Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Selammm kızlar nasılsınız?
Kızlarr listede değişiklik var mı,hamiş var mı bu ara
Ben arada sırada giriyorum diye artık kimsede doğru dürüst cvp vermiyor!
Boncugumm beni listeden silersin kuzum sana zahmet...
Fazla kalamıcam kızlar Allah'a emanet olun...

bebişin hadi bakalım sonuçlar güzel çıksın
inşşş
kromozomlar da sorun 1000 1 çıkıyormuş
ötle dedi dr ama yinede yaptımak gerek demişti

o sayımı vıkması lazımmı ss :26: bencede yapılması gerekiyor tb ama özellerde cok pahalı benden 2100 tl istediler versydim içime otutdu cerrahpaşada doktordan rica ettim önce biraz burası labrotuar değil fln dedi ama neticede yazdıı zaten sonucları oraya göstermicem kendi doktoruma göstericem inş

cnm h.g zeynep kaygın gebeymiş nasılsın canım

herkese iyi akşamlar nasılsınız ?
anatoliam hoşgeldin kuzum özledim seni niye listeden silinceksin ya olurmu öyle şey kuzum sen aklımızdasın kalbimizdesin bunu biliyosun değilmi ?
ya güzel bi haber var sanırsam zeynep hamilemiymiş ay bi geçmişe döneyim ben

yooo rapor istemediler direk yolladılar hemde sanırım bedevaymıs o kanun kalkmıs para alma kanunu ordaki ilgili kıs söledi

inşallah canım nasılsın bakem dünürüü
iyidir valla oturuyoz kurtlar vadisi biyandan kociş izliyo diğer yandan kızım evde sıkıldım da sıkıldım diye bizi yiyo ben pc başındayım işte sen ne yaptın canım sonuçlar iyi olur inşallah
merhaba kizlar nasilsiniz

selaaaaam iiii valla vakit geçiriyoz işteee

ablammm bende özledim:)Ya çok sık giremiyorum o yuzden dedim bu arada o akşam senle konuştuktan sonra geldi kırmızılar,hayırlısı artık
Doktora gittim dün takip edicekmiş...
merhaba kizlar nasilsiniz

Merhaba garip...

bayağdır açtığımda kimseleri göremiyodum bugün kurtlar vadisinden kaçanlar mı geliyo acap eğer öyleyse iyiy ki yapmışlar şu diziyi

bebişi itb da burç labartuvarı varmış ben oraya sordum eşimle beraber 400 tl dedi birde burada bir merkeze sordum onlarda 400tl deiler sonra baka bir has özel sordum 2500 tl gibi bir rakam çıkartılar bende gittim çukuova ünvts balcalıya gittiğim 2 ay sonrasına gün verdiler bekledim ama hiç ücret ödemedim

hayirli olsun canim,allah tamamina erdirsin

amin pelincim,insallah yarin ki kan testi yuzunu guldursun

elixsircim,insallah sonuclarin guzel cikar tatlim,takma kafana,

kızlarrrr sonunda hamileyimmm :) çok şükür allahıma darısı hepinizin başınaaaaa öpüyorumm hepiniziii

cok sevindim canim,hayirli ugurlu olsun bebegin

Kızlar bu yıl hamilelik yılı galiba ne çok hamile haberi alıyoruz.İnşallah bizlerde bu kervana katılırız.

evet masallah hamilelik yili gibi,rabbim hepimizin yuzunu guldursun

bilmiyorum tatlim,sanirim doktoruma sorsam daha iyi olacak,pekte konusmaz kendisi

kızlar maalesef gebelik yokmuş heralde kist oluştu 5 te randevum var kısmet değilmiş neyapalım

canim uzulme,insallah rabbim bir daha ki ay sevindirsin

canim bana hic bu konuda doktorum hic birsey demediiisende 4 asi karistirip mi vurulmustun?yoksa sadece kizamikcik mi???haftaya randevum var sorucam ama,pek konuskan degil kendisisen 1 defami vuruldun canim yoksa benim gibi 3 defa belli araliklar ilemi vuruldun???:26::26::26:

aleykum selam canim,nasilsin??:26::26:

ablammm bende özledim:)Ya çok sık giremiyorum o yuzden dedim bu arada o akşam senle konuştuktan sonra geldi kırmızılar,hayırlısı artık

Merhaba garip...

merhaba canim,nasilsin??

canım eşimin sonucunu sormuşsun
evet aldık beninde 5 cm kist varmış ameliyat olması gerekiyor dedi dr
canım ya çok geçmiş olsun allahım şifa versin eşine
ameliyatı çok başarılı geçer umarım
garibim inşallah kuzum yüzümüz gülsün artık
selinam hayırlısı olsun bitanem inşallah önümüzdeki ay gelmez kırmızılar
buarada bugün süpermişsin prof olmaya adaysın valla ayrıca çokda güldürdün beni
Sağol canım anca zaten içebiliyorum inşallah geçer artık.
allah şifa versin kuzum
ne yapacagimi bilmiyorum canim,devam ederse doktorumu arayacagim..karnim sanciyor cok fena,sanki adet oluyormusum gibi.ama birden olmasi tuhaf dimiiiirabbim hayirlara cikarsin insallah
canım endişelenme inşallah önemli bi sorun yoktur bide tiroit rahatsızlığı olanlarda düzensiz kanamalar olabiliyo devam ederse gidersin doktora canım
kızlar maalesef gebelik yokmuş heralde kist oluştu 5 te randevum var kısmet değilmiş neyapalım
kardelenim hayırlısı olsun canım sıkma canını rabbim birgün ol diycek inşallah
kızlarrrr sonunda hamileyimmm :) çok şükür allahıma darısı hepinizin başınaaaaa öpüyorumm hepiniziii

ay negüzel ya tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin darısıda bize olsun inşallah
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla.Umarım sende hamile kalınca diğer topiklere transfer olan arkadaşlardan olmazsın.

peloşum anladım zaten kuzum önemli değil
ay heyecan oluyorum inanki inşallah pozitif çıkıcak testin kuzum dualarım seninle
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah tatlım

Merhaba garip...

ablasının güzeli kıyamam sana sağlık olsun düzenli olabilmek kadar güzel bişey yok bunu bil
inşallah takip sonucu hamiş kalıcan kuzum .önümüzdeki hafta buluşuruz nasipse tamammı

QUOTE=sunger;17587753]yeeeeeeeteeeeeeeeer sende hoş geldiiin bebeeeemmm[/QUOTE]

[sıze="3"]sağol canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…