Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

rabbim en yakin zamanda yuzunu guldursun ebrarcim,hayirli evlatlar versin sana..birdaha mi genc olucaz canim,bu gunlerin tadini cikarmak lazim.yoksa eslerimizede kendimizede hayti zindan ediyoruz valla

amin canım inşallah yaa hepimizin yüzü güler inşallah
ben zaten bütün gençliğimi bebek uğruna zehir ederek geçirdim bundan sonra gelmesin ya istemiyorum

hoşgeldiniz tatlışlar nasılsınız ?
aleynam adet oldunmu kuzum ya hiç bahsetmedin ?
birsenim sen nasıl oldun grip geçtimi?

niyekine komik tarafımdan kalkmışım söyle kız merak ettim ba karışmam küserim haa
neyse herkes gitti bende dolaşıyım birazcık
aman dışarda dolandığın yetmiyo bide burda geziyon öylemi seni gidi gezekçi
canım değerlerini 2 güne ölçtür 2 katı ve fazlası artıyosa normal gebelik inşallah öyledir
iyiyiz canım senin güzel haberini bekliyoruz merakla
kardelen49 napıyon nasıl gidiyo hayat
kızlar maalesef gebelik yokmuş heralde kist oluştu 5 te randevum var kısmet değilmiş neyapalım
inşallah önemli bi kist değildir çabuk geçer hayırlısı olsun
kızlarrrr sonunda hamileyimmm :) çok şükür allahıma darısı hepinizin başınaaaaa öpüyorumm hepiniziii
hadi bakalım hayırlısıyla sağlıklıca doğurmak nasip etsin bu arada sende nasılsa hamiş oldum diye kaçma arada zahmet olmazsa bilgi ver
Kızlar bu yıl hamilelik yılı galiba ne çok hamile haberi alıyoruz.İnşallah bizlerde bu kervana katılırız.
inşallah bu sene tüm topik hamiş kalır
boncuğum nasılsın ya fazla görüşemiyoz kendine iyi bak şeker kız
canım ya üzülme ama tam sonuç almadan fazla umutlanma sonra daha çok üzülürsün nşallah sonucunu sevindirici haber alırsın
aşkolsun tutiş 3-5 gün gelmedi diye sileceksek çok kişi silinmesi gerek sen kafanı bunlara takma biz arkandayız
ablammm bende özledim:)Ya çok sık giremiyorum o yuzden dedim bu arada o akşam senle konuştuktan sonra geldi kırmızılar,hayırlısı artık
Doktora gittim dün takip edicekmiş...

Merhaba garip...
hadi bakalım inşallah dr takip güzel sonuçlanır bize güzel müjdeli haberler verirsin

evet canım buhafta ara verdik nasipse devam ediyoruz önümüzdeki hafta
evet bende çok sevindim zeynebe darısı bizlere[/QUOTE]
ebrar ya sende kendini üzüp durma pozitif düşün pozitif sonuç al
mrb kızlar nasılsınız,,,bende bibakayım dedim.
ya sende kaçak samyeli hemen geldin gidiyon
kız birsen altta varsın ne sesin çıkmıyo iii misinn
canım geçmişi okuyodum anca okudum anca cevap yazıyom sen nasılsın kızın nasıl

amin canım inşallah yaa hepimizin yüzü güler inşallah
ben zaten bütün gençliğimi bebek uğruna zehir ederek geçirdim bundan sonra gelmesin ya istemiyorum

hoşgeldiniz tatlışlar nasılsınız ?
aleynam adet oldunmu kuzum ya hiç bahsetmedin ?
birsenim sen nasıl oldun grip geçtimi?

kendini üzme Allahtan ümit kesilmez ama tıptan da yardım almak gerekiyo bence üzülmeyeceğini bilse eşin ikna olur dr gitmeye sana dayanamıyo kendini toparla ayakta kalmayı beceremezsen kendi başına arkandan iten çok olur ama her seferinde kalkarsan bidaha uğraşamazlar bende pek iyi sayılmam daha iyileşemedim kötü bi grip ya

Son düzenleme:
seni varya sevtun gibi pataklarım hem beni yanlız bırakın hemde gezekçi deyin gezeyom varmı diyeceğin
ya birsenim pozitif düşün düşün noluyoki ne geçti elime bide bakıyım bide negatif düşünüyim
insallah ebrarim,öyle deme tatlim..rabbim bundan sonra iki dunyada yuzunun aki olacak evlat versin sanaaa
aminnnnnnnnnnnnnnn hepimize kuzum
ayrıca mesajına cevap yazamadım sende iyki varsın canım saol

neyse ben bulaşıkları yıkayım gelirim yoksam sabah zor geliyo bekleyin beni

sağol cnm bnm,maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin
Sen napıyosun var mı bi değişiklik tedavi falan?
testlere basladım canım bir baslangıc yaptım cok şükür
gelinimle ilgilen biraazz bozusmayalıım dürücüüm
inş bende bedeva yaptırıcam yeteriim veremem o kadar paraa
inşallah canımmm
inş ebrarım nasılsının iyimisin

ya kuzum tıpdada çok çare aradık siz beni yeni tanıyosunuz ben tam 8 yıl uğraştım bu işle ama artık pes ettim galiba
valla kuzum ayakta durmayı başarıyorum çok şükür arkamdan kimse itemez allahın izniyle
allahım şifa versin sanada canım

verme zaten zaten canım
zaten bu tedavilerde para yeiştiremiyorum birde bunlara para bulacak olursak

ben kaçtım yaa kusura bakmayın ablasına gitmemiz gerekiyo saat geç oldu ama neyse
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

Bazen halimize Melek'ler imrenir... Bazen de halimizden Şeytan bile iğrenir [Hz. Mevlana]
.

Son düzenleme:
yine ben geldimmmmm
birsenim sağol kuzumm ne bilim benden söylemesi:)gerisi size kalmış...

eboşumm sen bugun iyi değilsin sanırım,bi ara görüşelim olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…