Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende yokum bu listede benide beğenmiyorsunuz anlaşılan :44::44::44:

slm kızlar çok duramıycam mrb diyip kaçıcam
benden haberler iyi degil kızlar 4 gündür hastanede yatıyoduk.. gökce bronşolit oldu zatürenin orta hali :2:serum taktılar antibiotik bide surup verdiler üstüne ishalde oldu bende bronşit oldum analı kızlı hastaneydeydik dügünümüz vardı ablam evlendi kına gecesinde evin camını penceresini gelenler çok açtı kızımın herkes kucakladı sevdi bende çok ilgilenemdim ogün başladı öksürmeye hem grip olanlarda vardı gelenlerde onlardan kaptı galiba sonra ilaç aldık kar etmeyince hastaneye gittik dr öksürük normal bikaç ilaç verdi eve yolladı kullandım ayrıca bitki ilaçlarıda kullandım kuzum daha fena oldu bizde yeni bi dr a götürdük iyiki götürmüşüm işte oda teşhisi koydu 4 gün kaldık bugün geldik
bu arada test yaptım o kdar yogundum ki söylemeyi unuttum sizlere ebroşum kusura bakma olurmu negatif çıktı :)umarım sizler iyisinizdir kib öptüm hepinizi

demek minik gökçe miz hasta oldu,çok geçmiş olsun annesi,ikinizede,ablanında düğünü hayırlı,uğurlu olsun,tez< zamanada hamile haberini duyalım inşallah.

geçmiş olsun canımmm

ah canım ya geçmiş olsun canım boranşit çok kötü oluyo bende boranşit var iyileşmek çok ama çok zor yediğine içtiğine soluduğu havaya kadar dikkat et dr lar boranşit azarsa astım yapar diyorlar
sanada geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin ablan evlenmiş allah mutlu etsin inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınız k.i.b by

selam kızlar test sonuçlarını aldım bhcg 0.1 çıktı gebelik yok yani (( tiroid falan normal ama hormanlardan biri 4-12 arası olması gerekiyoken 75 çıktı (( doktor bi anormallik var test yanlış olabilir baştan bi daha yaptıralım dedi bende tekrar kan vermedim haftaya özele gitcem ((

canım hormanlarına adetliyken bakıldı değil mi

geçmi olsun canımmmm

Öncelikle ALLAH herkesin gönlüne göre versin tez zamanda hamile kalalim insallah benim bi sorum olacak sizlere bilgisi olan varsa lütfen yazsin bana 2 günden beri kasiklarim cok agriyor bas dönmesi falan da var ama asil olan suki ben igne kullaniyorum yumurta gelisimi icin acaba bu sartlarda hamile kalmak mümkünmü`???:18:

kkızlar merhabalar hastalığım gecikti midem bulanıyordu ama bu gün test aldım yaptım fakat negatif cıktı acaba neler oluyorr

canım bugunde ölctüm ama düşmüş ateşim adet olcam galiba yok kardelenim umutlanmıyorum rabbim hayırlısını nasıp etsin...
eboşum ben iyiyim canım sagol sende iyisindir inş dikkat et kendine hsta ola yine misafirlerin varmış kolay gelsin bitanem...benim ateşim düştü adet olcam galıba hayırlısı olsun napalım canım...a.s deryama bendende salam söyle ebrarım inş güzel haberlerle döner aramıza özledik onuda...
hayırlı cumalar kızlar
rabbim hepimizin dualarını tez vakitte kabul etsin inşallah
amin canım senin bebişte buyumuş baya az kalmış hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş bersucum...
duaya yürekten amin diyorum inş bebişimiz sıkıca tutunur annesine ve hic bırakmaz hayırlısyla...
amin canım amin...
cok gecmiş olsun mınık gökceye canım allah şifa versin...ablanıda tebrik ederim omur boyu mutlu olurlar inş bir bebişle taclanır yuvaları...
hayırlısı olsun canım üzülme inş bidaki aya gelir bebişin nasılsın bu arada...
pelin canım nasılsın adet olmamışsındır umarım
iyiyim bitanem sen nasıl oldun...yok olmadım henuz ama olcam gibi geliyo bana...

herkeze selam ...

sağol canım ama kafam karışık ya benn hiçbişiy anlamadım pufff
kuzum kafan neden karışık gebelik olsaydı kanda mutlaka çıkardı
canım elbette olabilir zaten yumrta gelişimi için iğne kulanıyormuşsun
ama baş dönmesi ve kasık ağrısı yumurta gelişirken bu belirtiler olur canım

kkızlar merhabalar hastalığım gecikti midem bulanıyordu ama bu gün test aldım yaptım fakat negatif cıktı acaba neler oluyorr

canıım pskolojik olabilir
ama geblikte olabilir idrardaçıkmamışta olablir
eğer şüphen varsa kandan bak

pelin hoşgeldin kuzum nasılsın iyim ben moralim bozuk değilde kafam karışık doktor hamilelik yoksa nie bu değer bukadar yüksek tekrarlayalım falan dedi kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…