Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

BEBEK BEKLEME SÜRELERİMİZ
BANU.........11 YILokundu
EBRAR........10 YIL okundu
SEVTUN.......10 YIL okundu
YETER........7 YIL okundu
DERİN.........5 YIL okundu
BULUT.........5 YIL okundu (hamiş)
KARDELEN49.....5 YIL okundu
GÜLTAMER.......5 YIL okundu
SAMYELİ.......4 YIL okundu
KARDELEN......3 YIL okundu
ALEYNA........3 YIL okundu
KARDELENBHR....3 YIL okundu
ADEMİLEHATİCE..3 YIL okundu
BİRSEN........2,5 YILokundu (hamiş)
GÜNEYCANAN....2,5 YIL okundu
SUNGER........2,5 YIL OKUNDU
GARİP.........2 YIL okundu
NANELİŞEKER...2 YILokundu
TURKUAZ.......2 YIL okundu
DERDA.........2 YIL okundu(hamiş)
HALE..........2 YIL okundu
TOSTİ.........1,5 YIL okundu
TUĞÇE.........1,5 YIL okundu (hamiş)
BONCUK........1,5 YIL okundu
MİRANDA.......17 AYokundu
ELAEZEL.......16 AY okundu
PELİN.........1 YIL okundu
AFED..........11 AY okundu
KAYRA.........10 AY OKUNDU
LEYLAMECNUN.....6 ay okundu(hamiş)
SELİNA..........9 ay okundu
ELİXSİR.........7 AY OKUNDU
UMUTBİZİMOLSUN....?? okundu

listemiz tamamlandı çok şükür şimdi başa dönebiliriz inşallah biçok hamilemiz çıkar

kuzum öptüm çok sanada hayırlı cumalar bende kaçıcam çok işim var

sevtunun kankasısın demek seversin burayı inanıyorum canım

bundan emiğnin teşekkür ederim bu arada kızlar bugün doktor amca baktı 4 yumurtam oluşmuş incelemeye aldı takip yapacak dua edin benimde dualarım sizlerle

bende öptüm canım sen güzel vakit geçir evine döndüğünde bol bol muhabbet ederiz oğluşa ve kendine iyi bak kuzum

amin inşallah enbaştan sona her ay sırayla hamiş olunur amin

yanlıl anlamadıysam yenisin sevtunun kanakasısın bebiş istiyosun doğrumu ne kadar dır olmuyo

evet canım bende avuç açıp bekleyenlerdenim leylek gelip kucağıma bıraksın diye 4 yıllık evliyim 3 yıldır denemeler oldu ama şimdilik bişe yok bu ay tekrar doktor takibine başladım hayırlısı bakalım rabbim isteyen herkese versin

kız elixsir karısı ne bi selam vermiyon sabah beri yazıyom küsmküsün hayırdırrrrrrrrr
yok be canım ne küsmesi ben hiç dünürüme küsermiyiim
evet gitsin mümkünse birdaha ağrımasın aslında neden calısmak istiyorum çünki hareket ettiğimde ğrım hafifliyor sanki hem evde sıkılıyorum paso uyuyorum zaten kiloluyum dahada kilo almak istemiyorum uyuyarak

gittin galiba görüşürüz canım

ebrar ablammmmm benide eklermisin listeyeee :)))

aminnnnnnnnn rabbim şu mübarek günün yüzü gözü hürmetine duası kabul olan kullarının aminnn diyen anne adaylarının yüzü gözü hürmetine dualarımızı kabul etsin dualarımıza melekler amin desin .. Hayırlı bi evlet nasip etsin inşallah umutbizimolsun arkadaşımıza .....

bütün kalbimle amin diyorum ALLAHIM hayırlı saglıklı evlatlar versin umutbizimolsun arkadaşımızada bizede İNŞALLAH AMİN
kıss semra nerelerdesin bakem sen

gecmiş olsun elixir neyin var emar cektirmişsn dr gösterdin mi sonucun belli oldu mu

sağol canım annem bugun alıcak yarın göstericem sırtımda bir ağrı varda koluma fln vuruyor

sen nasılsın cnm

bırsenım ver cnm ver sende tarıh verbuarada ınsallah boncuk gözlü bır kızım olur benımde en cok ıstedıgım bu
ebusum ıyı olmaya calısıyorum cnm gün gectıkce ılerlıyo bu hastalık
kardelos bısıy gelmedı bana cnm hem ben sızı bekledım kımse yazmayınca bende cıktım ıslerı var sanırım dedım
kayramın ıyı olmasına da cok sevındım
umutbızımolsun ınsallah müjdeyı verırsın en kısa zamanda duana can gönülden amın dıyorum

canım beni eklememişsin ya ekledim demiştin yoksa beğenmedinmi beni

amin canım en içten kalbimle amin amin amin diyorum allahım sesimizi de duyar inşallah ve hayırlısıyla umutbizimolsun arkadaşımıza hayırlı bir evlat nasıp eder inşallah ( inşallah allah isteyip dileyen bütün herkese nasip eder ) herkese hayırlı cumalar duaya yetişemedim evde koçiş vardı

amin amin aminnnnnn

ÇOK ŞÜKÜR HERKESE OKUNMUŞ
RABBİM DUALRIMIZIN KARŞILIĞINI VERSİN İNŞŞŞŞŞ
BEBİŞLERİMİZİ GÖNDERSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…