- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
kardelencim bende pıhtılaşma var yarın doktora gidicem zaten geçmediyse doğum kontrol hapı vericem demiştisonrada iğnelere başlanacak işte sıkıldım artık ben ya aman yoruldum bıktım her ay yeni bir halt çıkyo bizde insan değilmiyiz ya niye ya niye böyle oluyo
`tam atlatamadım garipcim,yarına dah iyi olurum inşallah.
sende neler var,neler yok,keyifler yerinde mi?
henüz çıkması mümkün değil,çıksa bile yanıltıcı olabilir,çünkü iğnede de lh hormonu mevcut.
nerdesin kuzu,görüşemiyoruz epeydir.
duru cum selam
ben çıkıyorum,belki daha sonra tekrar gelirim.
deryayıda merak etmeye başladım,ulaşamıyorum bi türlü.
allah hayırlısını nasip etsin keyfinin yerinde olmasına sevindimbuarada DERİNİMİN hepinize çok selamı var hepinizi çok özlemiş ama pc sorunu çözülmemiş
ayrıca adet olmuş keyfi yerindeydi
Öyle düşünme laf aramızda ben de bir mucizeyim 16 yaşındayken kanser hastalığna yakalandım 21 yıl önce kanseri yenmek büyük mesele idi bu ülkede herkes öleceğimi bekliyordu bak ben yaşıyorum ...Mucizelere inanmak lazım tatlım.Ne büyüktür o Allah yoktan var eder şükür
Geç kaldım galiba cvp vermekte selam tatlım,biraz iş yapıyorum biraz pc ye bakıyorum kaçırıyorum arada bir yazılanları
herkese hayirli aksamlar nasilsiniz kizlar.....2gundur annemlerdeydim gecmise bi bakim neler var
cnm belkıde bu zamana kadar denk gelmemıstır olabılır ama sen ovülasyon günlerını takıp et bence o zamanlarde denk getırmeye calıskonu açtım ama pek cevap gelmedi size sorsam arkadaşlar fikriniz vardır elbet..
merak ediyorum hamile kalabilmek için haftada kaç kez cinsel birliktelik olmalı? bizim eşimle çok düzenli bir birlikteliğimiz yok haftada anca 1 kere bazen 2 haftada bir de oluyor. halbuki 2 sene bile olmadı evleneli. ama ya eşim işinden dolayı hafta içi çok yorgun ya ben (genelde) istemiyorum ya evde misafir oluyor vs bir sürü neden var.. bu sebeple hamile kalamıyor olabilir miyim?düzensiz bir cinsel hayat yüzünden? nasıl düzene sokabilirim bunu içinde hiçbir fikrim yok açıkcası. teşekkür ederimm cevaplayan herkese..
ah canım sen bir göründün bir kayboldun bende merak ettim senin ışışgın yanıyodu dedim bu hatun nirde nihayet buldum nerde oldugunu okudum orda yazanları helede umutbizim olsunun son cümlesi beni çok bitirdi içimden sanki bir şeyler koptu kızımsız oglumsuz dedigicümle çok dohkunaklıydı ya ben inanıyorum elbet birgün bizde annelik mertebesine ulaşıcez bebem bunu unutmayalım işşallah tutar allahım umutlarını boşa çıkarmasın yaradan emek veriyosun hem ruhem hem bedenen yıpranıyosun helede sonucu ne gatif olunca allahım işte ozaman bittigimiz an ben her ay reglim gelince ogün ölü gibi geçiriyorum çok aglıyorum gene yıkım her seferindebu gece buraya kimse uğramıcak galiba.
bu arada ben mi kaçırdım,yoksa haberiniz oldu mu?
umutbizimolsun arkadaşımızın tüpü tutmamış galiba
rabbim en kısa zamanda kendiliğinden hamiş olmayı nasib etsin inşallah.
canım benim gün aşırı ilişliye girmen lazım arkadaşımızın dedigi gibi ugur bocugunun dedigi gibi canım yumurtlama günlerini kaçırma birde bir gün dur bir gün yaramazlık yapkonu açtım ama pek cevap gelmedi size sorsam arkadaşlar fikriniz vardır elbet..
merak ediyorum hamile kalabilmek için haftada kaç kez cinsel birliktelik olmalı? bizim eşimle çok düzenli bir birlikteliğimiz yok haftada anca 1 kere bazen 2 haftada bir de oluyor. halbuki 2 sene bile olmadı evleneli. ama ya eşim işinden dolayı hafta içi çok yorgun ya ben (genelde) istemiyorum ya evde misafir oluyor vs bir sürü neden var.. bu sebeple hamile kalamıyor olabilir miyim?düzensiz bir cinsel hayat yüzünden? nasıl düzene sokabilirim bunu içinde hiçbir fikrim yok açıkcası. teşekkür ederimm cevaplayan herkese..
ben varım ben bebemherkese hayirli aksamlar nasilsiniz kizlar.....2gundur annemlerdeydim gecmise bi bakim neler var
kardeloşum vakıt bulamıyom cnm yaeskısı gıbı çok gıremıyorum aklım burda ama ıste ıkıgündürde benımkı evde ondan fırsat olmuyor sımdıde zorla uyuttum bıraz durup bısıyler yıyıp bende yatıcam sen nasılsın adet gününde gelmıs catmıs hadı hayırlısı
garıbım görmedım cnm ya hemen degıstırım kusurabakma
cnm belkıde bu zamana kadar denk gelmemıstır olabılır ama sen ovülasyon günlerını takıp et bence o zamanlarde denk getırmeye calıs
kizlar gecmise bakamadim cok sayfa var kusura bakmayin kalbim sanciyo kac gundur
arkadasim adini unuttum sagol iyi olmaya calisiyorum aramiza hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?