Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Canım 29 aralık mı ocakmı?

şayet ocak 29 u adet olman gerekiyordu ve hala olmadıysan 125 değerde düşük değil geç döllenme olabilir.2 günde bir kan testini tekrarlaman lazım 2 katı artıyorsa normaldir.yani dün test yaptırdıysan yarın tekrar yaptırdığında 250 civarı çıkarsa değerin normal.

canım en son 29 aralıkta adet gördüm 29 ocakta adet olmam gerekiyordu olmadım

olman gereken tarihi söylemen yeterli canım bende 29 aralık dedin 13 gün geçti diyince şaşırdım.neyse bildiğim kadar izah ettim umarım yardımcı olabilmişimdir.hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş.

testi bugün yaptırdım yarın tekrar yaptırmayı düşünüyorum. daha önce kimyasal gebelik geçirdim ama bukadar gecikmemişti adetim. çok korkuyorum bu da öle olacak diye ama ben bu ay 21. gün yumurtladım diye düşünüyorum ozaman normal mi bu değer

canım 21. ci gün yumurtladım derken sanırım kendi tahminin ve vücudunda hissettiğin değişikliğe göre diyorsun.ama yumurtlamayı kesinleştirmek sadece dr kontrolünde yumurta takibi yaptırdıysan emin olabilirsin.yarından sonra kan testini tekrarla 250 ve üzeri olursa normaldir canım.inş önceki gibi değildir kötü düşünme dua et bol bol.

ben aslında çok şaşkınım ben yumurtlayamıyordum klomen kullandım 2 kere yine büyümedi 2 ay ara verdik tedaviye çok sıkılmıştık.şimdi hiç tedavisiz böyle olunca çok şaşırdım. inşallah kötü olmaz sonucu desteğin için çok teşekkür ederim canım sağol..

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 – 50
4 hafta 3 – 426
5 hafta 19 – 7,340
6 hafta 1,080 – 56,500
7 – 12 hafta 7,650 – 288,000
13 – 16 hafta 13,300 – 254,000
17 – 24 hafta 4,060 – 165,400
25 – 40 hafta 3,640 – 117,000

rica ederim canım neticesi güzel olsun tek isteğimiz bu.şimdilik sadece dua et.bugun test yaptırdıysan cumartesi tekrarlattır.ve cumartesi günü çıkan sonuca göre bi dr la görüş.

Daha 10 gün varken kan testi 0.01 sanırım yine de bir ihtimal yok((((((((((

regline 10 gün varken kan testi mi yaptırdın? bence daha gebelik şansın varken çalışsan daha çalışmalar bitecekte sperm tutunacakta sende sonuca bakıcaksın. bu da beklenen adet tarihinin aynı günü en erken çıkma ihtimali,oda her insanda olmaz bile nadirdir.reglin 1 hafta fln geçerse kan testi ver.bu kadar önceden olan umutsuzlukta bi garip doğrusu.

canım yumurtlama günlerimde çalıştık doktor 10 gün sonra kan testinde çıkar dedi ve ben de gittim yaptırdım. şimdi 8 gün kaldı adetime ne biliyim haklısın sen ama bir çok kişi var bildiğim 6 7 gün kala cıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…