Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım ya inanki çok sevindim topicimiz uğurlu geldi sende bize inşallah uğurlu gelirsin yanlız maşallah nasıl güzel dostluğunuz varmış hamileliktede beraber oldunuz .allahım daim etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah yarında güzel haberle dön tatlım

hanımlar benim pc inanılmaz yavaş yetişemiyorum size alıntı alamazsam kusura bakmayın olurmu

ay vallahi uğurlu geldiniz bana ya ben hala inanamıyorum test elimde hem size yazıyo hem ağlıyo hem gülüyorum ne haldeyim bi görseniz :D
ay evet ya biz küçükken hep hayaller kurardık büyücez evlencez tabi bunları hep beraber yapçaz diye düşlerdik beraber hamiş olcaz benim kızım onun oğlu olcak evlencekler biz hiç ayrılmıcaz falan filan işte çocukça hayallerdi aynı anda evlenmedik ama hiç ayrılmadık.çok çekti oda bende hani hayatımı anlatsam hakikaten roman onunda bizden dualarınızı eksik etmeyin bende sizin için gece gündüz okucam ve hep yanınızdayım ama bi yarın olsa saatler geçmiyo :D:18::18::18::18::18::18:

kayracım valla bah gabarmış gı :60: :60: anammmm ben gafayı yiyom vallaaa oramı buramı inceliom gaynanam görse gelin delirdi derrr :60: :60:
bence de yıyon gıbı hayırlısı olsun:33::33: yemem yeme bak nıhana yazdıgımı gordun dımı yesem ben yerdım kafayı ıs hamıle kalmakla da bıtmıyo kolay ve sorunsuz hamılelık ıstemek lazım heee kelın ılacı olsa basına surer dımı ama dedıgımı yap yaptıgımı yapmaaaaaaaaa:66:
kız allah yiliğini versin bizi güldürdün sende gülesin inşallah canımmmmmmmmmmmmm doğru yoldasın durmak yok yola devam

kız allah söyletti inşallah hep öyle hayal etmiştim ama kısmet hayırlısı olsun

ilk bebeğinse bir yılı geçmeden fazla derine dalmıyorlar ne kadardır istiyorsun canım
ınsallah bebegım yaaa ınsallah onun karne hedıyesı olur bebısın :26::26::26:

amin semracım heppp beraber gülelim :)))) moralimdüzeldi sayenizde yaaaaasemracımmmm nihalimmm kayrammmm cok sağolun bitanecikleeeerrr :32: :32: :32:

Ya kızlar 7 aydır bende hamile kalamıyorum doktor daha bir kere bile alttan muayne etmedi eşimede bir test yaptır demedi ne yapayım sizce

evet canım ya daha erken .aslında alttan muayne olmadığın için sevin ben ce o kadar iğrenç bişey ki ben vallahi bıktım.:52::52:

iyiyim canım karnesini alınca resmini çekip sizinle paylaşırım canım heycan bin beşyüz bizim oğlanda eeeeeeeeeeeee sonucunda hediyelerde var işi biliyor:55: anasının kuzusu
ayy süper olur semroşum inşallah ya dört gözle bekliycez bizde
tabi ya hediye olunca ucunda ayrı bir heyecan oluyo çocuklarda :9:
ay inşallah ebrarcım ya hepimiz inşllah o güzel haberleri burda paylaşalım allahım yüzümüze baksın rabbim utandırmasın hepimize:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:versin
amin canım ya inşallah burası yıkılsın hamiş haberleriyle
biara biçok hamişimiz vardı buara durmuştuk çok şükür açıldı yine hadi hayırlısı
ınsallah canım ınsallah bır daha yasatmasın bole acı ve nasıp etsın bızede yavrularımızı kucagımıza alıp ınların buyumelerını gormeyı

amaaaaaaaaaaan ablam yaa ben nasıl olurum kı bılırsın ıste
bak sen lost ızlıyon sana bıdızı daha soleyem bız ona taktık bu ara frınge dıye bır dızı netten bulursunuz mutlaka ızleyın harıka bır dızıymıs cok surukleyıcı sen enısteye de zaten o kacurrmazzz:33::33::33:

canım bence drunu degıstır derım ben sana drun ılk ısı alttan muayene etmek zaten o nasıl ıs yaaaaa:34:

deryam dimek tavsiye ediyosun sonu lost gibi hüsran olmasında berbat bitti ya 6 senemizi vermiştik :84::84:
buara yoğunsun galiba çok görüşemiyoruz kuzum

ilk bebeğinse bir yılı geçmeden fazla derine dalmıyorlar ne kadardır istiyorsun canım[/QUOTE]

7 AYDIR İSTİYORUZ YA VALLAHİ ÇOK MUTSUZ OLUYORUM BİTE NÖBETTEYİM ŞİMDİ HİÇ ÇEKİLMİYOR SİZLE TANIŞMak bana iyi gelecek herhalde çünkü damdan dişenin halinden damdan düşen anlar demi

yaaa kıslarrrrrr biri şu göğüsteki kabarcıkları bana tarif edebiler miiii ayrıntılı olarak :60::60: :60: şimdide buna taktımmmmm :60: çıldırmaya az kaldı bebişim nerdeeeee :34: :34:

kızlar ben çıkıyorum uyumalıyım uyuyımda saatler geçsin biran önce sabah olsun bende dr gidiim hepinizi çoooooook çok öptüm:54::54::54::54::54:
dularım sizinle dualarınız benimle olsun hadi inşallah güzel haberlerle gelicem kuzularım herkese iyi geceler

ay vallahi uğurlu geldiniz bana ya ben hala inanamıyorum test elimde hem size yazıyo hem ağlıyo hem gülüyorum ne haldeyim bi görseniz :D
ay evet ya biz küçükken hep hayaller kurardık büyücez evlencez tabi bunları hep beraber yapçaz diye düşlerdik beraber hamiş olcaz benim kızım onun oğlu olcak evlencekler biz hiç ayrılmıcaz falan filan işte çocukça hayallerdi aynı anda evlenmedik ama hiç ayrılmadık.çok çekti oda bende hani hayatımı anlatsam hakikaten roman onunda bizden dualarınızı eksik etmeyin bende sizin için gece gündüz okucam ve hep yanınızdayım ama bi yarın olsa saatler geçmiyo :D:18::18::18::18::18::18:

dua lara her zaman ihtiyacımız var benbilirim o durumu şimdi saatler geçmez yağrından sonrada günler geçmez canım semra dedi dersin
amin semracım heppp beraber gülelim :)))) moralimdüzeldi sayenizde yaaaaasemracımmmm nihalimmm kayrammmm cok sağolun bitanecikleeeerrr :32: :32: :32:

bişey değil canım ne demek hep beraber gülelim inşallah yaaaaaaaaaaaaa aranızda sakaryada oturan
yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ayy süper olur semroşum inşallah ya dört gözle bekliycez bizde
tabi ya hediye olunca ucunda ayrı bir heyecan oluyo çocuklarda :9:

amin canım ya inşallah burası yıkılsın hamiş haberleriyle
biara biçok hamişimiz vardı buara durmuştuk çok şükür açıldı yine hadi hayırlısı

deryam dimek tavsiye ediyosun sonu lost gibi hüsran olmasında berbat bitti ya 6 senemizi vermiştik :84::84:
buara yoğunsun galiba çok görüşemiyoruz kuzum
evet abla dur dıme ben daha ıslemedım sonunu husran musran sonucta emek verdık senelerdır ıslıyoz dımı:33::33::33::33::33: evet abla acıl tavsıye edıyom hmde valla bak acayıp sarar sızı de bızı sardı
ne yogun olcam be ablam bugun yogundum bı tek hafat sonu bey evde pcyı saklıyo artık aksamları da onun yuzuden gremıyom gunduz de bunalım takılıyom ıste ne olsun gunduzde sız olmuyonuz dıye grmıyom

kızlar ben çıkıyorum uyumalıyım uyuyımda saatler geçsin biran önce sabah olsun bende dr gidiim hepinizi çoooooook çok öptüm:54::54::54::54::54:
dularım sizinle dualarınız benimle olsun hadi inşallah güzel haberlerle gelicem kuzularım herkese iyi geceler

iyi geceler tatlım yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz allah rahatlık versin bebişde de iyi geceler:16::16::16:

tamam canım yat dınlen guzel anne adayı

Back
X