Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

insallah guzel sonuclar alirsin ama kotude ciksa unutma sunu olemden baska herseye care vardir...allahin izniyle bunuda yenersin sen sadece guclu olamn lazim okadar...arti tip cok ilerledi artik...

artik keci boynuzu vitamin di havuc suyuydu baslarim esim deli olacak ama yapcak bisey yokkk bi kez icirmistim ama o zman bilmiyoduk sperm hareketsizligi oldugunu diyodu afedersiniz birak bu kocakari seylerini simdi onun problemine en iyi gelicek seylerden biride bu kocakari ilacii simdi nasil seve seve icer biraz esimle dalga gecerim hahaha

ha haaa...zaten hep oyle oluyorlar nedense bende diyet yaparken deli oluyor hala da oyle ama simdi biraz kilo aldi esim meslegi geride alamamasi gerekiyor...masa basi is degil cunku...bana kiziyordu simdi diyor bana senin otlu coplu yesilliklerden yapta yiyim diyor yaklasik 5gunden beri yiyor bakalim sonucu ne olacak bende etkisi oluyor ama onda nasil olur bilmiyorum

ah aleynam ah senınle durumlar aynı hıc hamıs kalmadık duygusunu bıle bılmıyoruz her bakıstan anlam cıkartır olduk rabbım sabır versın ve meleklerımızı göndersın ınsallah

amin İNŞALLAH
sukur rabbime sen nasilsin tatlim iyimisin
bende iyiyim canım hamd oılsun
slmmm kızlarrr nasılsınz görüşmeyeli....hep yeni insanlar katılmış maşalahh kalabalık olmuşş topıkkk...
hoşgeldin ezgi nasılsın nerelerdesin hic ugramıyon kız varmı güzel haberler sende
kız eşin yabancımı zorluk oluyomu aranızda ALLAHIM ayırmasın sizi

kızlar ben size bişe sorucam dr bugun bana catlatma ignesi verdi ama endometriom ince 6.5 araştırma yaptım ince olunca bebek tutanamıyomuş

sizlern endometrıoları nasıl yanı rahim duvarı kalınlıgı oluyo bu sey

benim yine morelim bozuldu cok nce deyilmi kızlar belkide ben bu yuzden hamile kalamıyorum bebekler tutanamıyo ALLAH dr dusurmesin bişe sorulmuyoki

yok tatlim kayinvalidem turk turkce biliyor arti musluman zorluk yaok anlayacagin esim yabanci degil turk ve musluman kayinnvalidem kendinin dininden dilden yetistirmis cocuklarini...sorun yok tatlim

aslında sen dayakçısın ama şimdi sen dayaklıksın kendini üzüyosun sürekli birazda Allaha inanan biri olarak bazen gidişata bırakmak lazım kaynanan kızsa sorun yapıyon eltin olcak cadı olsa aynısın ama eşin var yanında sen böyle yapmaya devam edersen eşin de bi müddet sonra bunalır belki oda hastalanır millet ne derse desin takma biraz aman boşver deyip geç diyoruz yapmıyosun sen üzüldükçe vücut düzensizliği devam eder bebeği olmayan için getim 2. olmayanada konuşuyo bu millet sen ,in üzülüp üzülmediğine değil acaba nerden laf bulur azcık eşeleriz sıkıntımızı atarız diye uğraşıyolar en yakınım dediklerin bile sen arkanı dönünce lafa başlıyolar bu devirde böyle inasnlar hep ikiyüzlü benim bile 8 yaşında kızım var bildikleri halde arkamdan sonradan kısır oldu heralde hala 2 olmadı niye yapmıyon yoksa olmuyomu v.s birsürü şey söylediler bende artık olmuyo ilk tesadüf oldu dedim durdum hep ağızlarına olmuyo diyip payını verdim daha şimdi yeni yeni millete yeter artık üzülünce sen olar duyup vicdanlarımı sızlayacak boşver canını sıkma kendine dikkat et sen bize lazımsın bizim için önemlisin
napim kuzu,herkezin morali bozuk olunca,akşamdan beride epey bi bilirkişilik yaptım,milletide bıktırmamak gerek öyle değil mi?
eee kardeloş prof olmak kolay değil her gelene soru sorana cevap verecen

canım nerdesin hangi şehirde çokmu sürecek işlerin daha özletme kendini
teşekkür ederiz bizde seni seviyoruz
hadi inşallah 7 yıl kavuşmak için beklemişsin bebeğin fazla bekletmesin seni inşallah
slmmm kızlarrr nasılsınz görüşmeyeli....hep yeni insanlar katılmış maşalahh kalabalık olmuşş topıkkk...
ezgim nasılsın görüşmeyeli bayadır yoksun nerelerdesin bakım

iyi oluyo onlara boyle sozumuze gelirlerrr:))))))))

benim bu konuda bir bilgim yok ama dr.sor neden sorulmasin ki onu anlamadim canim...birde endometriom nedir nasil ince oluyor neresi ince ki...

aleykumsalam canim..nasilsin dualara baslanmis ben soyledim ebrara kisletse benide bir dahaki haftaya yazacak bende okumak istedim...insallah kabul olur

nasılsınız kızlar bi bakıyım dedim
slm canım nsıl gidiyo
aleyna kendini stres yapma benimde dr 7 mm olması gerekti bende 5-6 mm di ama oldu olmaz demişti Allahın bileceği canım
BU ARADA EBRARCIM ANNEANNEN NASIL OLDU MERAK ETTİM

benim bu konuda bir bilgim yok ama dr.sor neden sorulmasin ki onu anlamadim canim...birde endometriom nedir nasil ince oluyor neresi ince ki...

eşinin musluman olmasına sevindim canım

bu endometrıum rahim duvarı kalınlıgı olıuyomuş bebeyin tutunmasını saglayan yermiş onun kalın olması lazımmış dr bana 6 assagısı tedaviyi iptal eder demişti benim bugun 13. günümm 6.5 kafam uctu anlıycan devlet has. herşeyide soramıyonk zaten bugunki dr sinir oldun suratsızdı şansıma

pelincim sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…