amin canım, rabbim dualarımızı kabul etsin. Nurgülümüze en kısa zamanda bebbişini nasip etsin...
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ EBRARIMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 egal Duru_+ aleyna84+ samyeli26+ ragnev elixsir+ lagrima
maşallah yine kalabalık olduk üzülmüştüm kimse gelmiycek diye çok saolun canım arkadaşlarım
canım arkadaşlarım iyki varsınız hepinizi seviyorum olumunekankayizsmile
çok saol semoşum allahım razı olsun sende hayırlısıyla kucağına al bebişini inşallahamin ebrarcım, rabbim sanada en kısa zamanda meleğini versin..
Benim güzel bacılarım Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah..
Bu gün misafirim gelecek daha fazla kalmak isterdim ama kalamıyorum..Sizleri çokkkk seviyorum Rabbime emanetsiniz... Gece gelmeye çalışacağım sevgiyle muhabbetle kalın
tamam canım allah kabul etsin öpüyorum seni görüşürüzcanımm benim şimdi işlerim varr yine gelicem namazımı kılayım
mrb canım nasılsın bende yeniiim burda bende anne olmak istiyorummm.
ne sorcaktın kız merak ettim şimdikçok geçmiş olsun annenede,anneannede lagrimacım.
]
sorunu göremedik ki,görseydik mutlaka cevap verirdik.
Geçmişle ilgilenme hassasiyetinden ötürü seni kucaklamak geldi içimden
Ya ne bilim kanka,günlerden ne,aylardan ne,hatta yıllardan ne unutmuş durumdayım ben,iyiden kafayı sıyırıyom sanırsam,du şöyle bi silkelenim:84:
Görüşürüz duru cum.
Ya sana bişiler sorcaktım,niye karşılaşamıyoz ki?
çok geçmiş olsun minik kuzuya inşallah.
Saçmalama kız,kist için yaparlar onu bencede.
Inşallah inşallah
bekarken bende aynen sen gibiydim,şimdi evliyim ama hala aynıyım işte
çok aşırı olmazsa bi zararı olmaz canım,ama kesinlikle sağlıklı beslenerek zayıflamanı tavsiye ederim nacizane.
sagol ela inşallah kötü bişi cıkmaz bugun alıcaktım eşim izin vermedi pazartesi tekrar gidiceksin o zamn alırtsın dedi haber ederim tabi yarın kontrolum var bakalım ne oolmuş yumurtalarumarım eşin anlaşmaya sadık kalır canım seni üzmez
sevtunum nasılsın canım işallah hersey yolundadır geçmişi okudum kuş almışın ismi tombulmuş ayyyy ne tatlı
canım elixsircim nasılsın işallah hersey yolundadır geçmişe baktım bi sıkıntın yok çok şükür,tez zamanda bizlerinde öyle güzel bebekleri olacak allahın izniyle buarada bende çok seviyorum o reklamı
Tanışmak nasip olmadı canım senle denk gelemedik malesef işallah karşılasırız burda,geçmiş olsun canım ananene ve annene,allahım acil şifalar versin allah sendende razı olsun onlara yaptığın hizmetler için rabbim gönlünün muradını versin
durucum merhaba senlede tanışamadık ben bu aralar giremiyorum,,,,adet günün geçmiş rabbim görmek istediğini göstersin gözlerine işallah,,,allah gönlündeki muradı versin
kötü düşünme pelincim allah büyük,bence hiç bişey çıkmıcak hersey tertemizdir işallah
garipcim hayırlı uğurlu olsun eviniz canım,üzülme ugrayamadığın için işlerin olmasa muhakkak uğrarsın
ne güzel bi paylaşım çok saol canım
iyi akşamlar canım biraz geç oldu ama geçmişteydim:)
merhaba canım senlede tanişamadık henüz,ben geçmişten çıkamadım,ben çıktım siz gittiniz
ayyyy canım işallah işallah işallah bu yazı tez zamanda gerçek olur allah büyük
geçmiş olsun yavruya allahım şafi adıyla şifa versin işallah
bu test hakkında bilgim yok canım işallah bişey çıkmaz tertemiz çıkar işallah sonuçların,,,,gelişmelerden haberdar et merak ederim ben,,,,
işallah canım
işallah işallah allah gönlümüze göre versin hepimizin
allah bilir canım işallah tutmuştur sen rahat olmaya çalış çok önemli sıkma kendini olacağı varsada olmuyo kendimden biliyorum
hayırlısı arkadaşım işallah bidahaki aya patlatırsın müjdeyi kim bilir:))
işallah kızına bi kardeş gelir tez vakitte allah büyükkkk
kardelencim sen nasılsın işallah hersy yolundadır geçmişe baktım ama bi sıkıntın yok varsa ben göremediysem kusuruma bakma canım ama istegim iyi olmandan yana
Ebrarım canım biraz geç oldu ama yeni gördüm doğum günün olduğunu iyi ki doğdun allah bu yasını bebeğinle geçirmeni nasip etsin,sana ve nurgül arkadaşımıza dua okuyamadım biliyosun adetliyim çok isterdim ama elimde olmayan nedenlerden dolayıama gönülden amin diyorum bütün
dualara,,,,yaş 35 olmadan göbüş burnuna degecek işallah böleeeeeee kocaman bi göbek işallahhhhhhhhhhhhhhhhhh,,,,,,,,,,
birsencim merak ettim seni nasılsın yazmamışın hiç,,,,bana sitem etmiştin bi ara yazmıyosun diye cvp yazdım ama görmedin heralde,,,yazmazmıyım arkadaşım biz burda kardeş olduk artık,,,,kendine dikkat et canım allaha emanet ol
arkadaşlarım söylemiştim daha önce eşimin yanında çalışıyorum eve gelince yada işyerindeyken fırsatım oldukça yazmaya çalışıyorum geçmişi okumaya gayret ediyorum nasıl olduğunuzu inanın çok merak ediyorum hepiniz çok çok çok iyi olun işallah,ben iyiyim çok şükür,,,yarın çapaya gitcem prolaktinimi tekrardan ölçtürücem bide brucella vardı bende ilaç kullandım geçtimi diye test yaptırıcam sonra ya çapanın dr larıyla devam edicem yada hikayesi benle aynı olan bi arkadaşla tanıştm kk da o bi dr önerdi ona gitcem hangisi hayırlıysa rabbim ayaklarımı oraya yöneltsin işallah bu gün adetimin 4.günü 2 gün sonra bitiyor adet korunmayı bırakıcam korkuyorum ama bu defa belki olur düşüncesi beni cesaretlendiriyor umut fakirin ekmeği derlerya umut ediyorum işallah bu defa yavrumu koklamak nasip olur rabbim büyük önce isteyen herkeze içi sıra bana bi yavru versin sağlıklısından işallahhhhhhhhh,,,,kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun arkadaşlarımmmmmmmmmm
sagol bagnucum sen nasıl oldun amaliyat oldun muçok geçmiş olsun allah sanada güç versin.
Canım hepimiz yaşıyoruz bu duyguyu ama inanalımki olsun inşallah.
Canım okudum dualarımı bu kadar geciktim kusura bakma.
Burdaki dostluk gerçekten başka süpersiniz valla kızlar.ahh mod yokmu hepimize geliyo ama allahtam sabır diyoruz ve burdaki destekle toplanıyoruz ama inanıyorum bizlerinde olucak minişleri.
Canım çok geçmiş olsun inanki hiçbirşey çıkmıycak çapada herşeyi araştırıyorlar.
Canım benim bildiğim bahçelievler çalışlar caddesinde emine vanlıoğlu var çok iyi bir doktor ablam onda doğumunu yaptı kızkardeşim ona gidiyo bebek olmamasındada iyi bir doktor.ama sende araştır.
boncugum araştırdım yumurtalık kanseri şüpelerinde istıyolarmış bend korktum acıkcası sagol canım şimdilik takip yapıyolar ilerde ne olcak bakalımsağol yetercıgım
ınsallah test sonucların ıyı cıkar cnm güzel haberlerle dönersın
garıpcıgım kolay gelsın cnm sana ev tasımak zordur ama bı okadarda yenı evın heyecanı vardırumarım o evde bebek seslerı cınlar sana ugur getırır
tmm cnm umarım adet olmazsında müjdeyı verırsın bızlere
cok özledım derınımı o ıyıyse bızde ıyı oluruz bızdende slm söyle fıstıgıma ebusumbuarada gökcemın mınısınede cok gecmıs olsun rabbım sıfa versın
cnm hemen telaslanma bence doktorların test ıstemesı cok ıyı en azından önemsıyorlar baslarından savmıyorlar endıselenıcek bı testte degılmıs ınsallah güzel cıkar sonuclar buarada tedavınde hayırlı olsun
cnm asırıya kacmadıgın derecede zararı yok ama zayıflıcam derkende ac kalma bünyen zayıflar elma sırkesını ılık suya koyarak kullanıyosun dımı dıger türlüsü cok etkıler senı
bırsenım ıyı olmana sevındım cnm sende kendını cok yorma olurmu dıkkatet kendıne
elacım ınsallah prolaktının düşmüştür cnm gecmıste bende cekmıstım prolaktınden sadece stres etkılıyor onu anladım stresten uzak ol ılactan daha etkılı emınolınsallah hersey güzel olucak korkma hıcbırseyden sevtunum sen bulutu merakedıyosun ama o bızı meraketmıyor bosver ıyı olsunlarda mühım degıl sen güzel kafana takma elixsircigim sende demıssın bu hamısler nerde dıye bazılarını dısarda bırakıyorum ama bazılarıda sagolsun hıc ugramıyorlar bıle ama ugrayanlardan soranlardan allah razı olsun bızım yanımızda olduklarını gösterıyorlar ama dıgerlerıne de dıyıcek lafım yok ıyı olsunlarda mühım degıl sevtuna dedıgım gıbı.....ama kızlar hamıs kalıp sızde unutursanız bızlerı küserım bakın sızlere:)))))
hamıs dıyınce tugcem geldı aklıma evını tasıdımı acaba umarım ıyıdır özledık senı cnm net baglanmamıstır daha senın ısın coktur rabbım kolaylık versın dıkkatet kendıne
benim güzel bacılarım rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah..
Bu gün misafirim gelecek daha fazla kalmak isterdim ama kalamıyorum..sizleri çokkkk seviyorum rabbime emanetsiniz... Gece gelmeye çalışacağım sevgiyle muhabbetle kalın
mrb canım nasılsın bende yeniiim burda bende anne olmak istiyorummm.
saol canım seninde cuman hayırlı olsun inşalah amin diyorumkızlar mrb cumanız hayırlı olsun.allah inşallah dualarımızı kabul eder bizlere bebiş verir.dualarım sizlere canlarım benim.....
ne sorcaktın kız merak ettim şimdik
sagol ela inşallah kötü bişi cıkmaz bugun alıcaktım eşim izin vermedi pazartesi tekrar gidiceksin o zamn alırtsın dedi haber ederim tabi yarın kontrolum var bakalım ne oolmuş yumurtalar
sagol bagnucum sen nasıl oldun amaliyat oldun mu
boncugum araştırdım yumurtalık kanseri şüpelerinde istıyolarmış bend korktum acıkcası sagol canım şimdilik takip yapıyolar ilerde ne olcak bakalım
amin sagol durucum sende akşam bi test yap kız ben catladım burdainşallah hamilesindir
amin ebrarcım, rabbim sanada en kısa zamanda meleğini versin..
merhaba emel... anlatsana kendini biraz kac yıldır evlisin ne kadardır bebek istiyosuuz tedavi oldunuz mu hoşgeldin bu arada
tamam canım allah kabul etsin öpüyorum seni görüşürüz
hoşgeldin tatlım aramızainşallah enkısa zamanda anne olursun
ben iyiyim sen nasılsın canım
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ NURGÜLÜMÜZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?