Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

topik deki kızlar nasılsınız tek tek yazmaya vaktim yok yine çıkmam gerekiyoo neyazıkki hepinizi çok seviyorum öpüldünüz byyyyyyyyyyyyyyy
bizde seni seffiyossssssssssss
evet canım oturduğun yerle ilgili olabilir ben ankarada oturuyorum çevremde özel ve devlet hastanesi hepsi çok fazla ama dr görede değişiyo

ya bencede yerle ilğili burası küçük yer

Son düzenleme:

Canım başın sağolsun.
Kızlar gene geçmişe tam bakamadım bakltığımö kadarıyla ebrar canım bişeymi var kız yoksa benmi yanlış anladım hadi hayırlısı canım.

kızlar merhaba size kötü bir haberim var benim mercimak beni terkedip gitti akşmdan beri aglamaktan gözlerim şişti yayavrularım gibi oda annesini terkedip gitti ya annem balkonun kapısını açık bıraktı uçtu gitti yavrum dışarısıda çok soguk üşür annesinin gülü aglamaktan bir tuaf oldum annem garip çok üzüldü gene alırım diyo ama mercimegimin yerini tutmazki eşim aglamama dayanamadı garibim dedi söz gene alırım dedi bende ben mercimegimi istiyorum başkasını istemiyorum dedim yavrumun kafesini dışarı balkona bıraktım belki döner gene gelir annecigine diye benimki bir umut tabi ama nerde giden gelirmi geri çok dertliyim çok neden kader yüzüme gülmüyo benim anlamıyorum ben ya yeni yem aldım vitamin damlalaırmı dersin oyuncak bile laldım kafesine ama kullanması nasip olmadı iftarımı bile yapamadım aglamaktan bogazımdan geçmedi ne yapıcam ben ya onsuz kuşu olan anlar beni okadar alışmıştımki ona elimden yem yiyodu zaten yavrumda yok onu evladım diye seviyodum ben ne yapcem şimdi ya morallarim sıfır vallahi anacım garibim agladı üzüntüsünden kızım vallahi nasıl uçtu gitti bilemedim dedi okadar pişman olduki garibim pazartesi olsun söz gidip alıcam dedi eşim gidicez senle ellerinle beyeniceksin dedi ben istemiyorum artık ya kafesini görünce içim bir tuaf oluyo zaten
birsencim hoş geldin altaki arkadaşlarda hoş geldiler ben çıkıyorum benim yavru çagırıyo beni allahıma emanet olun bay

Kızlar bu arada salı günü safra kesemden ameliyat oluyorum ne olur dualarınızı eksik etmeyin.

allahım şifa versin tez zzmanda canım sag saglim geçirisin işşallah ameliyatını şimdi çok basit ameliyat ediyolar oku üfle öyle gir ameliyata allahım yardımcın olsun kardelen profum nasılsın bebem ben çıktım yoksa benimki coşacak şimdi

topik deki kızlar nasılsınız tek tek yazmaya vaktim yok yine çıkmam gerekiyoo neyazıkki hepinizi çok seviyorum öpüldünüz byyyyyyyyyyyyyyy

evet canım oturduğun yerle ilgili olabilir ben ankarada oturuyorum çevremde özel ve devlet hastanesi hepsi çok fazla ama dr görede değişiyo

bebiş yaaaaaa üzülme yaaaaaaa
seni böyle mutlu görmek istiyorum

yafu sevtun geçmiş olsun canım üzüldüm ama sen kendini fazla üzme belki içinde mercimek varsa üzülmsin canım

caım benim bilidğim kadarıyla yumurta rezervi ile ilğili
rezervle ilgili olan testin adı amh

kızlar nehaber benim ugün hastalanmam gerekiyodu sabah saatlerinde ama olmadı şimdide müthiş bel ağrısı çekiyorum sadece belim ağıyo
hayır olsun inşallah.
hadi bakalım pelincim,patlatcan galiba müjdeyi.
klomen bende çok kullandım,hiç gecikme yaşamadım.
yok anam yooook,yok,gelmem ben angara ya falan,vazcaydım.:76:

sevtuncum,inşallah döner mercimekin,ne desem bilemedim.

banu cum,çok geçmiş olsun,rabbim şifa versin canım.

kız kardeloş niye vazcaydın yaa

slm ben 30 yasındayım arkadaslar 6 yıllık evliyim ama cocugumuz olmuyo eşim de doktora gitmio bana yardımcı olun lütfen onu nasıl doktora gitmeye ikna edebilirim

kız kardeloş niye vazcaydın yaa
yalvarmanı istiyom heralde:89:

slm ben 30 yasındayım arkadaslar 6 yıllık evliyim ama cocugumuz olmuyo eşim de doktora gitmio bana yardımcı olun lütfen onu nasıl doktora gitmeye ikna edebilirim

inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine,eşini nasıl ikna edebileceğin konusunda pek yardımım olmaz sanırım.
neden istemiyomuş dr a gitmeyi,ne sebebp söylüyo sana?

canım sonuçta bebk istiyosa gitmek zorunda yok eğer istemiyosa işi o yüzden yokuşa sürüyo

eee o nasıl olcek yalvarma kısmı hani

hakkında hayırlısı olsun cnm inşşş güzel haberler verirsin bizeeee

kızlar nehaber benim ugün hastalanmam gerekiyodu sabah saatlerinde ama olmadı şimdide müthiş bel ağrısı çekiyorum sadece belim ağıyo

bugün herkeste bi adet gecikmesi ne güzel rabbim yüzünüzü güldürsün inşşşşş

valla bebeğim bilemeyon ki ama inşşş hamilelik belirtisidir cnm benim yaaa

Kızlar bu arada salı günü safra kesemden ameliyat oluyorum ne olur dualarınızı eksik etmeyin.

ablacım çok geçmiş olsun inşşş sorunsuz bi şekilde atlatırsın ameliyatını rabbim şifa versin

ablacım üzülme yaaaaaaa olur böle şeylerrr sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…