he lh mi tabiki adetin 3 günü yapman lazım bu testi ve ac karnınaa
hoş geldin kızzzzzzzz neden slmmmmm vermiyorsun gııııııııııı
valla bitanem ben girdim arkandan 4 hasta daha geldi o şekilde muayene yapıldı yani bu muayenenin ne faydası olcakkiii
altta yoktun birkereeemm
naber ablacımmmm nirelerde geziyon bakem seni gezgin seni:92::92::92::92::92:
yaaaaaaaaa bir kaç topik var abone oduğum onlarada yazıyorum
amaaaaaaaa buradayımmmmmmmmmmmm
bu günlerde topikler çok sesiz kızlarrrrrr
buldum seninnnnnnnnn
yakaladım baska topikteeeeeeeeeeeeeeeee
evet cok sessiz bende kaçar şimdi kocişim gelcektee
kızlar yaaaa,çok sevinçli bir haber aldım,bi arkadaşımız vardı,nick i zelalca
iki ay önce tüp bebek denediler,hemide kaçıncı defa ve bu ay kendiliğinden hamile olmuş.maşallah
hemde 12 sene sonra,hemde tek tüpü kapalı olduğu halde,ne güselll bir haber değil mi?
kızlarrrr nasılsınız ıyısınız ınsallah gecmıse sole bır goz attım ınsallah kımseyı unutmam
kardelosum ablacım boncugum anatolıamın ve dıger tum atkadaslarımın yorumlarını okudum belkı gormessın demısler ama gordummmmmmmmsaolun bıtanecıklerım benım
bı yerden baslayayım barı ablacım mısafırın gıtmıs gozun aydın yenısı gelmıs gazan mubarek olsunbıtanecım annen rahtsızmıs gecmıs olsun bıtanem bu arada dızıyı hala unutmadım ama kardesımle bır cozum bulacaz ınsallah ama gondercem en sonunda sana sozzzzz tatlımmm benım buarada sana ve kardelosa ayrıca ve ayrıca tesekkur kızlara ılettıgınız ıcın saolun allah razı olsun rabbım en kısa zamanda muradınızı versın ablacım yaaa yazımı bıtırdım dayanamdım tekrar sana bıseyler eklemek ıstedım bılmıyorum nedendır bu aralar durup dururken sureklı aklıma gelıyorsun senı cok osledım ben galıba bana verdıgın destek ıcın de rabbım bınlerce kez razı olsun senden sana ben dıyecek kelıme bulamıyorum ama allah bılıyor kı senı cok sevıyorum ve sana sureklı dua edıyorummmm bıtanecık kuzummmmmm benım rabbım bızımle bu kadar ugrastıgın herbırımızın derdıyle teker teker ılgılendıgın ıcın ve burada boleysen kımbılır hayatında nasılsındır o guzel kalbının yuzu suyu hurmetıne daha fazla bekletmesın ve zelalca arkadasımız gıbı yuzunu bır an once guldursun sana ne desem nasıl tesekkur etsem az gercekten benı kendıme getıren bır kac kısıden bırısın allahım hem bu dunyanı hayırlı bır evlatla taclandırsın hemde obur dunyada evladını yuzunun akı etsın ınsallah hep bızımle kal ve benı hıc ama hıc unutma bıtanem
kardelosum tatlım canımın ıcı senı kıl payı kacırdım be kusum ıncır lere devammıs allah razı olsun takıp ettıgın ıcın rabbım emeklerını bosa cıkarmasın ınsallahhhhh bu ay melegını yollayıversın cabucacık ınan dualarımdasın canım sende benden haberler vermıssın saolasın kuzum senınle konusmayı dertlesmeyı vede gıcıklıklarını bılem osledım offf yaaaa sızden ayrı kalmak ne zormussssss
boncugum unuturmuyum kız hıc ask olsun gelır gelmez sordum kardesıme de ancak yazabıldım sana da umarım ısıne yarar bıtanecım bu arada esın de ıyıdır ınsallah tatlısım saol guzel dıleklerın ıcın bıtanembu arada rabbım gonlundekı boncuk gozlu kızını kucagına almayı nasıp etsın tatlımmmm
anatolıam bır kere ugramıs bı daha da gelememıs galıba ısı bıraktı sanırsam ınsallah tekrar gorusuruz bır tanem:26::26:
derınım pc hala yapılmadı demek kocısı sıkıstırmassan yapılacagı da yok ben sana dıyeyım kuzum kırmızıların da gelmedı haaaaaa valla ınsallah gelmez ma bebıs ıcın gelmez ınsallah yoksa gelmemesı nasıl bır sıkıntıdır ıyı bılırım bıtanem osledım senı de kızzz ne kadar uzun sure olduuu beeeeeeeeeeeeeee
aleynam dr agıtmıssın galıba bıtanem hayrlısı bakalım ınsallah guzel haberlerle gelırsın bundan sonrakı aylarda tatlım
elıksırcım canım ınsallah agrıların gıder ve gelmez bır daha senınkı bıraz fıtık gıbı duruyo ama harekelerını yaparsan gecer bıtanem korkulacak bır sey yok ınsallah :26::26:
sungercım senın kayın pederındı galıba vefat eden canım basın sagolsun sevdıgın bır ınsanmıs bellıkı allahım mekanını cennet etsın :26:
tktk arlkadasımız da hamıleymıs cok ama cok sevındım ınsallah kucagına da almayı nasıp eder allahım
sevtuncum saol canım guzel dıleklerın ıcın ıyıyım cok sukur daha sık gırmeye calısıyorum ama gunduz bır sure daha gremeyecegım gıbı sankı hamıle gormussun kendını ruyanda gercegı de olur ısallah allahım hayırlara cıkarsın ruyanı:26:
kardelen bhr canım hasta olmussun galıba gecmıs olsun tatlım bıde ıgeneye baslıyomussun canım benım rabbım hamıeleık haberı vermeyıde nasıp eder ınsallah
pelıncım kırmızıları gormedın galıba tatlısım ınsllah gormessın de bıze guzel haberler verırsın canım benım halaya sondan katılsam bı ucundan tutarım ınsallah
daısycım bırsencım derdam hamıleık guzel gecıyor ınsallah mınıklere ıyı bakın heeeeeeeee allaha emanetsınız guzel anneler:26:
semracım sen nasılsın bıtanem grousmeyelıyakısıklım nasıl acaba bı tane mıncır yanaklarından benım ıcın heeeeee
gokce ranacım tatlım son anda gordum yazını kardesındı galıba tebrık ederım onuda testın de negatıfmıs tatlım senın ıcınsevındım fıstık gokceme de cok gecmısler olsun sana da tabıkı dıkkat edın kendınıze ne olurrrrrrrrrrrrrr
umut bızım olsun arkadasımızın duasından haberım olmadı ama tarnsferının yapılacagını bılıyordum kendı capımda dua ettım duasına da canı gonulden amın dıyorum rabbım emeklerını bosa cıkarmasın ınsallah sızın de agızlarınıza saglık kızlar
kardelen49um bıtanecım canım benım sen nasılsın tatlım hayat bızım ıcın her zmaan zor ılerlıyor bılıyorum ama ınsallah keyfın yerındedır bırtanem donusumu sırf senınle tanısabılmek ıcın ıple cekıyorum tatlısım kendıne cok ıyı bak dualarımdasın dualarıda olayım ınsallah senı sefıyooooommmmmmm
kızlar ya bu aralarda gul ugramıyor herhalde cok merak edıyorum onu ınsallah hasta yada uzgun falan degıldır :26:
hıranurcum waycım yeter elacım sızlerde ıyısınızdır ınsallah
kızlar bu saatte bu kafayla bıraz zor oldu tabı unuttugum var sa kusura bakmayın ne olur hepnızı cok opuyorum daha sık gırmeye calısacagım ınsallah basarabılırım basaramassam ve takıp edemessem de bu aralar benı ıdare edın ne olur opuyorum hepınızı guzel ruyalar dılıyorum
slm kızlar çok duramıycam mrb diyip kaçıcam
benden haberler iyi degil kızlar 4 gündür hastanede yatıyoduk.. gökce bronşolit oldu zatürenin orta hali :2:serum taktılar antibiotik bide surup verdiler üstüne ishalde oldu bende bronşit oldum analı kızlı hastaneydeydikdügünümüz vardı ablam evlendi kına gecesinde evin camını penceresini gelenler çok açtı kızımın herkes kucakladı sevdi bende çok ilgilenemdim ogün başladı öksürmeye hem grip olanlarda vardı gelenlerde onlardan kaptı galiba sonra ilaç aldık kar etmeyince hastaneye gittik dr öksürük normal bikaç ilaç verdi eve yolladı kullandım ayrıca bitki ilaçlarıda kullandım kuzum daha fena oldu bizde yeni bi dr a götürdük iyiki götürmüşüm işte oda teşhisi koydu 4 gün kaldık bugün geldik
bu arada test yaptım o kdar yogundum ki söylemeyi unuttum sizlere ebroşum kusura bakma olurmu negatif çıktı :)umarım sizler iyisinizdir kib öptüm hepinizi
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ UMUTBİZİMOLSUNA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.TEDAVİSİNDEN POZİTİF SONUÇ ALMAYI NASİP ET .
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
canım inşallah olmam çünkü cumarteside misafirim var yarın temizlik yapıcam cumarteside pasta börek offf işim çok yani .hasta olmamam gereksen nasılsın buarada ağrıların iyidir umarım
canım yaa maşallah demek miniş büyüyo yavaş yavaş inşallah pıt pıtlarıda duyacaksın endişelenme .sorunsuz 9 ay geçirirsin umarım tatlışım .buarada önemli değil canım nasip olursa başka bir arkadaşa okursun zaten çok kısa zamanda dağıttım herkes okuyamadı anlıyacağın .
ya yorgunluk çıkaramadım malesef şimdi ikinci posta misafirim geliyo buyatılı değil allahtannasipse ondan sonra rahatım .çok öpüyorum seni bebişe ve kendine iyi bak
canım çok teşekkür ederim allh razı olsun hastalık gibide değilde bi yorgunluk var oda yoğunluktan sanırsam benim hayatım hep koşturmayla geçiyo bende anlamıyorumki :26:sağlık olsunda napalım .sen nasılsın buarada?görüşemedik uzun zamandır
dua içinde saol amin diyorum
inanki okadar yorgunumki kırklamaya halim yok yarın bişeyler yapıcam ertesi gün yine misafir var
okadarda pimpirikli değilim canımsen kendine bak takıntılı
peloşum önemli değil canım nasılsın?demek ayın 5inde inşallah olmazsın kuzum ya allahım büyük ayrıca ateşin yüksek gibi geldi bana inşallah hamişliktendir .
şimdilik ben hasta olmadımda bellide olmaz tuhaf bir halim var
semroş nerelerdesin özledik seni canım
saol kuzum ağzına sağlık buarada nasıl oldun daha iyisin inşallah
benim yüzümdenmi sen galiba delürdün ben yatalım dedikce sen konuştun bide suçlu ben oldum gebertürüm seni heeyatta dinlen kendini sıcak tut olurmu
hoşbulduk canım azcık geç oldu ama geçmişteydim kusura bakma
dua haber alamazsak yarın okuruz iki dakikada şimdilik beklemedeyim saol yinede
HANIMLAR DERYAMIN çok selamı var gerçi kardeloş yazmış ama banada ilettiği için bildirmek istedim üzerimde kalmasın doktoru baya moral vermiş kapalı tüpü içinde bişeyler yapabilirmiş .inşallah herşey güzel olucak deryam için bomba gibi dönücek aramıza .
bu bir dilek cesmesi dediler bana
oturdum yosun tutmus islak tasina
anlattim neler geldi dertli basima
uzattim ellerimi seni diledim
bir bilsen seni nasil yurekten sevdim
bu bedende can degil candan oteydin
gece gunduz demedim dualar ettim
kucucuk bir umitsin icimde benim
sen ey dilek cesmesi duy beni dedim
gonlumdeki bu hasret bitsin istedim
bu ses askla yanan kalbimin sesi
huzunlu gonlumun icli nefesi
onsuz yasamakta yotur hevesi
duami kabul et dilek cesmesi
sessiz akisinda devalar gizli
nazli sularinda dualar gizli
uykuya sigmayan ruyalar gizli
duami kabul et dilek cesmesi
sanki bu topİkteeehavası varrrrrrrrrrr
28 yaşındayım canım e zaman ilerledikçe insan daha çok tedirgin oluyor acabalarla hele birde emek verip hasat alamayınca insanın umudu daha çok yıkılıyor vs vs işte
canım 4 yıllık evliyim 3 yıldır deli gibi istiyoruz ama nasip olmadı çabalar devam ediyor tabi çok tırrsıyorum yarın yumurtladım mı? yumurtlamadım mı? doktorum bakıcak one göre iğne vurulucam bakalım hayırlısı sen ne kadardır istiyorsun
kız sen niden gitmedin ben memlekete g,idiyorumda hasretine dayanamıyorum allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesinDün defne toy fostır ölmüşya çok üzüldüm ablam dediki bak arkasında 18 aylık oglu kaldı o bebek ne yapsın dedi yavrum ortada kaldı anne şefkati olmadan yaşıcak allahım iyi kişilerle kalşılaştırsın işşallah
kızlar nehaber benim ugün hastalanmam gerekiyodu sabah saatlerinde ama olmadı şimdide müthiş bel ağrısı çekiyorum sadece belim ağıyo
insallah olmazsin kardelencim,bel agrin hayirlara vesile olsun
canım benim nasılsın keyfin nasıl
iyiyim canim cok sukur,ne olsun iste ayni seyler hepsen nasilsin canim:26:
ne kadar cok sevindim arkadasin icin kardelencim,o kadar beklemis,hersey allahin taktiri iste vakti saati geldimi oluyor..allah kucagina almakta nasip etsin insallah saglikla
kayracim iyi olmana sevindim canim,simdi turkiyede ailenin yanindasin sanirim..tedavin nasil gidiyor?insallah guzel haberler ile geri evine dönersin canim
canim cok gecmis olsun.rabbim acil sifalar versin kizina
burda olamasamda duana gönulden amin diyorum canim.gelecek olan kandil hurmetine rabbim emeklerini bosa cikarmasin
canim cok gecmis olsun,insalah yorgunluktandir.grip degildir..bende iyiyim ebrarcim,ne olsun iste ayni hamam ayni tas
paylasim icin cok tesekkurler yetercim
insallah yetercim,rabbim gelecek olan kandil hurmetine bu ay hepimizi sevindirsin
canim seninle hic tanismadik,hosgeldin aramizarabbim hepimize iki dunyada yuzumuzun aki olacak evlatlar versin tatlim
bende cok uzuldum defneye canim,allah rahmet eylesin bu satten sonra söylenicek söz yokrabbim evladini korusun hayirli insanlarla karsilastirsin
Selam kızlar nasılsınız...gecmıse bakamadım telefondan yazdıgım ıcın daha sonra bakacam ins...bu arada bugun benım adet gunum ama gelen bısey yok henuz gunum yukarı cıkıyo heralde bıraz bekleyıp ondan sonra test yapmayı dusunuyorum... hayırlısı olsun...
aminnnnnnnnnnnn canım inşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim kadil hürmetine sevgili peygaberimiz sav yüzü suyu hürmetine
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
dertlerimize deva evlerimize beerket huzur sağlık bebiş versin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bende aynı işte idare ediyorum tembellik yapıp hiç kuran okuyamıyorum ona canım sıkılıyo
Selam kızlar nasılsınız...gecmıse bakamadım telefondan yazdıgım ıcın daha sonra bakacam ins...bu arada bugun benım adet gunum ama gelen bısey yok henuz gunum yukarı cıkıyo heralde bıraz bekleyıp ondan sonra test yapmayı dusunuyorum... hayırlısı olsun...
hadi bakem güzelik inşşş tek gidip çift dönersin kızSelam kızlar nasılsınız...gecmıse bakamadım telefondan yazdıgım ıcın daha sonra bakacam ins...bu arada bugun benım adet gunum ama gelen bısey yok henuz gunum yukarı cıkıyo heralde bıraz bekleyıp ondan sonra test yapmayı dusunuyorum... hayırlısı olsun...
amiiiiiiin yeterim amiiiin,rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
aynen kardelencim,bende de son zamanlarda öyle bir tembellik oldu kii.ibadetlerimi ihmal ediyorum kuranimi okuyamiyorum..biryerlerden baslayip seytanim bacagini kirmaliyim yoksa hic huzurum yok inan
amiiiiiiin yeterim amiiiin,rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
aynen kardelencim,bende de son zamanlarda öyle bir tembellik oldu kii.ibadetlerimi ihmal ediyorum kuranimi okuyamiyorum..biryerlerden baslayip seytanim bacagini kirmaliyim yoksa hic huzurum yok inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?