kızlar acıl durum cagrısı herkes okusun ne olur
ebrar ablam yukarıdakı alıntıladıgı kısılere ıkı kere hemde destan gıbı uzun yazı yazmıs olmasına ragmen sıte ıkısını de yollamadı ve yazdıklarını da sıldı alıntıyı bos bı sekılde gonderdı bayada ugrasmıstı ben sahıdım bızzat ıkı kere yazdı hemde msaj gonderemedıgı ıcın ben yazıyorum tamammı fıstıklar yarında mısafırı oldugu ıcın gremeyecekmıs ınsallah yarına pc sı duzelır haber vermemı ıstedı yazamadıgını opuldunuz ıyı geceler dılıyorum ebrarım da dılıyor tabıkı byeeeeeeee
günaydın kılzar iyi hafta sonarı
ay canım çok sevindim allahın istediği şey istediği zaman veriyo işte her şeyin bi zamanı var demekki o arkadaşının zamanıymış allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinkızlar yaaaa,çok sevinçli bir haber aldım,bi arkadaşımız vardı,nick i zelalca
iki ay önce tüp bebek denediler,hemide kaçıncı defa ve bu ay kendiliğinden hamile olmuş.maşallah
hemde 12 sene sonra,hemde tek tüpü kapalı olduğu halde,ne güselll bir haber değil mi?
ii canım ya unutmadığın için teşekkür ederim sen nasılsın ne zamandir görüşemedik neler yapıyorsunkızlarrrr nasılsınız ıyısınız ınsallah gecmıse sole bır goz attım ınsallah kımseyı unutmam
kardelosum ablacım boncugum anatolıamın ve dıger tum atkadaslarımın yorumlarını okudum belkı gormessın demısler ama gordummmmmmmmsaolun bıtanecıklerım benım
bı yerden baslayayım barı ablacım mısafırın gıtmıs gozun aydın yenısı gelmıs gazan mubarek olsunbıtanecım annen rahtsızmıs gecmıs olsun bıtanem bu arada dızıyı hala unutmadım ama kardesımle bır cozum bulacaz ınsallah ama gondercem en sonunda sana sozzzzz tatlımmm benım buarada sana ve kardelosa ayrıca ve ayrıca tesekkur kızlara ılettıgınız ıcın saolun allah razı olsun rabbım en kısa zamanda muradınızı versın ablacım yaaa yazımı bıtırdım dayanamdım tekrar sana bıseyler eklemek ıstedım bılmıyorum nedendır bu aralar durup dururken sureklı aklıma gelıyorsun senı cok osledım ben galıba bana verdıgın destek ıcın de rabbım bınlerce kez razı olsun senden sana ben dıyecek kelıme bulamıyorum ama allah bılıyor kı senı cok sevıyorum ve sana sureklı dua edıyorummmm bıtanecık kuzummmmmm benım rabbım bızımle bu kadar ugrastıgın herbırımızın derdıyle teker teker ılgılendıgın ıcın ve burada boleysen kımbılır hayatında nasılsındır o guzel kalbının yuzu suyu hurmetıne daha fazla bekletmesın ve zelalca arkadasımız gıbı yuzunu bır an once guldursun sana ne desem nasıl tesekkur etsem az gercekten benı kendıme getıren bır kac kısıden bırısın allahım hem bu dunyanı hayırlı bır evlatla taclandırsın hemde obur dunyada evladını yuzunun akı etsın ınsallah hep bızımle kal ve benı hıc ama hıc unutma bıtanem
kardelosum tatlım canımın ıcı senı kıl payı kacırdım be kusum ıncır lere devammıs allah razı olsun takıp ettıgın ıcın rabbım emeklerını bosa cıkarmasın ınsallahhhhh bu ay melegını yollayıversın cabucacık ınan dualarımdasın canım sende benden haberler vermıssın saolasın kuzum senınle konusmayı dertlesmeyı vede gıcıklıklarını bılem osledım offf yaaaa sızden ayrı kalmak ne zormussssss
boncugum unuturmuyum kız hıc ask olsun gelır gelmez sordum kardesıme de ancak yazabıldım sana da umarım ısıne yarar bıtanecım bu arada esın de ıyıdır ınsallah tatlısım saol guzel dıleklerın ıcın bıtanembu arada rabbım gonlundekı boncuk gozlu kızını kucagına almayı nasıp etsın tatlımmmm
anatolıam bır kere ugramıs bı daha da gelememıs galıba ısı bıraktı sanırsam ınsallah tekrar gorusuruz bır tanem:26::26:
derınım pc hala yapılmadı demek kocısı sıkıstırmassan yapılacagı da yok ben sana dıyeyım kuzum kırmızıların da gelmedı haaaaaa valla ınsallah gelmez ma bebıs ıcın gelmez ınsallah yoksa gelmemesı nasıl bır sıkıntıdır ıyı bılırım bıtanem osledım senı de kızzz ne kadar uzun sure olduuu beeeeeeeeeeeeeee
aleynam dr agıtmıssın galıba bıtanem hayrlısı bakalım ınsallah guzel haberlerle gelırsın bundan sonrakı aylarda tatlım
elıksırcım canım ınsallah agrıların gıder ve gelmez bır daha senınkı bıraz fıtık gıbı duruyo ama harekelerını yaparsan gecer bıtanem korkulacak bır sey yok ınsallah :26::26:
sungercım senın kayın pederındı galıba vefat eden canım basın sagolsun sevdıgın bır ınsanmıs bellıkı allahım mekanını cennet etsın :26:
tktk arlkadasımız da hamıleymıs cok ama cok sevındım ınsallah kucagına da almayı nasıp eder allahım
sevtuncum saol canım guzel dıleklerın ıcın ıyıyım cok sukur daha sık gırmeye calısıyorum ama gunduz bır sure daha gremeyecegım gıbı sankı hamıle gormussun kendını ruyanda gercegı de olur ısallah allahım hayırlara cıkarsın ruyanı:26:
kardelen bhr canım hasta olmussun galıba gecmıs olsun tatlım bıde ıgeneye baslıyomussun canım benım rabbım hamıeleık haberı vermeyıde nasıp eder ınsallah
pelıncım kırmızıları gormedın galıba tatlısım ınsllah gormessın de bıze guzel haberler verırsın canım benım halaya sondan katılsam bı ucundan tutarım ınsallah
daısycım bırsencım derdam hamıleık guzel gecıyor ınsallah mınıklere ıyı bakın heeeeeeeee allaha emanetsınız guzel anneler:26:
semracım sen nasılsın bıtanem grousmeyelıyakısıklım nasıl acaba bı tane mıncır yanaklarından benım ıcın heeeeee
gokce ranacım tatlım son anda gordum yazını kardesındı galıba tebrık ederım onuda testın de negatıfmıs tatlım senın ıcınsevındım fıstık gokceme de cok gecmısler olsun sana da tabıkı dıkkat edın kendınıze ne olurrrrrrrrrrrrrr
umut bızım olsun arkadasımızın duasından haberım olmadı ama tarnsferının yapılacagını bılıyordum kendı capımda dua ettım duasına da canı gonulden amın dıyorum rabbım emeklerını bosa cıkarmasın ınsallah sızın de agızlarınıza saglık kızlar
kardelen49um bıtanecım canım benım sen nasılsın tatlım hayat bızım ıcın her zmaan zor ılerlıyor bılıyorum ama ınsallah keyfın yerındedır bırtanem donusumu sırf senınle tanısabılmek ıcın ıple cekıyorum tatlısım kendıne cok ıyı bak dualarımdasın dualarıda olayım ınsallah senı sefıyooooommmmmmm
kızlar ya bu aralarda gul ugramıyor herhalde cok merak edıyorum onu ınsallah hasta yada uzgun falan degıldır :26:
hıranurcum waycım yeter elacım sızlerde ıyısınızdır ınsallah
kızlar bu saatte bu kafayla bıraz zor oldu tabı unuttugum var sa kusura bakmayın ne olur hepnızı cok opuyorum daha sık gırmeye calısacagım ınsallah basarabılırım basaramassam ve takıp edemessem de bu aralar benı ıdare edın ne olur opuyorum hepınızı guzel ruyalar dılıyorum
sağol canım haber verdiğin için inşallah pc si düzelirde aramıza bir an önce dönerkızlar acıl durum cagrısı herkes okusun ne olur
ebrar ablam yukarıdakı alıntıladıgı kısılere ıkı kere hemde destan gıbı uzun yazı yazmıs olmasına ragmen sıte ıkısını de yollamadı ve yazdıklarını da sıldı alıntıyı bos bı sekılde gonderdı bayada ugrasmıstı ben sahıdım bızzat ıkı kere yazdı hemde msaj gonderemedıgı ıcın ben yazıyorum tamammı fıstıklar yarında mısafırı oldugu ıcın gremeyecekmıs ınsallah yarına pc sı duzelır haber vermemı ıstedı yazamadıgını opuldunuz ıyı geceler dılıyorum ebrarım da dılıyor tabıkı byeeeeeeee
canım nasılsın misafirlerin gitmiş yenisi gelmiş allah kolaylık versin anne ne de geçmiş olsun canım seni çok özledim bir an önce gel artıkbukadar olur yazdıklarım neden gelmiyo iki sefer alıntıları yolluyamadım
inş kurtulucam kayracım sen türkiyeye gelmişsin öle duydum eee anlat bakkeemkızlarrrr nasılsınız ıyısınız ınsallah gecmıse sole bır goz attım ınsallah kımseyı unutmam
kardelosum ablacım boncugum anatolıamın ve dıger tum atkadaslarımın yorumlarını okudum belkı gormessın demısler ama gordummmmmmmmsaolun bıtanecıklerım benım
bı yerden baslayayım barı ablacım mısafırın gıtmıs gozun aydın yenısı gelmıs gazan mubarek olsunbıtanecım annen rahtsızmıs gecmıs olsun bıtanem bu arada dızıyı hala unutmadım ama kardesımle bır cozum bulacaz ınsallah ama gondercem en sonunda sana sozzzzz tatlımmm benım buarada sana ve kardelosa ayrıca ve ayrıca tesekkur kızlara ılettıgınız ıcın saolun allah razı olsun rabbım en kısa zamanda muradınızı versın ablacım yaaa yazımı bıtırdım dayanamdım tekrar sana bıseyler eklemek ıstedım bılmıyorum nedendır bu aralar durup dururken sureklı aklıma gelıyorsun senı cok osledım ben galıba bana verdıgın destek ıcın de rabbım bınlerce kez razı olsun senden sana ben dıyecek kelıme bulamıyorum ama allah bılıyor kı senı cok sevıyorum ve sana sureklı dua edıyorummmm bıtanecık kuzummmmmm benım rabbım bızımle bu kadar ugrastıgın herbırımızın derdıyle teker teker ılgılendıgın ıcın ve burada boleysen kımbılır hayatında nasılsındır o guzel kalbının yuzu suyu hurmetıne daha fazla bekletmesın ve zelalca arkadasımız gıbı yuzunu bır an once guldursun sana ne desem nasıl tesekkur etsem az gercekten benı kendıme getıren bır kac kısıden bırısın allahım hem bu dunyanı hayırlı bır evlatla taclandırsın hemde obur dunyada evladını yuzunun akı etsın ınsallah hep bızımle kal ve benı hıc ama hıc unutma bıtanem
kardelosum tatlım canımın ıcı senı kıl payı kacırdım be kusum ıncır lere devammıs allah razı olsun takıp ettıgın ıcın rabbım emeklerını bosa cıkarmasın ınsallahhhhh bu ay melegını yollayıversın cabucacık ınan dualarımdasın canım sende benden haberler vermıssın saolasın kuzum senınle konusmayı dertlesmeyı vede gıcıklıklarını bılem osledım offf yaaaa sızden ayrı kalmak ne zormussssss
boncugum unuturmuyum kız hıc ask olsun gelır gelmez sordum kardesıme de ancak yazabıldım sana da umarım ısıne yarar bıtanecım bu arada esın de ıyıdır ınsallah tatlısım saol guzel dıleklerın ıcın bıtanembu arada rabbım gonlundekı boncuk gozlu kızını kucagına almayı nasıp etsın tatlımmmm
anatolıam bır kere ugramıs bı daha da gelememıs galıba ısı bıraktı sanırsam ınsallah tekrar gorusuruz bır tanem:26::26:
derınım pc hala yapılmadı demek kocısı sıkıstırmassan yapılacagı da yok ben sana dıyeyım kuzum kırmızıların da gelmedı haaaaaa valla ınsallah gelmez ma bebıs ıcın gelmez ınsallah yoksa gelmemesı nasıl bır sıkıntıdır ıyı bılırım bıtanem osledım senı de kızzz ne kadar uzun sure olduuu beeeeeeeeeeeeeee
aleynam dr agıtmıssın galıba bıtanem hayrlısı bakalım ınsallah guzel haberlerle gelırsın bundan sonrakı aylarda tatlım
elıksırcım canım ınsallah agrıların gıder ve gelmez bır daha senınkı bıraz fıtık gıbı duruyo ama harekelerını yaparsan gecer bıtanem korkulacak bır sey yok ınsallah :26::26:
sungercım senın kayın pederındı galıba vefat eden canım basın sagolsun sevdıgın bır ınsanmıs bellıkı allahım mekanını cennet etsın :26:
tktk arlkadasımız da hamıleymıs cok ama cok sevındım ınsallah kucagına da almayı nasıp eder allahım
sevtuncum saol canım guzel dıleklerın ıcın ıyıyım cok sukur daha sık gırmeye calısıyorum ama gunduz bır sure daha gremeyecegım gıbı sankı hamıle gormussun kendını ruyanda gercegı de olur ısallah allahım hayırlara cıkarsın ruyanı:26:
kardelen bhr canım hasta olmussun galıba gecmıs olsun tatlım bıde ıgeneye baslıyomussun canım benım rabbım hamıeleık haberı vermeyıde nasıp eder ınsallah
pelıncım kırmızıları gormedın galıba tatlısım ınsllah gormessın de bıze guzel haberler verırsın canım benım halaya sondan katılsam bı ucundan tutarım ınsallah
daısycım bırsencım derdam hamıleık guzel gecıyor ınsallah mınıklere ıyı bakın heeeeeeeee allaha emanetsınız guzel anneler:26:
semracım sen nasılsın bıtanem grousmeyelıyakısıklım nasıl acaba bı tane mıncır yanaklarından benım ıcın heeeeee
gokce ranacım tatlım son anda gordum yazını kardesındı galıba tebrık ederım onuda testın de negatıfmıs tatlım senın ıcınsevındım fıstık gokceme de cok gecmısler olsun sana da tabıkı dıkkat edın kendınıze ne olurrrrrrrrrrrrrr
umut bızım olsun arkadasımızın duasından haberım olmadı ama tarnsferının yapılacagını bılıyordum kendı capımda dua ettım duasına da canı gonulden amın dıyorum rabbım emeklerını bosa cıkarmasın ınsallah sızın de agızlarınıza saglık kızlar
kardelen49um bıtanecım canım benım sen nasılsın tatlım hayat bızım ıcın her zmaan zor ılerlıyor bılıyorum ama ınsallah keyfın yerındedır bırtanem donusumu sırf senınle tanısabılmek ıcın ıple cekıyorum tatlısım kendıne cok ıyı bak dualarımdasın dualarıda olayım ınsallah senı sefıyooooommmmmmm
kızlar ya bu aralarda gul ugramıyor herhalde cok merak edıyorum onu ınsallah hasta yada uzgun falan degıldır :26:
kızlar bu saatte bu kafayla bıraz zor oldu tabı unuttugum var sa kusura bakmayın ne olur hepnızı cok opuyorum daha sık gırmeye calısacagım ınsallah basarabılırım basaramassam ve takıp edemessem de bu aralar benı ıdare edın ne olur opuyorum hepınızı guzel ruyalar dılıyorum
olsun ebrarım okumus kadar olduk
sağ olasın canım sizlerde kendinize iyi bakın
annemlerdeyim hayatım iki gün sonra evdeyim inşallah eve gidince görüşücez
hmm özledik tabi kızııımiyi bari az kalmısss
kız nerelerdesin kız sen görüşemiyoruz dadlum
ay ay özledinmi kız sen beni bende seni özledim iki gün sonra evimdeyim bol bol konuşuruz fıstığım
oy kuzuuuu,ne kadar kaldın geçmişte kimbilir,maşallah sana.kızlarrrr nasılsınız ıyısınız ınsallah gecmıse sole bır goz attım ınsallah kımseyı unutmam
bu ne kanka,bütün alıntılar var,ama yazı yok,görüntü var,ses yok kibin olmuş aynı
hımmmm,sebebi buydu demekki,acaba evi temizlerken,pc de mi temizledi,kulaklarına su mu kaçırdı pc ninkızlar acıl durum cagrısı herkes okusun ne olur
evet yaaaa,ne çok uğraşmıştı o da,başka şeylerde vardı tabi,aileden baskılar görüyodu kuzu,ama çok şükür.ay canım çok sevindim allahın istediği şey istediği zaman veriyo işte her şeyin bi zamanı var demekki o arkadaşının zamanıymış allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
ii canım ya unutmadığın için teşekkür ederim sen nasılsın ne zamandir görüşemedik neler yapıyorsun
sağol canım haber verdiğin için inşallah pc si düzelirde aramıza bir an önce döner
canım nasılsın misafirlerin gitmiş yenisi gelmiş allah kolaylık versin anne ne de geçmiş olsun canım seni çok özledim bir an önce gel artık
hay maşallah allahım devamını getirir işşallah saglıcakla alır kucagına işşallah bebem darısı bizim gibilerin başına rabbim bizimgibilerinde yüzünü güldürürü günün birinde ben inanınyorum bunakızlar yaaaa,çok sevinçli bir haber aldım,bi arkadaşımız vardı,nick i zelalca
iki ay önce tüp bebek denediler,hemide kaçıncı defa ve bu ay kendiliğinden hamile olmuş.maşallah
hemde 12 sene sonra,hemde tek tüpü kapalı olduğu halde,ne güselll bir haber değil mi?
sağ olasın canım sizlerde kendinize iyi bakın
annemlerdeyim hayatım iki gün sonra evdeyim inşallah eve gidince görüşücez
ay ay özledinmi kız sen beni bende seni özledim iki gün sonra evimdeyim bol bol konuşuruz fıstığım
tünaydın kızlar hayırlı sabahlarr.iyi haftasonları.
sağol canım çok şükür ben iyim sen nasılsınslmm kızzllarrrrr haftada bir girebiliyorum ancaa yaaaaa akşamları fırsatım olmuyooo ebrar eliksir kayram yeeteerrr selina cibell nasılsınızzzzzz .....
iyim çok şükür müjdeli haberler bekliyoruzsağol canım çok şükür ben iyim sen nasılsın
demek minik gökçe miz hasta oldu,çok geçmiş olsun annesi,ikinizede,ablanında düğünü hayırlı,uğurlu olsun,tez< zamanada hamile haberini duyalım inşallah.
geçmiş olsun canımmm
ah canım ya geçmiş olsun canım boranşit çok kötü oluyo bende boranşit var iyileşmek çok ama çok zor yediğine içtiğine soluduğu havaya kadar dikkat et dr lar boranşit azarsa astım yapar diyorlar
sanada geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin ablan evlenmiş allah mutlu etsin inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınız k.i.b by
canım benim çok geçmiş olsun
canım bugunde ölctüm ama düşmüş ateşim adet olcam galiba yok kardelenim umutlanmıyorum rabbim hayırlısını nasıp etsin...
eboşum ben iyiyim canım sagol sende iyisindir inş dikkat et kendine hsta ola yine misafirlerin varmış kolay gelsin bitanem...benim ateşim düştü adet olcam galıba hayırlısı olsun napalım canım...a.s deryama bendende salam söyle ebrarım inş güzel haberlerle döner aramıza özledik onuda...
amin canım senin bebişte buyumuş baya az kalmış hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş bersucum...
duaya yürekten amin diyorum inş bebişimiz sıkıca tutunur annesine ve hic bırakmaz hayırlısyla...
amin canım amin...
cok gecmiş olsun mınık gökceye canım allah şifa versin...ablanıda tebrik ederim omur boyu mutlu olurlar inş bir bebişle taclanır yuvaları...
hayırlısı olsun canım üzülme inş bidaki aya gelir bebişin nasılsın bu arada...
iyiyim bitanem sen nasıl oldun...yok olmadım henuz ama olcam gibi geliyo bana...
herkeze selam ...
cok gecmiş olsun gökce ALLAH yardım etsin nemden soguk alır derler ya öyle bronjiti biraz zor atlatır üzerine titremen lazım benim abim kücükken bronjit gecirmiş halen 30 yaşınnda kendine iyi bakmasın üşütsün tekrarlar ALLAH beterinden saklasın canım tekrar gecmiş olsun
hayırlısı olsun hasret yüksek cıkan testin adını yazsaydın daha iyi yardımcı olurduk sana
yumurta catlamadan hamile kalamassın ama kac gündür igne kullanıyosun kacıncı günündesin onlarıda yassaydın daha iyi yardımcı olurduk
kan testi yaptırman şart şekerim idrardakilere güvenme cok
yeter cok gecmiş olsun sende girip almışsın galiba
elixsir sagol canım bende iyiyim hamd olsun
ah canım mercimegime geçmiş olsun bebem allahım hastalık göstermesin işşallah bir daha
amin diyorum canı gönülden işşallah tez zzmanda bebegi tutunur allahım emeklerini boşa çıkarmasın arkadaşım sag saglim alırsın işallah kucagına
ah bebem bilmemmi hamarat karu seni
maşallah mercimegime alllahım nazarlardan sajklasın işşallah sag saglim dogurursun işşallah dualarım sizlerle bizlerede işşallah tez zamanda yaradan verirde gene görürüz bugün rüyamda kendimi hamile gördüm allahım hayırlara çıkarsın işşallah
bu arada deryanın iyi olduguna çok sevindim kusura bakmayım duaya katılamadım ama geç olmadan tekrardan amin diyorum bu arada telefonlamı haberleştiniz merak ettim şimcik:44::44::44::44:
herkeze iyi geceler diliyorum ben çakar ben geldim milley gene firarda aşk olsun aşklarım nerdesiniz yaw
kız niye küstün küsek gününmü ama ben şaka yapmıştım neyse bu seferlik affet
yaw ebroş sende millete diyon gezekçi diye asıl sen hiç evde durmuyon habire geziyon
kız ben cafe köşelerinde buluşamam zaten kaynanamla eşim yollamaz malum aynı evdeyiz ya komşuya bile gidemem
amin canım inşallah bebişi tutunur güzel haberler verir bize
doğru canım gelene kapımız açık
boncuğum veriyom 20 haziran olabilir
geçmiş olsun gökçeye benim kızımda 3 aylıkken zatürre olmuştu ama tedavi olunca geçti sen ilk aylar dikkat et sıcak tut
kızlarrrr nasılsınız ıyısınız ınsallah gecmıse sole bır goz attım ınsallah kımseyı unutmam
Aminnnnn aminnn rabbim hayırlı haberlerle dönmesini nasip etsin inşallahh
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ UMUTBİZİMOLSUNA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.TEDAVİSİNDEN POZİTİF SONUÇ ALMAYI NASİP ET .
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
BEBEK BEKLEME SÜRELERİMİZ
BANU.........11 YILokundu
EBRAR........10 YIL okundu
SEVTUN.......10 YIL okundu
YETER........7 YIL okundu
DERİN.........5 YIL okundu
BULUT.........5 YIL okundu (hamiş)
KARDELEN49.....5 YIL okundu
GÜLTAMER.......5 YIL okundu
SAMYELİ.......4 YIL okundu
KARDELEN......3 YIL okundu
ALEYNA........3 YIL okundu
KARDELENBHR....3 YIL okundu
ADEMİLEHATİCE..3 YIL okundu
BİRSEN........2,5 YILokundu (hamiş)
GÜNEYCANAN....2,5 YIL okundu
SUNGER........2,5 YIL OKUNDU
GARİP.........2 YIL okundu
NANELİŞEKER...2 YILokundu
TURKUAZ.......2 YIL okundu
DERDA.........2 YIL okundu(hamiş)
HALE..........2 YIL okundu
TOSTİ.........1,5 YIL okundu
TUĞÇE.........1,5 YIL okundu (hamiş)
BONCUK........1,5 YIL okundu
MİRANDA.......18 AYokundu (hamiş)
ELAEZEL.......16 AY okundu
PELİN.........1 YIL okundu
AFED..........11 AY okundu
KAYRA.........10 AY OKUNDU
LEYLAMECNUN.....6 ay okundu(hamiş)
SELİNA..........9 ay okundu
ELİXSİR.........7 AY OKUNDU
UMUTBİZİMOLSUN....?? okundu
listemiz tamamlandı çok şükür şimdi başa dönebiliriz inşallah biçok hamilemiz çıkar
oy kuzuuuu,ne kadar kaldın geçmişte kimbilir,maşallah sana.
moralin iyi anladığım kadarıyla,ayrıca seviniyorum haberin olsun,sağlığında,rahminde iyi olcak inşallah çok yakın zamanda.
kız ben gıcıkmıyım,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşkolsun ama,ablaya söylenir mi böyle sözler :76:
bu ne kanka,bütün alıntılar var,ama yazı yok,görüntü var,ses yok kibin olmuş aynı
hımmmm,sebebi buydu demekki,acaba evi temizlerken,pc de mi temizledi,kulaklarına su mu kaçırdı pc nin
sağol kuzu,haberdar ettiğin için
evet yaaaa,ne çok uğraşmıştı o da,başka şeylerde vardı tabi,aileden baskılar görüyodu kuzu,ama çok şükür.
darısı bize inşallah.
selam canım,evet az kaldı inş güzel sonuçlar olur da heycan iyi olur şu zamanda benim için.rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inş.selam selina,seninde gününe az kaldı değil mi,girdik mi en heyecanlı günlere?
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın? bende akşamları giremiyom zaten ama gündüzde pek denk gelmiyoruz canım ya.kendine iyi bak öptüm.slmm kızzllarrrrr haftada bir girebiliyorum ancaa yaaaaa akşamları fırsatım olmuyooo ebrar eliksir kayram yeeteerrr selina cibell nasılsınızzzzzz .....
slm ben geldim nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?