Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

üzme kendini canım benim yaa mevlam büyük herşey yoluna girer elbet birgün
almadık canım donuyorum şu anda:60:
canım o zaman gıt nolur sıcak yere kıyamam yaaaa dıkkat et kendıne
iyim canım, biraz yoruldumda dinleneyim dedim..
ne oldu kuzu ne yaptında yoruldun bende yorulcambırazdan bu saat oldu daha temıslıge baslıcem:69:

canım o zaman gıt nolur sıcak yere kıyamam yaaaa dıkkat et kendıne

ne oldu kuzu ne yaptında yoruldun bende yorulcambırazdan bu saat oldu daha temıslıge baslıcem:69:

saol gülüm düşündüğün için çıkıcam birazdan
kardeleni bekliyorum bana çizelge yapıyo saolsun

saol gülüm düşündüğün için çıkıcam birazdan
kardeleni bekliyorum bana çizelge yapıyo saolsun

ıyı bıtanem usutme de kendını ve ufaklıgı da tabukuuuuuuu neyse bende cıkıyorum zaten kızlar allaha emanet olun hadı optum hepınızı ınsallah bıtıtırım su temıslıgı

Kardelen, senin bir sonraki ay normale döndü mü peki canım. Ben korkuyorum sonraki aylarda da aynı şey olursa diye. Ama biz tedaviyi hemen bıraktık. Dr. um bir sonraki ay deneyeceğiz dedi. SEninki devam mı etti kaybolmasına rağmen.
benim o ay devam ettik tedaviye,tekrarda tedavi olmadığım için,bakılmadı bi sonraki aya.
e2 ne demek peki? Benim hiç öyle bir şeye bakmadılar?
yumurta takibine gittiğin günler tekrar bakıyolar,yumurta gelişimiyle orantılı giderse,yumurta keseciğinin içi dolu oluyormuş.

merhaba kızlar nasılsınız
merhaba.
Peki bir şey daha sorayım da. Ben 8 gün gonal-f kullandım. 150 birim yapıldı her gün. İğnenin dozuyla mı ilgili çatlama, yoksa benim bünyeyle mi ilgili acaba?
senin bünyeyle ilgili kesinlikle

kızlar nasılsınız bi bakyım dedim dün giremedim ne var ne yok gül haber varmı gecmıse bakacak vaktım yok zaten hemen cıkmam lazım

slm kızlar iyi hafta sonlarınız olsun ben uzuzn süredir giremedim işelrim var kusura bakmayın bide modem bozuldu sürekli atıyo
ne var ne yok inş güzel şeyler vardır

hosgeldin derdanur'cum,iyi olmana sevindim:71::71:bebis nasil o da iyidir insallah:49::49:

mutlu olmayı cok ama cok ıstıyorum ınan bana turkıye artık benı korkutuyo belkı de ondandır oglumu bıraktıgım hastaneye bır kere daha grecegım ya onun stresı olsa gerek sen takma benı bosver
haklısın kımse kımseyı sallamıyo bellı kısıler dısında bosver bugunluk benı de takma

ne oldu kayracim sana yaa,neden uzuluyorsun...sitede yeni oldugum icin bahsettigin konuyu bilmiyorum ama,üzulmeeee:38::38::38:rabbim buyuk,aileni,akrabalarini,arkadaslarini göreceksin ne guzel:34::34::34:rabbim sIKIntilarini gidersin canim..guzel habelerle gelirsin insallah:38::38::38:

s.a arkadaşlarr cok ağrım var geçmişe bakamadım kusura bakmayınn

14 Şubat sevgililer sevgilisinin HZ. Muhammed (s.a.v) doğum günü

salavat getirelim inş binlercee:16:

hatirlattigin ve hassiyetin icin cok tesekkur ederim elixsir'cim:71::71::71:allah razi olsun.rabbim hayirlara vesile olan bir mevlut kandili gecirmeyi hepimize nasip etsin:71::71::71:gelecek olan kandil hurmetine o gecenin mubarekligi hurmetine hepimizin bir an önce yuzunu guldursun,hayirli evlatlar versin:38::38::38::38::38::38:

canlarım ben cıkıorum iğneyı yapıp yaıcaz hepınızı cok öpumm

canim sen surekli ne ignesi yapiyorsun???:26::26::26:merak ettim,insallah önemli bir sey yoktur:38::38::38:

copyoffloresro8.gif
miscellaneous_349.gif
HAYIRLI OLSUN
miscellaneous_349.gif
copyoffloresro8.gif

Blume1003.gif
bsm.gif
Blume1003.gif

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
OCAK AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************DERINSU************************24 OCAK***********************
*****************************SUMELAA***********************27 OCAK************************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************WAY***************************3 ŞUBAT*********************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT*********************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT*********************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT********************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*********************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*********************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT********************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ********************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART******************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY********************
**********************MİRANDA****************/

post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif

kızlar cok rıca edıyorum yenı tarıhlerınızı bıldırın bana eger ben bıldrıdım dıyorsanız da hatırlatın lütfen

listeye benide ekladigin icin cok tesekkur ederim ugurboncugum:38::38::38:insallah hepimiz fazla kalmayiz bu listede:31::31::31::31:

hımmmmmmm,ALMANYA BENİM İÇİN ACI MEMLEKET

HOŞ GELDİN ADAŞIM

GEÇMİŞ OLSUN HİRANURCUM,NİYE ÖYLE OLDUN Kİ?

kardelencim,neden almanya senin icin aci memleket canim yaa????ßhüzunlendirdin beni simdiiiiiii:59::59::59::59::59::59::59::59:

Son düzenleme:
hafta sonu oldugu icin kimse yok sitede:59::59::59::59:bende cikayim artik:59::59::59:

ebrarcim,misafirlerin oldugu icin gelemiyorsun,allah kolaylik versin canim:69::69::69::69:

sevtuncum,ablan geldi sanirim,3 yilin hasreti yogun dimiii:29::29::29:dilerim diledigin gibi vakit gecirirsin kardesciginle:38::38::38:

derincim,hala bilgisaray sorununu halledemedim sanirim,insallah en yakin zamanda hallolur:71::71::71:

semracim,kayracim,kardelencim,ugurboncugum,pelincim, ve nicklerini unuttugun diger arkadaslarim:1::1::1::1::1:hepiniz iyisiniz insallah:26:gönlunuzce gecirecegiz bir hafta sonu diliyorum hepinize:71::71::71::71::71::71::69::69::69::69::69:

tuh ya canım kotu olmus nıye engellendı kı acaba ınsallah yuzun guler bıtanem ınsallah
kardelosum altta goruyom senı hosgeldın balım

saol cnm hepimiziiinn ama bitek bu değilki facebook ve msn de dahillll :63::63: heralde çlışmıyoruzz bu üçlü olıunca :1::1::1::1::1::1:

herkese selam

miranda hayırlı ugurlu olsun gözün aydın hamileymişsin ALLAHIM tamamına erdirsin darısıda bizim başımıza olsun İNŞALLAH

kızlar gecmişe bakamadım ama bakıcam herkeez iyidir umarım kendinize iyi bakın hoşcakalınnnnnn:16:

s.a arkadaşlarr cok ağrım var geçmişe bakamadım kusura bakmayınn

14 şubat sevgililer sevgilisinin hz. Muhammed (s.a.v) doğum günü

salavat getirelim inş binlercee:16:

canım fece paylaşınım çok güzeldi bende kk depaylaştım allah razı olsun

hafta sonu oldugu icin kimse yok sitede:59::59::59::59:bende cikayim artik:59::59::59:

ebrarcim,misafirlerin oldugu icin gelemiyorsun,allah kolaylik versin canim:69::69::69::69:

sevtuncum,ablan geldi sanirim,3 yilin hasreti yogun dimiii:29::29::29:dilerim diledigin gibi vakit gecirirsin kardesciginle:38::38::38:

derincim,hala bilgisaray sorununu halledemedim sanirim,insallah en yakin zamanda hallolur:71::71::71:

semracim,kayracim,kardelencim,ugurboncugum,pelincim, ve nicklerini unuttugun diger arkadaslarim:1::1::1::1::1:hepiniz iyisiniz insallah:26:gönlunuzce gecirecegiz bir hafta sonu diliyorum hepinize:71::71::71::71::71::71::69::69::69::69::69:
canım ıyı sayılırım sebebı de yazmıstım ama senın ıcın tekrar yazarım bıtanem dogumdan sonra o hastaneye hıc gıtmmıstım sımdı oglumu bıraktıgım hastaneye yenı bır bebek ıcın ılk adımları atabıleyım dıye gıdıcem ıcım bı tuhaf ondan yanı bakma sen bana gelır gıder sureklı bana bu arada kandıl yakınmı ne zamanmıs sımdıden kutluyorum kandılını canım
saol cnm hepimiziiinn ama bitek bu değilki facebook ve msn de dahillll :63::63: heralde çlışmıyoruzz bu üçlü olıunca :1::1::1::1::1::1:
olemı canım kotu olmus ama evden gırmeye calıs artık ozlerız senı

kızlar guzel anne adayları yarın sabah gıdıyorum turkıyeye bu yuzden sımdıden vedalasmak ıstedım sızlerle cunku carsamba gunu hastaneye gıdecegım bu dr yatıs yapıp o gun yapabılır laparoskopıyı bılmıyorum yanı nelerle karsılasacagımı annemlerın evde tadılat var pc takılmamıs olabılır ve sızınle en az 15 gun gorusemıcem hepnızı teker teker opuyorum ve kandılınızı sımdıden kutluyorum ınsallah bır dahakı konusmamızda guzel haberler alırım ve sızlerede guzel haberler verırım allaha emanet olun
ebosum bıtanecık ablam senınle rastlasırım dıye sık sık gırmeye calıstım ama olmadı bıtanem yogunsun bılıyorum hala cıldırmamıssındır umarım yaramaz veletten:1::1: msn de mesaj bırakcam bıtanem belkı bunu gormessın senı cok oslıcem bıtanem:34: kendıne ıyı bak:48::48:
kardelosum bıtanecım senın bugun bıraz konustuk aynı ruh haletı devam edıyo :85::85:bende malesef canım ayın sekızı kürünün son gunu tamammı canım cok umutluyum:49: rabbım guzel haberlerını almayı nasıp etsın:nazar::emir_bebek: bıtanem benı ozle tamammı:48:
kerden49 cum senınde mıden ınsallah en kısa zamanda ıyılesır bıtanem abıne de gıtcen zaten eglen gez donusumde haberlesırız gorusurz ınsallah bıtanem allaha emanet ol:69::48:
boncugum esın ıyı bılıyorum daha da ıyı olur ınsallah bıtanem gercı sende annene gıdeceksın sana da ıyı eglenceler:52: canım bana dua et:48:
derınım senın pc yapılır yakında geldıgınde gorursun yazımı ınsallah gelmemıstır kırmızıların bıtanem guzel haberlerını alırım ınsallah geldıgımde:49::nazar::emir_bebek:
anatolıam sen de bır hafta gremıcem demıstın ama grersen gorursun ınsallah tatlım goremessen de ebosum yada kardelosum sana solesın dıdıklerımı cok uzuldum bıtanem bu aralar yasadıklarına en kısa zamanda grusuruz ınsallah bıtanem kendıne ıyı bak kuzum:48:
aleynam sende dra gdeceksın herhalde canım hayırlı haberlerle gel ınsallah tatlım
bu arada gulum sen nerelerdesın btanem yaaaaa senınle konusmayı da osledım ben ınsallah ıyılesmıssındır
pelınım sende ınsallah hamılesındır balım ben duyamam ama geldıgımde ogrenırım ınsallah canım guzel haberını:49:
bırsencım semosum derdam daısycım elıksır yeter elaezel kardelebhr hıranur tugcalım tostım ve nıkını unuttugum herkes ama herkes kendınıze cok cıcı bakın tammı allaha emanet olun opuldunuz:48::48::48::58::58::58::58::58:

canım ıyı sayılırım sebebı de yazmıstım ama senın ıcın tekrar yazarım bıtanem dogumdan sonra o hastaneye hıc gıtmmıstım sımdı oglumu bıraktıgım hastaneye yenı bır bebek ıcın ılk adımları atabıleyım dıye gıdıcem ıcım bı tuhaf ondan yanı bakma sen bana gelır gıder sureklı bana bu arada kandıl yakınmı ne zamanmıs sımdıden kutluyorum kandılını canım

kızlar guzel anne adayları yarın sabah gıdıyorum turkıyeye bu yuzden sımdıden vedalasmak ıstedım sızlerle cunku carsamba gunu hastaneye gıdecegım bu dr yatıs yapıp o gun yapabılır laparoskopıyı bılmıyorum yanı nelerle karsılasacagımı annemlerın evde tadılat var pc takılmamıs olabılır ve sızınle en az 15 gun gorusemıcem hepnızı teker teker opuyorum ve kandılınızı sımdıden kutluyorum ınsallah bır dahakı konusmamızda guzel haberler alırım ve sızlerede guzel haberler verırım allaha emanet olun
ebosum bıtanecık ablam senınle rastlasırım dıye sık sık gırmeye calıstım ama olmadı bıtanem yogunsun bılıyorum hala cıldırmamıssındır umarım yaramaz veletten:1::1: msn de mesaj bırakcam bıtanem belkı bunu gormessın senı cok oslıcem bıtanem:34: kendıne ıyı bak:48::48:
kardelosum bıtanecım senın bugun bıraz konustuk aynı ruh haletı devam edıyo :85::85:bende malesef canım ayın sekızı kürünün son gunu tamammı canım cok umutluyum:49: rabbım guzel haberlerını almayı nasıp etsın:nazar::emir_bebek: bıtanem benı ozle tamammı:48:
kerden49 cum senınde mıden ınsallah en kısa zamanda ıyılesır bıtanem abıne de gıtcen zaten eglen gez donusumde haberlesırız gorusurz ınsallah bıtanem allaha emanet ol:69::48:
boncugum esın ıyı bılıyorum daha da ıyı olur ınsallah bıtanem gercı sende annene gıdeceksın sana da ıyı eglenceler:52: canım bana dua et:48:
derınım senın pc yapılır yakında geldıgınde gorursun yazımı ınsallah gelmemıstır kırmızıların bıtanem guzel haberlerını alırım ınsallah geldıgımde:49::nazar::emir_bebek:
anatolıam sen de bır hafta gremıcem demıstın ama grersen gorursun ınsallah tatlım goremessen de ebosum yada kardelosum sana solesın dıdıklerımı cok uzuldum bıtanem bu aralar yasadıklarına en kısa zamanda grusuruz ınsallah bıtanem kendıne ıyı bak kuzum:48:
aleynam sende dra gdeceksın herhalde canım hayırlı haberlerle gel ınsallah tatlım
bu arada gulum sen nerelerdesın btanem yaaaaa senınle konusmayı da osledım ben ınsallah ıyılesmıssındır
pelınım sende ınsallah hamılesındır balım ben duyamam ama geldıgımde ogrenırım ınsallah canım guzel haberını:49:
bırsencım semosum derdam daısycım elıksır yeter elaezel kardelebhr hıranur tugcalım tostım ve nıkını unuttugum herkes ama herkes kendınıze cok cıcı bakın tammı allaha emanet olun opuldunuz:48::48::48::58::58::58::58::58:
canım hadi bakalım her şey gönlünden geçen gibi olsun
kolay olsun çabuk olsun bebişli olsun
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

derya cım,belkide okumaya vaktin olmicak ama,duyarlılığın için teşekkür etmek istedim,hayırlısıyla git ve gel inşallah,seni özlicemizdende emin ol tatlım.

selam derdam,bak ben gelene kadar gitme,sana süper bi tıcker yapalım,az eşime kahve yapıp geliyom hemi.
kardeloş napıyon bende istiyorum ticker banada yap hemen diyim sat 20 eylül bak ticker eşeriyom ona göre unutma
14 eylül canım son adetim

mevlam iyilik versin canım
sorun değil canım olsun bende bazen göremiyorum yazılar çabuk akıyo
derdam nasıl gidiyo bebiş nasıl şeker testi yaptırdınmı

iyim canım, biraz yoruldumda dinleneyim dedim..
kız samyeli bi kayboluyon bi çıkıyon nasılsın
kızlar nasılsınız bi bakyım dedim dün giremedim ne var ne yok gül haber varmı gecmıse bakacak vaktım yok zaten hemen cıkmam lazım
ece napıyon ne işin var çok meşgulsun bakem
sllllmmmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
yeter nasılsın canım bayadır rastlamıyoz

sana iyi yolculuklar canım inşallah güzel haberlerle gelirsin

birsen cim,bugün derda yada dedim,birsenede yapcam diye,netten düşmesem sanada yazıyodum şimdi.
hemen yapıyorum,aç msn kopyalım sana adresi.

Back
X