ben kacıyorum kızlar musadenızle kardesıme pasta yapıcam daaa allaha emanet olun ablacım senıde cok opuyorum tatlım
ıyı bebısım demekkı sende duzelme var cok sukur rabbım vermeyecekse bebıs varken vermesın kırmızıları onun dısında aratmasın
ben kacıyorum kızlar musadenızle kardesıme pasta yapıcam daaa allaha emanet olun ablacım senıde cok opuyorum tatlım
merhaba ben geldim arkadaşlar geçmişe bakamadım daha ama umarım herkez iyidir ebrarcım kırmızılar gelmiş hayırlısı olsun canım
merhaba ben geldim arkadaşlar geçmişe bakamadım daha ama umarım herkez iyidir ebrarcım kırmızılar gelmiş hayırlısı olsun canım
bilmem iyimiyim değilmiyim bugün adet olmam lazım ama şimdilik yok bişey bi belirti filan da yok merakla bekliyorum işte düşünmeyim diyorum ama elimde değil sabah 3 kere üzerimi giyip ecz gitmeye karar verdim sonra vazgeçtim daha çıkmaz yada belki olurum diyeh.g canım nasılsınn
hoşgeldin canım nasılsın cimcime nasıl?
evet kırmızılar geleli çok oldu bitecek nerdeyse ama inanki ben gelmesine seviniyorum düzensiz olunca
# ebrar_53+
# SeLiNa23
# KAYRAM29+
# sunger+
# elixsir+
KIZLAR BEN GELDİM BİR MERHABA DEYİM DEDİMDE BENİM YAVRU KIZIYO GENE YAKALADI HATUN BAŞINDA BENİ
EBRARCIM TOMBULUN RESMİNİ ÇEKTİM İŞŞALLAH AKŞAM FACEYE EKLİCEMDE SAN BİR ŞEY SORCEM BEN TOMBULUN SUYUNA DAMLA ALDIM VİTANİN DAMLATINCA PEMBE OLUYO BİRDE EŞİM YEM ALDI KONUŞMASI İÇİN ACABA DİYORUM MEYVALI YEMLER VARMIŞ ALSAM YERMİ BİRDE YUMURTANIN SARISINI YİYOLARMIŞ DENESEN YERMİ MAYDONOZ ÖLDÜRÜYOMUŞ DEDİLER KIVIRCIK ÇOK SEVİYO BİRDE TURBU BİR KEMİRMESİ VAR SORMA GÜLMEKTEN YERLERE YATARSINYARDIM EDRMİSİN YEMİ ALIYUIMMI ALMIYIMMI DİŞ KAŞIYICISINIDA ALDIM DAHA ALINICAK BİR ŞEYLER VARMI
BU ARADA ÇOK KALABALIGIZ MAŞŞALLAH AMA BENİM BİRAZDAN ÇIKMAM LAZIM YAVRUYLA MİSAFİRLİGE GİDİCEZDE
benimde işlerim var halletmeliyim sonra görüşürüz öpüyorum sizi
# ebrar_53+
# SeLiNa23
# KAYRAM29+
# sunger+
# elixsir+
KIZLAR BEN GELDİM BİR MERHABA DEYİM DEDİMDE BENİM YAVRU KIZIYO GENE YAKALADI HATUN BAŞINDA BENİ
EBRARCIM TOMBULUN RESMİNİ ÇEKTİM İŞŞALLAH AKŞAM FACEYE EKLİCEMDE SAN BİR ŞEY SORCEM BEN TOMBULUN SUYUNA DAMLA ALDIM VİTANİN DAMLATINCA PEMBE OLUYO BİRDE EŞİM YEM ALDI KONUŞMASI İÇİN ACABA DİYORUM MEYVALI YEMLER VARMIŞ ALSAM YERMİ BİRDE YUMURTANIN SARISINI YİYOLARMIŞ DENESEN YERMİ MAYDONOZ ÖLDÜRÜYOMUŞ DEDİLER KIVIRCIK ÇOK SEVİYO BİRDE TURBU BİR KEMİRMESİ VAR SORMA GÜLMEKTEN YERLERE YATARSINYARDIM EDRMİSİN YEMİ ALIYUIMMI ALMIYIMMI DİŞ KAŞIYICISINIDA ALDIM DAHA ALINICAK BİR ŞEYLER VARMI
BU ARADA ÇOK KALABALIGIZ MAŞŞALLAH AMA BENİM BİRAZDAN ÇIKMAM LAZIM YAVRUYLA MİSAFİRLİGE GİDİCEZDE
bilmem iyimiyim değilmiyim bugün adet olmam lazım ama şimdilik yok bişey bi belirti filan da yok merakla bekliyorum işte düşünmeyim diyorum ama elimde değil sabah 3 kere üzerimi giyip ecz gitmeye karar verdim sonra vazgeçtim daha çıkmaz yada belki olurum diye
iyi olmaya çalışıyorum canım cimcime okuldan geldi çizgi flim izliyo şimdi düzensiz adet olmak çok zor canım ben kendim yaşamadım ama ablamdan biliyorum 6 sene bebişi olmadı adet düzeni yok tu ama şimdi çok şükür 2 çocuğu var darısı sana inşallah
ebrar için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15bitti
GARİP.........................15
DURU..........................15bitti
LAGRİMA.....................15bitti
SELİNA.......................15bitti
YETER........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
DERYA........................15bitti
ANATOLİA...................15bitti
WAY..........................15
ELİXSİR......................15bitti
SAMYELİ....................15
BANU.........................15
MİRANDA....................15bitti
SUNGER......................15bitti
NANELİŞKR..................15bitti
EGAL..........................15bitti
DERDA........................10bitti
BİRSEN........................8
NURGÜL için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15bitti
GARİP.........................15
DURU.........................15bitti
LAGRİMA.....................15bitti
SELİNA.......................15bitti
YETER........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
DERYA........................15bitti
ANATOLİA...................15bitti
WAY..........................15
ELİXSİR.....................15bitti
SAMYELİ....................15
BANU........................15
MİRANDA...................15bitti
SUNGER.....................15bitti
NANELİŞKR.................15bitti
EGAL.........................15bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN.......................8
kolay gelsin canım
kıss nerelerdesin sennn ayy kus mu aldın kusuum
iyi yapmıssın almamakla biraz daha gecsin canım inş kırmısılar gelmezzz
mutlu yıllar ebrarcım
EBUSUMA ..........
inşallah canım ama güvenemiyorumki nadirde olsa bazen gecikmeler oluyoya yine ondan mı acaba diyorum kendimi dinleyip duruyorum bakalım ne olacak pek umudum yok ama
teşekkür ederim bebem sag olasın önceliklle tekrardan geçmiş olsun deyim kız bir dilim bende isterim haberin olsun pastadanherkese gunaydınlar oncelıkle ebosum bıtanecık ablam dogum gunun kutlu olsun bıtanem rabbım esınle ve dogacak yavrunla (ınsallah) uzun hayırlı saglıklı omurler dılıyorum bıtanem benım
boncugum canım kardelos gıremedı herhalde yazmıs tı dıye hatrlıyorum bende tatlım ben solesem kabulun olurmu guzelım kardelosun kı 14 martdı bıtanem nasılsın sen hala yogunmusun kusum kendıne dıkkat et
yeterın esıne sıfalar dılıyorum ınsallah ıyı gecmıstır amelıyatı ınsallah
sevtuncum haberlesme olmasa da kuzum gonullerımız bır olsun sen dualarını eksık etmeyeter zaten ısallah hersey yoluna gırerse bır gun yatıcam hastanede bakalım artık annem bosuna acı cekecegımı herseyın normale dondugunu soluyo ama ben yıne de druma guvenıyorum bakalım eger hayırlı ıse amelıyata grebıleyım hayırsızsa rabbım zaten onume engel cıkarır bu arada panık atakla ılgılı saracoglu bugun bı recete verdı ıkıncı gunden ıtıbaren faydasını gruyomussun ıspanaklı maydonozlu bıseydı ama tam duyamadık baska odadaydım ama nette arastırırsan bulursun allah sıfa versın
bu arada kırmızıları gordum cok sukur allahım nazarlardan saklasın gercı buna da nazar olurmu dıceksınız ama adet olmanız sadece ılaca baglı olunca ılacsız adet olmak ınsana ruya gıbı gelıyor ıste bu hallere dustuk allah beterınden saklasın
kuzum allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu nasp etsin olamamakda ayrı bir dert çok iyi anlıyorum seni inşallah gelsin kırmızılar
saol bitanem allah razı olsun
çok duygulandım görünce çok teşekkür ederim bitanecik arkadaşım hep beraber nice senelere inşallah bebişlerimizle
çok güzel yaa ellerine sağlık kuzum
Semroşum çok saol canım allah razı olsun
çok teşekkür ederim canım allah razı olsun
Sevtunum öncelikle teşekkür ederim çok saol
inşallah eşinin ailesiylede aranız düzelir enazından senin düzelmesede eşinin düzelse çok iyi olur bence telefonla olmaz eşin gitmeli kuzum nacizane fikrim
çok teşekkür ederim canım allah razı olsun
blagodevoyce hiranur_87 sunger+ ragnev aysosman sevtun2+
KISLAR NASILSINIZZ sesiniz cıkmıyooo
yaa yeterim nerde benimmmmmm:92::92::92::92:
selam hoş geldin canım ne yaptın nasılsın kuşmu aldın ne aldın sende neyden bahsediyon acep ben kaçırmışımda
evet bebem muhabbet kusu sagolsun vardı anam kaçırdı kusumu oda hediyeydide ama okadar agladımki erkek kardeşim gitmiş 20 günlük muhabbet kusu almış gelmiş ve adını tombul koydum kendisi çok şeker adınıda hakkediyo zaten akşam eşim koyabilirse koyucak resimlerini çektim keratanın havam bile degişti onunla konuşuyorum seviyorum evladım gibi oldu allahım acısını göstermez işşallahkolay gelsin canım
kıss nerelerdesin sennn ayy kus mu aldın kusuum
iyi yapmıssın almamakla biraz daha gecsin canım inş kırmısılar gelmezzz
inşallah canım ama güvenemiyorumki nadirde olsa bazen gecikmeler oluyoya yine ondan mı acaba diyorum kendimi dinleyip duruyorum bakalım ne olacak pek umudum yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?