Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah birgun bizde sevinecegiz canim..rabbim lutfedecek elbet,ama vakti saatini beklemek gerek![]()
kaçırdık desene bende yattım bakamadım
inşşş olmazsında gelir bebişin yaaaaaaa
ok tatlım nasılsın
bilmemen normal cnm yazıorum ben hatice dye sonra sayfalar o kadan çabuk ilerlioki insan farkedemio olsun ama öğrenmeyen kalmadı yavaş yavaş
illaki ama insanoğluyuz sabretmek çok zor 3 senedir bekilorum uğraşıorum bazen diyorum yeter artık istemiorum ama kalbimden geçen o değil dilimden geçen o çok zor inan ki sende bilirsin artık yoruluorum
iyiyim canim sen nasilsin:26::26::26:
aslinda gecmisi mumkun mertebe okumaya caliyorum ama,gözden kacirdim heraldedemek kii kalmis canim ögrenmeyen,ben varmisim.bende ögrenmis oldum
![]()
iyiyim canim sen nasilsin:26::26::26:
aslinda gecmisi mumkun mertebe okumaya caliyorum ama,gözden kacirdim heraldedemek kii kalmis canim ögrenmeyen,ben varmisim.bende ögrenmis oldum
![]()
bende ii tatlım işte aynı şeyler
dilerim en yakin zamanda hayatimizda degisiklikler olur...(bebis acisindan)
bende ii tatlım işte aynı şeyler
ya hepimiz okumaya çalışıoruz ama o kadar çok sayfa birikio ki hızlı hızlı bakım derken gözden kaçıo olsun önemli değil nasılsın iyimisin sen tedavi görüomusun nedir sorunun okadar kalabalığız ki kimin sorunu ne hatırlayamıorum
haklisin canim,bende bazen cok yoruldugumu hissediyorum.bizde 2 yildir bekliyoruzen cokta cevrenin sözleri beni yipratan,ama rabbim buyuk ben o'na inaniyorum,gelecek birgun bebislerimiz
![]()
arkadaşlar slm;
prolaktin için doktor dostineks wermişti 1 aylık perşembe günü bitiyor ilacım.dr. ilaç bitince gel demişti. tekrar kontrol için hemen mi gitmem gerekiyor yoksa birkaç gün sonra mı gitmem gerekir. bu konuda bilgisi olan warsa cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
aynen öyle ben o yüzden kimseyle muhatap olmuorum çevremde bi anneme giderim birde beni gerçekten anlamaya çalışan insanların yanına bide çok şükür sizler varsınız insanların gözleri bile beni sinir edio sanki olağanüstü bişey yaşıomuşuz gibi rabbim nasip ederse ben herşekilde olacağına inanıyorum o yüzden gerisi boş gelio bana
canımcım aramızda yenisin galiba öncelikle hoşgeldin bu konuda bilgim yok ama dr bitince gel dediyse bitirdiğinin ertesi günü gtmeye çalış derim ben geçmiş olsun
canim ben 2 yillik evliyim..yeni basladik tedaviye.hormon tahlili oldum sonuc guzel,sadece troit hormonumda duzensizlik varmispazertesi doktora gidecegiz yumurtlamam oluyormu diye bakacak sanirim,adetimin 22 gunu randevu verdi...bu arada esimden sperm tahlili istediler,sonuc 16 milyon spermimiz cikti,bu 16 milyonunda %30 hizli hareketli imis %20 si yavas dediler.doktoru 3 ay bekleyin olmassa tup bebek merkezine gidin demis..ilac iciyor esim.. yani böyle canim istee,doktora gidip gidp geöliyorz bizde
![]()
anladım cnm inşşş en kısa zamanda gelir bebişlerimiz ben 3 senelik evliyim hormonlarım iii eşimin sperm sonuçları iiii ama volümün yani sıvısının az olduğunu söledi dr tekrar test istedi ve eşimden hormon testi istedi benim yumurtalıklarım da sorun var gelişmio bakalım ayın 10 da eşim tekrar test yaptıracak inşşşş başlcaz tedaviye devlet hastanesi olduğu için herşeyi tekrar tekrar istiolar
haklisin canim,ama benim konusanlar akrabalarim,esimin akrabalari,ve ailesi maleseffonlarla görusmemek gibi bir alternatifim yokkk
![]()
balkaymak35 canim sordugun soru ile ilgili bilgi sahibi degilim malesef...ama bilgisi olan arkadaslar yardim edecektir...hosgeldin aramiza bu arada![]()