Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben kacıyorum kızlar musadenızle kardesıme pasta yapıcam daaa allaha emanet olun ablacım senıde cok opuyorum tatlım

ebrar için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15bitti
GARİP.........................15
DURU..........................15bitti
LAGRİMA.....................15bitti
SELİNA.......................15
YETER........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
DERYA........................15bitti
ANATOLİA...................15bitti
WAY..........................15
ELİXSİR......................15bitti
SAMYELİ....................15
BANU.........................15
MİRANDA....................15bitti
SUNGER......................15bitti
NANELİŞKR..................15bitti
EGAL..........................15bitti
DERDA........................10bitti
BİRSEN........................8

NURGÜL için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15bitti
GARİP.........................15
DURU.........................15bitti
LAGRİMA.....................15bitti
SELİNA.......................15
YETER........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
DERYA........................15bitti
ANATOLİA...................15bitti
WAY..........................15
ELİXSİR.....................15bitti
SAMYELİ....................15
BANU........................15
MİRANDA...................15bitti
SUNGER.....................15bitti
NANELİŞKR.................15bitti
EGAL.........................15bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN.......................8

merhaba ben geldim arkadaşlar geçmişe bakamadım daha ama umarım herkez iyidir ebrarcım kırmızılar gelmiş hayırlısı olsun canım

ıyı bebısım demekkı sende duzelme var cok sukur rabbım vermeyecekse bebıs varken vermesın kırmızıları onun dısında aratmasın

ben kacıyorum kızlar musadenızle kardesıme pasta yapıcam daaa allaha emanet olun ablacım senıde cok opuyorum tatlım

amin kuzum inşallah sadece hamişken gelmesin kırmızılar
bende çok öpüyorum seni kolay gelsin görüşürüz

merhaba ben geldim arkadaşlar geçmişe bakamadım daha ama umarım herkez iyidir ebrarcım kırmızılar gelmiş hayırlısı olsun canım

hoşgeldin canım nasılsın cimcime nasıl?
evet kırmızılar geleli çok oldu bitecek nerdeyse ama inanki ben gelmesine seviniyorum düzensiz olunca

# ebrar_53+
# SeLiNa23
# KAYRAM29+
# sunger+
# elixsir+
KIZLAR BEN GELDİM BİR MERHABA DEYİM DEDİMDE BENİM YAVRU KIZIYO GENE YAKALADI HATUN BAŞINDA BENİ
EBRARCIM TOMBULUN RESMİNİ ÇEKTİM İŞŞALLAH AKŞAM FACEYE EKLİCEMDE SAN BİR ŞEY SORCEM BEN TOMBULUN SUYUNA DAMLA ALDIM VİTANİN DAMLATINCA PEMBE OLUYO BİRDE EŞİM YEM ALDI KONUŞMASI İÇİN ACABA DİYORUM MEYVALI YEMLER VARMIŞ ALSAM YERMİ BİRDE YUMURTANIN SARISINI YİYOLARMIŞ DENESEN YERMİ MAYDONOZ ÖLDÜRÜYOMUŞ DEDİLER KIVIRCIK ÇOK SEVİYO BİRDE TURBU BİR KEMİRMESİ VAR SORMA GÜLMEKTEN YERLERE YATARSIN YARDIM EDRMİSİN YEMİ ALIYUIMMI ALMIYIMMI DİŞ KAŞIYICISINIDA ALDIM DAHA ALINICAK BİR ŞEYLER VARMI
BU ARADA ÇOK KALABALIGIZ MAŞŞALLAH AMA BENİM BİRAZDAN ÇIKMAM LAZIM YAVRUYLA MİSAFİRLİGE GİDİCEZDE

h.g canım nasılsınn
bilmem iyimiyim değilmiyim bugün adet olmam lazım ama şimdilik yok bişey bi belirti filan da yok merakla bekliyorum işte düşünmeyim diyorum ama elimde değil sabah 3 kere üzerimi giyip ecz gitmeye karar verdim sonra vazgeçtim daha çıkmaz yada belki olurum diye
hoşgeldin canım nasılsın cimcime nasıl?
evet kırmızılar geleli çok oldu bitecek nerdeyse ama inanki ben gelmesine seviniyorum düzensiz olunca

iyi olmaya çalışıyorum canım cimcime okuldan geldi çizgi flim izliyo şimdi düzensiz adet olmak çok zor canım ben kendim yaşamadım ama ablamdan biliyorum 6 sene bebişi olmadı adet düzeni yok tu ama şimdi çok şükür 2 çocuğu var darısı sana inşallah

selam hoş geldin canım ne yaptın nasılsın kuşmu aldın ne aldın sende neyden bahsediyon acep ben kaçırmışımda

benimde işlerim var halletmeliyim sonra görüşürüz öpüyorum sizi
kolay gelsin canım
kıss nerelerdesin sennn ayy kus mu aldın kusuum

iyi yapmıssın almamakla biraz daha gecsin canım inş kırmısılar gelmezzz

abla ben okudum bitti yazıverdim.bu arada doğum günün kutlu olsun rabbim en kısa zamanda dileğini nasip etsin inş sağlıkla mutlulukla bebişle gelsin yeni yaşın.

kayram regl olmuşsun geçmiş olsun canım.böğürtlen kökünü ben adetin 4.cü günü içtim canım ama ne kadar kullanılacağı hakkında bilgim yok.araştırayım yazarım yine.
samyeli tebrik ederim canım rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin yavrunu sağlıklı bir hamilelik dileğiyle inş

kolay gelsin canım

inşallah canım ama güvenemiyorumki nadirde olsa bazen gecikmeler oluyoya yine ondan mı acaba diyorum kendimi dinleyip duruyorum bakalım ne olacak pek umudum yok ama

teşekkür ederim bebem sag olasın önceliklle tekrardan geçmiş olsun deyim kız bir dilim bende isterim haberin olsun pastadancanım kafayı takınca oluyorum ben sonrada kendime gelmesi epey alıyo ama kararlıyım hep o yeniyo beni allahım nasip ederse ben galip gelicem bu sefertabi yapabilirsemadetlerin düzenliymiş maşşallah bebem sevindim vallahi hade balakım düzenliyse sorun yok

canım yanınada gitti ama evden gitti neymiş komşuya gitmiş yanına gitsede bir şey degişmiyoki hatun yanına bile yanaştırmıyo garibi vallahi bu aralar çok zayıfladı kot pantolonları dar gelen adama şimdi bol geliyo dedim gel kandilde gidelim diye dediki gidersem gene dışlar ben buna dayanamam korkuyorum anası yüzünden bir şey olucak diye ben anne olsam asla böyle yapmam ne gaddar anası varmış ben bunu anladım
Ben çıkıyorum namaz kılmam lazım benim yavruyu gezmeye götürücem tabi kafam alırsa okadar ihtiyacım varki tek kalmaya ama nerde

blagodevoyce hiranur_87 sunger+ ragnev aysosman sevtun2+

KISLAR NASILSINIZZ sesiniz cıkmıyooo

yaa yeterim nerde benimmmmmm:92::92::92::92:

selam hoş geldin canım ne yaptın nasılsın kuşmu aldın ne aldın sende neyden bahsediyon acep ben kaçırmışımda

kolay gelsin canım

evet bebem muhabbet kusu sagolsun vardı anam kaçırdı kusumu oda hediyeydide ama okadar agladımki erkek kardeşim gitmiş 20 günlük muhabbet kusu almış gelmiş ve adını tombul koydum kendisi çok şeker adınıda hakkediyo zaten akşam eşim koyabilirse koyucak resimlerini çektim keratanın havam bile degişti onunla konuşuyorum seviyorum evladım gibi oldu allahım acısını göstermez işşallah
inşallah canım ama güvenemiyorumki nadirde olsa bazen gecikmeler oluyoya yine ondan mı acaba diyorum kendimi dinleyip duruyorum bakalım ne olacak pek umudum yok ama

çif çizgiyi görmeden inanma demişler bebem allahım tez zmanda nasip etsin işşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…