Canım yumurtalıkların uyarıldığı için birden fazla yumurtmalan olmuştur çatlayanların yanısıra çatlamayan yumurtaların büyüme yapmıştır korkulacak bir şey yok..Aşılamalar klomifen sitrat eşliğinde yapıldığı için bu sancılar çok normal yüreğini ferah tut....Tecrübeyle sabittir başımdan geçti biliyorum.. Hayırlısı olsun inşallah...Sevgiler....kızlar yardım edin ben yeni üyeyim
arkadaşlar ben aşılama yaptıdım bügün 6. gün
aşırı kasık agrısı yaşadım doktora gittim doktor yumurtaların büyümeye devam etmiş dikkatli ol dedi bu neyin belirtisi bi fikriniz varmı?
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm16:[COLOR="red"öncelikle herkezin kandilini kutluyorum çok şükür evimdeyim misafirlerimde gitti leptobumla baş başayım ama çok yorgunum sizleride çok özledim geçmişi çok fazla okuyamadım ama beni soran bana yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum yeni gelişmeler güzel haberler varmı çok merak ediyorum inşallah güzel haberler alırım diye dua ediyorum [/COLOR]
merhaba arkadaslar ben yeniyim aranızda herkesin kandili mübarek olsun
merhaba arkadaşım hoş geldin mekanına.ben aranızda yeniyim.. Seninde kandilin mübarek olsun
hoş geldin hayılı kandiller
aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnaminnnnnnnnnnnnnBacım bende okudum bitti..Rabbim böyle mübarek bir gecenin yüzü suyu hürmetine kabul etsin,sizleri hayırlısıyla meleklerinize tez zamanda kavuştursun inşallah.....Aminn
Canım benim acil şifalar dilerim..Dualarımız sizinle..Sağlıcakla gidin dönün inşallah...
yetercim nasılsın görüşmeyeli ay özledim kız hepinizi
Allah iyilikler versin bacım.İyiyim çok şükür rabbim bu günlerimizi aratmasın...sağol canım sen nasılsın
Allah iyilikler versin bacım.İyiyim çok şükür rabbim bu günlerimizi aratmasın...
sağol tatlım iyiyim canım senden ne haber
amin durucuğum canım
en büyük yüce sevgilin doğum günü rabbim sevgili peygaberimiz (sav)hürmetine dualrımız kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
yorgunluk dışında iyiyim canım çok şükür bu günümüze
canım bende yorgunluktan ölüyorum eşime hasyatacağı için pijama falan almaya çıktım çok dolaştım sanırım eve geldim bir duş alim dedim ayağımı kestim banyoda kanıyor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?