menapoza diğer test sonuçalrı uymuo canım bilmiorum hayırlısı puff
canım 24 olcam bu ay(
haticecimhoşgeldin canımmm
menapoza diğer test sonuçalrı uymuo canım bilmiorum hayırlısı puff
canım 24 olcam bu ay(
haticecimhoşgeldin canımmm
ay nasıl olim ablacım çok yorgunum yaaaaaa
hiranur hoşgeldin canım,ben iyiyim sen nasılsın?
hb cnm sadece çooookkk yorgunum görümcemler vardı çoluk çocuk tam onlar gtti tam temizlik yapmaya başkladım bu sefer elektrikler gtti bütün binada elektrik var bende yoktu igdaşı aradım adamlar geldi yaptılar temizlik yaptım uffff çok yorgunum ben yaaa valla
canım ilaki dr adet için söktürücü falan verecektir adetin başlayınca tekrar et ama ciddiye almalısınız
hoşbulduk cnm benim nasılsın bence o testi sen adetliyken yaptır en doğru sonuç o zaman çıkar canm üzme kendini sakın
[sıze="3"]amanın amanın
Ooffffffff çokyorulmuşsun canım gelde sana çay yapsın ablanYorgunluğunu alır [/sıze]
ayyy valla ne iyi olurdu heeeee saol cnm benim içmiş kadar oldum
tamam kızlar çok sağolun :)))çarşamba günü özele gidicem bakalım o ne dicek devlet hastanesinde pek ilgilenmediler yasizin oralardada mı öyle ????
valla kuzum bizim buralarda devlette dr hastayi haşlamadan göndermez
okadar yani
malesef ama ülkemizdede böyle galibaa
kız eğer gebelik kesin yoksa hayıt tohumunun çayını iç adeti söktürüyo.ilaçlardan iyidir sanırım.zaten düzensiz adet görüyorsun herhalde.3 ay kullanımda adeti de düzenliyor.yumurtlama dönemine kadar adet başlayınca 15 gün içiyon sora diğer adete kadar bekliyon bence dene.ilaçla adet görmekten iyidir canım hem adetlerini de düzenler kullanıp faydasını gören çok araştır istersen internettende.
tamam canım çarşamba bidahagideyim eğer ilaç verirse söktürücü falan ben dediğini kullanırımnasıl kullancam pekicanımcım :))) bide eğer önümüzdeki aylarda gebelik oluşurda farkında olmadan içersem zararı ne olurr
regl olmadığın zaman gebelik olmadığından emin olunca içiyorsun.15 gün yumurtlama döneminde bırakmış oluyorsun yani gebelik oluşmadan oluyo.o yüzden bi zararı yok.ama yumurtlamadan sonra diğer regline kadar içmiyorsun.zaten sen şimdi içsen 1-2 güne kalmaz gelir reglin.
nirlerdesin kıss senslmm kızzllarrrrr haftada bir girebiliyorum ancaa yaaaaa akşamları fırsatım olmuyooo ebrar eliksir kayram yeeteerrr selina cibell nasılsınızzzzzz .....
iyiyim sevtunum sen nasılsın canımhay maşallah allahım devamını getirir işşallah saglıcakla alır kucagına işşallah bebem darısı bizim gibilerin başına rabbim bizimgibilerinde yüzünü güldürürü günün birinde ben inanınyorum buna
kız öslememmi gel bir öpem öncesen özlenmicek kadınmısın yaw sana layık degil ama kabul ediver canım benim
kardelen bahar ve kardelen profum görüşmeyeli ne var ne yok bakalımişşallah iyisinizdir ben iç güveyden halliceyim işte
nasip olursa yarın evime gidiyorum boya için ablam evi çok istiyo görmeyi hafta sonuna kadar olmadı bir hafta sonra kesin evimdeyim bol bol görüşürüz işşallahevin temizligi beni bitirmezse severek yapıyorum ev işlerini ama çok pipirikliyim nasıl biticek o ev işleri bilmem resmen inşaat evin içi :18::18::18:allahım yardımcım olsun ne deyim
derda nerelerde gülde yok malesef işşallah iyidirler :44::44::44:
ebrarcım bendede oluyo alıntılar öyle haliyle sinirileniyorumama sinirim geçince hayde bir daha yaz
kayracım iyi olmana sevindim bebem görüşemiyoruz bu aralar işşallah herşey yolunda gidiyodur dualarım seninle bebem
eliksircim işşallah iyisindir ve aklıma gelmiyen arkadaşlar daha yazıcaktım ama benim yavru çagırıyo içerdenkardeşim bugün izinli ondan vakit bulamam giremem bogün oruç tutugum için onlar kahvaltı yapıyolardı anca kaçamak girdim vallahi şimdi odada dolanıyo sonra görüşürüz bebeler çok şükür 3 günüm kaldı oda bitse rahatlıcem
herkez kendine iyi baksın allahım gönlünüzdeki muradı tez zamanda versin işşallah içindede benimkini tabi beni ösleyin anacım çıkmak istemiyorum ama nmalesef çıkmak zorundayım
kızlaaarrrrrrr kimse yorum yapmamışşşş((( bu lh hormonu hakkında bilgisi olanyokmu yaaa benimki 75 çıkmışşşş (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?