sağol yetercıgımemeğine sağlık canımmmmmmm
ınsallah test sonucların ıyı cıkar cnm güzel haberlerle dönersınbende iyiyim canım sagolannemdeyim doktora gittim bazı testler istedi onların cıkmasını bekliyorum haycanla... carşamba günü alcam sonucları inş kötü bişey cıkmaz:18::18::18:
garıpcıgım kolay gelsın cnm sana ev tasımak zordur ama bı okadarda yenı evın heyecanı vardırselamum aleykum kizlar
nasilsiniz?????
ben 2,3 gundur aktif olamiyorum,ugrayamiyorum siteye
bu aralar tasinma islerimiz var kizlar:78::78: gerci 2 ay var tasinmamiza,ama tasinacagimiz eve mutfak yaptiracagiz,dolayisiyla suan mutfakci mutfakci geziyoruz..gerci cok gezemedik yine ama,bir yerde karar kildik..bu aksam tasinacagimiz evde oturan bayandan musade istedik,mutfakci gelip ölculeri alacak..
gecmisi okuyamadim 3 gundur, cok huzursuzum okuyamadigim icin..ama su islerimizi halledeyim hepsini okuyacagim insallah
ebrarim söylemiyi unuttum dualari bitti yazabilirsin tatlim..dilerim hayirlara vesile eylesin rabbim
bir yarim saat vaktim var hepsine bakamasamda biraz gecmise bakiyim
tmm cnm umarım adet olmazsında müjdeyı verırsın bızlere24 unde test yapacam ama 24unden oncede adet olursamda yazarim...
cok özledım derınımı o ıyıyse bızde ıyı oluruz bızdende slm söyle fıstıgıma ebusumhanımlar buakşam derinimle konuştuk hepinize çok çok selamı var diyoki kocişim çok memnunmuş halinden oyüzden yaptırmıyomuş pcyi yoksa karısı hep bizimle olunca olmuyomuş
ayrıca tostişi ve samyelinide kutladı
cnm hemen telaslanma bence doktorların test ıstemesı cok ıyı en azından önemsıyorlar baslarından savmıyorlar endıselenıcek bı testte degılmıs ınsallah güzel cıkar sonuclar buarada tedavınde hayırlı olsunaleykumselam derin anatolya kizlar selaminizi aldim kizlar
abla ben bugun dr geldim takip yaptiriyorum ama morelim bozuldu kiz dr benden ca 125 testi istedi arastirdim yumurtalik kanserinden supelelenlerden ixtiyolarmis dr soramadim yarin sonucu alcam allah izin verirse insallah kotu bise cikmaz
kizlar aranizda bu testi yaptiran varmi........
cnm asırıya kacmadıgın derecede zararı yok ama zayıflıcam derkende ac kalma bünyen zayıflar elma sırkesını ılık suya koyarak kullanıyosun dımı dıger türlüsü cok etkıler senıkusura bakmayın sizleri kırdıysam herkez birbiriyle çok iyi sohbet ediyor bende sizin gibi sıkı fıkı olmak istedim teşekkür ederim herkese cvplarınız için beni çok mutlu etti bu arda sorum şu hamile kalmak istiyorum ya zayıflamak için elma sirkesi kullanıyorum acaba bir zararı olurmu bir bilginiz varmı canlarım ya
bırsenım ıyı olmana sevındım cnm sende kendını cok yorma olurmu dıkkatet kendıneebrarcım dualarımı okudum bütün herkese teşekkür ediyorum beni düşündüğünüz için tek tek alıntı yapamadım pc de sorun var bazıları gitti kusura bakamyın dr gitim herşey normalmiş sadece ağrı sebebi yorguluk ve bebeğin büyümesi dedi dikkat et yorulmam dedi neyse herkese teşekkür çıkmam lazım sonra görüşürüz bye
elacım ınsallah prolaktının düşmüştür cnm gecmıste bende cekmıstım prolaktınden sadece stres etkılıyor onu anladım stresten uzak ol ılactan daha etkılı emınolarkadaşlarım söylemiştim daha önce eşimin yanında çalışıyorum eve gelince yada işyerindeyken fırsatım oldukça yazmaya çalışıyorum geçmişi okumaya gayret ediyorum nasıl olduğunuzu inanın çok merak ediyorum hepiniz çok çok çok iyi olun işallah,ben iyiyim çok şükür,,,yarın çapaya gitcem prolaktinimi tekrardan ölçtürücem bide brucella vardı bende ilaç kullandım geçtimi diye test yaptırıcam sonra ya çapanın dr larıyla devam edicem yada hikayesi benle aynı olan bi arkadaşla tanıştm kk da o bi dr önerdi ona gitcem hangisi hayırlıysa RABBİM ayaklarımı oraya yöneltsin işallah bu gün adetimin 4.günü 2 gün sonra bitiyor adet korunmayı bırakıcam korkuyorum ama bu defa belki olur düşüncesi beni cesaretlendiriyor umut fakirin ekmeği derlerya umut ediyorum işallah bu defa yavrumu koklamak nasip olur RABBİM büyük önce isteyen herkeze içi sıra bana bi yavru versin sağlıklısından işallahhhhhhhhh,,,,kendinize çok iyi bakın ALLAHA emanet olun arkadaşlarımmmmmmmmmm
hamıs dıyınce tugcem geldı aklıma evını tasıdımı acaba umarım ıyıdır özledık senı cnm net baglanmamıstır daha senın ısın coktur rabbım kolaylık versın dıkkatet kendıne
Son düzenleme: