Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

günaydınnnnnnnn herkese
hayırlı cumalar
rabbim açılan ellerimizi boşçevirmesin
cuma hürmetine dualrımızı kabul etsin
iiinnnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ablacım liste tamam arkadaşlarda okumuş ben ekledim.
kızlar günaydın hayırlı cumalar.bu mübarek günde cümlemizin duaları kabul olur inş.

Kızlar günaydın hayırlı cumalar.bu mübarek günde cümlemizin duaları kabul olur inş.

aminnnnnnnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bi kere ben eskisi kadar pimpiriklenemiyom,gücüm yetmiyo o kadarına artık,malum ihtiyarladık
bu arada,ben sıcağım canım,üşümüyorum merak etme,ayrıcada gülme komşuna demişler,hatırlatim,örnek şekil a
kızlar günaydın hayırlı cumalar.bu mübarek günde cümlemizin duaları kabul olur inş.

hayırlı cumalar selina,nasılsın,herşey yolunda inşallah?

aminnnnnnnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
nasılsın canım?
iyiyim canım çok şükür.eşim grip işte ilaçlarını içiyor,bende uzak duruyordum bulaşmasın diye ama dün aynı odada oturmak bile yetti sanırım boğazlarım acıyor.sen nasılsın?

geçmiş olsun selina canım.
ben iyiyim hamdolsun.
incir kaynattım,soğumasını bekliyorum,şifa niyetine.
hayırlı cumalar kızlar
rabbim hepimizin dualarını tez vakitte kabul etsin inşallah

bersu cum,maşallah,36 haftayı doldursak dedin,doldurdunuz canım,rabbim sağlıkla kavuştursun oğluşuna,artık ismi hazırdır heralde değil mi?

Canım çok teşekkür ederim bana herzaman moral oldun zaten Allah'ım en kısa zamanda gönlünün muradını versin..bebişine kavuştursun Amin
sen ne zaman dinlenebileceksin yaf Allah kolaylık versin o misafirleride atlatta biraz izin yap ne olur iyice yorgun düşeceksin
bende seni çook kocaman öpüyorum sende lüffen kendine iyi bak

Buarada dua vakti burada olamayabilirim dualarınıza canı gönülden amin diyorum umutbizimolsun inşallah müjdeni alırız canım en yakın zamanda hayırlı haberlerini duyarız dualarım seninle...

kızlar hepinize HAYIRLI CUMALAR
Allah mübarek gün ve saatler yüzü suyu hürmetine dualarımızı dileklerimizi kabul etsin inşallah
hepinizin yüzünü güldürsün...dua saati burada olamayabilirim dualarınıza şimdiden canı gönülden AMİN
diyorum.

Kızlar,duaya canı gönülden amin diyorum,şimdi çıkmam lazım çünkü.
Inşallah umutbizim olsun arkadaşımızın ve ardısırada hepimizin bebeişleri gelir sırayla.

canım çok saol ağzına sağlık
buarada sanada kolay gelsin yatılı misafir zordur çok iyi bilirim ALLAHIM kolaylık versin
canım güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum inşallah hepimiz gönlümüzün muradına kavuşuruz tez vakitte .
ALLAHIM seninde evladını sana bağışlasın tatlım
saol kuzum ellerine sağlık sorunsuz bitmesi beni mutlu etti çok şükür

dimek eskii gibi değilsn aman olma zaten yap yap nereye kadar
ben sana gülmüyom sadece sıcak tut kendini diyorum
hayırlı cumalar kızlar
rabbim hepimizin dualarını tez vakitte kabul etsin inşallah
bersum sanada hayırlı cumalar nasılsın kuzum özledim seni
az kaldı değilmi sağlıkla gelsin paşamız

canım yaa saolasın ALLAHIM seninde ağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin
sorma buara fena yorgunum yarınıda biatlatsam çok sevinicem
canım sende çok uyuyosun galiba o ilaçlardandır geçecek bugünler inşallah buarada arkadaşın nasıl?onuda senin kadar merak ediyorum inan

hepinize hayırlı günler arkadaşlar hayırlı cumalar
duayı hazırlıycam birazdan

canım inşallah olmam çünkü cumarteside misafirim var yarın temizlik yapıcam cumarteside pasta börek offf işim çok yani .hasta olmamam gerek sen nasılsın buarada ağrıların iyidir umarım

[/COLOR].

sağol ebrarım ağrılarım azaldı ama yinede emar sonuclarımı pazartesi günü doktora göstericem ALLAH yardımcın olsun cok yorma kendini

UMUTBİZİMOLSUN için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ

NANELİŞKR...................20bitti
DERİN..........................20bitti
BONCUK.......................20bitti
KARDELEN....................20bitti
ELAEZEL.......................20bitti
YETER.........................20bitti
ELİXSİR.......................20bitti
SEVTUN.......................20bitti
GARİP..........................20bitti
HASRET.......................20bitti
SELİNA.........................20bitti
SUNGER........................20bitti
SAMYELİ.......................20bitti
HİRANUR.......................20bitti
ALEYNA........................20bitti
BİRSEN.........................13bitti

sağol ebrarım ağrılarım azaldı ama yinede emar sonuclarımı pazartesi günü doktora göstericem ALLAH yardımcın olsun cok yorma kendini

canım hoşgeldin umarım emar iyi çıkmıştır çok önemli problemin yoktur mevlam şifa versin
bende yormamaya çalışıyorumda olmuyo yaa

elixsir hayrıdır canım emardan bahsetm,işler ne emarı umarım iyidir sonucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…