bebişin hadi bakalım sonuçlar güzel çıksın
inşşş
kromozomlar da sorun 1000 1 çıkıyormuş
ötle dedi dr ama yinede yaptımak gerek demişti
Selammm kızlar nasılsınız?
Kızlarr listede değişiklik var mı,hamiş var mı bu ara
Ben arada sırada giriyorum diye artık kimsede doğru dürüst cvp vermiyor!
Boncugumm beni listeden silersin kuzum sana zahmet...
Fazla kalamıcam kızlar Allah'a emanet olun...
cnm h.g zeynep kaygın gebeymişnasılsın canım
iyidir valla oturuyoz kurtlar vadisi biyandan kociş izliyo diğer yandan kızım evde sıkıldım da sıkıldım diye bizi yiyo ben pc başındayım işte sen ne yaptın canım sonuçlar iyi olur inşallahyooo rapor istemediler direk yolladılar hemde sanırım bedevaymıs o kanun kalkmıs para alma kanunu ordaki ilgili kıs söledi
inşallah canım nasılsın bakem dünürüü
merhaba kizlar nasilsiniz
ablammm bende özledim:)Ya çok sık giremiyorum o yuzden dedim bu arada o akşam senle konuştuktan sonra geldi kırmızılar,hayırlısı artıkherkese iyi akşamlar nasılsınız ?
anatoliam hoşgeldin kuzum özledim seni niye listeden silinceksin ya olurmu öyle şey kuzum sen aklımızdasın kalbimizdesin bunu biliyosun değilmi ?
ya güzel bi haber var sanırsam zeynep hamilemiymiş ay bi geçmişe döneyim ben
merhaba kizlar nasilsiniz
o sayımı vıkması lazımmı ss :26: bencede yapılması gerekiyor tb ama özellerde cok pahalı benden 2100 tl istediler versydim içime otutdu cerrahpaşada doktordan rica ettim önce biraz burası labrotuar değil fln dedi ama neticede yazdıı zaten sonucları oraya göstermicemkendi doktoruma göstericem inş
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum bende iki gündür günümü geçiyorum bugün kan testi verdim sonucunu yarın alıcam ondan önce adet günümde idrar testi yaptım pozitif çıkmıştı hamile olduğumu hissdiyorum çünkü mide bulantım var aşırı halsizlik vücut ağrım var belimde kasığımda ağrılar var göğüslerimde şişlik ve ara ara ağrı oluyo sürekli yemek yeme isteği var idrara çıkma devamlı böyle işte inşallah ikinci bebeğime hamileyim allahın izniyle allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
canım yarın kan testi yaptırcam bakalım ne cıkcak hayırlısı olsun haber veririm size tatlım...
canım cok gecmiş olsun allah şifa versin...
eboşum ya ben yine cepten giriyodum sorun oldu yazamadan cıktım sen nasılsın iyisindir inş kocaman öpüyorum seni..
gecmiş olsun canım allah şifa versin...
amin bitanem cok sagol allah razı olsun inş rabbim yüzlerim,z, güldürür hayırlısıyla...
canım benimde aynı gündü ben yarın kan testi yaptırcam sende yapır bence varsa cıkar zaten hakkında hayırlısı olsun...
canım gec döllenme olmuş olabilir inş bebişin sıkı sıkı tutunur sana...
canım benim ya üzülme hayırlısı olsun in bidaki ay gelir bebişin...
canım cok svindim tebrik ederim rabbım hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin
yapabılırsın canım bence varsa cıkar ama kan testi yaptır daha kesin sonuc alırısn hakkında hayırlısı olsun...
hayırlı olsun canım saglıklı kucagına alırsın inş darısı başımıza...
selam kızlar nasılsınız...ben hala adet olmadım yarın sabah kan vermeye gidecem benim icin dua edin olurmu güzel haberlerle döneyim sizlere canlarım kendinize iyi bakın hepinizi cok öpüyorum
kıslar bende bugun bazı testlerimi cerrahpaşa tıp fakultesinde yaptırdım kromozon testi içinde gün alıcam bu gece eşimle gitmem lazımmıs gün alırsam gidicez inş
birde ordada muayne ettiler smir testide yaptılar sonuclar 10 gün sonra cıkıcak :18:
birde su kromozonu yaptırsam rahatlıcam
kızlarrrr sonunda hamileyimmm:) çok şükür allahıma darısı hepinizin başınaaaaa öpüyorumm hepiniziii
Kızlar bu yıl hamilelik yılı galiba ne çok hamile haberi alıyoruz.İnşallah bizlerde bu kervana katılırız.
Eczacıya sor onlar daha iyi bilir ama bence hepsi aynı.
Canım bahar aylarına yaklaşıyoruz hava değişimlerinden dolayı bir çok kadının başına geliyor benim her sene böyle ara kanamalar yaşarım doktorumun dediği sürekli olursa önemli yosa bir kereden bişey olmaz ama tabi sen kendi doktoruna bu konuda bilgi ver bakalım o nediycek çünkü herkesin yaşadığı farklı oluyor.
Hayırlı olsun canım değerin güzel darısı bizlere inşallah...
kızlar maalesef gebelik yokmuş heralde kist oluştu 5 te randevum var kısmet değilmiş neyapalım
ben türkiyedeyim canım.ilk evlendiğim zaman korunmuyorduk ama aşı için öyle dedi dr bende aylık ipne ile korunmaya başladım.hatta burda biçok arkadaşım vuruldu hepsinin dr u da aynı 3 ay korunmasını söylemiş.zaten gebelik olmadığına emin olunduğunda vuruluyo.vurulduktan sora gebelik oluşursa aldırman gerekir dedi dr bana o yüzden iğne vuruldum korunmak için.bi dr una sor derim ben.
iyidir valla oturuyoz kurtlar vadisi biyandan kociş izliyo diğer yandan kızım evde sıkıldım da sıkıldım diye bizi yiyo ben pc başındayım işte sen ne yaptın canım sonuçlar iyi olur inşallah
selaaaaam iiii valla vakit geçiriyoz işteee
ablammm bende özledim:)Ya çok sık giremiyorum o yuzden dedim bu arada o akşam senle konuştuktan sonra geldi kırmızılar,hayırlısı artık
Doktora gittim dün takip edicekmiş...
Merhaba garip...
canım ya çok geçmiş olsun allahım şifa versin eşinecanım eşimin sonucunu sormuşsun
evet aldık beninde 5 cm kist varmış ameliyat olması gerekiyor dedi dr
garibim inşallah kuzum yüzümüz gülsün artıkcanim cok gecmis olsun,rabbim safi ismi ile sifa versin tatlim:16
insallah elazelcim yaaa,belki psikolojik bilmiyorum ama,bu aralar ruyamda hamilelikle alakali seyler göruyorum..rabbim hepimizin sikintilarini gidersin tatlim
cok sagolasin ebrarim,insallah canim dilerim en yakin zamanda hepimizin sirin mi sirin bebisleri olur
allah yardimcin olsun canim,hem gezmiste oluyorsun ne guzel
canim ruyalari nasil yorumlarsan öyle cikar derler yaaa,hakikatende öyle biliyorsun..sen iyi yorumla iyi ciksin tatlim ruyalarini..bu arada cok gecmis olsun canim yaa,rabbim sifani versin.kurtarsin seni su panik ataktan ve tum bu dertten muzdarip olanlarida insallah
canim cok gecmis olsun,allah sifa versin..dikkat et kendine,ada cayi,papatya,ilhamur kaynat ic tatlim..balli cörek otuda yiyebilirsen iyi olur tatlim...
kardelenbhr'cim bugun sonuclarini alacaksin dimii?insallah guzel haberlerle gelirsin tatlim
selinam hayırlısı olsun bitanem inşallah önümüzdeki ay gelmez kırmızılargünaydın canım.ben iyiyim sen nasılsın?
kardelencim merakla güzel haberini bekliyorum saate bakıp duruyorum inş hayırlı haberlerle gelirsin canım.
boncuğum ben bugun regl oldum,yeni tarihim 8 mart dünya kadınlar günü şansım yaver gidermi acaba
allah şifa versin kuzumSağol canım anca zaten içebiliyorum inşallah geçer artık.
canım endişelenme inşallah önemli bi sorun yoktur bide tiroit rahatsızlığı olanlarda düzensiz kanamalar olabiliyo devam ederse gidersin doktora canımne yapacagimi bilmiyorum canim,devam ederse doktorumu arayacagim..karnim sanciyor cok fena,sanki adet oluyormusum gibi.ama birden olmasi tuhaf dimiiiirabbim hayirlara cikarsin insallah
kardelenim hayırlısı olsun canım sıkma canını rabbim birgün ol diycek inşallahkızlar maalesef gebelik yokmuş heralde kist oluştu 5 te randevum var kısmet değilmiş neyapalım
kızlarrrr sonunda hamileyimmm:) çok şükür allahıma darısı hepinizin başınaaaaa öpüyorumm hepiniziii
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla.Umarım sende hamile kalınca diğer topiklere transfer olan arkadaşlardan olmazsın.
peloşum anladım zaten kuzum önemli değilcanım yarın kan testi yaptırcam bakalım ne cıkcak hayırlısı olsun haber veririm size tatlım...
eboşum ya ben yine cepten giriyodum sorun oldu yazamadan cıktım sen nasılsın iyisindir inş kocaman öpüyorum seni..
selam kızlar nasılsınız...ben hala adet olmadım yarın sabah kan vermeye gidecem benim icin dua edin olurmu güzel haberlerle döneyim sizlere canlarım kendinize iyi bakın hepinizi cok öpüyorum
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah tatlımkıslar bende bugun bazı testlerimi cerrahpaşa tıp fakultesinde yaptırdım kromozon testi içinde gün alıcam bu gece eşimle gitmem lazımmıs gün alırsam gidicez inş
birde ordada muayne ettiler smir testide yaptılar sonuclar 10 gün sonra cıkıcak :18:
birde su kromozonu yaptırsam rahatlıcam
ablammm bende özledim:)Ya çok sık giremiyorum o yuzden dedim bu arada o akşam senle konuştuktan sonra geldi kırmızılar,hayırlısı artık
Doktora gittim dün takip edicekmiş...
Merhaba garip...
kızlar misafir geldi ben çıkıyorum eboşum kusura bakma talımm iyi akşamlar hepinize kızlarr
bayağdır açtığımda kimseleri göremiyodum bugün kurtlar vadisinden kaçanlar mı geliyo acap eğer öyleyse iyiy ki yapmışlar şu diziyi
[sıze="3"]sağol canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?