yok yok ben onun asistanı olabilirim tabiki kendiside layık görürse.
biliyorum canım saolsın.evet eşin seni regli diye biliyo dimi adama baştanda koydun yasağı hadi hayırlısı inş sonuç pozitiftir de ikinize de güzel bir hediye olur 14 şubat hem kandil günü şükür namazı fln da kılarsın inş.....
selam kizlar,size birsey danismak istiyorum,bilgi sahibi olanlariniz beni bilgilendirirse cok mutlu olurum
simdi benim gecen ayki adet tairihim,18 ocak.bu ay ki de dogal olarak 18 subat,daha 8 gunum var adetime
az önce kahvalti hazirlarken,bir islaklik hissettim,lavaboya gittim,birde ne göreyim kanamam olmussu an devam ediyor..karin agirim da var o endise ile bilgi sahibi siniz diye size sorup danismak istedim,neden olur sizcee:26::26::26::26::26::26::26:
antibiyotik falan almadim,ama gecen pazertesi si oldum,gecen asi oldugumda böyle bir problem yasamamistimneden olur sizce kizlarrr,yardim edin banaa
canım benim inan hiç bir fikrim yok doktorunu arasana bir sor bakalım
selam kizlar,size birsey danismak istiyorum,bilgi sahibi olanlariniz beni bilgilendirirse cok mutlu olurum
simdi benim gecen ayki adet tairihim,18 ocak.bu ay ki de dogal olarak 18 subat,daha 8 gunum var adetime
az önce kahvalti hazirlarken,bir islaklik hissettim,lavaboya gittim,birde ne göreyim kanamam olmussu an devam ediyor..karin agirim da var o endise ile bilgi sahibi siniz diye size sorup danismak istedim,neden olur sizcee:26::26::26::26::26::26::26:
antibiyotik falan almadim,ama gecen pazertesi si oldum,gecen asi oldugumda böyle bir problem yasamamistimneden olur sizce kizlarrr,yardim edin banaa
ne yapacagimi bilmiyorum canim,devam ederse doktorumu arayacagim..karnim sanciyor cok fena,sanki adet oluyormusum gibi.ama birden olmasi tuhaf dimiiiirabbim hayirlara cikarsin insallah
canım pek bilmiyorum ama ne aşısı oldun internette araştırayım ?
canım belki iğnelerdendir yada stresten hava değişikliğnden herşeyden olbilir ayağını sıcak tut sen
Garipcim bende bilmiyorum canım yaa.İlaç falan almadıysan sadece aşı kalıyo etkileyebilecek.
canim doktorum bebek sahibi olmak isteyen ciftler icin öneriyor,tetonoz,su cicegi,kizamik vs 4 tane asi birlestirilip belli araliklarla vuruluyor ben ikincisini vuruldum yaniiiii
canım sen yurt dışındasın bende evlendiğim sene kızamıkçık aşısı vuruldum ama dr um bana bu aşıdan sonra 3 ay kesin bi korunma yöntemi kullanmamı istedi yani gebelik için bilgi vermişmiydin burda böyle diyorlar çünkü.sen gebelik düşünürken bu aşıların bi zararı varmı yokmu izah ettilermi?
kızlar kan testi yaptırdım değer B-HCG için 44,76 bu ne demek
hamilesin demeeeeeek ama değer az daha adet kaç gün geçti
evet yurt disinda yasiyorum canim,sanirim sende öylee..biz bebegimiz olmadigi icin doktora basvurduk,bize öncelikle asi vurdu,sonrasi hormon tahlili falan yapti..ama korummamiz gerektigi konusunda bana hic birsey söylemedi doktor,bilgilendirmedi deeee
şaka gibi geçen ayın 9 unda oldum yani daha bu ay olmadım
şaka gibi geçen ayın 9 unda oldum yani daha bu ay olmadım
1 gün gecikmiş zaten değerin 3-50 arası çıkması lazım.gözün aydın canım tebrik ederim.
canım hangi marka iyi biliyor musun?
kızlar kan testi yaptırdım değer B-HCG için 44,76 bu ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?