Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar yaa.az önce histeroskopi fiyatlarını inceliyim dedim neye ugradıgımı şaşırdım...sigorta olsa bile 1.000-3.000 arası fiyat veriyolarmış ay bu ne yaa...tüp yaptırsam daha iyi...zaten karar almıştım eşim askere gidip gelmeden klomendir başka bişeydir kullanmıcaktım tedavi olmayacaktım..sadece histeroskopiyle perde varmı yokmu onu ögrenirim diyodum o da yattı:31:çok pahalı yaptıramam şuanda..amannn boşverdim iyice yaa.varsa var napim..eşim hayırlısıyla gitsin gelsin de o zaman ne gerekirse bakarız...şimdilik arada kontrole giderim kist falan olmasın diye o kadar...
GERCEKTEN COK PAHALIYMIŞ DERİN AMA ARAŞTIRMA HAS. BAŞLASAN DAHA İYİ OLMAZ MI CANIM
canim olsun önemli degil tekrar tesekkürler düsünüp yazman bile beni mutlu ediyor inan...canim suan icin bütün rapolarim elimizde zaten tedaviyle olmustu biliyorsun neler uygulanmis onlar yaziyor tedavi boyunca raporlarla bikac doktora gidicem burda sonrada türkiyede gitmek istiyorum sebebi sudur diyen bir doktor bulana kadarda hamile kalmayi düsünmüyorum cünkü cok yiprandim artik oluruna biraktim....:58:
COK GECMİŞ OLSUN SEYDAM ALLAHIM SABIR VERSİN
iyi sayılırım canım aslında değilim bugün dr gittim gebelik kesem daha gözükmedi 1 hafta önce başka dr gitmiştim alttan baktı gebelik oluşuyo dedi iğne verdi şimdi başka dr gittim kandan baktı yok diyo ama yumurtlama geç oluşmuşsa 1 haftaya kadar belli olur diyo kafam o kadar karıştı ki eğer yoksa kızlar benden paydos buraya kadar istemiyorum artık o kadar ümit etmiştim herkes öğrenmişti ne derim ben ya
SERPİL NE DİYCEMİ BİLEMEDİM AMA KAN DEYERİNE GÖRE HAMİLELİK GÖZÜKMÜYO AMA DR HAMİLESİN DED,YSEDE BİŞE DİYEMİYCEM CANIM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN iNŞALLAH
slm kızlar esım orda duramamıs öğle arası eve kacmıs 2 ye kadar uyucak evde sonra gıtcek delüm benım ya:9::9:
pelınım derdam sagolun canlarım ınsallah hep beraber verırız o güzel haberleri:49::49:
esnartcıgım ınsallah melegın senınledır tatlım:70:
cibeldemircıgım hadı hayırlısı ınsallah en kısa zamanda gelır mınısın:16:
derdam ya esın amelıyattan cıktıktan sonra beklettılermı cnm
tutişim evet tatlım bgn yattı esım hastaneye buarada cok calısıyosun cano dıkkatet kendıne:54::34:
BONCUK ALLAHIM YARDIMCISI OLSUN EŞİNİN DE SENİNDE BU AMALİYAT BEBEYNE KAVUŞMANA VESİLE OLSUN CANIM GECMİŞ OLSUN TEKRARDAN
Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çiktiginda, üç yasindaki oglunun gayet mutlu bir biçimde elindeki çekiçle kamyonunun kaportasini mahvettigini görmüs. Hemen oglunun yanina kosmus ve çocugun eline çekiçle vurmaya başlamis. Biraz sakinlesince oglunu hemen hastaneye götürmüs. doktor, çocugun kirilan kemiklerini kurtarmaya çalistiysa da elinden bir sey gelmemis ve çocugun iki elinin parmaklarini kesmek zorunda kalmis.Çocuk Ameliyattan çikip gözlerini açtiginda,bandajli ellerini fark etmis ve gayet masum bir ifadeyle,
"Babacigim,kamyonuna zarar verdigim için çok üzgünüm." demis ve sonra babasina Su soruyu sormus:
"Parmaklarim ne zaman yeniden çikacak?" Babasi eve dönmüs
ve hayatına son vermis...Birisi Masaya süt döktügünde ya da bir bebegin agladigini isittiginizde bu öyküyü hatirlayin. Çok sevdiğiniz birine karsi sabrinizi yitirdiginizi anladiginizda,önce biraz düsünün. Kamyonlar onarilabilir, ama kirilan kemikler ve incinen duygular hiçbir zaman onarilamaz; genellikle kisiyle
performansi arasindaki farki göremeyiz. Insan hata yapar. Hepimiz hata yapariz. Fakat öfkeyle ve düsünmeden yapilan seyler ,insani sonsuza kadar rahatsiz eder.
Harekete geçmeden önce durun ve düsünün. Sabirli olun. Anlayis gösterin ve sevin
NANELİ GERCEKTEN COK GÜZEL ...EŞİNEDE COK GECMİŞ OLSUN İNŞALLAH YAKIN ZAMNDA İŞİNE KAVUŞUR
:3::3: Kızlar nasılsınız nezamandır giremdım net bozuktu naasılsınız n eva rne yok hamış olan varmı meraktayım öyle bende doktorlardayım tahlıllerım temız çıktı ama doktorum kardıolajıye yönlendırdı
bugun doktordaydım bişi çıkmadı kıoluma bi cihaz takıldı kendı kendıne ölçen bi cihaz notu kendı alıyor doktorum takıp edelım dedii hipertansoyondan ölmüş olabilir dedi önlemler alnıo kızlar hayırlsıyla yenıden hamıle olucam inş :49: çalışmalara başlıcam bu ay:4::17::17:
HERŞEYİN TEMİZ CIKMASINA SEVİNDİM CANIM GÖZÜN AYDIN

geçmişe bakıyım dedim ama çıkamadım içinden
derinim canım nasılsın valla özledim si,zleri eski muhabbetleri ama hep aklımdasınız canım
kardelenim canım yadıklarına katıldım ama elden gelen bişey yok sen nasılsın buarada
ebrarım kocişe çok geçmiş olsun nasılsın
boncuğum hadi hayılısı gülüm kocişine şimdiden geçmiş olsun ve gelsin bebeişlee:64::64::64::64::64:r inş
aleynayıda çok merak ediyorum onunlada görüşemedik çoktandır
diğer kızlar hepinize güzle bir gün diliyorum rabbim her güzel şeyi versin sizlere
seydam çok üzüldüm balım çok büyük geçmiş olsun rabbim acısını birdaha göstermesin gülüm
DERDAM SAGOL CANIM BENDE İYİYİM YARIN DR KONTROLUMUZVAR BAKALIM NE OLCAK HAKKIMIZDA HAYIRLISI İNŞALLAH
hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın

amin canım cok sagol rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin...evet aleynacım yagmura bende bayılıyorum hatta kızım olursa hayırlısıyla isminide yagmur koymayı düşünüyrum...

ABLAMIN KIZININ ADIDA YAGMUR COK HOŞ GELİYO KULAGA BU İSİM BU DİZİDE Kİ KIZIN HATIRINA SEYREDİYORUM BU DİZİYİ YOKSA ARTIK BAYDI....

Son düzenleme:
bencede iyi olmuş ya boşver izletmesin bizde çareler tükenmez :9::9::34:
bak hem unutulmaz hem burası nasılda igüzel oluyo :65:

anam ya bukadar olur valla seni merak etmiştim meğer sen topice girmişsin bile kalp kalbe karşıymış
demek büyük gün yarın hadi hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah kuzum

selam kardelenim şükür kavuşturana nasılsın canım

valla kız bu kadar olur.... Nasılsın ne var ne yok bende erken yatcam bugün biraz sizlere bakıyım dedim

kızlar kocişim çağırıyo hepinize hayırlı geceler sizi seviyorum

uğurboncugum inş yarın güzel haberlerini bekliyoruz ALLAHIN izniyle:16:

evet aleynacım gercekten cok uzattılar ama kız cok tatlı bende onun icin izliyorum hatta bebeklik halide cok tatlıydı...

valla kız bu kadar olur.... Nasılsın ne var ne yok bende erken yatcam bugün biraz sizlere bakıyım dedim
canım gerçekten öyle baktım geçmiştede yazmamışsın merak ettim yazdım baktımki girmişsin
ben iyiyim canım şükür sen nasılsın diyicem ama heyecanlısın biliyorum
evet canım cok güzel oluyo gercekten :65:
:66::66::66::66:
kızlar kocişim çağırıyo hepinize hayırlı geceler sizi seviyorum

uğurboncugum inş yarın güzel haberlerini bekliyoruz ALLAHIN izniyle:16:

güle güle iyi uykular canım

elixsirciğim sagol tatlım amın ınsallah :71:
aleynam sende sagol bıtanem ah o mucızelerı bızde yasarız ınsallah:54:
kızlar ben bgn erken kacıcam dua edıp uyucam yrn erkenden hastaneye gıtcem
allaha emanet olun öptüm hepınızı hayırlıgeceler:16:

tamamm hadi gittim ben

uğurboncugum Şafii olan Rabbim yardımcınız olsun. İnşaallah güzel haberlerle geçen bir operasyon geçirir eşin :34:

hepinize iyi geceler canlar:3::3::3::3::3:

Son düzenleme:

boncuğum tamam kuzum çok öpüyorum seni
ALLAHIM yar ve yardımcınız olsun hayırlı haberlerle gel inşallah kuzum

arkadaşlar eşimin elinden zor aldım neti hoş rahat bırakmıcak hala gözü nette,,,ebrarcım ben ayetel kürsileri bitirdim,,,,,arkadaşlarım nassılsınızzzzzzzzzzzz,,,,,,,geçmişe bakızcaktım zaten geç oldu size yetişamem diye bakmıyorum yarın bu geceki sohbetleri okurum artık napim:34:

her şey yolunda gitcek inş canım uyuyup dinlen sen... dualarım seninle sanada iyi geceler bende öpüyorum boncugum:16:

GÜLTAMER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK............20
DERİN...............20
SEVTUN............20bitti
YETER...............20bitti
ELAEZEL...........30bitti
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15bitti
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
BANU..............15