Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

doğru ya boncukum o iş olmuyordurr akıl edemedim

canım benim teşekkür ederim

rica ederim arkadaşım ne demek

ben bi cee diyip kaçıyorum kızkardeşimle dişçiye gidicem dişi ağrıyoda
hepinizi öpüyorum daha sonra görüşmek üzere .

kızkardeşine geçmiş olsun diyorum canım

slm kızlar ne kadar çok topik varmış bu konuda hepsine katılıyorum buraya da katılayım dedim hepinize merhaba :79:

merhaba hoşgeldin canım
selam kızlar naber bu bölüme yeni katıldım nasılsınız

sende hoş geldin canım

vajinal kuruluk yaşayan kişilerde çok etkiliymiş.spermleri kaygan maddesi sayesinde rahat ulaştırıyomuş gideceği yere.denicem inş faydasını görürüm.

işallah bi faydası olur denemekten bişey olmaz canım

sağol canım benim

sende saol elixsircim

inşallah dünürcüüüm

sağol ebrarım ALLAH RAZI OLSUN

herseyde bi hayır her şerdede bi hayır vardır canım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

canımsın benım ya keske benımde umudum olsa ama hayırlısı olsun...yok olmadım hala cumartesı gunu yıne evde test yapıp ondan sonra kan testı yaptırcam ins kardelencım sen nasılsın...

umudun olsun arkadaşım ALLAH bilir,en umutsuz anda yüzleri güldüren RABBİM işallah seninde yüzünü güldürür
slm arkadaşlar umarım en yakın zamnada anne oluruz.sağlıklı bebişler dünyaya getiririz:)daha bugün doktora gittim herşey normalmiş.yumurtlama dönemime başlıyormuşum..umarım bebişim olurrrr:)

işallah canım işallah

kızlar adetim bitmişti ama bugün lekelenme oldum neden acaba yaaaaaaaaa düşünmekten kafayı yiyeceğim yardım edin:18::18:

bazen olur öle biraz bekle devam ederse dr gidersin korkma arkadaşım

duaların için çok saol canım rahim filminden korkma bende çektirdim korkulacak bişiy deil tabi bu benim nacizane fikrim

aleynam canım hala devam ediyorum iğnelere kan pıhtılaşması için kullanıyorum
hamilelik iyi gidiyo şimdilik canım

işallah hep iyi gider hamileliğin ALLAHIM tamamına erdirsin canım,darısı bizlere

aramıza hoşgeldin canım,işallah bebeğin seninledir iyi düşün iyi olsun

aminnnnnnn inşalah dua edin kızlar ama içime doguyo sanki tutundu bebegim

hepimizin yüzünü güldürsünAllahım...

amin işallah bebeğin ttunmuştur.Dediğin gibi RABBİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İŞALLAH

Arkadaşlarım biraz alıntı yaptım şimdi çıkmalıyım hala kendime istanbulda riskli gebelik uzmanı arıyorum ama bi kaç arkadaşımdan başka bana cvp yazan olmadıyardımlarınızı bekliyorum ayın 12 inde adet olucam işallah eğer tam gününde olursam,adet bittikten sonra korunmayı bırakıcam RABBİM izin verirse yani 1 haftaya kadar iyi bir dr gitmem lazım,,ALLAHIM nasip ederde hamile kalırsam daha ne kullanıcagımı ne yapıcam belli deil çünkü şimdiki dr değiştirdim bana iyi bir dr önerin lütfen canlarımmmmm zamanım az gittiğim 1-2 dr vardı sebebsiz düşük senin düşüklerin artık gebeliği düşünebilirsin sorun yok deniceksin diyo ama bana progestandan başka bişey vermiyolar 3 gebeliğimdede o hapı kullandım işe yaramadı ya ama kendi bildikleri en doğrusu offff

Son düzenleme:
canım bende öyle düşünüyorum canım zaten şok oldum kafam karıştı ya bakalım1 2 gün daha bekleyeyim ne olacak :18::18::18::18:

saol kuzum evet gittik dişçiye ama kardeşimin boğazları fena şişmiş ateşide olunca doktor çekmedi kaldı yani
saol canım allah razı olsun
sanada çok geçmiş olsun herşeyde hayır vardır bitanem
saol derdam allah razı olsun bitanem dünde yazdım ama görmedin sanırsam bu hafta dua yok canım saol düşündüğün için
geçmiş olsun canım
siz naaptınız emar çektirmişti eşin sonuçlar çıktımı?

misafir baştacı hee evet çocuksuz olursa iyi olur ama
canım dikkat et kendine allahım şifa versin
kızlar adetim bitmişti ama bugün lekelenme oldum neden acaba yaaaaaaaaa düşünmekten kafayı yiyeceğim yardım edin:18::18:
canım korkma hemen olabilir öyle şeyler bikere benim 20 gün sürmüştü ama hiçbişey çıkmadı tabi eğer uzarsa doktora gidersin kötü şeyler düşünme geçmiş olsun canım
peloşum saol kuzum iyiyim şimdi dün eşime canım sıkılmıştı bianda arayınca çok korktum okorku içimden çıkmadı diyebilirim
inşallah o adet 9 ay gelmesin canım
bilmemmi çok iyi bilirim canım allahım kimseye yaşatmasın tez vakitte şifa versin sanada
sen nasılsın kuzum özledim ya görüşemiyoruz
birsenim saol düşünceli arkadaşım benim allahım gönlüne göre versin hep birklikte olucaz inşallah
ya heralde sana değer ve kıymet bilene yazıcaksın gerisi tın

aslında kanpıhtılaşması topici varya oraya bi uğrasana sen bide onlara sor yardımcı olurlar diye düşünüyorum ordakilerin çoğu riskli grupta olduğu için

selam hanımlar iyi geceler herkese
kardeloşum gelmemiş kötümü oldu acep merak ettim şimdi gerçi misafiride var emme

ebrarcım sağol canım bakalım ne olacak olmazsa doktora giderim neyse canım sen nasılsın

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 way+ birsen29+ kardelen5233+ kardelen49+ pelin67

maşallah kimleri görüyorum kimleri :86:
hoşgeldiniz hanımlar hepiniz iyisinizdir inşallah

iyi canım sen nasılsın neler yapıyorsun

canım ya ben daha duramıyacam çıkıyorum kendinize iyi bakın herkese iyigeceler

gecmiş olsun canım allah şifa versin
teşekkür ederim canım,fena üşütmüşüm galiba,ben sebebini biliyorumda,neyse:2:
oysa dediydim,kanka ben grip oluyorum,hamilelik belirtisi mi yoksa dediydim
canımsın benım ya keske benımde umudum olsa ama hayırlısı olsun...yok olmadım hala cumartesı gunu yıne evde test yapıp ondan sonra kan testı yaptırcam ins kardelencım sen nasılsın...
teşekkür ederim canım,senin pek adet gecikmezdi,hayırdır inşallah,yaptırda kurtulalım şu stresten inşallah.
içemem ki,adet günüm yaklaştı,malum,her ay ya hamileysem durumu oluyo bende vede bizde.
ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN SEVTUN,zaten ya kız olur,ya erkek olur bebiş,başka seçeneği mi var?
sen bugün komik tarafından kalkmışın anladığım kadarıyla
ela cım,bize kızıyon kimse yazmamış diyede,hepimizin istanbulda olmadığını,başka şehirlerden yazdığımızı hiç düşünmüyon,bari istanbulda olanlar desen kız,kimse yazmıyo diyon sadece iki üç gündür.
ya aslında hala aynıyım,boğazım fena ve ben sarımsakla balı karıştırıp yuttum,birazcık yumuşadı sanki.:2:

hoşbulduk hanımlar.
herkeze selam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…