Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ EBRARIMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

Sana açılan ellleri boş çevirmezsin kabul eyle ya rabbim Aminnnn

SAMYELİ NASILSIN KIZ TEBRİKEDİYORUM TEKRARDAN ALLAHIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN SİZ BU AY FARKLI BİŞE YAPTINIZ MI HAMİLE KALMAK İÇİN ÖBÜR SEFERDE SORDUM AMA GÖRMEDİN GALİBA

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 egal Duru_+ aleyna84+ samyeli26+ ragnev elixsir+ lagrima

maşallah yine kalabalık olduk üzülmüştüm kimse gelmiycek diye çok saolun canım arkadaşlarım

amin ebrarcım, rabbim sanada en kısa zamanda meleğini versin..

Benim güzel bacılarım Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah..
Bu gün misafirim gelecek daha fazla kalmak isterdim ama kalamıyorum..Sizleri çokkkk seviyorum Rabbime emanetsiniz... Gece gelmeye çalışacağım sevgiyle muhabbetle kalın

canımm benim şimdi işlerim varr yine gelicem namazımı kılayım

çok saol semoşum allahım razı olsun sende hayırlısıyla kucağına al bebişini inşallah

canımsın kolylıklar diliyorum düşünüp gelmen yeterliydi görüşmek üzee bitanem

kızlar mrb cumanız hayırlı olsun.allah inşallah dualarımızı kabul eder bizlere bebiş verir.dualarım sizlere canlarım benim.....

ne sorcaktın kız merak ettim şimdik
sagol ela inşallah kötü bişi cıkmaz bugun alıcaktım eşim izin vermedi pazartesi tekrar gidiceksin o zamn alırtsın dedi haber ederim tabi yarın kontrolum var bakalım ne oolmuş yumurtalar
sagol bagnucum sen nasıl oldun amaliyat oldun mu
boncugum araştırdım yumurtalık kanseri şüpelerinde istıyolarmış bend korktum acıkcası sagol canım şimdilik takip yapıyolar ilerde ne olcak bakalım

amin sagol durucum sende akşam bi test yap kız ben catladım burda inşallah hamilesindir

kızlar mrb cumanız hayırlı olsun.allah inşallah dualarımızı kabul eder bizlere bebiş verir.dualarım sizlere canlarım benim.....
saol canım seninde cuman hayırlı olsun inşalah amin diyorum

aleynam kötü bişey çıkmıycak kuzum allahın izniyle

umarım allah bütün dualarımızı kabul eder bize hayırlı ve sağlıklı evlat verir....ben sizleri bulduğumda çok rahatladım çünkü bi tek benmişim gibi geliyordu bebek sahibi olmak isteyen ama varmış işte.........ALLAHIM SANA ELLERİMİZİ AÇIP DUA EDİYORUZ BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BİZLERE İSTEĞİMİZİN HAYIRLISINI VER......AMİNNNNN AMİNNNN....

İNŞALLAH ablacım kötü bişe cıkmaz hakkımızda hayırlısı neyse o cıkar İNŞALLAH

kızlar ben cıkıyorum sonra tekrar ugrarım görüşürüzzzzzz...........

merhaba emel... anlatsana kendini biraz kac yıldır evlisin ne kadardır bebek istiyosuuz tedavi oldunuz mu hoşgeldin bu arada

mrb.daha 7 aylık evliyim ama polistik over sorunum var.tedavi görüyorum klomen kullandım bitti dün doktorumdaydım yumurtalığımın gelişmiş olduğunu ve bunun mucize olduğunu söyledi çok mutlu oldum cumartesi gidicem iğne yapıcak çatlaması için bekliorum canım hayırlısı olsunn...çok istiyorum bebek delisiyim....ya sen sende biraz bahsedermisin kendinde...

"aminn bütün evladı olmayanlara hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin rabimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…