aleykum selam canim,nasilsin??:26::26:
iiii valla bildiğin gibi çalışmalar devam
merhaba canim,nasilsin??
QUOTE=sunger;17587753]yeeeeeeeteeeeeeeeer sende hoş geldiiin bebeeeemmm
slm sunger nasılsın canım?
o kadar umitliydim ki bu ay hamileliten kizlarr,tum ümitlerim alt ust olduuuu
ilk defa uzun sureli,ve cok gögus acilarim vardiiii
mide bulantilarim
taaaa kii bugun o kanama gelene kadar
adetime tam 8 gun var,ama sanirim ben adet oldum kizlar
karnimda siskinlik,adet sancisi,ve sivi sekilde kanamam varrr
iki gundur ruyalarimda hamilelik,bebek göruyordum oysaa
rabbimden gelene raziyim,boynum kildan ince dilerse verir dilerse vermez
ama bu imtian cok agirrrrrrrrabbim hepimize sabirlik versin
kimle konussan konu bebek,herkes yuzume yazik ifadeleriyle bakiyor,arkamdan konusuyor..
ama rabbimin taktirini sorgulamak benim gibi gunahkar bir kulun hadiii degil,hicbirsey benim elimde degil,keske bilseler ve anlasalar
2 yildir her ay ümit ediyorum,ama sonuc hep huzun ve gözyasiiii
canım yaa nolur üzülme çok zor biliyorum ama elimizdende bişey gelmiyoki allahım dilemeden olmuyo işte .bugün bende çok ağlama modundayım bütün gün eşimle gezdik hava çok güzeldi çok keyifli birgündü eve dönerken birden bebek konusu düştü aklıma başladım ağlamaya eşime dedim çokmu şey istiyorum ben neden bizde normal insanlar gibi değilizo kadar umitliydim ki bu ay hamileliten kizlarr,tum ümitlerim alt ust olduuuu
ilk defa uzun sureli,ve cok gögus acilarim vardiiii
mide bulantilarim
taaaa kii bugun o kanama gelene kadar
adetime tam 8 gun var,ama sanirim ben adet oldum kizlar
karnimda siskinlik,adet sancisi,ve sivi sekilde kanamam varrr
iki gundur ruyalarimda hamilelik,bebek göruyordum oysaa
rabbimden gelene raziyim,boynum kildan ince dilerse verir dilerse vermez
ama bu imtian cok agirrrrrrrrabbim hepimize sabirlik versin
kimle konussan konu bebek,herkes yuzume yazik ifadeleriyle bakiyor,arkamdan konusuyor..
ama rabbimin taktirini sorgulamak benim gibi gunahkar bir kulun hadiii degil,hicbirsey benim elimde degil,keske bilseler ve anlasalar
2 yildir her ay ümit ediyorum,ama sonuc hep huzun ve gözyasiiii
[
canım ya öyle yıkılmış gibi yazma elbet olacak bigün dolacak o kucağın inan bide kendini şartlama şartladığın zaman daha acı geliyo o rüyalar bulantılar ben hepsine alıştım olsa bile artık bana o belirtiler umut vermiyo ama emin ol hamile olunca o belirtiler değil anneliğin hissedtirecek herşeyi sabır canım allah herşeyin iyisins bilihyo vardır bi bildiği
inşallah canım peki ameliyat nezaman?
canım yaa nolur üzülme çok zor biliyorum ama elimizdende bişey gelmiyoki allahım dilemeden olmuyo işte .bugün bende çok ağlama modundayım bütün gün eşimle gezdik hava çok güzeldi çok keyifli birgündü eve dönerken birden bebek konusu düştü aklıma başladım ağlamaya eşime dedim çokmu şey istiyorum ben neden bizde normal insanlar gibi değilizaslında yanlış bikelime kullandım biliyorumda bazen geliyolar işte .eşimde kızdı niye günümüzü böyle kötü bitiriyosun yapma filan dedi off adamıda üzdüm kendimide .allahım hayırlısını nasip etsin ama artık ben çocuk düşünmek istemiyorum eşimde dedi sen bukadar yıpratıyosun kendini bakalım olursa kıymet bilicekmi .yaa düşün düşün çıkamıyo insan içinden ama biraz mola diyorum yaa
sende üzülme canım bide belkide yerleşmedir istersen bitest yaptır yaa
sağol ebrarım nası olayım zeynebin bebişini duyunca mutlu oldum darısı isteyen hepimize bu hafta duaya ara vermişsin haftaya baştan mı başlıyoz
haklisin sungercim,ama ilk defa bu kadar yogundu belirtilerimhala göguslerime dokunamiyorum cok aciyor..sabahtan beri hamilelikten degilse neden diye dusunmekten kafan allak bullak olduuu:18::18::18::18::18:insallah kötu birsey yoktur:18::18::18::18:cok sagol destegin icin,iyiki varsiniz
[
canım göğüs ağrıları oluyo benimde öyle olur dokunamam ama hamilede değilimdir bide hamileliği yaşayan biri olarak belirtilerin çoğunu biz o kadar inceliyozki her şeyi ona yoruyoz normalde hiç dikkat edilecek şeyler değiller sabır canım sabır elden gelmiyo bişeyyy
canım aslında hemen yatıralım dedi dr ama işte biraz para istediler onu ayarlayalım yatcak yatıktan sonrada 1 hafta içind ameliyatı olcak
çünki kist büyük olduğu için zaman kaybetmeyin dedi
haklisin canim,biz herseyi inceledikce ve kendimizi dinledikce herseyi ona yoruyoruz...iyiki sizler varsiniz,bu konulari konusup dertlesebildigim tek kisilersiniz,hepinizden rabbim razi olsunnn insallah
he valla iyiki benim içnde öyle siz varsınız siz olmasanız ne yapardım bizi bizden başka anlayan yok
ben kaçıyom arkadaşlar allah herkezin gönlündekini kucağına nasip etsin inşallah yarın yeni bi gün kimbilirbelki bebişlerimizle uyanırız yeni bi güne hayat her şeye kaadir
semoşum nasılsın canım özledim seni yaamrb kızlar nasılsınız,,,bende bibakayım dedim.
evet öyle canım ama insan bazen dayanamıyo işte bizleride eşlerimizden ve sizlerden başka kimse anlamıyoki .eşlerimizin işi çok daha zor ama nebiliyim işte yaa hayırlısı olur inşallahinşallah ebrarım önce size sonra bana ben hep öyle dua ediyorum önce bebişi hiç olmayanlara nasip et sonrada bana diye inşallah duyacak sesimizi bi gün eşin haklı aslında olan olmayan her şeyde vardır bi hayırdır kendine o kadar yüklenmen doğru değil bide eşinin yanında o kadar tepkiler gösterme biiz yine ağlıyoz rahatlıyoz yada onlar bizi rahatlatıyolar ama bide onları düşün ne ağlaya biliyolar nede birileriyle paylaşıp rahatlıyolar biliyorum zor ama ne yapabiliriz tevekkülden başka
canım telefon geldi yazamadım kusura bakma çok öptüm seni canımben çıkmak zorundayım kızlar. çok uykum var. yatıcam.. öpüyorum hepinizi. Allaha emanet olun.
evet canım buhafta ara verdik nasipse devam ediyoruz önümüzdeki hafta
evet bende çok sevindim zeynebe darısı bizler
bende öyleyim ebrarcim,esimle gezerken hicbirsey yoken agliyorum..adamin morali sifir tabiii,birde benim esim dede sperm eksikligi oldugu icin,test sonuclari ciktiktan sonra hic yapmamaya calisiyorum,zaten uzuluyor sperm lerim eksik diyeeeama bu imtian cok agir ebrarim,allah bize sabirlik versin..kimse ile konusamiyorum..birde ben 2 yillik evliyim..neden olmuyor,korunyormusunuz,doktora gidin, vs sözleri beni cok uzuyor..yok canim yerlesme kanamasi falan degil,ayni adet gibi hem yogun,hemde karin ve kasik agrisi ileee..rabbim hepimizin yuzunu guldursun,inan kendim icin istedigimde sizin icinde istiyor ve dua ediyorum..uzulme canim.belki böyle yazarak sizide uzdum hakkinizi helal edinnn....
semoşum nasılsın canım özledim seni yaa
evet öyle canım ama insan bazen dayanamıyo işte bizleride eşlerimizden ve sizlerden başka kimse anlamıyoki .eşlerimizin işi çok daha zor ama nebiliyim işte yaa hayırlısı olur inşallah
canım telefon geldi yazamadım kusura bakma çok öptüm seni canım
ah be canım çok zormuş gerçektende bende 10 yıldır bekliyorum artık beklemeyede niyetim yok gelir yada gelmez artık eşimi ve kendimi düşünücem .vardır bundada hayır diyorum
yok canım sen yazdın diye üzülmüyoruzki hep üzüntülüyüz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?