Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar yardım edin ben yeni üyeyim
arkadaşlar ben aşılama yaptıdım bügün 6. gün
aşırı kasık agrısı yaşadım doktora gittim doktor yumurtaların büyümeye devam etmiş dikkatli ol dedi bu neyin belirtisi bi fikriniz varmı?

Canım yumurtalıkların uyarıldığı için birden fazla yumurtmalan olmuştur çatlayanların yanısıra çatlamayan yumurtaların büyüme yapmıştır korkulacak bir şey yok..Aşılamalar klomifen sitrat eşliğinde yapıldığı için bu sancılar çok normal yüreğini ferah tut....Tecrübeyle sabittir başımdan geçti biliyorum.. Hayırlısı olsun inşallah...Sevgiler....

Merhaba arkadaşım hoş geldin mekanına.ben aranızda yeniyim.. Seninde kandilin mübarek olsun

merhaba arkadaslar ben yeniyim aranızda herkesin kandili mübarek olsun

Merhaba canım, ben de bir kaç gün önce dahil oldum bu güzel insanların arasına..Herkes çok sıcakkanlı burada herkes çok candan Allah razı olsun..Sen de hoş geldin sefalar getirdin

Bacım bende okudum bitti..Rabbim böyle mübarek bir gecenin yüzü suyu hürmetine kabul etsin,sizleri hayırlısıyla meleklerinize tez zamanda kavuştursun inşallah.....Aminn
aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnaminnnnnnnnnnnnn

Canım benim acil şifalar dilerim..Dualarımız sizinle..Sağlıcakla gidin dönün inşallah...

teşekür edrim canım inşş rabbimim yardımı sizlerin dualrıyla inşşşşş biz bu sıkıtıları aşacağız

Allah iyilikler versin bacım.İyiyim çok şükür rabbim bu günlerimizi aratmasın...

amin durucuğum canım
en büyük yüce sevgilin doğum günü rabbim sevgili peygaberimiz (sav)hürmetine dualrımız kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

yorgunluk dışında iyiyim canım çok şükür bu günümüze

canım bende yorgunluktan ölüyorum eşime hasyatacağı için pijama falan almaya çıktım çok dolaştım sanırım eve geldim bir duş alim dedim ayağımı kestim banyoda kanıyor şimdi

canım bende yorgunluktan ölüyorum eşime hasyatacağı için pijama falan almaya çıktım çok dolaştım sanırım eve geldim bir duş alim dedim ayağımı kestim banyoda kanıyor şimdi

ay canımyaaaaaaaaaaaaa dikkatli olsaydın keşke ay çok üzüldüm yaaaaaaaa hayırdır eşinin neyi var geçmiş olsun rabim şifa versin inşallah eşine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…