Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

emeğine sağlık canımmmmmmm
sağol yetercıgım

bende iyiyim canım sagol annemdeyim doktora gittim bazı testler istedi onların cıkmasını bekliyorum haycanla... carşamba günü alcam sonucları inş kötü bişey cıkmaz:18::18::18:
ınsallah test sonucların ıyı cıkar cnm güzel haberlerle dönersın
garıpcıgım kolay gelsın cnm sana ev tasımak zordur ama bı okadarda yenı evın heyecanı vardırumarım o evde bebek seslerı cınlar sana ugur getırır
24 unde test yapacam ama 24unden oncede adet olursamda yazarim...
tmm cnm umarım adet olmazsında müjdeyı verırsın bızlere
cok özledım derınımı o ıyıyse bızde ıyı oluruz bızdende slm söyle fıstıgıma ebusum buarada gökcemın mınısınede cok gecmıs olsun rabbım sıfa versın

cnm hemen telaslanma bence doktorların test ıstemesı cok ıyı en azından önemsıyorlar baslarından savmıyorlar endıselenıcek bı testte degılmıs ınsallah güzel cıkar sonuclar buarada tedavınde hayırlı olsun

cnm asırıya kacmadıgın derecede zararı yok ama zayıflıcam derkende ac kalma bünyen zayıflar elma sırkesını ılık suya koyarak kullanıyosun dımı dıger türlüsü cok etkıler senı

bırsenım ıyı olmana sevındım cnm sende kendını cok yorma olurmu dıkkatet kendıne

elacım ınsallah prolaktının düşmüştür cnm gecmıste bende cekmıstım prolaktınden sadece stres etkılıyor onu anladım stresten uzak ol ılactan daha etkılı emınolınsallah hersey güzel olucak korkma hıcbırseydensevtunum sen bulutu merakedıyosun ama o bızı meraketmıyor bosver ıyı olsunlarda mühım degıl sen güzel kafana takma Elixsircigim sende demıssın bu hamısler nerde dıye bazılarını dısarda bırakıyorum ama bazılarıda sagolsun hıc ugramıyorlar bıle ama ugrayanlardan soranlardan allah razı olsun bızım yanımızda olduklarını gösterıyorlar ama dıgerlerıne de dıyıcek lafım yok ıyı olsunlarda mühım degıl sevtuna dedıgım gıbı.....ama kızlar hamıs kalıp sızde unutursanız bızlerı küserım bakın sızlere:)))))
hamıs dıyınce tugcem geldı aklıma evını tasıdımı acaba umarım ıyıdır özledık senı cnm net baglanmamıstır daha senın ısın coktur rabbım kolaylık versın dıkkatet kendıne

Son düzenleme:
HAYIRLI OLSUN

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************NANELİŞEKER**********************20 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
*****************************EVANUR*************************24 ŞUBAT************************
MART AYI LİSTEMİZ

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************

*****************************ALEYNA*************************6 MARTT************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART***********************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
*****************************EGAL****************************11 MART***********************
*****************************PELİN67**************************13 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KARDELEN5223********************14 MART************************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************

HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/********************TUĞCAL*****************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************TOSTİ***********************

Son düzenleme:
günaydın kızlar bu güzel cumanın hürmetine rabbim meleklerinizi en kısa zamanda gönderiversin inşallah

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.şu mübarek günde dileklerimizin gerçek olması ümidi ile gününüz aydın olsun.

cumanız hayırlı olsun arkadaşlar moralim bozuk yine kırmızıları buldum neyse dua ya yetişirim inşallah şimdşi işlerimi halledeyim görüşürüzzzzzzzz

günaydınnnnnnnnnn
hayırlı cumlar rabbim cuma hürmetine dualrımızı kabul etsin
açılan ellerimizi boş çevirmesin inşşşşşşş

gunaydin,guuuuuunaaaaydiiiiin kizlarr

hepinizin cumasi mubarek olsun

yeni gununuz,saglik,sihhat,afiyet,huzur,bereket ve dualarinizin kabul olmasina vesile olsun

herkese hayirli cumalar arkadaslar insallah bu gunde rabbim sesimizi duyar...:

hepinizi kocaman.kendinizi iyi bakin simdi islerim var sonra yine acarim allaha emanet olun...

Herkezin cuması mübarek olsun arkadaşlar ALLAH [c.c] bütün dualarımızı bu günün yüzü suyu hürmetine kabul eylesin en güzeliyle annelik duygusunu bizlere tatdırsın en kısa sürede {aminnnnnnnnn}

sagolasin ugurboncugumaslinda daha tasinmamiza 2 ay var.ama mutfak yaptiracagimiz icin 2 ay öncesinden siparis vermemiz gerekiyor..mutfak telasi desem daha dogru olacak sanirim..guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim canim,rabbim hepimize hayirli evlatlar versin

cumanız hayırlı olsun arkadaşlar moralim bozuk yine kırmızıları buldum neyse dua ya yetişirim inşallah şimdşi işlerimi halledeyim görüşürüzzzzzzzz

sagol canim seninde mubarek olsun..uzulme canim birdaha ki ay gelir bebisin insallah

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.şu mübarek günde dileklerimizin gerçek olması ümidi ile gününüz aydın olsun.

günaydınnnnnnnnnn
hayırlı cumlar rabbim cuma hürmetine dualrımızı kabul etsin
açılan ellerimizi boş çevirmesin inşşşşşşş

sizlerinde cumalari mubarek dualariniz kabul olsun kizlarr

aklah razi olsun caniim guzel dileklerin icin..insallah umit ettigin bir doktor bulursun tatlim.rabbim dualarini kabul etsin,hayirli evlatlar versin.

öyle oldu beee sevtunum,neyse sen ablani bir tasi evine gec bol bol görusuruz insallah

birsencim cok sevindim herseyin normal olmasina,dikkat et canim kendine fazla yorma

ayyy canim benim yaa,gel kucaklasalim kardelencim

kızlar buarada GÖKCEMİN kızı rahatsızmış minişe dua edelim olurmu biran önce sağlığına kavuşsun kuzucuk .kıyamam buara çok hasta oldu yaa

allah sifa versin minik gökceye insallah

olur canım ya insanlık hali

canım yaş 33 oldu 2 yıl var 35e
gönlünden nasıl geçerse öyle de canım hiç farketmez benim için

ben seni hep daha kucuk zannediyordum ebrarcimbelki abla demem gerekir sana ama ben sana ebrarcim demeye alistimsaygisizlik etmis olmam dimii,yada bizde istedigimiz gibi hitap edebilirmiyiz canimm

selam kıslarr garibim yine kaçırdım seniözledim kıss

ebrarcım geldinmi h.g ooh ne güsel enişteyle zaman geçirmişsin bende merak etmiştim:90:

bu aralar pek görusemedik canim yaa,bende özledim seniiiinsallah en yakin zamanda görusuruz

kuzum kolay gelsin benim tek tavsiyem olcak çok koyu renk kullanma çok fazla leke gösteriyo benim mutfağım venge renginde çok uğraşıyorum su damlası bile leke yapıyo .

sana tavsiyem benim dolaplarim fil disi ve mese agacindan camasir suyuyla bir siliyorum hic bir sey olmuyor ve mis gibide oluyor..tabikide yinede senin zevkin...

cok sagolun kizlar tavsiyeleriniz icin,ben yurt disinda yasiyorum.burda farkli mutfaklar.nasil anlatayim su ankastrelere benziyor biraz,fiatida cok tuzlu malesefben burda hochglanz diyorlar.parlak beyaz yani ondan istiyorum..leke tutmuyor.su izi olmuyor diyorlar özelligine..kullananlar memnun..ondan istiyorum ama bilmiyorum artik hayirlisi...yoktu bizim mutfagimiz yaptirmamistik,hem dugun borclarimiz vardi,hemde oturdugumuz evin mutfagi vardii..simdi tasiniyoruz mecbur yaptiricaz..insallah memnuniyetle kullanacagiz bir mutfak nasip etsin rabbim

estagfirullah canim,biz arkadasiz hatta arkadastanda öteyiz,belki birbirimizi hic görmedik bilmiyoruz ama inan dostlarimla hatta ailemizle konusamadiklarimizi birbirimizle konusup dertlesiyoruz..yadirgamadan,elestirmeden,ayiplamadan..tabiki birbirimize dua edecegiz pelinim,belki birimizin ettigi dua icabet satine denk gelirde hepimiz adina rabbim kabul eder..duana gönulden amiiiin ve ecmain olsun diyorum canim

amiiiin ebrarcim,allah razi olsun guzel dileklerin icin

güle güle garipcim kolay gelsin sana ev işinde kendine dikkat et canım görüşmek üzre

allah razi olsun pelinim,cok sagolasin.

canlarrrrrr yüreğinize sağlık
rabbim dualrımızın karşılığını versin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

evet tatlim biliyorum o mutfak dolaplarini onlarda cok sik bence cok dogru renk secimi mitfak dolaplari icin beyaza herseyi rahatlikla uydurabilirsin mesela ben ara kalebodurlarini taslarini siyah yaotirdim dolaplarimin kollarida siyah sadece siyahda uymaz genelde beyaza her renk yakisir..allah gonlune gore versin canim bak hersey yoluna giriyor yavas yavas muhum olan esinle bu konularin ustunden gelmek demedik mi iyi gunde de kotu gundede...allahim tum muradini verir insallah

günaydınn canlar.. nasılsınız??gerçi tünaydın günaydını kalmadı :) hayırlı cumalarrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…