Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya sen dedinde ciddiye almadımki seni şaka yapıyon sandım azcık ciddi olsan inanırdım belki
çok geçmiş olsun dikkat et kendine bolca meyve ye olurmu buara herkes hasta yaa havalar mahvetti bizi

Ebrar ve elazalcim çok doğru diyorsunuz herşeyde vardır bir hayır şu boğaz ağrım nasıl geçicek hiç bilmiyorum ballı zencefil yiyorum ama o anlık iyi ediyor.İlaçlarımıda içiyorum ama banamısın demiyor.

yok canım düşükten sonra hıç korunmadım çok istediğimiz için beklemek istemdik

anladım canım inşallah çok bekletmeden gelir büyükler hep derki düşüğün bi ayağı içerdedir inşallahseninde peşinden gelir hemencik

buarada hanımlar benim pc çok yavaş geç cevap yazıyorum kusura bakmayın

canım inşallah innnnşallahhhhhh

canım ya çok geçmiş olsun allahım şifa versin boğaz ağrısı berbat bişey yiyemezsin çok iyi bilirim
valla ılık şeyler iç bol bol sıcak değil ama .

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 nazende__ kardelen5233+ way+ pelin67+ kardelen49

ses verin ya nerdesiniz bakıyım

hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda meleğin gelir

Hoşbuldm kızlarrr..Aminn inşallah tüm isteyenlere Rabbim saqlıklı hayırlı bebiş nasip etsin.. okadar çok istiyorum kiii her ay bi bekleme bi bekleme sormayın :) 1 qun gecıkse sewınıorm sora patt hasta ol şimdilik diyetteyim hamile kalana kadar zayıflamak istiyorum bakalım hayırlısı..

canım eşimin sonucunu sormuşsun
evet aldık beninde 5 cm kist varmış ameliyat olması gerekiyor dedi dr

Son düzenleme:
ayy canım ya buna gezme denilmiyo ki çünkü sabahta öğlende akşamda gitsem farketmez pazarı sevmiyorumm.sizler yakınımda olsanız gider gelirdik birbirimize işte o en harika gezme olurdu.
canım ya inş faydasını görürüm jelin sonrada sizlere tavsiye ederim.canım ist da olsam keşke yardımcı olabilsem.rabbim seni iyi doktorlara denk getirsin inş.sen dr a demişsindir mutlaka 3 gebeliğimde de progestan kullandım ama yinede olmadı diyince ne diyor dr lar?

yok canım düşükten sonra hıç korunmadım çok istediğimiz için beklemek istemdik
canım öncelikle rabbim tekrar yaşatmasın çok geçmiş olsun.düşük yapınca 3 ay korunun diyor doktorlar ama herkesin bünyesi farklı kimisi 1 ayda toparlıyor kimisi 3 ayda.ama önemli olan kandaki bhcg nin düşmüş olması.düşük yapan kişide 5e düştüyse yeterli geliyormuş hamile kalabilmek için.hiç ölçtürdünmü bilmiyorum ama o düşmediği zaman hormonlar dengeye girmiş olmuyo bu yüzdende gebelik oluşmasını engelliyor.eğer regl olursan bi ölçtür derim canım.inş en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip olur canım.

gunaydin kizlarrrnasilsiniz bakimmm???ben bugun hamdolsun daha iyiyim,kolumun sisligi ve acisi biraz hafiflediiii
kimse yok yine topiktebende bir gecmisi okuyayim bakim neler kaynattiniz geneee

Son düzenleme:
canım eşimin sonucunu sormuşsun
evet aldık beninde 5 cm kist varmış ameliyat olması gerekiyor dedi dr

canim cok gecmis olsun,rabbim safi ismi ile sifa versin tatlim

hosgeldin aramiza,rabbim emeklerini bosa cikarmasin

insallah pelinim,rabbim hepimizin ruyalarini hayra cikarsin..seninde insallah gelmez kirmizilarin bebis gelir pelincimrabbim sevindirsin..

canim herseyde bir hayir hikmet vardir..allah sifa versin tatlim

insallah elazelcim yaaa,belki psikolojik bilmiyorum ama,bu aralar ruyamda hamilelikle alakali seyler göruyorum..rabbim hepimizin sikintilarini gidersin tatlim

cok sagolasin ebrarim,insallah canim dilerim en yakin zamanda hepimizin sirin mi sirin bebisleri olur

allah yardimcin olsun canim,hem gezmiste oluyorsun ne guzel

canim ruyalari nasil yorumlarsan öyle cikar derler yaaa,hakikatende öyle biliyorsun..sen iyi yorumla iyi ciksin tatlim ruyalarini..bu arada cok gecmis olsun canim yaa,rabbim sifani versin.kurtarsin seni su panik ataktan ve tum bu dertten muzdarip olanlarida insallah

Selam krdelencim,nasılsın canım bu sabah.
Benim boğazım yanıyo akşamdan beri,şimdide öksürüyom ve öksürürken kan kokusu geliyo içimden sanki.

canim cok gecmis olsun,allah sifa versin..dikkat et kendine,ada cayi,papatya,ilhamur kaynat ic tatlim..balli cörek otuda yiyebilirsen iyi olur tatlim...

kardelenbhr'cim bugun sonuclarini alacaksin dimii?insallah guzel haberlerle gelirsin tatlim

yeterim alta seni göruyorum,hosgeldin tatlim..kusura bakma cikmam gerek simdiii,kahvalti hazilayacagimda,esim evde..sonra görusuruz tatlim..allaha emanet oolasin

günaydın herkesee..nasılsınız?

günaydın canım.ben iyiyim sen nasılsın?

kardelencim merakla güzel haberini bekliyorum saate bakıp duruyorum inş hayırlı haberlerle gelirsin canım.

boncuğum ben bugun regl oldum,yeni tarihim 8 mart dünya kadınlar günü şansım yaver gidermi acaba

Son düzenleme:
merhabaa arkadaşlar ben nazende aranıza yeni katıldm 7 aylık evliyimm 5 şubat regl günümdü ama olmadm eşimle çocuğumz olsun istiyorz umarım bu gecikmee bi işarettir..

slm kızlar ben size bişey danışmak istiyorum. en son adet tarihim 29 aralık ve ben hala adet olmadım idrar testi yaptım üçünde de 2. çizgi belirgin bugün sabah kan testi yaptırdım 125 çıktı. değer çok düşük kafam çok karıştı. geç döllenme olmuş olabilir mi yoksa kimyasal gebelikmi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…