mutlu olmayı cok ama cok ıstıyorum ınan bana turkıye artık benı korkutuyo belkı de ondandır oglumu bıraktıgım hastaneye bır kere daha grecegım ya onun stresı olsa gerek sen takma benı bosver
haklısın kımse kımseyı sallamıyo bellı kısıler dısında bosver bugunluk benı de takma
ne oldu kayracim sana yaa,neden uzuluyorsun...sitede yeni oldugum icin bahsettigin konuyu bilmiyorum ama,üzulmeeee

rabbim buyuk,aileni,akrabalarini,arkadaslarini göreceksin ne guzel

rabbim sIKIntilarini gidersin canim..guzel habelerle gelirsin insallah

s.a arkadaşlarr cok ağrım var geçmişe bakamadım kusura bakmayınn
14 Şubat sevgililer sevgilisinin HZ. Muhammed (s.a.v) doğum günü
salavat getirelim inş binlercee
hatirlattigin ve hassiyetin icin cok tesekkur ederim elixsir'cim

allah razi olsun.rabbim hayirlara vesile olan bir mevlut kandili gecirmeyi hepimize nasip etsin

gelecek olan kandil hurmetine o gecenin mubarekligi hurmetine hepimizin bir an önce yuzunu guldursun,hayirli evlatlar versin

canlarım ben cıkıorum iğneyı yapıp yaıcaz hepınızı cok öpumm
canim sen surekli ne ignesi yapiyorsun???:26::26::26:merak ettim,insallah önemli bir sey yoktur

HAYIRLI OLSUN
OCAK AYI LİSTEMİZ
*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************DERINSU************************24 OCAK***********************
*****************************SUMELAA***********************27 OCAK************************
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
*****************************WAY***************************3 ŞUBAT*********************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT*********************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT*********************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT********************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*********************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*********************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT********************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ********************
HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART******************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY********************
**********************MİRANDA****************/
kızlar cok rıca edıyorum yenı tarıhlerınızı bıldırın bana eger ben bıldrıdım dıyorsanız da hatırlatın lütfen
listeye benide ekladigin icin cok tesekkur ederim ugurboncugum

insallah hepimiz fazla kalmayiz bu listede

hımmmmmmm,ALMANYA BENİM İÇİN ACI MEMLEKET
HOŞ GELDİN ADAŞIM
GEÇMİŞ OLSUN HİRANURCUM,NİYE ÖYLE OLDUN Kİ?
kardelencim,neden almanya senin icin aci memleket canim yaa????ßhüzunlendirdin beni simdiiiiiii