Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

valla bitanem ben girdim arkandan 4 hasta daha geldi o şekilde muayene yapıldı yani bu muayenenin ne faydası olcakkiii

yaaaaaaaa kalabalık ayrıca
bak geçen gün abmin eşini götürdüm cildiyeye kadının bütün vicudunda alerjik kaşıntı var dedi ki aç
yengemde kapıdan dr doğru yürüdü durrrrrrr orada dediiiiii işte açtı ama kadın kapıda baktı oradan sonra ilaçlrı yamzaya başladı
bende demiki 4 aydır bu kadın böyle uğraşıyoruz ama geçmiyor dedim bana döndü veeeeeeeee bende burda uğraşıyorumdedi bende dedimki dr hanım bu sizin işiniz ama kaşıntı bizim derdimiz iki uğraş arasındaki fark bu dedim

çok sinirlendi ama cevap vermedi
yazık yengem gariban köyden galmiş yaaaa istediği gibi hırpalayacak

altta yoktun birkereeemm

naber ablacımmmm nirelerde geziyon bakem seni gezgin seni:92::92::92::92::92:

yaaaaaaaaa bir kaç topik var abone oduğum onlarada yazıyorum
amaaaaaaaa buradayımmmmmmmmmmmm
bu günlerde topikler çok sesiz kızlarrrrrr

buldum seninnnnnnnnn

yakaladım baska topikteeeeeeeeeeeeeeeee

evet cok sessiz bende kaçar şimdi kocişim gelcektee

evet gördümmmmmmmm
bulmuşsun beni
kız benim kociş yok yineeeeeee
ooooooooffffffffffffffffff

kızlar nehaber benim ugün hastalanmam gerekiyodu sabah saatlerinde ama olmadı şimdide müthiş bel ağrısı çekiyorum sadece belim ağıyo

ne kadar cok sevindim arkadasin icin kardelencim,o kadar beklemis,hersey allahin taktiri iste vakti saati geldimi oluyor..allah kucagina almakta nasip etsin insallah saglikla

kayracim iyi olmana sevindim canim,simdi turkiyede ailenin yanindasin sanirim..tedavin nasil gidiyor?insallah guzel haberler ile geri evine dönersin canim

canim cok gecmis olsun.rabbim acil sifalar versin kizina

burda olamasamda duana gönulden amin diyorum canim.gelecek olan kandil hurmetine rabbim emeklerini bosa cikarmasin

canim cok gecmis olsun,insalah yorgunluktandir.grip degildir..bende iyiyim ebrarcim,ne olsun iste ayni hamam ayni tas

paylasim icin cok tesekkurler yetercim

sanki bu topİkteeehavası varrrrrrrrrrr

insallah yetercim,rabbim gelecek olan kandil hurmetine bu ay hepimizi sevindirsin

28 yaşındayım canım e zaman ilerledikçe insan daha çok tedirgin oluyor acabalarla hele birde emek verip hasat alamayınca insanın umudu daha çok yıkılıyor vs vs işte

canim seninle hic tanismadik,hosgeldin aramizarabbim hepimize iki dunyada yuzumuzun aki olacak evlatlar versin tatlim

bende cok uzuldum defneye canim,allah rahmet eylesin bu satten sonra söylenicek söz yokrabbim evladini korusun hayirli insanlarla karsilastirsin

aminnnnnnnnnnnn canım inşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim kadil hürmetine sevgili peygaberimiz sav yüzü suyu hürmetine
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
dertlerimize deva evlerimize beerket huzur sağlık bebiş versin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Selam kızlar nasılsınız...gecmıse bakamadım telefondan yazdıgım ıcın daha sonra bakacam ins...bu arada bugun benım adet gunum ama gelen bısey yok henuz gunum yukarı cıkıyo heralde bıraz bekleyıp ondan sonra test yapmayı dusunuyorum... hayırlısı olsun...

canım benim hayırlısı olsun

amiiiiiiin yeterim amiiiin,rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin

bende aynı işte idare ediyorum tembellik yapıp hiç kuran okuyamıyorum ona canım sıkılıyo

aynen kardelencim,bende de son zamanlarda öyle bir tembellik oldu kii.ibadetlerimi ihmal ediyorumkuranimi okuyamiyorum..biryerlerden baslayip seytanim bacagini kirmaliyimyoksa hic huzurum yok inan

insallah kirmizilarin gelmezde sevinirsin pelinimrabbim yuzunu guldursun

hadi bakem güzelik inşşş tek gidip çift dönersin kız

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
iinnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

aynen ya ama kafam rahat değil ki yarında adet olmazsam pzt test yapmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…