ablacım liste tamam arkadaşlarda okumuş ben ekledim.UMUTBİZİMOLSUN için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
NANELİŞKR...................20bitti
DERİN..........................20bitti
BONCUK.......................20bitti
KARDELEN....................20bitti
ELAEZEL.......................20bitti
YETER.........................20bitti
ELİXSİR.......................20bitti
SEVTUN.......................20bitti
GARİP..........................20bitti
HASRET.......................20bitti
SELİNA.........................20bitti
SUNGER........................20bitti
SAMYELİ.......................20bitti
HİRANUR.......................20bitti
ALEYNA........................20bitti
BİRSEN.........................13bitti
ablacım liste tamam arkadaşlarda okumuş ben ekledim.
Kızlar günaydın hayırlı cumalar.bu mübarek günde cümlemizin duaları kabul olur inş.
bi kere ben eskisi kadar pimpiriklenemiyom,gücüm yetmiyo o kadarına artık,malum ihtiyarladıkcanım inşallah olmam çünkü cumarteside misafirim var yarın temizlik yapıcam cumarteside pasta börek offf işim çok yani .hasta olmamam gereksen nasılsın buarada ağrıların iyidir umarım
canım yaa maşallah demek miniş büyüyo yavaş yavaş inşallah pıt pıtlarıda duyacaksın endişelenme .sorunsuz 9 ay geçirirsin umarım tatlışım .buarada önemli değil canım nasip olursa başka bir arkadaşa okursun zaten çok kısa zamanda dağıttım herkes okuyamadı anlıyacağın .
ya yorgunluk çıkaramadım malesef şimdi ikinci posta misafirim geliyo buyatılı değil allahtannasipse ondan sonra rahatım .çok öpüyorum seni bebişe ve kendine iyi bak
canım çok teşekkür ederim allh razı olsun hastalık gibide değilde bi yorgunluk var oda yoğunluktan sanırsam benim hayatım hep koşturmayla geçiyo bende anlamıyorumki :26:sağlık olsunda napalım .sen nasılsın buarada?görüşemedik uzun zamandır
dua içinde saol amin diyorum
inanki okadar yorgunumki kırklamaya halim yok yarın bişeyler yapıcam ertesi gün yine misafir var
okadarda pimpirikli değilim canımsen kendine bak takıntılı
peloşum önemli değil canım nasılsın?demek ayın 5inde inşallah olmazsın kuzum ya allahım büyük ayrıca ateşin yüksek gibi geldi bana inşallah hamişliktendir .
şimdilik ben hasta olmadımda bellide olmaz tuhaf bir halim var
semroş nerelerdesin özledik seni canım
saol kuzum ağzına sağlık buarada nasıl oldun daha iyisin inşallah
benim yüzümdenmi sen galiba delürdün ben yatalım dedikce sen konuştun bide suçlu ben oldum gebertürüm seni heeyatta dinlen kendini sıcak tut olurmu
hoşbulduk canım azcık geç oldu ama geçmişteydim kusura bakma
dua haber alamazsak yarın okuruz iki dakikada şimdilik beklemedeyim saol yinede
HANIMLAR DERYAMIN çok selamı var gerçi kardeloş yazmış ama banada ilettiği için bildirmek istedim üzerimde kalmasın doktoru baya moral vermiş kapalı tüpü içinde bişeyler yapabilirmiş .inşallah herşey güzel olucak deryam için bomba gibi dönücek aramıza .
ablacım liste tamam arkadaşlarda okumuş ben ekledim.
kızlar günaydın hayırlı cumalar.bu mübarek günde cümlemizin duaları kabul olur inş.
nasılsın canım?aminnnnnnnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
iyiyim canım çok şükür.eşim grip işte ilaçlarını içiyor,bende uzak duruyordum bulaşmasın diye ama dün aynı odada oturmak bile yetti sanırım boğazlarım acıyor.sen nasılsın?bi kere ben eskisi kadar pimpiriklenemiyom,gücüm yetmiyo o kadarına artık,malum ihtiyarladık
bu arada,ben sıcağım canım,üşümüyorum merak etme,ayrıcada gülme komşuna demişler,hatırlatim,örnek şekil a
hayırlı cumalar selina,nasılsın,herşey yolunda inşallah?
geçmiş olsun selina canım.nasılsın canım?
iyiyim canım çok şükür.eşim grip işte ilaçlarını içiyor,bende uzak duruyordum bulaşmasın diye ama dün aynı odada oturmak bile yetti sanırım boğazlarım acıyor.sen nasılsın?
hayırlı cumalar kızlar
rabbim hepimizin dualarını tez vakitte kabul etsin inşallah
canım yaa maşallah demek miniş büyüyo yavaş yavaş inşallah pıt pıtlarıda duyacaksın endişelenme .sorunsuz 9 ay geçirirsin umarım tatlışım .buarada önemli değil canım nasip olursa başka bir arkadaşa okursun zaten çok kısa zamanda dağıttım herkes okuyamadı anlıyacağın .
ya yorgunluk çıkaramadım malesef şimdi ikinci posta misafirim geliyo buyatılı değil allahtannasipse ondan sonra rahatım .çok öpüyorum seni bebişe ve kendine iyi bak
canım çok saol ağzına sağlıkkızlar kusura bakmayın acil girdim hemen çıkıcam duayı haber vermek için girdim yatılı misafirim var ik üç gün giremiycem duayı okudum onu haber verim eklersin ablacım yarın duayada gelemiycem büyük ihtmal rabbim kabu etsin inşşşşş seviyorum hepinizi
canım güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum inşallah hepimiz gönlümüzün muradına kavuşuruz tez vakitte .günaydın herkeze ebrarcım dua yı okudum allah kabul etsin inşallah sesimizi duyarda bir an önce bebişine kavuşur umutbizimolsun sanada teşekkür ederim allah kiğmseye ani ölüğm vermesin zor oluyo helede gurbetteysen daha bi zor hafta sonu yine memlekete gidecez eğer dua hazırlarsan banada yaz pazt dönecem okurum kendine iyi bak senden de inşallah hayırlı haberler alırız en kısa zamanda herkeze yetişe bilen ender insanlardan birisin yakından tanımıyorum ama kalbinin temizliğine ve kocaman olduğuna eminin allah selametlik versin dileklerini kabul etsin tabi bebiş isteyen bildiğim bilmediğim herkeze önce hiç olmayanlara sonrada bana nasip etsin öptüm dua larınıza şimdidden amin diyorum
saol kuzum ellerine sağlık sorunsuz bitmesi beni mutlu etti çok şükürablacım liste tamam arkadaşlarda okumuş ben ekledim.
kızlar günaydın hayırlı cumalar.bu mübarek günde cümlemizin duaları kabul olur inş.
bi kere ben eskisi kadar pimpiriklenemiyom,gücüm yetmiyo o kadarına artık,malum ihtiyarladık
bu arada,ben sıcağım canım,üşümüyorum merak etme,ayrıcada gülme komşuna demişler,hatırlatim,örnek şekil a
hayırlı cumalar selina,nasılsın,herşey yolunda inşallah?
bersum sanada hayırlı cumalar nasılsın kuzum özledim senihayırlı cumalar kızlar
rabbim hepimizin dualarını tez vakitte kabul etsin inşallah
Canım çok teşekkür ederim bana herzaman moral oldun zaten Allah'ım en kısa zamanda gönlünün muradını versin..bebişine kavuştursun Amin
sen ne zaman dinlenebileceksin yaf Allah kolaylık versin o misafirleride atlatta biraz izin yap ne olur iyice yorgun düşeceksin
bende seni çook kocaman öpüyorum sende lüffen kendine iyi bak
Buarada dua vakti burada olamayabilirim dualarınıza canı gönülden amin diyorum umutbizimolsun inşallah müjdeni alırız canım en yakın zamanda hayırlı haberlerini duyarız dualarım seninle...
canım inşallah olmam çünkü cumarteside misafirim var yarın temizlik yapıcam cumarteside pasta börek offf işim çok yani .hasta olmamam gereksen nasılsın buarada ağrıların iyidir umarım
[/COLOR].
sağol ebrarım ağrılarım azaldı ama yinede emar sonuclarımı pazartesi günü doktora göstericem ALLAH yardımcın olsun cok yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?