Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

nanelim hig cnm emelcim pko erken düşüğe sebep oluyormus doktorlar öle söylüyoo

benim doktorum bundan hiç bahsetmedi canım.ama cumartesi gittiğimde sorucam.ayrıca senin pko dedğin polistik overin kısaltılmışşımı?ee anlat biraz yokmu şimdi bebişin?

nanelim hig cnm emelcim pko erken düşüğe sebep oluyormus doktorlar öle söylüyoo

canım hiç üzülme allah seni büyük bi sınavdan geçiriyor öyle deilmi eee bizleride tabi sıkma datrlı canını herşeyin bir zamanı var büyük konuşmu isyan etymememye çalış allahın ağrına gidecek şeyler söylemem iyiy düşüm iii olsun.....

bebişim yok maleseff pko kısaltılmısı evet cnm bence sor doktoruna

emin ol sorucağım....abk şimdi bende çok üzüldüm ufff ya olurda düşerse ben ne yaparım kocama aşkıma ne derim zaten ona bi çocuk verememenin acısını yaşıyorum.o beni üzmemek için pek belli etmiyor ama yinede oda perişan....çok kötü oluyor bilirsin anneleri evlatlarına sarılırken onla ilgilenirken görmek çok sıkıcı.benim daha erken 8 aylık evliim ama tedavim uzun süreceğe benziyor napalım can sağlığı allah hayırlısını versin demiiiii?kendimizi parçalasak ne yarar.bak şimdi duygusala bağladım çok kötüüüüm...

aman napalım sonu ölüm deil ya hem biraz iyi düşünmek lazım kuranı kerim de dioki kıyamet günü bebeği olmayan annaler iyiki bize evlat vermemişsin allahım diye dua edeceklermiş...belki çok kötü bi zaman geleceğiz demiiii?aman yemişim üzüntüsünü hayırlısı hayırlısı sağlıklısı deöi yaniiiii?

slm hanımlar..bee 1.5 yllık evliyim ve bebek istiyorum ekimden beri korunmuyoruz ama hala hamile kalamadım.geçen ay doktora gittim hiç bir sorun yok dediler bakalım ay ne olack

slm hanımlar..bee 1.5 yllık evliyim ve bebek istiyorum ekimden beri korunmuyoruz ama hala hamile kalamadım.geçen ay doktora gittim hiç bir sorun yok dediler bakalım ay ne olack

ne güzel bi sorunun yok işte benim ki gibi tedavi beklemeyecksin....senin adına sevindim.birz bekle bekelım sabret olur inşallah hayırlı sağlıklı bi bebişin?canım benim dua et allahu teala dioki inandırın bana ne isterseniz isteyin....candan isteyin haykırıp isteyin dio şükret bol bol hepi iii düşün iii olsun.....bak benim sorunum çok kötüydü doktorum bi nevi umutsuzdu ama dün onu şaşırttım bi mucize gerçekleşti yumurtam gelişti cumartesi iğne yapıcak çatlatmak için inşallah oda tutacak bi bebişim olacak.....allahım nolur bize bu güzel duyguyu yaşat.AMİNNNN.

rabbim en güsezelini bilir tabiki cnm bak pkoluların paylaşım anıları var jinekoliji bölümünde araştır istersen

NE DİYE GİRİŞ YAPACAĞIM JİNEKOLOJİ Mİ DİE...?yokda jinekoloji pkolu hastaların anıları diemi?nasıl canım:44::44::44::44::44:

yetrci geçmiş olsun bi sorun mu var eşinde?kızmassan eğer anlatırmısın yok dersen eğer pardonnnn

nasıl canım nasıl araştıracağım ki?:44:
anasayfa yap cnm jinekoloji bölümüne gir zaten görürsün pkolu hanımlar die
canım tetkleri bitti ama sonuçlar pzrts hazır olcakmış dr iznli olarak eve göderdi salı tekrar gideceğiz çrşb günde ameliyat yaparız dedi dr
ALLAH yardımcınız olsun cnm

amin canım ağzna yüreğine sağlık allah tez zamanda hepimize bebişler nasip eder inşallah duaya gec kaldım arkadaşlar kusura bakmayın

nasılsınız bakalım kib aeo öpüldünüz

BINLERCE KEZ AMINRABBIM EN KISA ZAMAN SEN EBUSUMU VE NURGÜL ARKADASIMIZI SEVINDIR INSALLAHGÖBÜŞLERI BÖYLE DOLSUNSONRADA BEBİŞLER ÇİFTER ÇİFTER GELSIN INSALLAH

kızlar polistik over sorunu olan varmı benim ki gibi varsa biraz aydınlatsanız nasıl olur?bu tedaviden hamş kalan varmı süresi uzunmu tedavinin....?lütfen aydınlatın bildiklerininzi

selam cnm ben aslında pek girmiyorum kk ya ama yazdığını görünce cevap vermek istedim bende çünkü bir zamanlar bana umut olacak birilerini aramak için tonlarca sayfa okurdum burda

ben varım cnm allaha şükür tedavisiz kendiliğinden geldi meleğim bende senin gibi başlarda panikoldum drlara taşındım klomenler kullandım ama olmadı nasip olmayınca olmuyor demekki sonra kendiliğnden hamile kaldım aşırı düzensiz adetlerime rağmen rabbbim sanada senin gibi bekleyen herkesede nasip etsin inşallah şunu anladım ki allah ne derse o zaman oluyo bu tedaviler falan da insanı strese sokup işleri daha da zorlaştırmaktan başka bir işe de yaramıyor

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15
DERİN..........................15
BONCUK.......................15
KARDELOŞ...................15
DURU..........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15
EBRAR........................15
SEVTUN......................15
ANATOLİA...................15
WAY...........................15
ELİXSİR......................15bitti
SAMYELİ.....................15
BANU.........................15
MİRANDA...................15
LAGRİMA....................15
UMUTBİZİMOLSUN.......10
NANELİŞKR.................10
PELİN.........................10
EGAL..........................10
DERDA........................10
BİRSEN........................8

KARDELOŞ için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15
DERİN..........................15
BONCUK.......................15
DURU...........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15
YETER.........................15
SEVTUN......................15
EBRAR........................15
ANATOLİA...................15
WAY...........................15
ELİXSİR......................15bitti
SAMYELİ.....................15
BANU..........................15
MİRANDA....................15
LAGRİMA.....................15
UMUTBİZİMOLSUN........10
NANELİŞKR..................10
PELİN..........................10
EGAL...........................1O
DERDA.........................10
BİRSEN........................8

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…