalım kesin sonuç o zaman çıkar tabi o güne kadar hastalanmazsam :61:

inş gelmez kırmızılar cnm kıslar bende araarabakıyorum temizlik yapıyorum

cnm yasın cok gec degıl öyle kafaya takma bak bebişin gelmemesının en büyük neden stres buarada cok gecmıs olsun ama bunun önüne gecebılırsın tıp cok ılerledı allah sıfa versın cnm vede ınsallah melegın gelır en kısa zamanda:16:

Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çiktiginda, üç yasindaki oglunun gayet mutlu bir biçimde elindeki çekiçle kamyonunun kaportasini mahvettigini görmüs. Hemen oglunun yanina kosmus ve çocugun eline çekiçle vurmaya başlamis. Biraz sakinlesince oglunu hemen hastaneye götürmüs. doktor, çocugun kirilan kemiklerini kurtarmaya çalistiysa da elinden bir sey gelmemis ve çocugun iki elinin parmaklarini kesmek zorunda kalmis.Çocuk Ameliyattan çikip gözlerini açtiginda,bandajli ellerini fark etmis ve gayet masum bir ifadeyle,
"Babacigim,kamyonuna zarar verdigim için çok üzgünüm." demis ve sonra babasina Su soruyu sormus:
"Parmaklarim ne zaman yeniden çikacak?" Babasi eve dönmüs
ve hayatına son vermis...Birisi Masaya süt döktügünde ya da bir bebegin agladigini isittiginizde bu öyküyü hatirlayin. Çok sevdiğiniz birine karsi sabrinizi yitirdiginizi anladiginizda,önce biraz düsünün. Kamyonlar onarilabilir, ama kirilan kemikler ve incinen duygular hiçbir zaman onarilamaz; genellikle kisiyle
performansi arasindaki farki göremeyiz. Insan hata yapar. Hepimiz hata yapariz. Fakat öfkeyle ve düsünmeden yapilan seyler ,insani sonsuza kadar rahatsiz eder.
Harekete geçmeden önce durun ve düsünün. Sabirli olun. Anlayis gösterin ve sevin

neyse ben konuyu dağıtayımm sizee profesyonel oynadığım makedonyadaki bi gösterimişzden bi foto yolluyorummm yavrularEki Görüntüle 123086
aaa negüzel yaa bende çocukluğumdan beri folklor oynamayı çok istemişimdir
ilkokulda oynadım ama devam edemedim nasipse çocuğum katılsın isterim
çok güzel canım başarılar dilerim sana
:3::3: Kızlar nasılsınız nezamandır giremdım net bozuktu naasılsınız n eva rne yok hamış olan varmı meraktayım öyle bende doktorlardayım tahlıllerım temız çıktı ama doktorum kardıolajıye yönlendırdı
bugun doktordaydım bişi çıkmadı kıoluma bi cihaz takıldı kendı kendıne ölçen bi cihaz notu kendı alıyor doktorum takıp edelım dedii hipertansoyondan ölmüş olabilir dedi önlemler alnıo kızlar hayırlsıyla yenıden hamıle olucam inş :49: çalışmalara başlıcam bu ay:4::17::17:
sibelcim inşallah hiçbir sorun çıkmaz sağlıkla tekrardan hamile kalırsın
günaydın kızlar sagolun esım bgn gıttı yatıs ıslemlerını yapmıs bugece orda bende sabah hava sartlarına baglı olarak gıtcem allah razı olsun hepınızden:16:
derınıskom fıstgım bende senı cok sevıyorum hayatım cok sagol güzel düşüncelerın duaların ıcın:54:
ebusum cocuk fıkrını atmak yok aklından demırbaslılıktan kurtulucaz artık :66::66::66:buarada esıne cok gecmıs olsun cnm:16:
bıde kızlar bu konu kapansın susucam dedım ama zeynep yenıden acmıssın konuyu......evet ılk ben yazdım kübraya hıcte pişman degılım ıcımden ne geldıyse yazdım çünkü sözü o an kendımı kötü hıssettırdı üzdü benı nıyetı kötü veya ıyı onu bılemem benı o ankı lafı ırdeler bızım ne yasadıgımızı bız bılırız sadece ama onları yazarkende ıyı nıyetlerımıde dıle getırdım allah hayırlı doğumlar nasıp etsın dıye:50:sımdı lütfen sızden rıcam yok kübra haklı yok boncuk haklı yok beteraya yüklenın dıye yorumlar yapmayın kapatın gıtsın konuyu buarada beterayada yüklendım gecmısı okursan ... hakkaten herkesın derdı kendıne yetıyor sımdı bırı bısıy dıcek benım gıbı kendını tutamayan baskası 10 sey dıcek uzayıp gıtcek en ıyısı bırbırımızı üzmemek tekrar dıyorum allah herkese hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasıp etsın allah herkesın gönlüne göre versın :16::16:konuyu ben actım ben kapatıyorum daha güzel paylasımlara..... ınsallah:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::16:
canım yaa demek yattı ALLAHIM hayırlısıyla sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin üzülme sakın bitanem herşey güzel olucak
ben gerçekten çok yoruldum boncuğum demirbaşlık ömür boyu devam edicek gibi :27:hayırlısı olsun inşallah saol canım arkadaşım
selamün aleyküm kızlar,gününüz hayırlı geçsin inşaallahh
Ebrar ablacımm ben duaları okudum,annen iyi sanırım geçmiş olsun tekrar,özeline bakarsın olur mu?
tugcemm maşallah bebişine cnm,evinde hayırlı olsun Allah sağlıcakla,huzurla oturmanızı nasip etsin...
geçmişe bakmadım,kusura bakmayın hiç müsait değilim,sayfayı açık bırakıyorum,bişe yazarsanız geç görebilirim,duayı hbr vermek için girmiştim zaten
bu arada boncuğum eşin yattı mı hastaneye...
aleykümselam kuzum
saol ağzına yüreğine sağlık özledim seni özelimede baktım yazdım kuzum :48:
günaydın kızlar nasılsınız...

kızlar bişey sorcam bugun benden pembe kan geldi neden olur acaba adetmi oluyorum ama devamıda gelmedi düşükten ne kadar sonra adet olunur belli oluyomu...:26:
pelinim düşükten sonra olabilir böyle şeyler rahim kendini temizliyodur .buadetinden sonra düzelir herşey kuzum :38:
geçmişe bakıyım dedim ama çıkamadım içinden
derinim canım nasılsın valla özledim si,zleri eski muhabbetleri ama hep aklımdasınız canım
kardelenim canım yadıklarına katıldım ama elden gelen bişey yok sen nasılsın buarada
ebrarım kocişe çok geçmiş olsun nasılsın
boncuğum hadi hayılısı gülüm kocişine şimdiden geçmiş olsun ve gelsin bebeişlee:64::64::64::64::64:r inş
aleynayıda çok merak ediyorum onunlada görüşemedik çoktandır
diğer kızlar hepinize güzle bir gün diliyorum rabbim her güzel şeyi versin sizlere
seydam çok üzüldüm balım çok büyük geçmiş olsun rabbim acısını birdaha göstermesin gülüm
saol kuzum allah razı olsun
ben iyiyim şükür sen nasılsın canım
Canım henüz transfer olmadım ilaç kullanıyorum şuan ekimde aldım ilk negatifimi ancak hazır olabildim bakalım hayırlısı

Allah razı olsun hatice inşallah rabbim nasip etsin bu sefer bana ve olmayan bekleyen herkese
tamam canım senden haber bekliyorum hayırlı haberler al inşallah
duayı dağıtırım ben canım merak etme
slm kızlar aranıza yeni katıldım :3::3:
bu ay çok umutluydum kendimi öyle hazırlamıştımki çünkü herşey farklı gibiydi metabolizmam bile farklıydı sanırım o psikolojiye girince vücut öyleymiş gibi çalışıyo ama olmadı bugün regl oldum
:85:
Allahım hepimizi meleklerimize kavuştursun inşallah en kısa zamanda...
hoşgeldin aramıza dilerim enkısa zamanda minişine kavuşursun tatlım

inşallah gelmez kırmızıların canım bebişin seninledir

boncuk, canımmmm dularım seninle, inşaallah eşin sıkıntısız bir ameliyat geçirir, Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Allah sabrını ve gücünü artırsın
not: özel mesaj kutun dolmuş, mesaj alamıyorsun :1:

Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çiktiginda, üç yasindaki oglunun gayet mutlu bir biçimde elindeki çekiçle kamyonunun kaportasini mahvettigini görmüs. Hemen oglunun yanina kosmus ve çocugun eline çekiçle vurmaya başlamis. Biraz sakinlesince oglunu hemen hastaneye götürmüs. doktor, çocugun kirilan kemiklerini kurtarmaya çalistiysa da elinden bir sey gelmemis ve çocugun iki elinin parmaklarini kesmek zorunda kalmis.Çocuk Ameliyattan çikip gözlerini açtiginda,bandajli ellerini fark etmis ve gayet masum bir ifadeyle,
"Babacigim,kamyonuna zarar verdigim için çok üzgünüm." demis ve sonra babasina Su soruyu sormus:
ve hayatına son vermis...Birisi Masaya süt döktügünde ya da bir bebegin agladigini isittiginizde bu öyküyü hatirlayin. Çok sevdiğiniz birine karsi sabrinizi yitirdiginizi anladiginizda,önce biraz düsünün. Kamyonlar onarilabilir, ama kirilan kemikler ve incinen duygular hiçbir zaman onarilamaz; genellikle kisiyle
performansi arasindaki farki göremeyiz. Insan hata yapar. Hepimiz hata yapariz. Fakat öfkeyle ve düsünmeden yapilan seyler ,insani sonsuza kadar rahatsiz eder.
Harekete geçmeden önce durun ve düsünün. Sabirli olun. Anlayis gösterin ve sevin
çok begendım derın anlamlar var ıcınde :46::46::46:
ebusum kurtulucaz cnm az kaldı bu yıl bızım yılımız olcak:66::66::62:

ayy canım ya çok hoş ibretlik bir hikaye paylaşımın için çok saol
buarada nasılsın canım keyfin yokmuş daha iyisindir inşallah

hepinize güzel birgün diliyorum
ALLAHIM bu yolda hepimizin yardımcısı olsun :29:
boncuğum inşallah kuzum yaa :38:

boncuk, canımmmm dularım seninle, inşaallah eşin sıkıntısız bir ameliyat geçirir, Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Allah sabrını ve gücünü artırsın
not: özel mesaj kutun dolmuş, mesaj alamıyorsun :1:

sagol cnm allah razı olsun:70:
buarada hıc farkında degıldım boşalttım şimdi:9:

GÜLTAMER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK............20
DERİN...............20
SEVTUN............20bitti
YETER...............20bitti
ELAEZEL...........20
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15bitti
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
BANU..............15
KARDELEN49........15
ELİXSİR...........15bitti
MİRANDA...........15
DERDA.............10bitti
PELİN.............10
TOSTİ.............10
AFED...............10bitti
HATİCE............10bitti
BİRSEN............10
DERYA..............13bitti

ELAEZELiçin AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN................20
SEVTUN.............20bitti
YETER..............20bitti
GÜLTAMER...........20
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15bitti
BANUU..............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
MİRANDA............15
ELİXSİR............15bitti
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10bitti
AFED................10bitti
BİRSEN.............10
HATİCE.............10bitti
DERYA...............13bitti

ayy canım ya çok hoş ibretlik bir hikaye paylaşımın için çok saol
buarada nasılsın canım keyfin yokmuş daha iyisindir inşallah

kafam allak bullak canım, eşim işten çıkarıldı, aslında rızkımız tükendi demekki burda diye düşünüyoruz ama bi yandan da eşime atılan iftiralar var, bunları hazmedemiyoruz, ellerinde delil yok belge bilgi yok kuru iftira yani. :59:
eşim çok üzüldü, ona destek olmaya çalışıyorum, gerçi ne desem sinirini hafifletmiyor, atılan iftiralara çok üzülüyor, yapanlara sinir oluyor
Allah kimsenin yaptığını yanına bırakmaz, bunu iyi biliyoruz.
Kimsenin hakkı kimsede kalmaz elbet

çok saolun ii temennileriniz için arkadaşlar allah herkese meleklerini bir an önce kavuştursun ve şuna inanırım hayatta hiç birşey için geç kalınmamıştır elbet onunda uygun bir zamanı vardır ve o zaman gelince herşey istediğimiz gibi olucak ve asık olan suratlarımızın yerini tebessümler alıcak ve geçmişe dönüp baktıpımızda ya ben bunuda demişim ha yada bunuda yapmışım dicez ama güzel bir anı olarak kalıcak ümitler hiç bir zaman kesilmez dualarımız hiç bir zaman kesilmez biz arzuladıktan sonra rabbimiz istedikten sonra herşeyin en güzeli olur .... Allah hepimizin yanında arkadaşlar ..... neyse ben yine baya yazmışım:61: ben çıkıyorum arkadaşlar kendinize cici bakın kocaman öpüldünüz :nazar:

slm kızlar esım orda duramamıs öğle arası eve kacmıs 2 ye kadar uyucak evde sonra gıtcek delüm benım ya:9::9:
pelınım derdam sagolun canlarım ınsallah hep beraber verırız o güzel haberleri:49::49:
esnartcıgım ınsallah melegın senınledır tatlım:70:
cibeldemircıgım hadı hayırlısı ınsallah en kısa zamanda gelır mınısın:16:
derdam ya esın amelıyattan cıktıktan sonra beklettılermı cnm
tutişim evet tatlım bgn yattı esım hastaneye buarada cok calısıyosun cano dıkkatet kendıne:54::34:

ayyy cnm bende aynen öyle düşünüyorum o yuzden bu ay sonu çıkıcam işten inşaallahhh

kafam allak bullak canım, eşim işten çıkarıldı, aslında rızkımız tükendi demekki burda diye düşünüyoruz ama bi yandan da eşime atılan iftiralar var, bunları hazmedemiyoruz, ellerinde delil yok belge bilgi yok kuru iftira yani. :59:
eşim çok üzüldü, ona destek olmaya çalışıyorum, gerçi ne desem sinirini hafifletmiyor, atılan iftiralara çok üzülüyor, yapanlara sinir oluyor
Allah kimsenin yaptığını yanına bırakmaz, bunu iyi biliyoruz.
Kimsenin hakkı kimsede kalmaz elbet

canım yaa çok üzüldüm ALLAHIM sabır versin ya herşey üst üste gelir zaten ama bundada hayır vardır dilerim enkısa zamanda çözülür açığa çıkar bitanem .sen elinden geldiğince destek ol eşine ihtiyacı vardır şuanda

çok saolun ii temennileriniz için arkadaşlar allah herkese meleklerini bir an önce kavuştursun ve şuna inanırım hayatta hiç birşey için geç kalınmamıştır elbet onunda uygun bir zamanı vardır ve o zaman gelince herşey istediğimiz gibi olucak ve asık olan suratlarımızın yerini tebessümler alıcak ve geçmişe dönüp baktıpımızda ya ben bunuda demişim ha yada bunuda yapmışım dicez ama güzel bir anı olarak kalıcak ümitler hiç bir zaman kesilmez dualarımız hiç bir zaman kesilmez biz arzuladıktan sonra rabbimiz istedikten sonra herşeyin en güzeli olur .... Allah hepimizin yanında arkadaşlar ..... neyse ben yine baya yazmışım:61: ben çıkıyorum arkadaşlar kendinize cici bakın kocaman öpüldünüz :nazar:

sende saol canım güzel temennilerin için çok haklısın RABBİM dilerse herşey olur
umarım bugünleride tebessümle anımsarız
güle güle iyi bak kendine :80:

Back
X