Eczacıya sor onlar daha iyi bilir ama bence hepsi aynı.
Canım bahar aylarına yaklaşıyoruz hava değişimlerinden dolayı bir çok kadının başına geliyor benim her sene böyle ara kanamalar yaşarım doktorumun dediği sürekli olursa önemli yosa bir kereden bişey olmaz ama tabi sen kendi doktoruna bu konuda bilgi ver bakalım o nediycek çünkü herkesin yaşadığı farklı oluyor.
Hayırlı olsun canım değerin güzel darısı bizlere inşallah...
teşekkür ederim canım,fena üşütmüşüm galiba,ben sebebini biliyorumda,neyse:2:
oysa dediydim,kanka ben grip oluyorum,hamilelik belirtisi mi yoksa dediydim
teşekkür ederim canım,senin pek adet gecikmezdi,hayırdır inşallah,yaptırda kurtulalım şu stresten inşallah.
içemem ki,adet günüm yaklaştı,malum,her ay ya hamileysem durumu oluyo bende vede bizde.
ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN SEVTUN,zaten ya kız olur,ya erkek olur bebiş,başka seçeneği mi var?
sen bugün komik tarafından kalkmışın anladığım kadarıyla
ela cım,bize kızıyon kimse yazmamış diyede,hepimizin istanbulda olmadığını,başka şehirlerden yazdığımızı hiç düşünmüyon,bari istanbulda olanlar desen kız,kimse yazmıyo diyon sadece iki üç gündür.
canım benim,geçmş yazımı okursan istanbulda riskli gebelik uzmanı önerin demiştim sayfa 4362 de,,,
evet 2-3 gündür aynı şeyler yazıyorum çünkü hala dr bulamadım çok dr var ama 4.gebeliğimde hangisi daha güvenilir kestiremiyorum kafamda 1-2 tane var ama onların hakkındada pek iyi şeyler duymadım hepinizin istanbulda olmadığını biliyorum istanbulda olanlardan yardm istedim sadece,,,en azından yazıma cvp yazmışın teskür ederim canım
ya aslında hala aynıyım,boğazım fena ve ben sarımsakla balı karıştırıp yuttum,birazcık yumuşadı sanki.:2:
hoşbulduk hanımlar.
herkeze selam.
ayy canım ya buna gezme denilmiyo ki çünkü sabahta öğlende akşamda gitsem farketmez pazarı sevmiyorumm.sizler yakınımda olsanız gider gelirdik birbirimize işte o en harika gezme olurdu.
canım ya inş faydasını görürüm jelin sonrada sizlere tavsiye ederim.canım ist da olsam keşke yardımcı olabilsem.rabbim seni iyi doktorlara denk getirsin inş.sen dr a demişsindir mutlaka 3 gebeliğimde de progestan kullandım ama yinede olmadı diyince ne diyor dr lar?
canım dr dedim ben 3 gebeliğimdede progestan kullandım dedim olsun yine kullan faydası olabilir diyor şaka gibi yani neyse RABBİM hayırlı dr larla karsılaştırsın hepimizi
canım öncelikle rabbim tekrar yaşatmasın çok geçmiş olsun.düşük yapınca 3 ay korunun diyor doktorlar ama herkesin bünyesi farklı kimisi 1 ayda toparlıyor kimisi 3 ayda.ama önemli olan kandaki bhcg nin düşmüş olması.düşük yapan kişide 5e düştüyse yeterli geliyormuş hamile kalabilmek için.hiç ölçtürdünmü bilmiyorum ama o düşmediği zaman hormonlar dengeye girmiş olmuyo bu yüzdende gebelik oluşmasını engelliyor.eğer regl olursan bi ölçtür derim canım.inş en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip olur canım.
yeni evliyim eşim polis memuru şark görevi olacak bende o zaman çocuk büyütürüm dedim dün aklıma geldi test yaptırıyım dei sadece içime doğan birşeydi ve sonucu az önce öğrendim teşekkür ederim darısı isteyenlerin başına ilk paylaştığım sizler oldunuz:)
kızlar maalesef gebelik yokmuş heralde kist oluştu 5 te randevum var kısmet değilmiş neyapalım
kızlar maalesef gebelik yokmuş heralde kist oluştu 5 te randevum var kısmet değilmiş neyapalım
kızlarrrr sonunda hamileyimmm:) çok şükür allahıma darısı hepinizin başınaaaaa öpüyorumm hepiniziii
kızlarrrr sonunda hamileyimmm:) çok şükür allahıma darısı hepinizin başınaaaaa öpüyorumm hepiniziii
arkadaşlar ayın 5inde regl olmam gerekti ama olmadm biraz daha beklemelimiym test için yoksa yapmam mı gerek??
canım çok gecmiş olsuncanım eşimin sonucunu sormuşsun
evet aldık beninde 5 cm kist varmış ameliyat olması gerekiyor dedi dr
canım doktor birşey soylemedi o konuda korunmak için bilmiyorum bhcg testi yaptırmadım doktor bi açıklama yapmadı bu konuda reglimde gecti ama dün tekrardan lekelenme oldum inşallah canım en yakın zamanda herkes hamiş olurayy canım ya buna gezme denilmiyo ki çünkü sabahta öğlende akşamda gitsem farketmez pazarı sevmiyorumm.sizler yakınımda olsanız gider gelirdik birbirimize işte o en harika gezme olurdu.
canım ya inş faydasını görürüm jelin sonrada sizlere tavsiye ederim.canım ist da olsam keşke yardımcı olabilsem.rabbim seni iyi doktorlara denk getirsin inş.sen dr a demişsindir mutlaka 3 gebeliğimde de progestan kullandım ama yinede olmadı diyince ne diyor dr lar?
canım öncelikle rabbim tekrar yaşatmasın çok geçmiş olsun.düşük yapınca 3 ay korunun diyor doktorlar ama herkesin bünyesi farklı kimisi 1 ayda toparlıyor kimisi 3 ayda.ama önemli olan kandaki bhcg nin düşmüş olması.düşük yapan kişide 5e düştüyse yeterli geliyormuş hamile kalabilmek için.hiç ölçtürdünmü bilmiyorum ama o düşmediği zaman hormonlar dengeye girmiş olmuyo bu yüzdende gebelik oluşmasını engelliyor.eğer regl olursan bi ölçtür derim canım.inş en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip olur canım.
canım sen evde hiç test yaptınmı bu arda hsgmerhabaa arkadaşlar ben nazende aranıza yeni katıldm 7 aylık evliyimm 5 şubat regl günümdü ama olmadm eşimle çocuğumz olsun istiyorz umarım bu gecikmee bi işarettir..
canım gec döllenme olduysa çıkmıyordur doktora gittinmislm kızlar ben size bişey danışmak istiyorum. en son adet tarihim 29 aralık ve ben hala adet olmadım idrar testi yaptım üçünde de 2. çizgi belirgin bugün sabah kan testi yaptırdım 125 çıktı. değer çok düşük kafam çok karıştı. geç döllenme olmuş olabilir mi yoksa kimyasal gebelikmi...
ah canım ya üzülme artık bidahaki aya inşallah kistin sorun çıkarmazkızlar maalesef gebelik yokmuş heralde kist oluştu 5 te randevum var kısmet değilmiş neyapalım
hsg canım evet çoğu çalışıyoben de yeni katılıyorum size.anlaşılan herkes çalışıyo:)iyi çalışmalar herkese...
aaaaaaaaaaa çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahkızlarrrr sonunda hamileyimmm:) çok şükür allahıma darısı hepinizin başınaaaaa öpüyorumm hepiniziii
arkadaşlar ayın 5inde regl olmam gerekti ama olmadm biraz daha beklemelimiym test için yoksa yapmam mı gerek??
gecikmeler oluyordu ya umarım bu kez sıradn bi gecikme değildir.kan tahlilinde çıkar mı?yoksa bekleyim mi bi kaç gn daha
allahım bekleyeyn herkese yaşatır inşşşKızlar bu yıl hamilelik yılı galiba ne çok hamile haberi alıyoruz.İnşallah bizlerde bu kervana katılırız.
sağol canımcanım testini bu gün yapmışsın 1 2 gün daha bekle olmazsa tekrar yaptır dahada olmazsa doktora git ultrasonda baktır
gecikmeler oluyordu ya umarım bu kez sıradn bi gecikme değildir.kan tahlilinde çıkar mı?yoksa bekleyim mi bi kaç gn daha
size bir şey soracağım doktorum bu konuda bana bi açıklama yapmadı ben hamile olduğumu kan testiyle öğrenmiştim ve değerim 1829.55 çıktı bu na kadarlık hamile iken çıkıyo bilen varmı sağ olsun doktorum hiç açıklama yapmıyordu bilen varsa yaza bilirmi düşük yaptığımdan beri aklıma takiliyo beni aydınlatın lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne güzel haberrrrrrrkızlarrrr sonunda hamileyimmm:) çok şükür allahıma darısı hepinizin başınaaaaa öpüyorumm hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?