Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

neyse canlar...geldim ama kimseler yok..Allaha emanet olun...bebinm kocişin pc yi halletmeye hiç niyeti yok:31::31:rahat geldi adama valla..gece oturmuyorum ya artık...birazda bilerek yaptırmıyo galiba...sizi çok özlüyorum hemde çok...ama bi yandan da biraz uzak olmak iyi oldu baş agrılarım açısından...gece oturup uykusuz kalıyoruz sabahta işe zor kalkıyorum pc olunca...
kardeşçigimle eltisi mutfaktalar yanlarına gideyim..zaten kalabalıktan hiç oturamadık biraz sohbet edelim...

ebrarım geçmişe bakamadım umarım bugün iyisindir..seni çok öpüyom kuzum:38:sizin ufaklıkta iyidir inşş..

boncugumunda pc bozuk demek...bu arada çalışmalara başlamanızı sabırsızlıkla bekliyom boncuumm:1::1::21:

kardeloşummmm geçmişten bi haber oldugum için ekstra bişey yazamıyom..ama seni de çok özledim cnm benim...:38::38:

peloşum,kayram,garipcim,birsenim,kardelen49um,turkuazımmm şimdilik aklıma gelen bunlar..hepinizi çokkk öptüm../B]

nasılsın derin kız niye giremiyecen fazla eşini kandırda yaptırsın pc yi bak kızlar kızıyo de kendine iyi bak canım
öncelikle miranda adına çok sevindim allah hayırla kucağına almayı nasip etsin daha sonra elixsir için duayı okumuştum ama bildiremedim benim için de duayı okuyan ve amin diyen herkezden allah razı olsun niye uzun zaman gelmediğime gelince canımın yarsı olan kayınbabamı kaybettim gurbette haberini alınca bitmedi o yollar kocamla nasıl memlekete gittik bilmiyorum gittiğimizde yoğun bakım daydı gittim zorlada olsa girdim yanına baba ben geldim dedim bağırdım sesimin sonuna kadar kalk dedim ama kalkmadı tutmadı elimden kızımı ve beni o kadar severdiki ben gelelne kafdar sesimi duyana kadar can vermedi geldim elini tuttum öptüm bi saat ve sonra öldü onu ben çok özlerim acısı her geçen gün artıyo hiç azalmıyo yaaa o benim babam dı babam ben daha ömrümde öyle sevgi dolu bir kayınbaba tanımadım beni hergün arardı şimdi nasıl arayacak kim arayacak her şeyi çok hızlıydı ölümüde aynen öyle oldu çok cabuk hep sana kurban olurum derdi herşeyi çok çabuktu ve çok cabukta öldüğ zaten hayat o kadar boş ki ölüm o kadar yakın ki anlatamam özledim babamı çoooooooook özledim gurbet çooooooookkkkk zoooooorrrr neyse işte böyle canımın bi yarısını koydum toprağa gelirken gittim mezarına karlar yağmış üstüne o soğuğu sevmezdiki yanlızlıktan korkardı ama şimdi hem soğukta hem yanlız dua edin ona olmaz mı:58::58::58::43::43::43::43:
canım başın sağolsun demekki çok iyi biriymiş çekmeden kimseye muhtaç olmadan gitmiş mekanı cennet olsun canım
gecenin bu vaktinde burdayım :27:çok yorgunum ama size haber vermedende edemedim .
bizim ufak misafir hasta oldu dün ve bugün annesinede banada hayatı zehir etti ya inanmazsınız ama ben hayatımda görmedim böyle bişey hem sevimli hem yaramaz nasıl anlatılır aslında anlatmaklada olmaz ama normal bir çocuk değil .annesinede acıdım inanın .bugün doktora götürdük kızıl olmuş .iğne ilaç vs. işte .ay kızlar varya kafamı toparlayıp yazamıorum inanın okadar yorgunum .buarada annecim hasta oldu onada gidemedim aklım onda :43:bugün oda hastanelerdeydi .ALLAHIM nerde hasta varsa şifa versin .
hepinizi çok özledim enkısa zamanda kavuşuruz umarım .
DERYAM türkiyeye geliyomuşsun hadi hayırlısı balım sağlıkla gelip sağlıkla dön .herşey kalbinden geçen gibi olsun.bende çok özliycem bitanem görüşemedik üzüldüm ama elde olmayan sebepler işte .canımıniçi ALLAHA emanetsin çok öpüyorum seni kendine çok iyi bak iyi düşün iyi olsun balım .

hanımlar geçmişe hiç bakamıyorum aslında merakda ediyorum ama böyle oldu malesef .hepiniz çok iyisinizdir umarım .herkesi çok çok öpüyorum .kendinize iyi bakın :38::38:
ebrarım canım her çocuk aynı değil ama genede sen azcık kız arada sıkıştır annenede geçmiş olsun canım inşallah bişeyi yokttur şu misafirleri çabucak yolla gel nerden akrabanız uzakmı yakınmı başka kimsesi yokmu sende kalıyo neyse çok sordum kendine iyi bak dikkat et kızıl bulaşıcı olabiliyo
canım iyiyim seni sormalı ama malesef benimki içerde fena bagırıyo yanına çagırıyo kusura bakma çıkmak zorundayım annem kızıyo ne olur kusura bakmayaın canım benim sabah sabah gene azarını yiyemicem az kaldı işallah hafta sonuna kadar evdeyim yarın işçiler eve gelicek herşey hazır bir evin temizligi var insanın evi gibisi varmı yaw evimi çok ösledim yav:14::14::14::14::14:
sevtun kız hayattamısın daha kurtulamadınmı esaretten canım olsun anneler çocuklarının iyiliğini ister seni özledik
kıslar benım bugun yumurtalarım toplandı
allahım asukurler olsun
ama bayağı agrım var cok kalamıcam haber vereyım dedım
duarınıızı esırmegemeyın ınsallh gusel gusel bolunurler
kalıtelı kalıtelı olurlar amınn
inşallah canım kaliteli güzel olurlar sanada kolayca tutunurlar inşallah ne zaman koyaaklar yumoşlarını
hoşgeldin cnm nasılsın
sgl canım geçmişi okuyodum anca geldim ben iyiyim sen nasılsın

hoş bulduk canım olur sıkılalım 3 gündür 1 dakikalığına geldim ama kimse yoktu nerde bu millet diyordum
evet ya son günlerdeböyle burası sesiz
merhaba arkadaşlar nasılsınız?topik biraz sakin ama olsun herkes iyidir inşallah
ebrarım dört gözle bekliyorum misafirlerin gidişini.ufaklığa üzüldüm allah şifa versin.
kayram hayırlı haberlerle dön inşallah tedavi süreci güzel geçer
derincim noluyo bu pclere bu ara bikaç arkadaşta daha sorun vardı galiba.
anatolia senide özledik canım dönün artık arkadaşlar yaaaaa
süngercim allah rahmet etsin kayınpederine.mekanı cennet olsun inşallah
umutbizimolsun inşallah hamilelik haberini bekliyoruz canım

sen beni beğenmiyorsun galiba:63::63::63:

# way
# KK Pro Üyeyeteeeeer
# kardelen49
# hiranur_87
# elaezel
# lizzie hoşgeldiniz kızlar

estağfurullah yeter görünmeyen arkadaşlara yazdım şu an burda olanlarada en başta selam verdim zaten.cici kızlar dil çıkarmaz öööle hımmmm

cici kızmı ya ben ihtiyar oldum ne kızı :60::60::60::60::60::60::60::60:
şaka tabiki canım

#
# siri_ne

sen yenimisin cnm bu topicte ismini daha önce görmedim
hoşgelmişsen nedir durumun neden bebek sahibi olamıosun

Back
X