Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sağol haber verdiğin için cancazım

ay canım çok sevindim allahın istediği şey istediği zaman veriyo işte her şeyin bi zamanı var demekki o arkadaşının zamanıymış allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
ii canım ya unutmadığın için teşekkür ederim sen nasılsın ne zamandir görüşemedik neler yapıyorsun
sağol canım haber verdiğin için inşallah pc si düzelirde aramıza bir an önce döner
bukadar olur yazdıklarım neden gelmiyo iki sefer alıntıları yolluyamadım
canım nasılsın misafirlerin gitmiş yenisi gelmiş allah kolaylık versin anne ne de geçmiş olsun canım seni çok özledim bir an önce gel artık

inş kurtulucam kayracım sen türkiyeye gelmişsin öle duydum eee anlat bakkeem
olsun ebrarım okumus kadar olduk aradabir oluyor böle maleseff

oy kuzuuuu,ne kadar kaldın geçmişte kimbilir,maşallah sana.
moralin iyi anladığım kadarıyla,ayrıca seviniyorum haberin olsun,sağlığında,rahminde iyi olcak inşallah çok yakın zamanda.
kız ben gıcıkmıyım,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşkolsun ama,ablaya söylenir mi böyle sözler:76:
bu ne kanka,bütün alıntılar var,ama yazı yok,görüntü var,ses yok kibin olmuş aynı

hımmmm,sebebi buydu demekki,acaba evi temizlerken,pc de mi temizledi,kulaklarına su mu kaçırdı pc nin
sağol kuzu,haberdar ettiğin için
evet yaaaa,ne çok uğraşmıştı o da,başka şeylerde vardı tabi,aileden baskılar görüyodu kuzu,ama çok şükür.
darısı bize inşallah.

hay maşallah allahım devamını getirir işşallah saglıcakla alır kucagına işşallah bebem darısı bizim gibilerin başına rabbim bizimgibilerinde yüzünü güldürürü günün birinde ben inanınyorum buna

kız öslememmi gel bir öpem önce sen özlenmicek kadınmısın yawsana layık degil ama kabul ediver canım benim

kardelen bahar ve kardelen profum görüşmeyeli ne var ne yok bakalım işşallah iyisinizdir ben iç güveyden halliceyim işte
nasip olursa yarın evime gidiyorum boya için ablam evi çok istiyo görmeyi hafta sonuna kadar olmadı bir hafta sonra kesin evimdeyim bol bol görüşürüz işşallah evin temizligi beni bitirmezse severek yapıyorum ev işlerini ama çok pipirikliyim nasıl biticek o ev işleri bilmem resmen inşaat evin içi :18::18::18:allahım yardımcım olsun ne deyim

derda nerelerde gülde yok malesef işşallah iyidirler :44::44::44:
ebrarcım bendede oluyo alıntılar öyle haliyle sinirileniyorumama sinirim geçince hayde bir daha yaz
kayracım iyi olmana sevindim bebem görüşemiyoruz bu aralar işşallah herşey yolunda gidiyodur dualarım seninle bebem
eliksircim işşallah iyisindir ve aklıma gelmiyen arkadaşlar daha yazıcaktım ama benim yavru çagırıyo içerden kardeşim bugün izinli ondan vakit bulamam giremem bogün oruç tutugum için onlar kahvaltı yapıyolardı anca kaçamak girdim vallahi şimdi odada dolanıyo sonra görüşürüz bebeler çok şükür 3 günüm kaldı oda bitse rahatlıcem
herkez kendine iyi baksın allahım gönlünüzdeki muradı tez zamanda versin işşallah içindede benimkini tabi beni ösleyin anacım çıkmak istemiyorum ama nmalesef çıkmak zorundayım

slmm kızzllarrrrr haftada bir girebiliyorum ancaa yaaaaa akşamları fırsatım olmuyooo ebrar eliksir kayram yeeteerrr selina cibell nasılsınızzzzzz .....

sağol canım çok şükür ben iyim sen nasılsın
iyim çok şükür müjdeli haberler bekliyoruz inşallahhh nanelişeker miydi uğurboncuğummu hatırlayamadımm regli günümüz aynıydı sanırımmmm noldduuu çok merakkk ediorummmm hapinizz iyisinizdir inşallahhhhhhh hayırlı hberler bekliyoruummmm ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarrıda öptümm siizziiiii kendinize iyi bakınb

demek minik gökçe miz hasta oldu,çok geçmiş olsun annesi,ikinizede,ablanında düğünü hayırlı,uğurlu olsun,tez< zamanada hamile haberini duyalım inşallah.

geçmiş olsun canımmm

canım benim çok geçmiş olsun

ay kızlar herkesi tek tek alıntıladım yazdım ama bi baktım silinmiş hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kılar rabbim kimsenin evladına dert vermesin dert verirse dermanda versin ilaçlara evde devam ediyom inş atlatır kuzum .. ablam için dileklerinze teşekkür ederim darısı isteyen herkese 0oldunoda hamiş kalsın sizlerde hamiş kalın inşşşş
birsencim siz nasıl bi tedavi yaptırdınız kızına anlatırmısın azcık??
ebroşum sende bana yazıcaktın galiba silinmiş sagol tatlım bende bugün adet oldum bi o eksikti bu hastlıklar içinde:2: neyse oda güzel bişşeyy sen nasılsın cnım
kızlar kib ben kaçayım gökce uyurken bakayım nette bronşolitle ilgili neler yapılabilrbyyy

Aminnnnn aminnn rabbim hayırlı haberlerle dönmesini nasip etsin inşallahh

Ekleyiverdim kendimi hamiş diye

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn canım

selam selina,seninde gününe az kaldı değil mi,girdik mi en heyecanlı günlere?
selam canım,evet az kaldı inş güzel sonuçlar olur da heycan iyi olur şu zamanda benim için.rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inş.
slmm kızzllarrrrr haftada bir girebiliyorum ancaa yaaaaa akşamları fırsatım olmuyooo ebrar eliksir kayram yeeteerrr selina cibell nasılsınızzzzzz .....
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın? bende akşamları giremiyom zaten ama gündüzde pek denk gelmiyoruz canım ya.kendine iyi bak öptüm.

kızlaaarrrrrrr kimse yorum yapmamışşşş((( bu lh hormonu hakkında bilgisi olanyokmu yaaa benimki 75 çıkmışşşş (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…