Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin canım dilerim tez vakitte tüm dualar kabul olur inş
tüm kalbimle amin diyorum rabbim tez vakitte kabul eder inş

merhaba emel... anlatsana kendini biraz kac yıldır evlisin ne kadardır bebek istiyosuuz tedavi oldunuz mu hoşgeldin bu arada

hoşbulduk canım...daha 8 aylık evliyim ama polistik over var bende tedavi görüyorum.klomen kuulandım dün doktoruma giitim umduğundan daha iii olduğunu bi mucize olduğunu söyledi çünkü polistik over yumurtaları birz inatçı olurmuş ama benimki inatlık yapmadı çok mutlu oldum cumartesi çatlatma iiğnesi yapacak onu bekliyorum inşallah sonrada bebeğimi bekliyor olacağım.....ee sen anlat birazda.

canım çok merak etmiştim çok şükür sorun yokmuş allahım daha iyi etsin seni kuzum dikkat et kendine bol bol dinlen fırsat buldukca .dua içinde çok saol ağzına sağlık balım
evet canim bende cok memnunum bu topik hepsinden farkli baska bir yere topige girsen boyle degil burdakiler bir tane tanidikca sende cok iyi anlayacaksin beni cok sicak ve candanlar canlarim benim
teşekkür ederiz tatlışım bende sizleri çok sevdim
Çünkü duygusallık burda çok yüksek :) herkese teşekkürler
hoşgeldin aramıza canım
canım çok teşekkür ederim allah razı olsun güzel temennilerine amin diyorum
seninde herşey gönlünce olsun inşallah aradığın gibi bir doktor bulursun bütün sıkıntılarını unutturacak evlatların olur canım
artik duygusalli mi dersin ne dersin daha bilemem ama ben fefkalade buldum mukmmller allah razi olsun herkesden buda bir hakdir heee kizlar okadar dertlerimi dinliyorsunuz uzuluyorsunuz seviniyorsunuz dua ediyorsunuz hepniz helal edin hakkinizi
helel olsun canım sende helal et
ebroş gelmedimi???????
kardelen 49un gelmesine çok var özledim onuda yaa
canım çok saol allah razı olsun seninde herşey gönlünce olsun
sizede kolaylıklar diliyorum ablanın yeni evi hyırlı olsun canım
nedemek banucum ya sorun değil bildirdinya önemli olan bu ağzına yüreğine sağlık
hep böyle birbütün olalım inşallah canım buarada sen nasılsın?ameliyat nezaman
boncuğum söylerim kuzum
buarada sen nasılsın?söylediklerinede katılıyorum
günaydın kızlar bu güzel cumanın hürmetine rabbim meleklerinizi en kısa zamanda gönderiversin inşallah
ceylanım canım arkadaşım seninde cuman mübarek olsun minişi ve seni öpüyorum
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.şu mübarek günde dileklerimizin gerçek olması ümidi ile gününüz aydın olsun.
selinam sanada hayırlı cumalar canım nerelerdesin özledim seni
cumanız hayırlı olsun arkadaşlar moralim bozuk yine kırmızıları buldum neyse dua ya yetişirim inşallah şimdşi işlerimi halledeyim görüşürüzzzzzzzz
saol canım sanada hayırlı cumalar
kırmızılar gelmiş sıkma tatlı canını bitanem ya inşallah önümüzdeki aya
günaydınnnnnnnnnn
hayırlı cumlar rabbim cuma hürmetine dualrımızı kabul etsin
açılan ellerimizi boş çevirmesin inşşşşşşş
saol yeterim sanada hayırlı cumalar
hayırlı cumalar kızlar rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
umarım herkes iyidir
bersum hayırlı cumalar aminnn inşallah sen nasılsın buarada
cuman mübarek olsun seninde öpüyorum seni ve burdaki herkezi
saol tatlışım sanada hayırlı cumalar
gunaydin,guuuuuunaaaaydiiiiin kizlarr

hepinizin cumasi mubarek olsun

yeni gununuz,saglik,sihhat,afiyet,huzur,bereket ve dualarinizin kabul olmasina vesile olsun
garibim saol canım sanada hayırlı cumalar olsun rabbim gönlüne göre versin
buarada istediğin gibi hitap edebilirsin canım benim için sorun yok
mutfak dolaplarında gönlünce olur umarım canım
günaydınn canlar.. nasılsınız??gerçi tünaydın günaydını kalmadı :) hayırlı cumalarrr....
hayırlı cumalar tatlışım

kızlar polistik over sorunu olan varmı benim ki gibi varsa biraz aydınlatsanız nasıl olur?bu tedaviden hamş kalan varmı süresi uzunmu tedavinin....?lütfen aydınlatın bildiklerininzi

İNŞALLAH ablacım kötü bişe cıkmaz hakkımızda hayırlısı neyse o cıkar İNŞALLAH

kızlar ben cıkıyorum sonra tekrar ugrarım görüşürüzzzzzz...........
inşallah canım inşallah kötü düşünmeki öyle olsun
bende çıkıcam kuzum çok öptümm
canım negüzel hadi hayırlısı inşallah bu tedavin hayırlısıyla bebişini getirsin umarım
çok iiim canım daha da iii olcam inşallah cumartesi günü.....hoşbulduk..
hep iyi ol tatlım
"aminn bütün evladı olmayanlara hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin rabimm..
aminnn inşallah canım
amin canım dilerim tez vakitte tüm dualar kabul olur inş

tüm kalbimle amin diyorum rabbim tez vakitte kabul eder inş

derdam saol kuzum allah razı olsun çok öpüyorum seni

hanımlar bende kaçtım işlerim var ayrıca kocişimde camiden geldi ilgileniyim onunla sonra görüşürüz

kızlar polistik over sorunu olan varmı benim ki gibi varsa biraz aydınlatsanız nasıl olur?bu tedaviden hamş kalan varmı süresi uzunmu tedavinin....?lütfen aydınlatın bildiklerininzi

canım pkolu arkadaşlar var topicde ama şuanda burda değller yazını görünce cevap yazarlar hiç merak etme
haydi ben kaçtım

görüşrüzü ebrarcım iyi bak kendine balım
bende çıkıyorum kızlar pazara gidicem iyi bakın kendinize

Bütün dualara AİMNNNN AMİNNNNNN Rabbimm şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin.. ellerimize en kısa zamanda bebişlerimizi versin..

Bütün dualara AİMNNNN AMİNNNNNN Rabbimm şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin.. ellerimize en kısa zamanda bebişlerimizi versin..

inşallah canım inşallah...ama hayırlısını demi?hayırşlısı ve sağlıklısı....

bende pkoluyum 3 kez kaldım ama hep düştüü

hımmmm.çok üzüldüm canım demekki hayırlısı böyle allah böyle istiyorsa öyle olmalı demi.....?ama inanıyorumki hepimiz burda göbek atacaz bebeişlerimiz olacak ben inanıyorum zizde inanın......allah dualrımızı kabul edecek ama zamanı gelince...nasıl zamanı gelmeyince dallarda metve oluşmuyor demekki hamişl kalmanında bi zamanı var....sıkma canını...

hayırlı cumalar arkadaşlar,
Allah mübarek cuma hürmetine, Peygamberler hürmetine, Son Peygamber Habibullah hürmetine, Ashab-ı kiram hürmetine, gelmiş geçmiş tüm eren evliya hürmetine dualarınızı kabul eylesin, cümlemize de hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnn
cuma hürmetin inşşşşşşşşşşşşş kabul olur

aminnnnnnnnn iinşşşşşşşşşşşşşşş

allah razı olsun canım sanada hayırlı cumalar amin inşallah allah kabul eder dualrımızı yetrki bizler ne istediğimizi bilelim......bende yeniiim burda bugün 3 yada 4 ncü günüm herhalde hatırlayamadım ama....

hoş geldinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…