Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hayirli olsun cok mutlu oldum yaaa allah bizede nasip etsin saglikla kucagina alirsin insallah tadavimi yoksa normal mi canim:26:

ben değilim hamiş kız zeynepkaygin

zeynepkaygin hamişşşşşşşşşşşşşşşşş

bgn yıne mısafır vardı yenı oturdum vallah
kardelenım hayırlısı olsun cnm ınsallah önümüzdekı aylarda verırsın müjdeyı
zeynepcıgım allah tamamını erdırsın cnm cok sevındım darısı tüm ısteyenlerın basına

Son düzenleme:
Arkadaşlar her zaman 28 günde bir olan adetim son bi kaç aydır 31 güne çıktı.Tabi hamilemiyim diye heyecan oluyo her ay.Bu ay yine beklemedeyim.Bugün yarın olmam lazım.İnş. hamileyimdir...

Arkadaşlar her zaman 28 günde bir olan adetim son bi kaç aydır 31 güne çıktı.Tabi hamilemiyim diye heyecan oluyo her ay.Bu ay yine beklemedeyim.Bugün yarın olmam lazım.İnş. hamileyimdir...

inşşşşşşşşşşşşşş

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum bende iki gündür günümü geçiyorum bugün kan testi verdim sonucunu yarın alıcam ondan önce adet günümde idrar testi yaptım pozitif çıkmıştı hamile olduğumu hissdiyorum çünkü mide bulantım var aşırı halsizlik vücut ağrım var belimde kasığımda ağrılar var göğüslerimde şişlik ve ara ara ağrı oluyo sürekli yemek yeme isteği var idrara çıkma devamlı böyle işte inşallah ikinci bebeğime hamileyim allahın izniyle allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

pardon ya sanirim psikolojik yani o zaman arkadasimiza hayirli olsun bende istiyorum ya 2 hafta bekliycem daha ölüyorum meraktan ne yapacagim ben
olabilir canım neden üzüldün sen
yapma böyle seninde mucizen gelir inşşşşş

Son düzenleme:
kızlarrrr sonunda hamileyimmm :) çok şükür allahıma darısı hepinizin başınaaaaa öpüyorumm hepiniziii
hayırlı olsun canım
kızlar maalesef gebelik yokmuş heralde kist oluştu 5 te randevum var kısmet değilmiş neyapalım
üzülme canım öbür aya inş doktora gittinmi sonuc nee:26:
kızlar kan testi yaptırdım değer B-HCG için 44,76 bu ne demek

hamilesin demek hayırlı olsun canım

canım yarın kan testi yaptırcam bakalım ne cıkcak hayırlısı olsun haber veririm size tatlım...
canım cok gecmiş olsun allah şifa versin...
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 nazende__ kardelen5233+ way+ pelin67+ kardelen49

ses verin ya nerdesiniz bakıyım
eboşum ya ben yine cepten giriyodum sorun oldu yazamadan cıktım sen nasılsın iyisindir inş kocaman öpüyorum seni..
canım eşimin sonucunu sormuşsun
evet aldık beninde 5 cm kist varmış ameliyat olması gerekiyor dedi dr
gecmiş olsun canım allah şifa versin...
amin bitanem cok sagol allah razı olsun inş rabbim yüzlerim,z, güldürür hayırlısıyla...
merhabaa arkadaşlar ben nazende aranıza yeni katıldm 7 aylık evliyimm 5 şubat regl günümdü ama olmadm eşimle çocuğumz olsun istiyorz umarım bu gecikmee bi işarettir..
canım benimde aynı gündü ben yarın kan testi yaptırcam sende yapır bence varsa cıkar zaten hakkında hayırlısı olsun...
canım gec döllenme olmuş olabilir inş bebişin sıkı sıkı tutunur sana...

kızlar maalesef gebelik yokmuş heralde kist oluştu 5 te randevum var kısmet değilmiş neyapalım
canım benim ya üzülme hayırlısı olsun in bidaki ay gelir bebişin...
kızlarrrr sonunda hamileyimmm :) çok şükür allahıma darısı hepinizin başınaaaaa öpüyorumm hepiniziii
canım cok svindim tebrik ederim rabbım hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin
arkadaşlar ayın 5inde regl olmam gerekti ama olmadm biraz daha beklemelimiym test için yoksa yapmam mı gerek??
yapabılırsın canım bence varsa cıkar ama kan testi yaptır daha kesin sonuc alırısn hakkında hayırlısı olsun...
hayırlı olsun canım saglıklı kucagına alırsın inş darısı başımıza...

selam kızlar nasılsınız...ben hala adet olmadım yarın sabah kan vermeye gidecem benim icin dua edin olurmu güzel haberlerle döneyim sizlere canlarım kendinize iyi bakın hepinizi cok öpüyorum

kıslar bende bugun bazı testlerimi cerrahpaşa tıp fakultesinde yaptırdım kromozon testi içinde gün alıcam bu gece eşimle gitmem lazımmıs gün alırsam gidicez inş

birde ordada muayne ettiler smir testide yaptılar sonuclar 10 gün sonra cıkıcak :18:

birde su kromozonu yaptırsam rahatlıcam

bebişin hadi bakalım sonuçlar güzel çıksın
inşşş
kromozomlar da sorun 1000 1 çıkıyormuş
ötle dedi dr ama yinede yaptımak gerek demişti

nasılsın kuzum

İyiyim canımda insan bazen şaşırıyor ..........

Sağol canım ama geçmek bilmedi doktor iğne başladı birazdan gidip vurulucam.

Biraz geç gün veriyorlarmış diye duydum ama olsun çok pahalı testler bana 4 tane yazdı özelde 600 lira ödedim içime oturdu valla.Cerrahpaşadan rapormu çıkarmaya çalışıyorsun.

hayırlısı canım bigünde bebişinin müjdesi için gideceksin inşallah dr canım canını sıkma
çooooooook sevindim canım allah bağışlasın sana inşallah allah nazardan saklasın
canım inşallah sonuçların iyi olur simir testini bende ertesi gün vermişlerdi niye on gün sonra ya dediler merak ettim yoksa benimkiler bende doğru dürüst bakmadılar mı diye

Biraz geç gün veriyorlarmış diye duydum ama olsun çok pahalı testler bana 4 tane yazdı özelde 600 lira ödedim içime oturdu valla.Cerrahpaşadan rapormu çıkarmaya çalışıyorsun.
yooo rapor istemediler direk yolladılar hemde sanırım bedevaymıs o kanun kalkmıs para alma kanunu ordaki ilgili kıs söledi
inşallah canım nasılsın bakem dünürüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…