Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bilmiyorum canım kistte oluşmuş olabilir hayırlısı artık neyapıyım

selam kizlar,size birsey danismak istiyorum,bilgi sahibi olanlariniz beni bilgilendirirse cok mutlu olurum

simdi benim gecen ayki adet tairihim,18 ocak.bu ay ki de dogal olarak 18 subat,daha 8 gunum var adetime

az önce kahvalti hazirlarken,bir islaklik hissettim,lavaboya gittim,birde ne göreyim kanamam olmussu an devam ediyor..karin agirim da varo endise ile bilgi sahibi siniz diye size sorup danismak istedim,neden olur sizcee:26::26::26::26::26::26::26:

antibiyotik falan almadim,ama gecen pazertesi si oldum,gecen asi oldugumda böyle bir problem yasamamistimneden olur sizce kizlarrr,yardim edin banaa

canım benim inan hiç bir fikrim yok doktorunu arasana bir sor bakalım

canım pek bilmiyorum ama ne aşısı oldun internette araştırayım ?

ne yapacagimi bilmiyorum canim,devam ederse doktorumu arayacagim..karnim sanciyor cok fena,sanki adet oluyormusum gibi.ama birden olmasi tuhaf dimiiiirabbim hayirlara cikarsin insallah

canım belki iğnelerdendir yada stresten hava değişikliğnden herşeyden olbilir ayağını sıcak tut sen

canım belki iğnelerdendir yada stresten hava değişikliğnden herşeyden olbilir ayağını sıcak tut sen

Garipcim bende bilmiyorum canım yaa.İlaç falan almadıysan sadece aşı kalıyo etkileyebilecek.

cok sagolun kizlar yaa,ilgilendiniz allah razi olsun hepinizden..sadece asi oldum ama 1,5 ay öncesi ilk asimi oldugumda böyle birsey olmamistiii:44::44::44::44:insallah hayirlisi olur hakkimdaa

canim doktorum bebek sahibi olmak isteyen ciftler icin öneriyor,tetonoz,su cicegi,kizamik vs 4 tane asi birlestirilip belli araliklarla vuruluyor ben ikincisini vuruldum yaniiiii

canım sen yurt dışındasın bende evlendiğim sene kızamıkçık aşısı vuruldum ama dr um bana bu aşıdan sonra 3 ay kesin bi korunma yöntemi kullanmamı istedi yani gebelik için bilgi vermişmiydin burda böyle diyorlar çünkü.sen gebelik düşünürken bu aşıların bi zararı varmı yokmu izah ettilermi?

evet yurt disinda yasiyorum canim,sanirim sende öylee..biz bebegimiz olmadigi icin doktora basvurduk,bize öncelikle asi vurdu,sonrasi hormon tahlili falan yapti..ama korummamiz gerektigi konusunda bana hic birsey söylemedi doktor,bilgilendirmedi deeee

ben türkiyedeyim canım.ilk evlendiğim zaman korunmuyorduk ama aşı için öyle dedi dr bende aylık ipne ile korunmaya başladım.hatta burda biçok arkadaşım vuruldu hepsinin dr u da aynı 3 ay korunmasını söylemiş.zaten gebelik olmadığına emin olunduğunda vuruluyo.vurulduktan sora gebelik oluşursa aldırman gerekir dedi dr bana o yüzden iğne vuruldum korunmak için.bi dr una sor derim ben.

yeni evliyim eşim polis memuru şark görevi olacak bende o zaman çocuk büyütürüm dedim dün aklıma geldi test yaptırıyım dei sadece içime doğan birşeydi ve sonucu az önce öğrendim teşekkür ederim darısı isteyenlerin başına ilk paylaştığım sizler oldunuz:)
1 gün gecikmiş zaten değerin 3-50 arası çıkması lazım.gözün aydın canım tebrik ederim.

canım hangi marka iyi biliyor musun?

Eczacıya sor onlar daha iyi bilir ama bence hepsi aynı.

Canım bahar aylarına yaklaşıyoruz hava değişimlerinden dolayı bir çok kadının başına geliyor benim her sene böyle ara kanamalar yaşarım doktorumun dediği sürekli olursa önemli yosa bir kereden bişey olmaz ama tabi sen kendi doktoruna bu konuda bilgi ver bakalım o nediycek çünkü herkesin yaşadığı farklı oluyor.

kızlar kan testi yaptırdım değer B-HCG için 44,76 bu ne demek

Hayırlı olsun canım değerin güzel darısı bizlere inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…