Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

menapoza diğer test sonuçalrı uymuo canım bilmiorum hayırlısı puff

canım 24 olcam bu ay (

haticecimhoşgeldin canımmm

canım ilaki dr adet için söktürücü falan verecektir adetin başlayınca tekrar et ama ciddiye almalısınız

hiranur hoşgeldin canım,ben iyiyim sen nasılsın?

hb cnm sadece çooookkk yorgunum görümcemler vardı çoluk çocuk tam onlar gtti tam temizlik yapmaya başkladım bu sefer elektrikler gtti bütün binada elektrik var bende yoktu igdaşı aradım adamlar geldi yaptılar temizlik yaptım uffff çok yorgunum ben yaaa valla

[sıze="3"]amanın amanın
Ooffffffff çokyorulmuşsun canım gelde sana çay yapsın ablan Yorgunluğunu alır
[/sıze]

canım ilaki dr adet için söktürücü falan verecektir adetin başlayınca tekrar et ama ciddiye almalısınız

hoşbulduk cnm benim nasılsın bence o testi sen adetliyken yaptır en doğru sonuç o zaman çıkar canm üzme kendini sakın

tamam kızlar çok sağolun :)))çarşamba günü özele gidicem bakalım o ne dicek devlet hastanesinde pek ilgilenmediler yasizin oralardada mı öyle ????

tamam kızlar çok sağolun :)))çarşamba günü özele gidicem bakalım o ne dicek devlet hastanesinde pek ilgilenmediler yasizin oralardada mı öyle ????

valla kuzum bizim buralarda devlette dr hastayi haşlamadan göndermez
okadar yani
malesef ama ülkemizdede böyle galibaa

kız eğer gebelik kesin yoksa hayıt tohumunun çayını iç adeti söktürüyo.ilaçlardan iyidir sanırım.zaten düzensiz adet görüyorsun herhalde.3 ay kullanımda adeti de düzenliyor.yumurtlama dönemine kadar adet başlayınca 15 gün içiyon sora diğer adete kadar bekliyon bence dene.ilaçla adet görmekten iyidir canım hem adetlerini de düzenler kullanıp faydasını gören çok araştır istersen internettende.

tamam canım çarşamba bidahagideyim eğer ilaç verirse söktürücü falan ben dediğini kullanırımnasıl kullancam pekicanımcım :))) bide eğer önümüzdeki aylarda gebelik oluşurda farkında olmadan içersem zararı ne olurr

regl olmadığın zaman gebelik olmadığından emin olunca içiyorsun.15 gün yumurtlama döneminde bırakmış oluyorsun yani gebelik oluşmadan oluyo.o yüzden bi zararı yok.ama yumurtlamadan sonra diğer regline kadar içmiyorsun.zaten sen şimdi içsen 1-2 güne kalmaz gelir reglin.

tamam kuzum sağolllllll

slmm kızzllarrrrr haftada bir girebiliyorum ancaa yaaaaa akşamları fırsatım olmuyooo ebrar eliksir kayram yeeteerrr selina cibell nasılsınızzzzzz .....
nirlerdesin kıss sen özlettin kendini ben iyiyim sen nasılsın bakalım
iyiyim sevtunum sen nasılsın canım
kızlaaarrrrrrr kimse yorum yapmamışşşş((( bu lh hormonu hakkında bilgisi olanyokmu yaaa benimki 75 çıkmışşşş (((

canım fshm mesela ne hormonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…